Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Χιόνια και σκόνη Αφρικάνικη ΜΑΖΙ!!!





Το είπαμε και ω του θαύματος, εγένετο!

Να, λοιπόν, που μισή μέρα να το γυρίσει σε ανατολικούς ή δυτικούς ανέμους με ολίγη από Νοτιά, και η σκόνη είναι εδώ, ταυτόχρονα με το χιόνι. Κι επειδή θα ξαναπούν τι τρελά γράφετε και ψευδείς ειδήσεις και ό,τι άλλο τους κατέβει από απειλές και χλευασμούς και ειρωνίες, voila! – δεν το λέω εγώ, το λέει το meteo.gr:
Το “σπάνιο” φαινόμενο της έλευσης της σκόνης από την Αφρική, που συνήθως γινόταν την Άνοιξη, τώρα το βλέπουμε ακόμα και το καταχείμωνο, μετά από τρεις επελάσεις χιονιά από το Βορρά, με το που θα ξεφύγει ελάχιστα η ανεμοδούρα από το Βορρά.
Πόσο νορμάλ είναι αυτό; Αφήστε… κανένα lake effect θα ακούσουμε πάλι και το ψηλό που πλακώνεται με το χαμηλό και ό,τι άλλη επιστημονικοδηθενοσύνη υπάρχει, λες και γεννηθήκαμε χτες!
Θα σκεφτεί κανείς πως μας ήρθε και ρίξαμε μια ματιά στη συγκέντρωση σκόνης; Απλά, μόλις ανοίξαμε παράθυρο το πρωί στη Μακρινίτσα, μας ήρθε μια μυρουδιά από νοτισμένη σκονισμένη ατμόσφαιρα.
Στο μεταξύ από την “Αριάδνη” στο “Βίκτωρα” και τώρα λένε από την Κυριακή κι άλλο κύμα. Έτσι έλεγε ο Στραβελάκης στο real σήμερα το απόγευμα και -δεν ξέρω αν έκανε χιούμορ- ψάχνουν να το βαφτίσουν με θηλυκό όνομα που να αρχίζει από ‘γάμα’. Προκλητικοί; Αν βάλεις κι ένα ‘άντε’ μπροστά, ίσως γίνει ακόμα πιο επιστημονικό….
Αλήθεια… η Αλκυόνη και οι μερούλες της, που πήγαν οέο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα