Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

20 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1 ΑΠΟ 2


Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται από τη φύση τους αγαπητοί. Όλοι έλκονται προς αυτούς. Μερικοί δεν είναι ποτέ ελκυστικοί. Άλλοι ούτε είναι συμπαθητικοί ούτε αντιπαθητικοί, απλώς αγνοημένοι. Γιατί; Ο αμερόληπτος Θεός δεν είναι υπεύθυνος για την άνιση κατανομή των ελκυστικών ιδιοτήτων. Τις διαφορές στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου τις έχει καλλιεργήσει ο ίδιος ο άνθρωπος. Αυτός ο ίδιος έχει δημιουργήσει τις ευχάριστες ή δυσάρεστες ιδιότητες σ’ αυτήν ή σε προηγούμενες ζωές.
1) Αν κάποιος θέλει να γίνει αγαπητός, θα πρέπει να κάνει τον εαυτό του πιο ελκυστικό εσωτερικά. Καμιά φορά ακόμα και ο πιο ελκυστικός εξωτερικά άνθρωπος μπορεί να γίνει απωθητικός εξαιτίας της εσωτερικής ασχήμιας που ανακλάται στην ομιλία του ή στις πράξεις του.
2) Αποφεύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Δεν προκαλείτε δυσαρέσκεια όταν είστε σοβαροί, αλλά η έκφρασή σας είναι εντελώς διαφορετική όταν ενδίδετε σε σκοτεινή διάθεση. Το πρόσωπό σας είναι ένας καθρέφτης που αποκαλύπτει κάθε συναισθηματική αλλαγή. Οι σκέψεις σας και τα συναισθήματα, σαν τα κύματα, έρχονται και φεύγουν από τους μυς του προσώπου, αλλάζοντας συνεχώς την εμφάνισή σας. Ο καθένας που συναντάτε βλέπει και αντιδρά ανάλογα με τις εκφράσεις αυτές του προσώπου που προέρχονται από ό,τι σκέφτεστε και αισθάνεστε μέσα σας. Μπορεί να ελέγχετε αρκετά καλά τα μάτια σας και το χαμόγελό σας κι έτσι να αποκρύπτετε τα συναισθήματά σας από κάποιους, αλλά όχι απ’ όλους. Ο Λίνκολν σωστά είπε: «Είναι αλήθεια πως μπορείς να κοροϊδέψεις όλους τους ανθρώπους για λίγο καιρό. Μπορεί ακόμα και να κοροϊδεύεις μερικούς συνεχώς. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους τους ανθρώπους για πάντα».
3) Αποφύγετε τα υπερβολικά στολίδια στο ντύσιμο: τα εξεζητημένα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνουν κάποιον να φαίνεται μουσειακό κομμάτι! Να ντύνεστε απλά και με ευπρέπεια κι όπως ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Πάνω απ’ όλα όμως μάθετε σωστή συμπεριφορά. Τότε η ενδυμασία γίνεται λιγότερο σημαντική.

4) Να ενδιαφέρεστε για τους άλλους. Όταν είστε μόνοι σας έχετε το δικαίωμα να σκέφτεστε και να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά όταν είστε με άλλους, δεν πρέπει να είστε αφηρημένοι ή αδιάφοροι. Η συντροφιά ενός πτώματος θα ήταν καλύτερη από αυτήν ενός αφηρημένου ανθρώπου – η αδιαφορία του πτώματος δεν προσβάλλει. Όταν δεν έχετε ενδιαφέρον να είστε μαζί τους, δικαιολογηθείτε ευγενικά και αποχωρήστε. Δεν έχετε δικαίωμα να παραμένετε όταν ο νους σας είναι αλλού.
5) Να είστε αυθεντικά φιλικοί όταν βρίσκεστε με άλλους. Ποτέ μην είστε «στριμμένοι». Δεν χρειάζεται να γελάτε θορυβωδώς σαν ύαινα, αλλά ούτε και να έχετε τα μούτρα κατεβασμένα. Απλώς χαμογελάτε, συμπαθητικά και ευγενικά. Ωστόσο το εξωτερικό χαμόγελο, όταν είστε θυμωμένοι ή αισθάνεστε την επιθυμία για εκδίκηση μέσα σας, είναι υποκρισία.
6) Αν θέλετε να είστε αρεστοί, να είστε ειλικρινείς. Δεν είναι πάντοτε οι λέξεις σας αυτό που οι άλλοι ακούν, αλλά η δύναμη και η ειλικρίνεια πίσω απ’ αυτές. Όταν ένας ειλικρινής άνθρωπος μιλά, ο κόσμος κινείται. Όταν λέει κάτι, οι άλλοι ακούν.
7) Πάνω απ’ όλα να είστε ταπεινοί. Παρόλο που μπορεί να έχετε αξιοθαύμαστη εσωτερική δύναμη, μην υποτιμάτε τους άλλους χάρη στη δυνατή φύση σας. Να είστε ήρεμοι και να λαμβάνετε υπόψη σας τους άλλους. Αυτός είναι ο τρόπος για να αναπτύξετε μαγνητισμό που να προσελκύει.
8) Να αγωνίζεστε πάντοτε να έχετε κατανόηση. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να είναι ταραξίες και να μας παρεξηγούν, άσχετα με το τι λέμε ή κάνουμε. Γυροφέρνουν έτοιμοι για καβγά. Για να κάνει κάποιος αληθινούς φίλους πρέπει να καλλιεργήσει την κατανόηση.
9) Βρίσκεται ένας μαγνήτης στην καρδιά σας που θα προσελκύσει τους αληθινούς φίλους. Αυτός ο μαγνήτης είναι η έλλειψη ιδιοτέλειας, το να σκέφτεστε τους άλλους πρώτα. Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι απαλλαγμένοι από τον εγωκεντρισμό. Παρ’ όλα αυτά, κάποιος μπορεί να αναπτύξει πολύ εύκολα την ιδιότητα της ανιδιοτέλειας αν ασκείται στο να σκέφτεται τους άλλους πρώτα απ’ όλα.
10) Το ενδιαφέρον για τους άλλους είναι μια από υπέροχη ιδιότητα. Είναι η πιο ελκυστική ιδιότητα που μπορείτε να έχετε. Εξασκήστε την! Αν κάποιος είναι διψασμένος, ένας άνθρωπος που νοιάζεται σκέφτεται εκ των προτέρων την ανάγκη του και του προσφέρει ένα ποτό. Έγνοια σημαίνει επίγνωση των άλλων και περιποιητικότητα. Ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τους άλλους, όταν βρίσκεται όταν βρίσκεται μαζί τους, θα έχει μια διαισθητική επίγνωση των αναγκών τους. 

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα