Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Πώς να σφίξετε το δέρμα σας φυσικά χωρίς πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις!

Πώς να σφίξετε ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ φυσικά χωρίς πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις!
Με την ηλικία, το δέρμα σας γίνεται λιγότερο ελαστικό και περισσότερο εύθραυστο. Η μειωμένη παραγωγή φυσικών ελαίων είναι αυτή που στεγνώνει το δέρμα και το κάνει να μοιάζει πιο ζαρωμένο.
Το λίπος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας μειώνεται. Αυτή είναι κυρίως η αιτία για ένα χαλαρό δέρμα που παρουσιάζει πιο έντονες γραμμές και ρυτίδες.
Ευτυχώς, αυτό το άρθρο έχει τη λύση και πρόκειται να σας δείξει πώς να σφίξετε το δέρμα σας φυσικά! Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ή ακριβές κρέμες σώματος. Αυτές οι φυσικές θεραπείες θα σας βοηθήσουν να σφίξετε το δέρμα σας σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σας

  • Απλώστε φυσικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα 
Εφαρμόστε φυσικά συστατικά περιποίησης τοπικώς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να επισκευάσετε τους ιστούς του δέρματος. Εφαρμόστε τα κάθε μέρα. Είναι ίσως η καλύτερη φυσική σπιτική μέθοδος για να κάνετε το δέρμα σας σφιχτό. Είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την επισκευή των πόρων, τον έλεγχο των φυσικών ελαίωβ, το τέντωμα του δέρματος και την εξάλειψη των ρυτίδων. Απλά αναμείξτε λίγο χυμό  λεμονιού, νέκταρ, δεντρολίβανο, και φουντούκια. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας έχουν ισχυρές στυπτικές ιδιότητες και είναι πολύ χρήσιμα για την ελαχιστοποίηση των πόρων του δέρματος. Αυτή η προετοιμασία θα κάνει το δέρμα σας λείο, απαλό και σφιχτό.
  • Τρώτε υγιεινές τροφές για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα
Η υγιεινή διατροφή είναι επίσης πολύ σημαντική. Θα πρέπει να τρώτε υγιεινά τρόφιμα που περιέχουν υψηλές ποσότητες υγιεινών θρεπτικών συστατικών, όπως: αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και πίνετε 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να το καταστήσετε υγιές.

  • Ασκήσεις προσώπου για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα
Οι ασκήσεις προσώπου είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και χρήσιμος τρόπος για να σφίξετε το δέρμα στο πρόσωπό σας. Αυτές οι ασκήσεις προσώπου ενεργοποιούν τους μυς στο πρόσωπό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να σφίξετε το κρεμασμένο δέρμα σας χωρίς να υποβληθείτε σε πλαστική χειρουργική. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ασκήσεις προσώπου που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές στην σύσφιγξη και  εκγύμναση των μυών και του δέρματος στα μάγουλα, στα μάτια, στα χείλη, στο λαιμό, και στα φρύδια.
  • Χρησιμοποιήστε αγγούρι να σφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο
Το αγγούρι είναι πολύ χρήσιμο και ωφέλιμο για ένα υγιές και απαλό δέρμα. Έτσι, πάρτε ένα αγγούρι, κόψτε το σε μικρά κομμάτια και κάντε χυμό. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτόν το χυμό στο πρόσωπό σας και αφήστε τον μέχρι να στεγνώσει. Όταν ξεραθεί, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και αφήστε να στεγνώσει. Αυτή η σπιτική μέθοδος θα ενυδατώσει και θα επιδιορθώσει το δέρμα σας. Θα ελαχιστοποιήσει επίσης τους πόρους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την θεραπεία αγγουριού για να μειώσετε τις ρυτίδες των ματιών, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

  • Πίνετε αρκετό νερό για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα
Πίνετε άφθονο νερό κάθε μέρα. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα και το δέρμα σας ενυδατωμένο. Πίνετε τουλάχιστον 10 με 12 ποτήρια νερό κάθε μέρα. Το νερό θα σας βοηθήσει επίσης να ξεπλύνετε και να εξαλείψετε όλες τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σας και θα ενυδατώσει, θα σταθεροποιήσει και θα διορθώσει το δέρμα σας.
  • Εφαρμόστε αντηλιακό για να μειώσετε την χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο
Να μην περνάτε πάρα πολύ χρόνο στον ήλιο, γιατί η συχνή έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση και σε ρυτίδες του δέρματος. Οι ρυτίδες συνήθως εμφανίζονται αν μένετε πάρα πολύ καιρό στον ήλιο και λόγω των βλαβερών συνεπειών της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να εφαρμόζετε αντηλιακό 30 λεπτά πριν βγείτε έξω στον ήλιο.
  • Τακτικό μασάζ προσώπου για να σφίξετε την χαλάρωση του δέρματος
Μία από τις καλύτερες φυσικές μεθόδους για την τόνωση του δέρματος είναι ένα μασάζ προσώπου. Το φυσικό μασάζ προσώπου βοηθά να σφίξετε τους χαλαρούς ιστούς του δέρματος που δίνουν πλαδαρό και πρησμένο δέρμα. Το μασάζ προσώπου και του λαιμού σας με αλόη βέρα θα ενυδατώσει και θα σφίξει το δέρμα σας με φυσικό τρόπο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο, γιατί είναι το καλύτερο φυσικό συστατικό για τη μείωση των ρυτίδων. Θα κάνει επίσης το δέρμα σας σφιχτό και απαλό.
  • Χρησιμοποιήστε φυσικά έλαια για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο
Ο καθένας μισεί την χαλαρότητα και το σακούλιασμα. Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε φυσικά έλαια, όπως: έλαιο αβοκάντο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και έλαιο jojoba. Μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ποιότηα του δέρματός σας που είχατε στα νιάτα σας. Έτσι, συνδυάστε τα με άλλα φυσικά συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ και τη φυσική βιταμίνη Ε. Τα φυσικά έλαια σύσφιγξης του δέρματος είναι ασφαλή, υγιεινά και αποτελεσματικά για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα. Αυτά τα φυσικά έλαια βρίσκονται σχεδόν σε κάθε προϊόν φροντίδας προσώπου .
  • Εφαρμόστε στιγμιαία μάσκα προσώπου για σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος
Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου μπορεί να παρασκευαστεί με μόλις 2 συστατικά: χυμό λεμονιού και ασπράδι αυγού. Αποτελεί μια από τις καλύτερες συμβουλές για σύσφιγξη του δέρματος. Θα φωτίσει και θα σφίξει προσωρινά το δέρμα στο πρόσωπο. Βάλτε μερικές σταγόνες λεμονιού στο ασπράδι αυγού και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφρώδες. Εφαρμόστε αυτό το φυσικό ασπράδι αυγού και τη μάσκα λεμονιού στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε για 15 λεπτά. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!
  • Χρησιμοποιήστε κρέμες για σύσφιγξη του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση
Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε τόσο γέροι όσο και οι ρυτίδες σας. Αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν πολλές κρέμες σύσφιγξης και τόνωσης δέρματος , οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα του προσώπου σας να ανακτήσει τη νεανική εμφάνισή του. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε μια κρέμα αντι-γήρανσης με αποδεδειγμένα συστατικά που βοηθά στην σύσφγιξη και σφίξτε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού. Πάντα αγοράζετε κρέμες αντι-γήρανσης που περιέχουν φυσικά συστατικά φροντίδας του δέρματος, όπως το συνένζυμο Q10, εκχύλισμα Wakame, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και έλαιο αβοκάντο. Αυτές οι κρέμες αντι-γήρανσης θα σας βοηθήσουν να σφίξετε τη χαλάρωση του δέρματος αποτελεσματικά. Αυτά τα συστατικά είναι φυσικά και έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν το σώμα σας να παράγει αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης που οδηγεί αυτόματα σε ένα πιο τεντωμένο και πιο σφιχτό δέρμα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης κρέμες πεπτίδιων χαλκού για να σφίξουν και να τεντώσουν το πλαδαρό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό τους.
  • Εφαρμόστε μαγειρική σόδα για σύσφιγξη της χαλαρότητας του δέρματος στο πρόσωπο
Ετοιμάστε μια πάστα μαγειρικής σόδας από νερό και μαγειρική σόδα και χρησιμοποιήστε την ως φυσικό scrub και μέσο σύσφιγξης. Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας με νερό και κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου σας για ένα λεπτό. Η μαγειρική σόδα είναι μια αλκαλική ουσία που μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο, να μαλακώσει την επιδερμίδα σας και να σας βοηθήσει να σφίξετε τους πόρους. Πριν από την εφαρμογή αυτής της πάστας σύσφιγξης σε  ολόκληρο το πρόσωπό σας, εφαρμόστε την σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας και βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξουν αλλεργικές αντιδράσεις.
Δοκιμάστε αυτές τις σπιτικές μεθόδους σύσφιγξης του δέρματος σήμερα! 
Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν σίγουρα! Το δέρμα σας θα είναι σφιχτό, τεντωμένο και απαλό, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις!

beextrahealthynow

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα