Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Μεγαλειώδης Στρατηγική Των Ερπετοειδών!

grand-στρατηγική


Το παρόν άρθρο έχει ως στόχο να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τα εργαλεία που θα αυξήσουν το επίπεδο της ευαισθητοποίησης στο φαινόμενο της απαγωγής και θα του επιτρέψει να αποφύγει τις συμφορές που είναι κοινές σε πολλούς απαχθέντες.
Το όνομά μου είναι James Bartley και είμαι συνάδελφός της Eve Lorgen. Είμαι απαχθέντας. Είμαι φοιτητής της στρατιωτικής ιστορίας και έχω μελετήσει την απόκρυφη σχέση με το φαινόμενο των UFO.

Εμείς οι άνθρωποι κατοικούμε σε αυτό που βρίσκεται ουσιαστικά κάτω από την σφαίρα επιρροής των ερπετοειδών.
Ο συμβολισμός της ερπετοειδούς επικυριαρχίας είναι παντού γύρω μας. Η φαλλική λατρεία και η περιθωριοποίηση της θηλυκής αρχής μείωσαν την ανθρώπινη φυλή σε αυτό που είναι σήμερα, ένα μπερδεμένο θορυβώδες κοπάδι προβάτων.
Η μεγαλειώδης στρατηγική των ερπετοειδών ήταν να διαιρέσουν και να κατακτήσουν το ανθρώπινο γένος αξιοποιώντας τα έμφυτα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες μέσα μας. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να καταπιούμε, αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά ώριμοι για να δούμε τα γεγονότα όπως πραγματικά είναι και να μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να παραμείνουμε σκλαβωμένοι στην αέναη πνευματική δουλεία εξαιτίας της δικής μας άγνοιας και των ευσεβών πόθων. Η στρατηγική του διαίρει και βασίλευε είναι πρόδηλη τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και σε παγκόσμια μακροκοσμική κλίμακα .
Έχουμε υποστεί μια μακροπρόθεσμη διαδικασία γενετικής και ψυχικής χειραγώγησης. Η ανθρώπινη διάρκεια ζωής έχει μειωθεί τεχνητά για να διευκολύνει την ανακύκλωση των ψυχών μας για σκοπούς γνωστούς μόνο στους ερπετοειδείς που βλέπουν το ανθρώπινο γένος ως πόρο. Οι σκοτεινοί θεοί του κόσμου γνωρίζουν καλά το γεωλογικό ημερολόγιο αυτού του πλανήτη και έχουν προετοιμαστεί αναλόγως.
Σε αυτό που έχουμε εμπλακεί δεν είναι τίποτα λιγότερο από πνευματικό πόλεμο σε μια κοσμική και πολυδιάστατη κλίμακα. Αυτό που διακυβεύεται είναι οι ψυχές μας. Μπορούμε είτε να επιλέξουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση της πνευματικής δουλείας και πνευματικής υποδούλωσης ή μπορούμε να ανακυκλωθούμε και πάλι και οι απόγονοί μας να αρχίσουν από το μηδέν χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί πριν. Ο Μεσαίωνας μας επισκέπτεται ξανά.

Πνευματικός Πόλεμος

Ως Πνευματικοί Πολεμιστές πρέπει να είμαστε αρκετά ώριμοι για να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ερπετά και οι ακόλουθοί τους γνωρίζουν τις αδυναμίες και τα τρωτά μας καλύτερα από ό, τι εμείς οι ίδιοι. Πολλοί απαχθέντες, δεν έχει σημασία πόσο μεταφυσικά προσανατολισμένοι  είναι, πρέπει να υπομείνουν τεράστια δυστυχία στη ζωή τους. Οι απαχθέντες συνήθως αντιμετωπίζουν το ένα συναισθηματικό ή ψυχολογικό τραύμα μετά το άλλο χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσουν, έστω για μια στιγμή, πως ένα μεγάλο μέρος της αρνητικότητας στη ζωή τους έχει επιβληθεί εξωτερικά.

Τα 31 «καυτά» κορίτσια της ελληνικής βιντεοταινίας!

Τα 31 «καυτά» κορίτσια της ελληνικής βιντεοταινίας!

Οι γεννημένοι στα τέλη της δεκαετίας του '70 σίγουρα θα πανηγυρίζουν έξαλλα διαβάζοντας το συγκεκριμένο αφιέρωμα του  G-Weekend. Οι νεότεροι απλά θα... γνωρίσουν τις γυναίκες που «σημάδεψαν» τα 80's με την πληθωρική παρουσία τους μέσα από τις βιντεοταινίες με τις οποίες γαλουχήθηκαν... στρατιές εφήβων.
Ξανθιές, μελαχρινές, άλλες με αρτιότερο υποκριτικό ταλέντο και άλλες με θανατηφόρο κορμί, ξυπνούν μνήμες στον πληρέστερο οδηγό των... μοιραίων θηλυκών που διαβάσατε ποτέ. 
Επιλέξαμε τις 31 γυναίκες που παρέλασαν από την χρυσή δεκαετία της βιντεοκασέτας, καθεμία για διαφορετικό λόγο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να... ψηφίσετε την κορυφαία και να καταθέσετε την άποψή σας για τυχόν... παραλείψεις!
1. Βίνα Ασίκη
Η Βίνα Ασίκη σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τις καυτές εμφανίσεις της. Η ίδια είχε παραδεχθεί, πως ήξερε να προβάλλει σωστά το καλλίγραμμο σώμα της στον φακό, εξαιτίας του χορού.
Συνολικά εμφανίστηκε σε 27 κινηματογραφικές ταινίες και 30 βιντεοταινίες. Στα 25 της παντρεύτηκε τον χορευτή Ορέστη Δημητρίου και άλλαξε προσανατολισμό στην καριέρα της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το χοροθέατρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή στο «Ροκάκιας την ημέρα, το βράδυ καμαριέρα», όπου βρίσκεται ολόγυμνη στην μπανιέρα της, με συμπρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τζεβελέκο! 
Έπαιξε μεταξύ άλλων στα «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Σατανάδες στα σχολεία», «Καμικάζι αγάπη μου», «Λαλάκης ο εισαγόμενος», «Ταμτάκος, ο Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας».

Μυστηριώδης "Δόνηση" ανιχνεύθηκε σε όλο τον κόσμο, αλλά η Πηγή είναι άγνωστη!



Πριν από 4 ημέρες ένας σεισμός μεγέθους 6.5 χτύπησε το Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας σκοτώνοντας περισσότερους από 100 ανθρώπους. Ακολούθησε ένας ισχυρός σεισμός, ο μεγαλύτερος σεισμός του έτους, μεγέθους 8,0,  ανοικτά των Νήσων του Σολομώντος και ο οποίος ακολουθήθηκε μάλιστα από έναν σεισμό 6,5 στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καλιφόρνιας στον Ειρηνικό Ωκεανό.




Αλλά υπάρχει κάτι περίεργο που συμβαίνει, καθώς οι σεισμογράφοι έδειξαν μια παγκόσμια διαταραχή του πυρήνα της Γης.

Μια άγνωστη δόνηση / σήμα / συχνότητα / παλμός ανιχνεύτηκε σε όλο τον κόσμο, μοιάζοντας με ένα κλασικό σεισμό ... αλλά δεν υπήρχε σεισμός κατά τη στιγμή του συμβάντος. Η δόνηση κράτησε σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερο από μία ώρα. 

το «ΠΑΜΕ» στα Σπάτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες σε…απεργία ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
«Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε  τους πολίτες σε…απεργία ενάντια στα μέτρα της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». ‘Η διαφορετικά :» η original ανέβηκε στα Σπάτα για να …διαμαρτηρηθεί κατά της ΑΕΚ του Μελισσανίδη». ΑΕΚ όπως Ελλάδα και συνεχίζουμε.
Τα πλοία δεμένα,τα μαρούλια σαπίζουν και ο τυφλός υπουργός τα’χει χαμένα,αφού δεν ξέρει το αν το ΚΚΕ είναι με τους αγρότες,με τους φορτηγατζίδες ή με τους ναυτεργάτες. Που να πρωτοπάει και αυτό. Μια απεργία σκέτη,είναι καλή. Μια ενδοταξική απεργία,προκαλεί πονοκεφάλους.
Ομως υπάρχει λύση: Ρίχνει τα ζάρια ο Κουτσούμπας… «τριόδυο». «Είμαστε με τους ναυτεργάτες». «Γενικά είμαστε με το «μπλέξιμο»,τον χαβαλέ και την ανακατωσούρα,ίσα-ίσα να μη βλέπουν οι αναστενάριδες πτωχοί πως όταν ο μήνας πάει 27-28 κάθε φορά,απλώνουμε ως γνήσιοι «αριστεροί» και πολέμιοι του κεφαλάιου και της πλουτοκρατίας,τα χέρια σαν φτιάρια στα ΑΤΜ και παντελονιάζουμε τα άτιμα τα πενηντάευρα του άτιμου του Ντράγκι της άτιμης ΕΚΤ των άτιμων Βρυξελών και πάει λέγοντας. Ωραίο επάγγελμα το «αριστερός».
Οσοι το έχουν μυριστεί,από την εποχη΄του «γέρου της δημοκρατίας»,την περνάνε ζάχαρη. Ιδρώτας μηδέν.Αγωνία μηδέν. Ρίσκο μηδέν. Και κυρίως γνώσεις μηδέν. Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργεί το σύστημα της αριστερής κουτάλας καλά,είναι να έρχονται που και που στην εξουσία,τα κορόιδα οι «δεξιοί», να παίρνουν τον «μουτζούρη» και να φεύγουν. Με το αζημίωτο και αυτοί. Αλλά όσο να’ναι είναι πιο επιτυχημένο το προσωπείο «αριστερός». Και «τίμιος αγωνιστής» και τσεπωμένος. Ενώ οι δεξιοί είναι μεν τσεπωμένοι,αλλά με την στάμπα του φασίστα και του αντιδημοκράτη. Γνωστά κορόιδα άλλωστε. Δείξτε μου  στην Ιστορία εναν δεξιό που δεν τον δούλεψε «γαζί»  δια βίου ένας «αριστερός» και θα σας πως «μπράβο».

Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




Στις μυστικές συναντήσεις που είχαν ακολουθήσει μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων αξιωματούχων μετά τη συνθηκολόγηση της Ελλάδος, είχε συμφωνηθεί να παρασχεθεί υποστήριξη και κάλυψη από ελληνικά στρατεύματα τα οποία θα οργανώνονταν και θα εκπαιδεύονταν από Γερμανούς αξιωματικούς, ώστε σε περίπτωση που τα γερμανικά στρατεύματα στην Ελλάδα δέχονταν επίθεση από ανταρτικές ή αλλοδαπές δυνάμεις, πχ αγγλικές, να μπορέσουν να συνεργαστούν για να τους απωθήσουν και να παραμείνει ανενόχλητη η ελίτ του γερμανικού στρατού για να ασχοληθεί με τις έρευνες και την περαιτέρω εκστρατεία στην Ανατολή.

 Ο ίδιος ο Ρόμμελ, έχοντας μελετήσει τη γεωγραφία της Ελλάδας, είχε επιμείνει στη φύλαξη από ειδικές δυνάμεις και στην οχύρωση συγκεκριμένων περιοχών του ελλαδικού χώρου, ώστε οι αγγλικές δυνάμεις να μην μπορέσουν ποτέ να προσεγγίσουν αυτές τις περιοχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλυπτικές ήταν οι σημειώσεις του Κούρτ Βαλντχάιμ για την Ελλάδα και τις εδώ έρευνες. Οι σημειώσεις αυτές γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αλλά δυστυχώς όχι πού βρίσκονται και τι ακριβώς έλεγαν. 

Ο νεαρός τότε ανθυπολοχαγός Κούρτ Βάλντχάιμ είχε έρθει στην Ελλάδα, υπεύθυνος ενός προγράμματος για την εξερεύνηση συγκεκριμένων περιοχών στον ελλαδικό χώρο, στο οποίο ιδιαίτερη έμφαση δινόταν στη Δήλο, τον Όλυμπο, την Δίρφυ, το Μεσολόγγι, τη Σαμοθράκη, τους Δελφούς και την Ολυμπία. 

Ο σκοπός του ήταν να ερευνήσει εάν υπήρχαν μυστικές υπόγειες δίοδοι προς την Κοίλη Γη. 

Ο Βάλντχάιμ έμεινε στην Ελλάδα αρκετούς μήνες και στο τέλος της παραμονής του διατάχθηκε να ερευνήσει εάν υπήρχαν σχέσεις των αρχαίων Ελλήνων με το Θιβέτ. 

Ο λόγος ήταν ότι τα SS είχαν, μέσω των μυστικών διδασκαλιών τους, πληροφορίες ότι οι αρχαίοι Έλληνες - και συγκεκριμένα ο Μέγας Αλέξανδρος είχαν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του πολιτισμού του Θιβέτ και ότι το όνομα «Θιβέτ» δεν είναι λέξη των κατοίκων της περιοχής, αλλά ακρωνύμιο αρχαίων ελληνικών λέξεων («Τ, Ι, Β, Ε, T sind grosse Buchstaben die wahrscheinlich eine andere Bedeutung haben»). 

Ο Μύθος των Αμαζόνων



Το 1542, μια ομάδα Ισπανών στρατιωτών με επικεφαλής τον Φρανθίσκο ντε Ορελιάνα βρισκόταν σε εξερευνητική αποστολή στη Βραζιλία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Στις όχθες ενός ποταμού κυκλώθηκε από μια ομάδα πολεμιστών, που είχαν για αρχηγό τους μια πανέμορφη γυναίκα. «Ήταν ψηλή, μυώδης, ορμητική, και το μοναδικό ρούχο πάνω της ήταν ένα κομμάτι ύφασμα». Έτσι την περιέγραψε στο ημερολόγιό του ο Γασπάρ ντε Καρβαχάλ, ο χρονικογράφος της αποστολής. Μόλις ξεπέρασαν την αρχική τους έκπληξη, οι Ισπανοί συνειδητοποίησαν ότι αντίκριζαν μια Αμαζόνα. Σε ανάμνηση αυτής της συνάντησης, το ποτάμι ονομάστηκε Ποταμός των Αμαζόνων (Αμαζόνιος).

Με το παραπάνω συμβάν αναβίωσε ο μύθος των Αμαζόνων, ένα από τα πιο συναρπαστικά μυστήρια της αρχαιότητας, το οποίο εξακολουθεί να σαγηνεύει. Ποικίλες μαρτυρίες για την ύπαρξή τους απαντώνται σε διαφορετικούς λαούς και εποχές. Οι Κινέζοι χρονικογράφοι μιλούν για χώρες κατά μήκος της Κασπίας Θάλασσας και γειτονικές με την Ινδία, τις οποίες διοικούσαν γυναίκες. Πλούσιες σε θρύλους γυναικών πολεμιστών είναι και οι παραδόσεις του Κουρδιστάν και των Βαλτικών Χωρών. Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι εξερευνητές το 16ο αιώνα αναπολούσαν συναντήσεις με φυλές Αμαζόνων στην Αιθιοπία και στη Ζιμπάμπουε. Ο μύθος των Αμαζόνων δεσπόζει στην Ασία μεταξύ της Κασπίας Θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου. Μετά τον Όμηρο, αμέτρητοι είναι οι ιστοριογράφοι και οι ποιητές που μίλησαν για ένα λαό γυναικών πολεμιστών «δυνατών όπως οι άντρες». Όλα αυτά ήταν αλήθεια ή ψέμα;

Μια αρχαιολογική αποστολή που πραγματοποιήθηκε στα σύνορα της Ρωσίας και του Καζακστάν έφερε στο φως, κοντά στην πόλη Πακρόβκα, μια σειρά από πενήντα θολωτούς τάφους που χρονολογούνται από το 4ο αιώνα π. Χ. Στους γυναικείους τάφους οι αρχαιολόγοι, εκτός από κοσμήματα και κτερίσματα, ανακάλυψαν όπλα, βέλη και στρατιωτικά εμβλήματα. Δίπλα στους γυναικείους σκελετούς βρέθηκαν τυπικά σύμβολα εξουσίας: περιδέραια, ιερές πέτρες και αντικείμενα θρησκευτικών τελετών. Πολλοί σκελετοί τους είχαν στραβές γάμπες, χαρακτηριστικό «επαγγελματιών» ιππέων. Οι ιδιαιτερότητες όμως δε σταματούν εδώ. Επιπλέον, κοντά στους αντρικούς σκελετούς βρέθηκαν σκελετοί βρεφών. Ούτε ένας τους δε βρέθηκε θαμμένος δίπλα σε γυναίκες, ένδειξη ότι η ανατροφή των παιδιών ήταν αποκλειστικά αντρική υποχρέωση. Η Τζανίν Ντέιβις Κίμπαλ, διευθύντρια του Κέντρου Μελετών των Νομάδων της Ευρασίας και υπεύθυνη των ανασκαφών στην Παρκρόβκα, είναι πιο επιφυλακτική: «Ο Ηρόδοτος, μιλώντας για τις Αμαζόνες, εντόπισε την επικράτειά τους δυτικότερα, στη σημερινή Νότια Ρωσία, κατά μήκος της Αζοφικής Θάλασσας. Οι σκελετοί που ανακαλύψαμε στους τάφους δεν ανήκουν βέβαια στις Αμαζόνες του Ηροδότου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε άντρες και γυναίκες του λαού των Σαυροματών» - λαός που έζησε γύρω στον 4ο αιώνα π. Χ. στη ζώνη που περικλείεται από τους ποταμούς Βόλγα και Ντον και ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον Ηρόδοτο, καταγόταν απευθείας από τις Αμαζόνες. 

Θάνατος από: 1)δηλητήριο, 2) τραύματα από όπλο (x4), 3)ξυλοδαρμό με μπαστούνι, 4)πνιγμό



Σύμφωνα με έναν θρύλο, ο Ρώσος μυστικιστής Grigori Rasputin (1872-1916) δηλητηριάστηκε με τόση ποσότητα κυανίου που ήταν αρκετή για να σκοτώσει 10 ανθρώπους, αλλά δεν φάνηκε να τον επηρεάζει.

Οι δολοφόνοι του, λοιπόν, τον πυροβόλησαν στην πλάτη με ένα περίστροφο. 


Ο Rasputin έπεσε κάτω αλλά κατάφερε και πάλι να επιζήσει. 

Τον πυροβόλησαν, λοιπόν, άλλες τρεις φορές αλλά εκείνος εξακολουθούσε να παραμένει ζωντανός.

 Στη συνέχεια,

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ

Ένα μενταγιόν, ένα ρολόι, ένα κομμάτι ύφασμα, μια τούφα μαλλιά, οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να μας πει πολλά, με λεπτομέρειες, για την εικόνα, το χαρακτήρα, τα συναισθήματα και πλήθος άλ­λες πληροφορίες γι’ αυτόν που το κατέχει ή το χρησιμοποιεί. Ίσως ακούγεται μαγικό ή παράλογο, αλλά δεν είναι.

Η ψυχομετρία είναι ο τρόπος και η μέθοδος να κάνουμε τα αντικείμενα να μας μιλήσουν. Μέσω αυ­τής μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την ιστορία ενός αντικειμένου αλλά και των ανθρώ­πων και των γεγονότων που συνδέονται με αυτό. Ένα διαισθητικό ή απλώς ευαίσθητο άτομο μπορεί να κρατήσει για λίγα δευτερόλεπτα το ρολόι κάποιου κι απ’ αυτό να πει όσα έχει βιώσει ο χρήστης ή o κάτοχός του πριν και αφού έχει αρχίσει να το φοράει. Αλλά και ο καθένας, αν βρεθεί σε μια συγκε­κριμένη κατάσταση χαλάρωσης, είναι δυνατόν να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται για πρόγνωση, τηλεπάθεια ή μαντεία. Βέβαια, η έκτη αίσθηση παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να μπορούμε να “πιάσουμε” τις δονήσεις που εκπέμπει το αντικείμενο, αφού συντονιστούμε μ’ αυτές, και να τις αποκωδικοποιήσουμε σωστά.
Μία παραπλήσια ικανότητα είναι και η ραδιαισθησiα: πρόκειται για άτομα εξαιρετικά ευαίσθητα στην ανίχνευση ακτινοβολιών από οποιαδήποτε ζωντανή ή αδρανή πηγή. Η ραδιαισθησία έχει εφαρμοστεί από τις αρχές του 20ού αιώνα στη διάγνωση ασθενειών, ενώ την έχουν χρησιμοποιήσει και για την ανεύρεση χαμένων θησαυρών, νερού (ραβδοσκοπία), πετρελαίου, σπάνιων μετάλλων και ορυκτών.

Εκπληκτικά πειράματα

Η ψυχομετρία έχει γίνει αντικείμενο πολλών πειραμάτων σε επιστημονικά εργαστήρια και σε εται­ρείες ψυχικών ερευνών. Πειραματικά εφαρμόσθηκε μάλιστα και στην αρχαιολογία. Πειράματα ψυχο­μετρίας, σε πιο εξελιγμένη μορφή, έχουν γίνει κατά καιρούς και για στρατιωτικούς σκοπούς όπως για τον εντοπισμό υποβρυχίων που δεν πιάνονται από ηλεκτρονυcό μηχανήματα.

Πώς ένιωθαν οι δεινόσαυροι;

Τα πρώτα πειράματα διεξήχθησαν τον περασμένο αιώνα από τον καθηγητή Γεωλογίας Ντέντον, ο οποίος πρώτος χρησιμοποίησε και τον όρο αυτό για το φαινόμενο. 0 καθηγητής Ντέντον έκανε εξα­ντλητικές σειρές πειραμάτων με τη βοήθεια της αδελφής του Αν Ντέντον Κριντζ. Ανακάλυψε ότι, αν εκείνη ακουμπούσε ένα γεωλογικό αντικείμενο π.χ. μια πέτρα στο μέτωπό της ή αν το κρατούσε στο χέρι της, έστω και αν ήταν προσεκτικά τυλιγμένο έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να μαντέψει από την εμφάνισή του περί τίνος πρόκειται, μπορούσε να αποκτήσει, μέσω έντονων εικόνων που έβλεπε, ορισμένες γνώσεις για την ιστορία του συγκεκριμένου αντικειμένου.
Σε κάποιο πείραμα ψυχομετρικό αντικείμενο ήταν ένα κομμάτι δοντιού ενός προϊστορικού μαστόδο­ντος. Κρατώντας το στο χέρι της η κ. Ντέντον άρχισε να αφηγείται: “Αισθάνομαι να είμαι ένα τερα­τώδες ζώο με γερά πόδια, άχαρο κεφάλι και κολοσσιαίο σώμα. Πηγαίνω στην όχθη ενός ρηχού πο­ταμού για να πιω νερό. Οι μασέλες μου είναι τόσο χονδροειδείς, που δεν μπορώ να μιλήσω και αι­σθάνομαι ότι περπατώ στα τέσσερα πόδια. Ακούω βρυχηθμούς από το δάσος και αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω. Τα αφτιά μου είναι τεράστια και, όταν κουνώ το κεφάλι μου, χτυπάνε στο πρόσωπό μου. Εκεί κοντά βρίσκονται και άλλοι όμοιοί μου, αλλά πολύ πιο γέροι από μένα. Αισθάνο­μαι πολύ άχαρα να μιλάω μ’ αυτές τις βαριές μασέλες σκούρου χρώματος. Βλέπω έναν όμοιο μου, πολύ γέρο, με μακριά ποδιά, που μόλις καταφέρνει να κουνηθεί και διακρίνω πολλούς άλλους νέους. Είμαστε ένα κοπάδι. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κουνάω το πάνω χείλος με παράξενο τρόπο, γιατί το γυρίζω προς τα πάνω. Είναι τόσο παράξενο που μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο! Εδώ κοντά είναι ένα φυτά πιο ψηλό απ’ το κεφάλι μου, με βλαστό χοντρό σαν το μπράτσο μου, πολύ χυμώδες, γλυκό και τρυφερό. Η γεύση του μοιάζει με το πράσινο στάχυ, αλλά είναι πιο γλυκά”. Σε ερώτηση του καθηγητή Ντέντον αν αυτή η γεύση θα άρεσε σε ένα ανθρώπινο ον, με μια γκριμάτσα που φανέρωνε δυσαρέ­σκεια, η γυναίκα απάντησε με έμφαση: “Ω όχι! Θα ήταν για μας πολύ δυσάρεστη, ακόμα χειρότερα, αηδιαστική”.

Ουροθεραπεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ουροθεραπεία

Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια κινέζοι πίνουν τα ούρα τους πιστεύοντας ότι κάνει καλό στην υγεία τους, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Xinhua.
Η ουροθεραπεία αναφέρεται σε μια από τις πολλαπλές χρήσεις των ούρων να προλαμβάνουν ή να θεραπεύουν την αρρώστια, να ενισχύουν την ομορφιά ή να καθαρίζουν τα έντερα. Οι περισσότεροι πιστοί πίνουν τα ενδιάμεσα από τα πρωινά τους ούρα. Κάποιοι τα προτιμούν σκέτα και αχνιστά- άλλοι τα αναμειγνύουν με χυμό ή τα σερβίρουν με φρούτα. 

Κάποιοι προτιμούν δυο σταγόνες ούρων σε ένα κουταλάκι νερό υπογλώσσια αρκετές φορές την ημέρα. Κάποιοι πλένονται με τα ούρα τους για να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους. Λέγεται για πολλές σύγχρονες Γιαπωνέζες ότι κάνουν μπάνιο σε ούρα. Οι πραγματικά τολμηροί χρησιμοποιούν τα ούρα τους ως κλύσμα. Τα ούρα δεν αποτελούν ακριβώς το πρωινό των πρωταθλητών, αλλά είναι το ελιξίριο επιλογής για έναν αριθμό αγίων στην Ινδία, όπου η πόση ούρων γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επίσης τα ούρα είναι το προτιμώμενο τονωτικό για έναν αυξανόμενο αριθμό φυσιοθεραπευτών και άλλων οπαδών των «φυσικών θεραπειών». 

Οι βασικοί πόλοι έλξης αυτής της απόλυτης σπιτικής μπύρας είναι το κόστος της, η διαθεσιμότητα και η μεταφερσιμότητά της. Είναι πολύ φτηνότερη από εκείνο το άλλο «νερό της ζωής», το ουίσκι ( uisge beatha ), το οποίο επίσης έχει ζητωκραυγαστεί για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Σε αντίθεση όμως με το ουίσκι, τα ούρα είναι πάντα διαθέσιμα, όλοι κουβαλάνε ένα απόθεμα συνεχώς, και για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχουν παρενέργειες μέθης. Επιπλέον, η τάση να το παρακάνει κανείς πίνοντας ούρα είναι σχεδόν απούσα. Δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για ένα καλό single malt όπως το Highland Park ή για ένα καλό ουίσκι όπως το Black Bush .

Πολλοί υποστηρικτές ισχυρίζονται ότι τα ούρα είναι πανάκεια. Δεν υπάρχει πρακτικά τίποτα που να μην θεραπεύουν. 

Λέγεται ότι τα ούρα είναι αποτελεσματικά για τη γρίπη, το κοινό κρυολόγημα, τα σπασμένα κόκαλα, τον πονόδοντο, το ξηρό δέρμα, την ψωρίαση και όλα τα άλλα δερματικά προβλήματα. 

Λέγεται ότι αποτρέπει τα γηρατειά και ότι βοηθάει στο AIDS , τις αλλεργίες, το δάγκωμα από φίδια και ζώα, το άσθμα, την καρδιοπάθεια, την υπέρταση, τα εγκαύματα, τον καρκίνο, την χημική δηλητηρίαση, την ανεμοβλογιά, την εντερίτιδα, τη δυσκοιλιότητα και την πνευμονία. 

Λέγεται ότι τα ούρα είναι αποτελεσματικά για τη δυσεντερία, το οίδημα, το έκζεμα, τον ερεθισμό των ματιών, την κούραση, τον πυρετό, τη γονόρροια, την αρθρίτιδα, την αιματουρία, την ευλογιά, την ανοσολογικές διαταραχές, τις λοιμώξεις, τα προβλήματα γονιμότητας, τη φαλάκρα, την αϋπνία, τον ίκτερο, την ηπατίτιδα, το σάρκωμα Kaposi , τη λέπρα, τις διαταραχές των λεμφαγγείων, την κνίδωση, την πρωινή ναυτία, το hangover , την παχυσαρκία, τα θηλώματα, τα παράσιτα, το πεπτικό έλκος, τους ρευματισμούς, τα εκ γενετής σημάδια, την καρδιακή προσβολή, την υπεραιμία, το λουμπάγκο, τον τύφο, τη γαστρίτιδα, την κατάθλιψη, τον έρπητα στόματος, τη φυματίωση, τον τέτανο, την ασθένεια του Parkinson , την μυκητίαση των ποδιών, τον διαβήτη και άλλες ενδοκρινολογικές ασθένειες. 

Κάποιοι ενθουσιώδεις βλέπουν την ουροθεραπεία ως μια θεϊκή εκδήλωση κοσμικής ευφυΐας. Χρησιμοποιούν τα ούρα για να απελευθερώσουν το kundalini τους, στέλνοντάς το κατευθείαν στο τρίτο μάτι, αποκτώντας στιγμιαία διαφώτιση. *

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΑΓΕΙΑ



Η έννοια της μαγείας αποδίδεται στην αιγυπτιακή γλώσσα με τον όρο χέκα . Σύμφωνα με τους κοσμογονικούς μύθους των αρχαίων Αιγυπτίων, ο χέκα ήταν η γενεσιουργός αιτία, ο καταλύτης που πραγμάτωσε τη δημιουργία, υλοποιώντας την άμορφη θεϊκή σύλληψη του κόσμου και την εκτέλεσή της ως "λόγου" (χου) ή "εντολής" (μέντετ) (Borghouts 1987). Εξαιτίας της ιδιότητάς της αυτής, η μαγεία θεοποιήθηκε ήδη από το Αρχαίο Βασίλειο (περ. 2500 π.Χ.). 

Στο νεκρικό ναό του Φαραώ της 5ης Δυναστείας Σαχούρε, ο θεός Χέκα απεικονίζεται να προσφέρει τιμές και νεκρικές προσφορές στον αποθανόντα βασιλιά (Ritner 1993, 15-6). 

Στα Βιβλία του Άδη –εικονογραφικές συνθέσεις που κοσμούσαν τα βασιλικά νεκρικά συμπλέγματα των Φαραώ του Νέου Βασιλείου (περ. 1552-1069 π.Χ.) στην Κοιλάδα των Βασιλέων (Θήβες, Νότια Αίγυπτος)– ο Χέκα συνόδευε τον ηλιακό θεό Ρα στη νυχτερινή του περιπλάνηση στα σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια του Ντουάτ (Άδης), προστατεύοντάς τον από υποχθόνιους δαίμονες και εχθρικές οντότητες (Hornung 1999). 

Χαρακτηριστική ήταν η σύγκρουση του Ρα με τον οφιοειδή δαίμονα Άποφι– προαιώνιο εχθρό της δημιουργίας και της τάξης– που κατέληγε πάντα στην ταπεινωτική ήττα του δεύτερου με τη συμβολή των μαγικών επωδών (χεκάου) της θεάς Ίσιδος και του "Γηραιού Μάγου" (Χέκα-σεμέσου) (Kousoulis 1999, 2003, forhcoming). Ο χαρακτηρισμός του θεού Χέκα ως "γηραιού" έρχεται να υπογραμμίσει την αρχέγονη καταγωγή του.

Παράλληλα με τη θεολογική της διάσταση η μαγεία (χέκα) είχε και ένα πολυσήμαντο τελετουργικό περιεχόμενο. 

Ο βασικός μηχανισμός της αποκαλύπτεται σε μία επιγραφή από τη στήλη του Μέττερνιχ (26η Δυναστεία) (Sander-Hansen 1956· Kakosy 1982). 

Η συγκεκριμένη στήλη εντάσσεται σε μία ειδική κατηγορία αποτρεπτικών μνημείων, των επονομαζόμενων cippi ή στηλών του "Ώρου επί των κροκοδείλων" (Sternberg El-Hotabi 1999). 

Είχαν ως κεντρικό εικονογραφικό μοτίβο το νεαρό θεό να ποδοπατάει άγρια ερπετά (κροκόδειλους, φίδια, σκορπιούς), ενώ αποτρεπτικές επωδές και ξόρκια κάλυπταν την υπόλοιπη επιφάνειά τους. 

Αναφέρεται, λοιπόν, στη στήλη του Μέττερνιχ, ότι η μαγεία περιελάμβανε γνώση που έπρεπε να αποκτηθεί, επωδές που έπρεπε να απαγγελθούν, και τεχνικές που έπρεπε να εκτελεστούν. 

ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ


Υπάρχει ένας θρύλος στο νησί Μπαρμπάντος που έχει να κάνει με φέρετρα που μετακινούνται από άγνωστες δυνάμεις. Αν και κάποιες λεπτομέρειες του φαινομένου δεν είναι γνωστές, το μυστήριο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών για πάνω από έναν αιώνα.


Τα γεγονότα έλαβαν μέρος σε έναν οικογενειακό τάφο, σε ένα νεκροταφείο περίπου επτά μίλια από την πόλη Bridgetown.Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη κατασκευή ικανή να ΄φιλοξενήσει’ τα μέλη της οικογενείας Chase και των κοντινών φίλων όταν αποδημήσουν εις Κύριον.Το μνημείο είναι χτισμένο μισό πάνω και μισό κάτω από το έδαφος για να προστατευτεί όσο είναι δυνατόν από τα στοιχεία της φύσης.


Ο τάφος άρχισε να υποδέχεται τα μέλη της οικογένειας Chase.Το πρώτο άτομο που τοποθετήθηκε ήταν η Thomasina Goddard,μέσα σε ένα απλό ξύλινο φέρετρο τον Ιούλιο του 1807.Τον αμέσως επόμενο χρόνο ετάφη η μόλις δυο ετών Mary Ann Chase.Η μεγαλύτερη αδελφή της Mary Ann,η Dorcas Chase,ετάφη στις 6 Ιουλίου του 1812.Κάποιοι κάτοικοι πιστεύουν ότι η Dorcas πέθανε λόγω ασιτίας που η ίδια είχε επιβάλλει στον εαυτό της διότι ο πατέρας της Thomas Chase την είχε καταντήσει καταθλιπτική. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τον θρύλο, ο Thomas ήταν ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα του Μπαρμπάντος.Λίγες εβδομάδες μετά,ήρθε η ώρα και του αρχηγού της οικογένειας, του Thomas Chase, να μπει στον οικογενειακό τάφο.


Και τότε άρχισαν τα παράξενα ! 

Μόρα, βραχνάς, εφιάλτης, μεσονυκτικό πνεύμα: ο τρόμος της νύχτας

Είναι κοινή πεποίθηση σε όλους τους λαούς ότι τη νύχτα, ο κοιμώμενος άνθρωπος μπορεί να έρθει σε επαφή με κακοποιά πνεύματα που τις περισσότερες φορές εκδηλώνονται με την αίσθηση μιας εχθρικής παρουσίας στο δωμάτιο, η οποία πολύ σύντομα μετατρέπεται σε αίσθηση βάρους στο στήθος, με αδυναμία του ανθρώπου να μιλήσει, να κινηθεί, να φωνάξει, με μια λέξη με αδυναμία να αντιδράσει σε αυτό που του συμβαίνει.

Από παλιά το σύνολο αυτών των σωματικών και ψυχολογικών αντιδράσεων αποδόθηκε σε κακόβουλα πνεύματα τα οποία ονομάζονται με διάφορους τρόπους, με συνηθέστερα τα ονόματα-επίθετα Μόρα, βραχνάς, εφιάλτης, μεσονυκτικό πνεύμα. Ο τελευταίος όρος απαντάται στους εξορκισμούς της ορθόδοξης εκκλησίας. Πριν περάσουμε στην εξέταση αυτού του φαινομένου, ας δούμε μια τυπική περιγραφή ενός “θύματος” της “Μόρας”. 



Μια περίπτωση Μόρας

“Κοιμόμουν στο κρεβάτι μου όταν ξαφνικά είχα την αίσθηση πως κάποιος ή κάτι είχε εισέλθει στο δωμάτιο. Η παρουσία εκείνη άφηνε την αίσθηση μιας ακατανόητης και απίστευτης μοχθηρίας, ενός κακού που δεν μπορούσα να εξηγήσω ή να καταλάβω. Μέσα σε δευτερόλεπτα προσπάθησα ενστικτωδώς να αντιδράσω με το να σκεπαστώ αλλά ήταν αδύνατο να κινήσω στο ελάχιστο το σώμα μου. Η επόμενη προσπάθειά μου, να πω από μέσα μου μια προσευχή, στέφθηκε επίσης από αποτυχία καθώς δεν ήμουν ικανός ούτε καν να ελέγξω τη σκέψη μου και να βάλω τις λέξεις σε μια σωστή σειρά ή να τις αρθρώσω (στη σκέψη μου φυσικά). Την ίδια στιγμή – κλάσματα δευτερολέπτου είχαν περάσει – ένιωσα ένα βάρος στο στήθος μου, λες και κάποιος άνθρωπος ή κάποιο ζώο να είχαν καθίσει και εμπόδιζαν την αναπνοή μου και τις κινήσεις μου. Φυσικά η αγωνία μου ήταν κορυφωμένη αλλά το χειρότερο από όλα ήταν η αίσθηση ότι δεν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει – ήμουν μόνος μου εγώ και εκείνο το πράγμα που είχε τον απόλυτο έλεγχο στο σώμα και στο μυαλό μου – και δεν φαινόταν να μπορεί να χάσει τον αγώνα με τίποτα”.

Μόρα, πνεύμα, υπνική παράλυση

Δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις όταν χαλάσεις εντελώς

august-landmesser1

Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Και πολλές φορές, παίρνεις μια απόφαση που είναι αντίθετη με τις απόψεις σου και τις πεποιθήσεις σου. Αντί να βαδίσεις στον δικό σου δρόμο, παίρνεις την αντίθετη κατεύθυνση.

Λες «θα κάνω μια μικρή υποχώρηση εδώ» και θα επανέλθω.
«Μόλις δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες» θα γίνω πάλι αυτός που ήμουν.
Βέβαια, δεν είναι εύκολο πάντα να επανέλθεις. Πολλές φορές είναι αδύνατον.
Η μια υποχώρηση οδηγεί στην επόμενη.
Ο ένας συμβιβασμός φέρνει τον άλλον.
Και ξαφνικά, ξυπνάς μια μέρα και είσαι ένας άλλος.
Και το χειρότερο από όλα, είναι πως νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς αυτόν τον άλλον που έχεις γίνει.
Λογικό, γιατί δεν μπορεί ο άνθρωπος να αντέξει τη μετάλλαξή του. Μπορεί να τρελαθεί, αν παραδεχτεί πως έγινε αυτός που σιχαινόταν.
Και εκεί αρχίζουν οι δικαιολογίες.
«Το έκανα για τα παιδιά μου», «Έπρεπε να επιβιώσω», «Αφού δεν αντιστέκεται κανείς, εγώ θα κάνω τον μ@λάκα;», «Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο;» και τέτοια.
Επίσης, σε πιάνει μια υστερία εναντίον αυτών που δεν έκαναν τους συμβιβασμούς που έκανες εσύ. Ειδικά, αν είναι πρώην σύντροφοί σου.
Το ότι δεν μεταλλάχτηκαν όπως εσύ, το παίρνεις προσωπικά. Το θεωρείς εχθρική κίνηση σε βάρος σου.
Και κάπου εκεί αρχίζει η παράνοια.
Είμαι βέβαιος πως πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πολύ καλές και αγνές προθέσεις στο ξεκίνημα της ζωής τους.
Ακόμα και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είμαι βέβαιος πως πίστευε κάποτε ότι θα αλλάξει τον κόσμο.
Αλλά η μια υποχώρηση οδηγεί στην επόμενη, και ο ένας συμβιβασμός φέρνει τον άλλον.
Και ξαφνικά βρίσκεσαι να έχεις γίνει ο εχθρός σου.

Μήλο για όλες τις χρήσεις!

post-feature-image

Ξεχάστε τη μηλόπιτα και μάθετε πώς τα μήλα μπορούν να σας βοηθήσουν στο σπίτι!

1. Ψήστε ένα ζουμερό κοτόπουλο


Εάν το κοτόπουλο που ψήνετε, έχει την τάση να βγαίνει από το φούρνο ξερό και στυφό, μην στεναχωριέστε. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε κοτόπουλο, βάλτε ένα μήλο μέσα στο πουλί πριν το τοποθετήσετε στο ταψί. Μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, βγάλτε το μήλο και πετάξτε το.


2. Κρατήστε τα κέικ φρέσκα 


Θέλετε ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του σπιτικού σας κέικ; Αποθηκεύστε το με μισό μήλο. Βοηθά το κέικ να διατηρήσει την υγρασία του πολύ περισσότερο.

Απίστευτες χρήσεις του ασετόν!


Το ασετόν, εκτός από το να ξεβάφει τέλεια τα νύχια, μπορεί εξίσου τέλεια να χρησιμεύσει εκεί που δεν φαντάζεστε!

1. Καθαρίστε τις κινέζικες πορσελάνες σας:
Τρίψτε ασετόν επάνω στην πορσελάνη και καθαρίστε με πανάκι.

2. Καθαρίστε τις γρατσουνιές από τα πλακάκια σας:
Τρίψτε τα πλακάκια της κουζίνας με ένα βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν. Ασκείστε σταθερή πίεση.

3. Αφαιρέστε τα σημάδια από ανεξίτηλους μαρκαδόρους:
Απλά, τρίψτε τα σημάδια με ένα βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν.

4. Αποστειρώστε τις λεπίδες ξυρίσματος:
Βυθίστε τις λεπίδες ξυρίσματος σε ασετόν. Θα τις βοηθήσει να γυαλίσουν και να αποστειρωθούν.

Από ποια ηλικία μπορεί να φάει μέλι ένα παιδί



Το μέλι, ιδίως σε εμάς τους Έλληνες, είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του χρήσεις και ιδιότητες. 

Χαρακτηριστικά του, όπως το ότι αποτελείται από 40% τουλάχιστον φρουκτόζη και όχι απλή γλυκόζη, το γεγονός ότι περιέχει μεγάλο αριθμό αμινοξέων, ενζύμων, αντιοξειδωτικών βιταμινών όπως βιταμίνη Ε, Α και C, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το διαφοροποιούν από κάθε άλλης μορφή γλυκαντική ουσία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συστατικά του προσδίδουν μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες όπως καρδιοπροστατευτική, αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμωνώδη.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει επίσης θετικά αποτελέσματα στον μεταβολισμό ενηλίκων μετά την κατανάλωση μελιού. Πρόσφατα μάλιστα, το τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού της Α’ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’ εξέτασε για πρώτη φορά σε παιδιά την επίδραση καθημερινής κατανάλωσης μελιού (15γρ) στον μεταβολισμό και τα επίπεδα γλυκόζης-ινσουλίνης σε ήδη υπέρβαρα και παχύσαρκα κορίτσια ηλικίας 9-15 ετών. Τα συμπεράσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά όσον αφορά στην πρόληψη της αντίστασης στην ινσουλίνη, την διαταραχή της ανοχής στη γλυκόζη και διαβήτη τύπου 2 σε παχύσαρκα κορίτσια.

Ακριβώς επειδή το μέλι έχει όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες πολλοί γονείς σπεύδουν να το εντάξουν στην διατροφή των παιδιών από πολύ νωρίς. Υπάρχει ωστόσο ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί σε σχέση με το πότε δίνουμε μέλι σε ένα παιδί. Το μέλι μπορεί να περιέχει σπόρους Clostridium Botulinum, βακτήρια τα οποία προσβάλλουν το γαστρεντερικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσουν μία ασθένεια που ονομάζεται αλλαντίαση.

Kαπνίζει συνέχεια επί 95 χρόνια και έχει φτάσει 112 ετών



Η πιο μεγάλη σε ηλικία γυναίκα του Νεπάλ είναι 112 χρονών και καπνίζει ήδη 95 χρόνια.
Η Batuli Lamichhane παρά τα 112 χρόνια της είναι… θεριακλής και μάλιστα κρύβει χρόνια αφού οι τοπικές αρχές την κάνουν 114 (112 λέει η ταυτότητά της).

Το μυστικό της μακροζωίας της είναι ότι δεν… αγχώνεται αφού όπως λέει αυτή είναι η μάστιγα της σύγχρονης εποχής, το στρες.

Δείτε τον άντρα που δεν έχει πάει με γυναίκα για 120 χρόνια


Ο Swami Sivananda γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1896, είναι δηλαδή 120 χρονών και το μυστικό της μακροζωίας του είναι ότι, όπως υποστηρίζει, δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα. Είναι δηλαδή παρθένος.
Ο Swami γεννήθηκε, όπως αναφέρεται στο διαβατήριό του την ημέρα που η βασίλισσα Βικτωρία της Αγγλίας ξεπέρασε τον παππού της Βασιλιά Γεώργιο τον 3ο και έγινε η μακροβιότερη μονάρχης.

Ο ύψους 1,58 Ινδός διατίνεται ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι ότι δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα, ενώ έκανε τα χαρτιά του για να μπει στο βιβλίο Γκινες.

Bρώμη και μέλι για τα μαύρα στίγματα


Τα μαύρα στίγματα δημιουργούνται από τη λιπαρότητα του δέρματος που παγιδεύει ακαθαρσίες και σωματίδια τα οποία οδηγούνται στα μικρά θυλάκια, δηλαδή στους πόρους.

Ουσιαστικά σκληραίνουν και γίνονται ένα μαύρο στρώμα που δεν επιτρέπει στο δέρμα ν’αναπνέει.

Για να εξαφανίσετε τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα από το πρόσωπο σας παρασκευάστε την παρακάτω μάσκα.

Μάσκα με βρώμη και μέλι για τα μαύρα στίγματα

Ψυχοπαθεῖς ἀλληλοδιαπλεκόμενοι ὠθοῦν τὴν Τουρκία νὰ μᾶς κτυπήσῃ!!!

Λέω καὶ ξαναλέω: τὸ ἀντικαπνιστικὸ εἶναι μῖτος, καὶ καλὰ θὰ κάνετε νὰ τὸ παρακολουθεῖτε.
Tὸ 2014 ὁ Michael Bloomberg (πρώην δήμαρχος τῆς Ν. Ὑόρκης, γνωστὸ χρηματοπαράσιτο καὶ ἀκόμη γνωστότερο ἀντικαπνιστικὸ παράσιτο-ἐγκληματίας) χρηματοδότησε τὸν Ἐρντογὰν καὶ τὸ ἰσλαμικὸ καθεστώς του μὲ 600 ἑκατομμύρια δολλάρια γιὰ νὰ ἐπιβάλλῃ καπνοαπαγόρευση.
Ὁ ἴδιος ἦταν ἀπὸ παλαιότερα σπόνσορας τῆς Κλίντον, ὅταν αὐτὴ ἦταν ὑπουργὸς ἐξωτερικῶν καὶ κατεκράτησε τὰ κονδύλια ἀνοικοδομήσεως στὸ Ἰράκ, ἀπαιτώντας …καπνοαπαγόρευση, ρίχνοντας τὴν τότε μετριοπαθὴ κυβέρνηση καὶ φέρνοντας στὴν ἐξουσία τὸ Ἰσλαμικὸ Κράτος τῶν τζιχαντιστῶν (ποὺ πῆραν τὰ κονδύλια καὶ ἔκαναν καπνοαπαγόρευση, καθὼς καὶ πάρα πολλὲς δολοφονίες ὅσων ἐκάπνιζαν).
Αὐτὴ εἶναι ἡ καταῤῥέουσα καὶ ἀπερχομένη νεοταξίτικη σέχτα τῶν ψυχοπαθῶν γκλομπαλιστῶν.
Καὶ νὰ οἱ συνέπειες τῆς παρανοίας τους πόσο μακρυὰ ἔχουν φθάσει καὶ πόσα χρόνια θὰ χρειασθοῦν γιὰ νὰ ἀντιμετωπισθοῦν.

«Κοινό μυστικό το τελευταίο δίμηνο στους καλά ενημερωμένους κύκλους είναι ότι οι γείτονες μετά το αποτυχόν πραξικόπημα έλαβαν λευκό φως από κάποιους υπερατλαντικούς «κύκλους» να εκδράμουν στην Χίο και στην Λέσβο, ώστε να ισορροπήσουν την επερχομένη χασούρα στα ανατολικά τους σύνορα.

Χανόμαστε;

Χανόμαστε;
Ὅταν τὸ σπίτι σου ἔχει κτυπηθῇ ἀπὸ τοὺς σεισμούς, πολλὲς φορές, εἶναι τραυματισμένο, ἔχει μπαλώματα, τσιμεντοενέσεις, ὑποστηλώματα καὶ σὲ ἕναν ἐπερχόμενον σεισμό, ἴδιον ἤ μεγαλύτερον, θὰ καταπέση καὶ θὰ σὲ πλακώση, μαζὺ μὲ τοὺς ἀγαπημένους σου.
Κάθε ἐπὶ πλέον στιγμὴ παραμονῆς σὲ ἕνα τέτοιο κτίριο εἶναι ἐπικίνδυνη.
Μία πολὺ γενναία ἀπόφασις εἶναι τὸ νὰ ἀποφασίσῃς νὰ βγῇς ἔξω καὶ νὰ τὸ γκρεμίσῃς μόνος σου, γιὰ νὰ προλάβῃς τὸ κακὸ καὶ γιὰ νὰ τὸ κτίσῃς, στὴν συνέχεια, πολὺ πιὸ ἀσφαλὲς καὶ δυνατό. Αὐτὴν τὴν ἀπόφασιν ὅμως δὲν μποροῦν νὰ τὴν λάβουν ἄλλοι, παρὰ μόνον ὁ ἰδιοκτήτης, ποὺ θὰ ζυγίση τὰ «κόστη» του σὲ ἀπώλειες, γιὰ κάθε περίπτωσιν, καὶ θὰ ἐπιλέξη ἐὰν θὰ ταλαιπωρηθῆ γιὰ λίγο ἤ γιὰ πολύ.
Ἡ χώρα μας αὐτὴν τὴν στιγμὴ καταῤῥέει, σὰν ἕνα οἴκημα κτυπημένο ἀπὸ ἀπανωτοὺς σεισμούς.
Μὲ τὸ νὰ καθόμαστε μέσα στὸ ῥημαγμένο κτίριό της καὶ νὰ κλαῖμε τὴν Μοίρα μας δὲν κερδίζουμε κάτι. Ἀντιθέτως. Χάνουμε πολὺ χρόνο καὶ παραλλήλως κινδυνεύουμε νὰ ἐπέλθῃ κάτι ἰσχυρότερον, ποὺ θὰ μετατρέψη ὅλα αὐτὰ ποὺ σήμερα προστατεύουμε, σὲ φονικοὺς ὄγκους, ποὺ θὰ σκοτώνουν ἀδιακρίτως.

ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ

Έχεις πρόβλημα με τις αρθρώσεις σου; Αντιμετώπισέ το.


1/ Ακου το σώμα σου«Οταν πονούσα, το έπαιζα μάγκας και δεν έδινα σημασία. Αυτό ήταν η χειρότερη αντιμετώπιση του προβλήματος» λέει. «Λέω στους παίκτες μου να βρίσκουν τα αίτια του πόνου και μετά να αποφασίζουν αν πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ή να κάνουν θεραπεία. Μην προσπαθείτε να κάνετε τους ήρωες, είναι χαζό». Αν ο πόνος διαρκεί περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε συμβουλεύσου κάποιο γιατρό.
2/ Προετοιμάσου 
«Σώσε τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους εκτελώντας διατάσεις πριν από το παιχνίδι» συμβουλεύει. Αυτό θα αυξήσει τη ροή του αίματος και θα ενεργοποιήσει τους μυς σου για να δεχτούν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Για μεγαλύτερη απόδοση, πρέπει σταδιακά να μεγαλώνεις το εύρος κίνησης των διατάσεων. Επίσης, είναι απαραίτητο να κάνεις διατάσεις και μετά τον αγώνα ή την προπόνησή σου.
3/ Κάνε σωστές ασκήσεις
Η σωστή άσκηση εμποδίζει την οστεοαρθρίτιδα στους γοφούς και τα γόνατα, σύμφωνα με ολλανδική έρευνα. Για να προστατέψεις το σώμα σου, πρέπει να εκτελείς ασκήσεις που βελτιώνουν την ισορροπία, έτσι ώστε να γυμνάζονται και οι μικρότερες μυϊκές ομάδες που συχνά τις παραμελείς. Μία τέτοια άσκηση είναι οι άρσεις θανάτου σε ένα πόδι. Επίσης, εκτέλεσε ασκήσεις πάνω σε ελβετική μπάλα.
Η καινούργια άσκησή σου: Περπάτημα στον τοίχο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα