Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Τρόπος Ζωής στην Πέμπτη Διάσταση

Στο προηγούμενο άρθρο Τι είναι η 3η και 4η διάσταση ; συγκρίναμε την τρίτη με την τέταρτη διάσταση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την πέμτη διάσταση. Ας δούμε σύντομα τις δομές της τρίτης και τέταρτης διάστασης.
Η τρίτη διάσταση λειτουργεί με συγκεκριμένη ομάδα κανόνων και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όψεις, όρια, αιχμές, μεταλλαξεις και δομές. Βλέπουμε τρεις βασικές δομές να στηρίζουν αυτή την διάσταση.
 
Άκαμπτες δομές της Τρίτης Διάστασης.
 
1. Δυαδικότητα – ένας διπλός τρόπος αντίληψης: σωστό - λάθος, θετικό - αρνητικό , καλό κακό, πρέπει - δεν πρέπει, πάνω - κάτω , μαύρο - άσπρο.
 
2. Γραμμικός Χρόνος – Η αντίληψη ότι ο χρόνος κινείται μόνο σε ευθεία γραμμή (προς μία κατεύθυνση) και βιώνεται σαν παρελθόν, παρόν και μέλλον.
 
3. Ορθολογικός Νούς – Ο οδηγός πλοήγησης της τρίτης διάστασης. Ο αναλυτικός, λογικός επεξεργαστής σκέψης σχεδιασμένος για να κάνει συγκρίσεις, να βγάζει συμπεράσματα, να αποθηκεύει πληροφορίες, να υπολογίζει και να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις.
Ελαστικές Δομές της Τέταρτης Διάστασης
  1. Χρόνος Τώρα – Αυτό είναι το σήμείο της δύναμής σας. Κάθε στιγμή του τώρα είναι ένα όριο για νέες αρχές και φρέσκες επιλογές.
  2. Επιλογή – Η δύναμη του να επιλέγουμε συνειδητά να αρχίσουμε κάτι καινούργιο ανά πάσα στιγμή.
  3. Παράδοξο – Αντιφατικές αλήθειες. Κάτι που ήταν αληθεια ένα λεπτό πριν μπορεί να μην είναι αλήθεια το επόμενο λεπτό
  4. Ευθυγράμμιση/Ισορροπία – Μια κατάσταση ισορροπίας που ουδετεροποιεί αντίθετες δυνάμεις.
Στην Πέμπτη Διάσταση, η «Αντίδραση» της 3ης και η «Απάντηση» της 4ης δίνουν την θέση τους στην Ολοκλήρωση 

 
Επανέωση – όταν επιτευχθεί η συνειδητότητα της πέμπτης διάστασηθα βιώσετε την επανένωση σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτή η επανένωση με τα ανώτερα κομμάτια σας επιφέρει υψηλότερη συναίσθηση και σας επιτρέπει να γνωρίζεται τον εαυτό σας σε επίπεδο Ψυχής. Αρχίζετε να ΕΙΣΑΣΤΕ αυτό που ήρθατε εδώ για να είσαστε. Οι έμφυτες πνευματικές σας ικανότητες αυξάνονται και αποκαλύπτονται. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την τηλεπάθεια, διορατικότητα, διαίσθηση.

Πρόσβαση στην αλήθεια που ξέρετε – Η ζωή στην πέμτη διάσταση είναι υπέροχη διότη είσαστε και πάλι πλήρως συνειδητοί. Έχετε επίγνωση και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην σοφία και στην πληροφορία που βρίσκεται μέσα στην Ύπαρξη σας η οποία κατοικεί σε όλες τις διαστάσεις. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είσαστε ένα με Όλα και Όλα είναι εσείς.
Βιώνετε Ανώτερη, Φωτεινότερη Ενέργεια – Στην 5η διάσταση, δονήστε σε αισθήματα όπως ευλάβεια, ομορφιά και καλοσύνη. Το ένδυμα που επιλέγετε να φορέσετε κάθε μέρα δεν μοιάζει με αυτό που φοράτε στην 3η διάσταση. Και πολλά από αυτά που βιώνετε δεν εκφράζονται πλέον από τον νου ή με λέξεις ( διάνοια/ νους) αλλά ξεχύνεται από την καρδιά και τα συναισθήματα ( οι αισθήσεις επανασυνδυάζονται και δημιουργούν μια έκτη αίσθηση). Επιτυγχάνετε μια ήσυχη κατάσταση γνώσης.
Ανώτερος Νούς – Σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης όπου τα νοητικά και συναισθηματικά σώματα συγχωνεύονται, η ένωση αυτή ενεργοποιεί τον Ανώτερο Νού και λειτουργείτε από τον νου της Ψυχής σας. Αρχίζετε να γνωρίζεται αυτά που γνωρίζει η Ψυχή και κάνετε επιλογές οδηγούμενες από την Ψυχή.
Ταυχτόχρονος Χρόνος – Ζώντας στην 5η διάσταση κινείστε μέσα στον Ταυτόχρονο Χρόνο που σας επιτρέπει να δείτε την ευρύτερη προοπτική Όλων Όσων Είναι. Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας βρίσκονται ακριβώς εκεί που γίνεται η ερώτηση και μπορείτε να δείτε όλες τις πιθανότητες πριν δράσετε.
 
Γιατί λοιπόν επιλέξαμε να αφήσουμε αυτό το υπέροχο μέρος όπου όλα είναι γνωστά και να πάμε στην τρίτη διάσταση; Όταν ο/η Δημιουργός θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό Του/Της, ζήτησε εθελοντάε και μάντεψτε ποιος έτρεξε στην πρώτη γραμμή λέγοντας «διάλεξε εμένα, διάλεξε εμένα!»; Εσύ! Ο/Η Δημιουργός διάλεξε τον εξυπνότερο και τον καλύτερο (εσένα) για αυτή την ειδική αναζήτηση των πιο απομακρυσμένων περιοχών ύπαρξης. Ήταν και είναι μια μεγάλη περιπέτεια για την οποία υπέγραψαν μόνο τα μεγαλύτερα και τα πιο ενθουσιώδη πνέυματα.
 
Γιατί επιλέξαμε την τρίτη διάσταση και όχι άλλη; Η δυαδικότητα δεν υπάρχει σε ανώτερες διαστάσεις και η δυαδικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που θέλαμε να βιώσουμε. Οι εξερευνήσεις μας, μας πήγαν σε πολλά μέρη αλλά όσο πηγαίναμε βαθύτερα σε πυκνότητα τελικά βρεθήκαμε να παίζουμε στις πιο αργές δονήσεις του κόσμου της μορφής (ύλη).
Εδώ μπορούσαμε να δουλέψουμε την αιτία και το αποτέλεσμα και να ανακαλύψουμε τα αποτελέσματα των επιλογών και των πράξεων μας. Εδώ είχαμε ελεύθερη βούληση να εξερευνήσουμε τα πιο αποκλίνοντα φάσματα συχνοτήτων ( συμπεριλαμβανομένου του φόβου, του μίσους, του θυμού, της προδοσίας κτλ). Όταν δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτή την περιπέτεια δεν ξέραμε ότι θα βυθιστούμε τόσο πολύ ώστε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από πού ήρθαμε, γιατί ήρθαμε και πώς να γυρίσουμε πίσω Σπίτι. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γυρίσουμε Σπίτι.
Η εδώ και πολύ καιρό Αναμενώμενη «Αλλαγή του Αιώνα» βρίσκετε Πρό των Πυλών.
Πήγαμε την περιπέτεια της τρίτης-διάστασης όσο πιο μακριά μπορέσαμε. Έχουμε μεγάλη επιτυχία σε αυτό που αναλάβαμε να καταφέρουμε και να εξερευνήσουμε σε αυτή την διαφορετική, πυκνή, δυαδικότητα. Μια τεράστια αλλαγή δόνησης προς τα πάνω ( σε κάθε επίιπεδο) επιβάλλεται στη Γή και τους κάτοικους της τώρα. Είσαστε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της Αλλαγής. Είσαστε μεγάλοι, όχι μικροί. Είσαστε σημαντικοί όχι ασήμαντοι. Κάνετε διαφορά και η συνεισφορά σας εκτιμάται από όλη την ανθρωπότητα και από Όλα Όσα Υπάρχουν. Καλωσορίστε την αλλαγή προς έναν νέο τρόπο ζωής αγαπητοί μου φίλοι, γιατί μαζί ξεκινήσαμε την διαδικασία για να φέρουμε τον Παράδεισο στην Γή.
Jim Self
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα