Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Αυτά που οι διαιτολόγοι θέλουν να μας πουν για το αδυνάτισμα

Ναι, το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά με μερικά πανέξυπνα tips από διαιτολόγους, μπορούμε να το πετύχουμε…

Αυτά που οι διαιτολόγοι θέλουν να μας πουν για το αδυνάτισμα

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το να χάσουμε περιττά κιλά δεν είναι εύκολο. Απαιτεί χρόνο, επιμονή και σκληρή δουλειά. Επίσης, γνωρίζουμε (αλλά δεν λέμε να το καταλάβουμε) ότι οι πρόσκαιρες λύσεις δεν έχουν ποτέ αληθινά αποτελέσματα. Αν, λοιπόν, θέλετε να χάσετε βάρος, και να μην το ξαναβάλετε αμέσως, ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Όχι, δεν χρειάζεσαι αποτοξίνωση

Πόσες φορές θα ακούσουμε αυτή την λέξη να πηγαίνει πακέτο με – συνήθως σκληρά – προγράμματα αδυνατίσματος; Στην πραγματικότητα, οι τροφές που βάζουμε στον οργανισμό μας δεν μας αποτοξινώνουν· αυτό είναι δουλειά του συκωτιού και των νεφρών μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε αυτά τα ζωτικά όργανα υγιή (και το βάρος μας υπό έλεγχο) είναι να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή που να περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης, άλιπη πρωτεΐνη και μερικά καλά λιπαρά.

Οι μικρές αλλαγές φέρνουν όντως μεγάλα αποτελέσματα

Ναι, όσο βαρετό και αντιπαραγωγικό κι αν ακούγεται, το να κόψετε μια κουταλιά ζάχαρη από τον πρωινό σας καφέ και να κάνετε μια μικρή αλλαγή στο απογευματινό σας σνακ μπορεί μακροπρόθεσμα να φέρει τεράστια οφέλη.

Προσέχουμε τι τρώμε, αλλά και τι πίνουμε

Μην ξεχνάτε πως αυτά που πίνετε μπορούν να έχουν τεράστια σημασία για την απώλεια βάρους. Εκτός από το νερό, που είναι αναγκαίο και θα έπρεπε να αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που πίνουμε, είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τα ποτά με περιττές θερμίδες και μηδενική διατροφική αξία, όπως τα αναψυκτικά και το αλκοόλ.

Ο ρεαλισμός είναι σημαντικός

Κάποιοι άνθρωποι περηφανεύονται ότι έχασαν δέκα κιλά σε έναν μήνα. Και εμείς απλά ευχόμαστε να είναι καλά και υγιείς, αλλά γνωρίζουμε πως αυτά τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να θέτουμε στόχους που μπορούμε να επιτύχουμε. Επαναλαμβάνουμε ότι το αδυνάτισμα είναι διαδικασία που χρειάζεται αρκετή υπομονή, και το να θέτουμε φυσιολογικούς στόχους μπορεί να μας σώσει από την απογοήτευση.

Κάποιες “απάτες” μπορεί να δουλεύουν

Σίγουρα, το να ακολουθούμε μια δίαιτα-απάτη της μόδας μπορεί να είναι καταστροφικό, αλλά μερικές φορές, κάποιες από αυτές τις συμβουλές μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα. Μερικές φορές είναι όλα θέμα αυθυποβολής. Για παράδειγμα, αν στο παρελθόν είχατε απαγορεύσει στον εαυτό σας να τρώει μετά τις 8 το βράδυ και είδατε θετικά αποτελέσματα, τότε μπορείτε να το συνεχίσετε. Απλά μην ακολουθείτε διατροφές που έχουν ως στόχο να αφαιρέσουν μόνιμα κάποια διατροφική ομάδα από την καθημερινότητά σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα