Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Πυροδακτύλιοι


arxigramma-Oι εκλείψεις Ηλίου, λοιπόν, χωρίζονται σε τρείς κύριες κατηγορίες: Είναι (α) οι ολικές, κατά τις οποίες η Σελήνη καλύπτει πλήρως τον Ήλιο, είναι (β) οι μερικές, κατά τις οποίες η Σελήνη δεν περνάει ακριβώς μπροστά από τον Ήλιο, καί τέλος είναι (γ) οι δακτυλιοειδείς, κατά τις οποίες η Σελήνη τίθεται ομόκεντρη με τον Ήλιο (γιά όσο διαρκεί η έκλειψη), αλλ’ αφήνει να φαίνεται λίγος Ήλιος γύρω-γύρω. Ένα «δαχτυλίδι» Ηλίου, εξ ού καί η ονομασία «δακτυλιοειδής».
Οι (πολύ καλές) εξηγήσεις (καί με σχήματα), εδώ.
Επειδή ο Ήλιος είναι μία «σφαίρα της φωτιάς», αυτό το μέρος του που φαίνεται κατά τη δακτυλιοειδή έκλειψη, είναι το «δαχτυλίδι της φωτιάς» – των μύθων, καί κυριολεκτικά.
Κι έτσι, πιστεύω να καταλαβαίνετε γιατί ταλαιπωρούνται πηδώντας μέσα από φλεγόμενα στεφάνια τα έρμα τα λιοντάρια (σύμβολο του Ήλιου) στα τσίρκα! (Ένθα τσίρκο = κύκλος, δακτύλιος.)
liontari-flegomenos-daktylios
Κάποτε, αυτό μάλλον το έκαναν καί άνθρωποι… επιβεβαιώνοντας μία «ηλιακή μύηση». Σήμερα, μας έμεινε ως κατάλοιπο η καύση των μαραμένων στεφανιών της Πρωτομαγιάς κατά το θερινό ηλιοστάσιο… ή περίπου. (Συνδέσαμε το έθιμο με τον άγιο Ιωάννη, που γιορτάζει στις 24/06.) Χωρίς, βέβαια, να περνάει άνθρωπος μέσα απ’ τα φλεγόμενα στεφάνια.
Δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου, όμως, συμβολίζει (σε δεύτερο συμβολικό επίπεδο) καί η σημαία της σημερινής Τουρκίας:
shmaia-Tourkias
Όμως, πώς θα μπορούσε νά ‘χει σημαία με δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου ο δάσκαλος Κεμάλ, καί να μην έχει ο μαθητής Αδόλφος! Έ;
NSDAP-flag
Πριν προχωρήσουμε, χρειάζονται απαραιτήτως μερικές επεξηγήσεις. Όλοι συμφωνούν πως εδώ απεικονίζεται ο λεγόμενος «μαύρος Ήλιος» των ναζιστών, καί πως οι εξηγήσεις του ίδιου του «καλλιτέχνη» Χίτλερ περί της επιλογής σχήματος καί χρωμάτων, είναι (κατσαρές) αρ.ιδόθριχες …κατωτέρων φυλών. 🙂 Ο Χίτλερ είχε από την αρχή πολύ προχωρημένους αποκρυφιστές συμβούλους, καί οι επιλογές που έκανε στη σημαία του κάθε άλλο παρά τυχαίες, ή εμπνεύσεις της στιγμής ήταν.
Κατ’ αρχήν, βλέπουμε την τριάδα των «ερμητικών» χρωμάτων: το μαύρο της ύλης (Ερμής Κερδώος), το κόκκινο της ζωής (Ερμής Ψυχοπομπός), καί το λευκό του πνεύματος (Ερμής Λόγιος). Μόνο που η σειρά είναι λάθος! Η σβάστικα, ως ηλιακό σύμβολο, ποτέ δεν βάφεται μαύρη. ΠΟΤΕ!!! Κόκκινη, μπορεί. Όπως λευκή ή χρυσή. Αλλά μαύρη, ουδεπόπωτε. Όσα κράτη βάφουν μαύρο το βασικό τους σύμβολο, είδατε τί έπαθαν. Καί …θα δείτε τί θα πάθουν! (Πχ Αλβανία.)
Περί σβάστικας, ολίγα τινά από τη Γουΐκι. Εμείς επιτροχάδην θα πούμε πως η σβάστικα, που γυρίζει προς τα αριστερά (καί «στηριζόμενη» στον βραχίονα), είναι το σύμβολο της σοφίας στην αρχαία Ελλάδα. Καί η σβάστικα, που στρέφεται προς τα δεξιά, σαν του Χίτλερ (καί «στηριζόμενη» στη γωνία), είναι το σύμβολο της δύναμης στην αρχαία Ελλάδα. Επομένως, ο Χίτλερ εν γνώσει του διάλεξε τη μαύρη δύναμη.
Ως ηλιακό σύμβολο, η σβάστικα δείχνει «κάτι που γυρίζει», όπως τ’ άστρα στρέφονται γύρω-γύρω στον ουρανό, ή οι εποχές που εναλλάσσονται. Συνεπώς, κατά την -αιτιολογημένη- γνώμη του γράφοντος, η σβάστικα καί η πεντάλφα είναι ισχυρώτατα σύμβολα, που κρατάνε την παρακαταθήκη της γνώσης. Εάν συμβεί κάτι τόσο τρομερό (πχ κατακλυσμός), που θα φέρει τους -ελάχιστους- επιζώντες ανθρώπους σε κατάσταση πρωτογονισμού, τα δύο αυτά σύμβολα είναι ικανά να ξαναδημιουργήσουν τα δύο βασικώτατα θεμέλια του πολιτισμού: η πεντάλφα τα Μαθηματικά, καί η σβάστικα τη Φυσική. Τέλος πάντων, λεπτομέρεια. Το κυρίως θέμα μας έχει να κάνει με τον ηλιακό συμβολισμό.

Εδώ, προλαβαίνω τις αντιρρήσεις μερικών.
Γνωρίζω άριστα πως ο Χίτλερ διόλου δεν πρωτοτύπησε. Μαύρες σβάστικες είχαμε καί στην αρχαία Ελλάδα, κυρίως σε μωσαϊκά δαπέδων. Ας δούμε μερικά. (Κλίκ σε κάθε εικόνα, να δείτε το πλήρες άρθρο με την πλήρη εικόνα.)
Η σβάστικα (της σοφίας) εδώ είναι σχηματική, μόλις που διακρίνεται:
swastikes-dapedo-1
Εδώ (πάλι της σοφίας) είναι λευκή:
swastikes-dapedo-2
Όπως κι εδώ (της δύναμης) :
swastikes-dapedo-3
Εδώ, όμως (πάλι της δύναμης), αρχίζει καί μαυρίζει:
swastikes-dapedo-4
Κι εδώ (καί σοφία, καί δύναμη) μαυρίζει τελείως:
swastikes-dapedo-5
Γιατί, όμως;
Ο παρατηρητικός αναγνώστης θα δεί ότι προχωράμε από αρχαιότερες εποχές σε νεώτερες. Τα δύο πρώτα δάπεδα είναι όντως της αρχαίας Ελλάδας, το τρίτο είναι Ελληνιστικό, το τέταρτο είναι του 1ου μΧ αιώνα στην Ισπανία, καί το πέμπτο είναι κάπου του 5ου μΧ αιώνα. Η εξήγηση, επομένως, είναι απλή: Στην κλασική αρχαιότητα γνωρίζανε πολύ καλά τον συμβολισμό καί απέφευγαν το μαύρο χρώμα. Αλλά, αρχίζοντας από την Ελληνιστική εποχή καί μετά, το παλαιό θρησκευτικό συναίσθημα ξέφτισε. Αντικαταστάθηκε από κοσμοπολιτισμό. Κι έτσι, δεν πείραζε πλέον κανέναν η παραβίαση της πάλαι ποτέ θρησκευτικής ερμηνείας των συμβόλων.
Οι μαύρες σβάστικες στο έδαφος συναντώνται κυρίως στα σαλόνια των πλουσίων, που έτσι επικαλούνται τον Κερδώο Ερμή – ώστε το σπίτι τους πάντα νά ‘χει όλα τα αγαθά. Δάπεδα με μαύρες σβάστικες υπήρχαν καί σε παλαιοχριστιανικούς ναούς, πχ στους Δελφούς, ή στη Ροτόντα. (Στην οποία Ροτόντα έχουμε δεξιόστροφες μαύρες σβάστικες. Γενικώς καί αορίστως «της δύναμης», διότι κάποιοι μισοθυμόντουσαν τον αρχαίο συμβολισμό – καί σας έχω εξηγήσει ότι η Ροτόντα είναι ο «Ήλιος» των ιστορικών εκκλησιών της Θεσσαλονίκης.) Αλλά οι αρχαιολογικές υπηρεσίες τ’ απομάκρυναν, γιά να μη …σκανδαλίζονται οι τουρίστες!
Στο λήμμα της Γουΐκι περί σβάστικας, που σας έδωσα, κάτω-κάτω θα δείτε ακόμη μία μαύρη (της σοφίας).
Ας περάσουμε, τώρα, απ’ το θεωρητικό μέρος στο πρακτικό, κι ας δούμε τί σηματοδότησαν μερικές δακτυλιοειδείς εκλείψεις μέσα στην πρόσφατη Ιστορία.
i. Λευκός Αστήρ
Υπήρχε, που λέτε, μία πλοιοκτήτρια εταιρεία επιβατηγών πλοίων (υπερωκεανείων), η «Γραμμή Λευκός Αστήρ», με έμβλημα μία λευκή πεντάλφα μέσα σε κόκκινο φόντο. (Ερμητισμός καθαρός!) Αυτή, κάποια στιγμή έφτιαξε τρία τεράστια πλοία, με ονόματα δανεισμένα απ’ την Ελληνική Μυθολογία. Κατά σειρά ναυπήγησης:
  • Τον Ολυμπικό. (Olympic, του Ολύμπου δηλαδή – καί όχι «Ολυμπιακό», δηλ. της Ολυμπίας.)
  • Τον (πασίγνωστο) Τιτανικό (Titanic), συνώνυμο της καταστροφής.
  • Τον Γιγαντικό (Gigantic), που αργότερα (επί Α’ ΠΠ) μετονομάστηκε σε Βρεταννικό (Britannic).
Ο Ολυμπικός είχε καλή τύχη. Ταξίδεψε χωρίς προβλήματα επί ένα τέταρτο του αιώνα, απ’ το 1911 ώς το 1935, όταν απεσύρθη κι έγινε παλιοσίδερα. Όμως, τ’ άλλα δύο βυθίστηκαν με ανθρώπινα θύματα.
Θα μου πούνε κάποιοι ψαγμένοι, ότι τα ονόματα υποδήλωναν τη μοίρα των πλοίων… Ναί, γνωστό. Όπως ακριβώς οι Θεοί του Ολύμπου κατατρόπωσαν Τιτάνες καί Γίγαντες. Αλλά εδώ δεν σας μιλάω γιά πράγματα γνωστά! Αλοίμονο, αν περιμένατε εμένα, να μάθετε πράγματα ειπωμένα στο ελληνόφωνο Διαδίκτυο εδώ καί δεκαπέντε χρόνια!
Ας δούμε λίγο τις ημερομηνίες.
Ο Ολυμπικός:
  • Άρχισε να ναυπηγείται στις 16 Δεκεμβρίου 1908.
  • Καθελκύστηκε στις 20 Οκτωβρίου 1910.
  • Έκανε το πρώτο ταξίδι του στις 14 Ιουνίου 1911.
  • Αποσύρθηκε το 1935.
Ο Τιτανικός:
  • Άρχισε να ναυπηγείται στις 31 Μαρτίου 1909.
  • Καθελκύστηκε στις 31 Μαΐου 1911.
  • Ολοκληρώθηκε στις 2 Απριλίου 1912.
  • Έκανε το πρώτο ταξίδι του στις 10 Απριλίου 1912.
  • Βυθίστηκε τις πρωϊνές ώρες της 15ης Απριλίου 1912.
Ο Γιγαντικός-Βρεταννικός:
  • Άρχισε να ναυπηγείται στις 30 Νοεμβρίου 1911.
  • Καθελκύστηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1914.
  • Ολοκληρώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1915.
  • Έκανε το πρώτο ταξίδι του στις 23 Δεκεμβρίου 1915.
  • Βυθίστηκε στις 21 Νοεμβρίου 1916.
Τα πλοία του «Λευκού Αστέρα», όμως, τα συνόδεψαν καί κάμποσες δακτυλιοειδείς εκλείψεις!… Όχι τον Ολυμπικό, εκτός αν πούμε ότι μπαίνουν στην εικόνα η έκλειψη Ηλίου της 23ης Δεκεμβρίου του 1908 καί η αντίστοιχη μερική της 2ας Νοεμβρίου του 1910. Δεν ισχύει, διότι ο Ολυμπικός δεν επηρεάστηκε καθόλου. Τ’ άλλα δύο πλοία, όμως, είχαν δραματικό ζευγάρωμα με τις εκλείψεις!
Ο μεν Τιτανικός… Δύο ημέρες μετά τη βύθισή του, στις 17 Απριλίου 1912είχαμε μεικτή (δηλ. ολική ή δακτυλιοειδή, ανάλογα από πού την παρατηρείς) έκλειψη Ηλίου, που κάλυψε μεγάλο μέρος της ρότας του τραγικού πλοίου!!! Μιλάμε γιά καθαρή ανθρωποθυσία, δηλαδή – κι όχι μόνον. Επειδή τα Μαθηματικά των εκλείψεων είναι γνωστά εδώ καί κάμποσες δεκαετίες, άρα μπορούμε να προβλέψουμε με μεγάλη ακρίβεια τις εκλείψεις, η βύθιση του Τιτανικού ήταν μεν ανθρωποθυσία, αλλά ήρθε από πάνω καί η Εκάτη, να μαζέψει τις αιωρούμενες ψυχές.
Από πανάρχαια χρόνια είναι γνωστό, ότι η ψυχή ενός νεκρού παραμένει στο δικό μας πεδίο επί τρείς μέρες μετά τον θάνατο. Γι’ αυτό η Ίσις πετούσε πάνω απ’ τον νεκρό Όσιρι επί τρείς μέρες, κι εμείς έχουμε το τριήμερο μνημόσυνο. Τουτέστιν, στον Τιτανικό η ανθρωποθυσία συνεχίστηκε καί μετά τον θάνατο των θυμάτων του!
Γιά τον δε Βρεταννικό, στις 25 Φεβρουαρίου 1914, ακριβώς μία μέρα πριν καθελκυστεί, είχαμε δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου!!! (Αν καί όχι ορατή στο ναυπηγείο του, ή στον Βόρειο Ατλαντικό ή τη Μεσόγειο, ένθα καί τα μελλοντικά ταξίδια του.) Σα να τού ‘λεγε: «- Κοίτα, ό,τι καί να κάνεις, εγώ θα στοιχειώσω τη μοίρα σου!»
Συμπεραίνουμε ότι οι δακτυλιοειδείς εκλείψεις Ηλίου, ακόμη καί οι μη ορατές σ’ έναν τόπο (θυμηθείτε το αυτό), είναι οι ισχυρώτερες σε «μαύρη ενέργεια» απ’ όλες. Ακόμη καί από τις ολικές. Ίσως, επειδή η Σελήνη «έλκει» το φωτεινό μέρος του Ήλιου, καί το «μαυρίζει». Ενώ σε ολική έκλειψη δεν το «πειράζει» το ηλιακό φώς. (Απλώς, το φράζει γιά λίγο.)
Πράγμα που μας οδηγεί στη δεύτερη ιστορία μας. Αν στα πλοία του «Λευκού Αστέρα» έγινε χαμός με μονάχα μία δακτυλιοειδή έκλειψη ανά πλοίο, εδώ να δείς!…
ii. Χίτλερ – NSDAP
Γιά τον Χίτλερ καί το κόμμα του, το NSDAP (σύνδεσμος 1σύνδεσμος 2), δεν θα παραθέσουμε εδώ λεπτομερή ιστορία. Αυτή μπορείτε να τη δείτε στη Γουΐκι, όπου υπάρχουν πολύ επεξηγηματικά λήμματα. Έτσι, θα περιοριστούμε να σημειώσουμε τις σημαντικώτερες ημερομηνίες της ζωής του, απ’ αυτές που οδήγησαν στον Β’ ΠΠ.
  • Γέννηση του Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1889.
  • Ίδρυση DAP στις 5 Ιανουαρίου 1919.
  • Μετονομασία σε NSDAP στις 24 Φεβρουαρίου 1920.
  • Πραξικόπημα «της μπυραρίας» στις 8 Νοεμβρίου 1923.
  • Ο Χίτλερ συλλαμβάνεται στις 12 Νοεμβρίου 1923.
  • Αποφυλακίζεται στις 20 Δεκεμβρίου του 1924.
  • Διορίζεται καγκελάριος (δηλ. πρωθυπουργός) της Γερμανίας στις 30 Ιανουαρίου 1933.
  • Στις 27 Φεβρουαρίου 1933 οι ναζιστές πυρπολούν το Ράϊχσταγ.
  • Στις 30 Ιουνίου 1934 έχουμε τη «Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών».
  • Στις 2 Αυγούστου 1934 πεθαίνει ο 85ετής Πρόεδρος της Γερμανίας απόστρατος στρατηγός Χίντενμπουργκ, καί ο Χίτλερ γίνεται ο απόλυτος άρχων της Γερμανίας.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1938 έχουμε τη «Νύχτα των Κρυστάλλων».
  • Την 1η Σεπτεμβρίου 1939 ξεσπάει ο Β’ ΠΠ στην Ευρώπη. (Ο Β’ ΠΠ είχε ήδη ξεκινήσει τον Ιούλιο του 1937 στην Ασία.)
  • Την 20η Ιουλίου 1944 γίνεται απόπειρα κατά της ζωής του Χίτλερ, ο οποίος διαφεύγει ελάχιστα τον θάνατο.
  • Στις 30 Απριλίου 1945 ο Χίτλερ αυτοκτονεί. (Τουλάχιστον έτσι γράφει η επίσημη Ιστορία.)
  • Καί στις 9 Μαΐου 1945 ο Β’ ΠΠ τελειώνει στην Ευρώπη.
Ας δούμε, τώρα, καί τα δικά μας.
Κατ’ αρχήν, τη σημαία των ναζιστών: η μαύρη σβάστικα δεν είναι απλά η δύναμη του μαύρου Ήλιου, εμπεριέχει καί τη (μαύρη) δύναμη της δακτυλιοειδούς εκλείψεως… δείγμα της οποίας πήρατε με τα πλοία του «Λευκού Αστέρα». Γιατί «δακτυλιοειδούς»; Επειδή από πίσω από τη σβάστικα φαίνεται λίγο «ηλιακό φώς». Το «ηλιακό φώς» εδώ είναι ο άσπρος κύκλος. Άρα, απεικονίζεται δακτυλιοειδής έκλειψη αναμφισβήτητα.
Μικρή παρένθεση, να ξεκαθαρίσω κάτι: στην ανάρτησή μου γιά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2012, εστιάζω στην επανεμφάνιση του Ήλιου μετά από έκλειψη. Δηλαδή, στον θρίαμβο του φωτός. Στο σημερινό άρθρο εστιάζω καθαρά στο αντίθετο, δηλαδή στον (προσωρινό) θρίαμβο του σκότους.
Αρχίζουμε, λοιπόν, την αντιπαραβολή των ημερομηνιών που παραθέσαμε, με δακτυλιοειδείς εκλείψεις. Βλέπουμε πως δεν τρέχει τίποτε γιά τα πρώτα χρόνια, ούτε κάν επάνω στη γέννηση του Χίτλερ. Αλλά τα όργανα (της Κολάσεως) αρχίζουν, όταν γίνεται καγκελάριος… Στις 24 Φεβρουαρίου 1933, ημέρα Παρασκευή, έχουμε δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου (όχι ορατή στη Γερμανία). Ήδη σας είπα, ότι γιά «κάποιους» (που τα δημιουργούν) οι εκλείψεις σηματοδοτούν τα σκοτεινά γεγονότα μετά απ’ αυτά! Κι έτσι, έρχεται η έκλειψη μετά από έναν μήνα, γιά να «στέψει» τον νέο πρωθυπουργό της Γερμανίας… Κι ως …επιβεβαίωση εκ μέρους του πανηγυρίζοντος (χαμπέμους μαύρον πάπαν) …κοινού, το παραληρούν …κοινόν μπουρλοτιάζει τη Βουλή της Γερμανίας ακριβώς τρείς μέρες μετά!
Το περίεργο είναι, όμως, ότι η 27η Φεβρουαρίου 1933 πέφτει Δευτέρα. Γιατί, περίεργο; Διότι, τα εγκλήματα γίνονται τις μέρες καί ώρες, που ένας χώρος δεν έχει κόσμο. Άρα, οι ναζιστές είχαν όλο το Σαββατοκύριακο μπροστά τους να κάνουν το Ράϊχσταγ θερινό, κι όμως προτίμησαν εργάσιμη. Αυτό, βέβαια, εξηγείται κάλλιστα, αν περίμεναν να πάνε ν’ αναλάβουν υπηρεσία δικοί τους άνθρωποι μέσα στο κτίριο. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε.
Στις 10 Αυγούστου 1934, άλλη δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου χαιρετίζει τον νέο απόλυτο άρχοντα της Γερμανίας! Εδώ εκφράζω την υποψία, ότι ο γηραιός Χίντενμπουργκ είχε κι άλλη ζωή μπροστά του, αλλά οι ναζιστές τον ξαπέστειλαν μιά ώρ’ αρχήτερα. Δεν γνωρίζω, αλλά είναι πιθανό.
Στις 20 Ιουλίου 1944, άλλη δακτυλιοειδής(όχι ορατή στη Γερμανία)!… Σημείωση γράφοντος: πενήντα θαυμαστικά εδώ!!! (Δεν γνωρίζω, όμως, αν το πιάσατε αμέσως το υπονοούμενο με την 20η Ιουλίου.)
Σύμφωνα με τον γράφοντα, η συγκεκριμένη απόπειρα εναντίον του Χίτλερ («Επιχείρηση Βαλκυρία» στο «Λημέρι του λύκου») δεν ήταν «μία ακόμη τυχαία απόπειρα» εναντίον του, από τις 27 (σημείωση: ακόμη μερικές δεκάδες θαυμαστικά!) συνολικές, ανάμεσα στα 1934 καί 1944. Μάλλον πρόκειται γιά εντολή δολοφονίας του Χίτλερ προερχόμενη από πολύυυυ άνωθεν – από τους ίδιους ούλτρα μυστικούς αποκρυφιστικούς κύκλους, που τον έκαναν αρχηγό των Γερμανών… υπό το «μαύρο φώς» δακτυλιοειδών εκλείψεων Ηλίου! (Εντάξει, το γνωρίζω πως η απόπειρα ήταν να γίνει πιό πριν, καί αναβλήθηκε κάμποσες φορές. Αλλά δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, όσον αφορά τέτοιου μεγέθους γεγονότα.) Γι’ αυτό καί ο Χίτλερ τα πήρε πολύ άσχημα στο κρανίο με τη συγκεκριμένη απόπειρα, διότι κατάλαβε ότι, οι έως τότε «προστάτες» του, του τραβάνε άγαρμπα κι απότομα το χαλί κάτω απ’ τα πόδια.
Σημειώστε πως, οι εκλείψεις ίσως να μην είχαν μονάχα επιστημονικό ενδιαφέρον γιά τους εμπολέμους. Διότι, η απότομη αλλαγή των συνθηκών φωτός επιτρέπει στα υποβρύχια μιά γρήγορη ανάδυση καί προσβολή στόχων, γιά όσο κρατάει η έκλειψη. (Κι ενόσω τα πληρώματα των πλοίων επιφανείας είναι σαστισμένα.) Δεν γνωρίζω, όμως, τέτοιες λεπτομέρειες – αν όντως τα υποβρύχια εκμεταλλευόντουσαν αυτό το φαινόμενο, άρα αν τηρούσαν ημερολόγιο μελλοντικών εκλείψεων.
Λεπτομέρεια: Το «Λημέρι του λύκου» το χρησιμοποίησε ο Χίτλερ γιά πρώτη φορά στις 21 Ιουνίου (θερινό ηλιοστάσιο) του 1941, καί γιά τελευταία στις 20 Ιουλίου του 1944. Έντονο, δηλαδή, το αποκρυφιστικό στοιχείο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. (Θα προσέθετα επίσης, πως «λύκος» σημαίνει «ζώο του φωτός», πλην όμως αυτό ισχύει μονάχα γιά την Ελληνική γλώσσα – και τ’ αφήνω.) Λεπτομέρεια δεύτερη: Ίσως πολλοί έχετε ακούσει γιά τον μυστηριώδη μοναχικό «μαυροντυμένο επισκέπτη» του Χίτλερ, που τον πρώτο καιρό του πολέμου του υπαγόρευε τις (επιτυχείς) πολεμικές ενέργειες που έπρεπε να κάνει – καί ο οποίος «επισκέπτης» εξαφανίστηκε αργότερα. Έ, οι επισκέψεις αυτές τελειώνουν, όταν αρχίζει η χρήση του «Λημεριού»!
Γιά να τελειώσουμε, ο Χίτλερ επισήμως αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου 1945 στο Βερολίνο. Αλλ’ ανεπισήμως, πέθανε από φυσικά αίτια το 1954 στη Βραζιλία. Το 1954, λοιπόν, είχαμε δύο δακτυλιοειδείς εκλείψεις, στις 5 Ιανουαρίου καί στις 25 Δεκεμβρίου. (Καί μία ολική, στις 30 Ιουνίου.) Τί να σας πω… Λαμβάνοντας υπ’ όψη μας τα προηγούμενα δεδομένα, ίσως πέθανε λίγο πριν τη χριστουγεννιάτικη δακτυλιοειδή.
Μιλούσαμε, όμως, γιά πρακτική εφαρμογή των όσων λέμε εδώ, έτσι;
Μακρηγόρησα, επομένως, όχι γιά ν’ αυξήσετε τις ιστορικές γνώσεις σας, αλλά επειδή η πρόσφατη ιστορία με τις συλλήψεις βουλευτών καί μελών της Χρυσής Αυγής είναι συμβολική δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου.
Το γιατί είναι έκλειψη Ηλίου, το είπαμε. Το γιατί είναι δακτυλιοειδής… Επειδή κάποιοι βουλευτές της είναι μέσα, ενώ παράλληλα κάποιοι άλλοι είναι έξω.
Καί, μιά που οι χρυσαυγίτες είναι οπαδοί του Χίτλερ (έστω καί με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1566 – μιά που στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις), ο συμβολισμός ισχυροποιείται. (Τί λέγαμε παραπάνω με τις ώρες γιά τη χιτλερική σημαία καί τα «εκλειπτικά» συμβάντα στη ζωή του Χίτλερ; ) Ως φαίνεται, κάποιοι παίζουν αγρίως με τον συμβολισμό των δακτυλιοειδών εκλείψεων, τον οποίο γνωρίζουν άριστα. Δεν ξέρω πού το πάνε, δεν ξέρω τί θα την κάνουν την μαύρη ενέργεια που «επικαλούνται». (Αν καί υποψιάζομαι: θα την αισθανθεί …δεόντως η καμπούρα του Ελληνικού Λαού.)
…Αλλά γνωρίζω ότι η έκλειψη Ηλίου της Κυριακής, 3ης Νοεμβρίου 2013είναι δακτυλιοειδής. Καί ορατή απ’ την Ελλάδα.
Γιά «εκλογές» σας είπα στο προηγούμενο;
Ξεχάστε το! Άλλα πράγματα μυρίζουν.
10/08/2013
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα