Η εξυπνάδα, το ταλέντο και η γοητεία είναι πολύτιμα αλλά συχνά δεν είναι εκείνα που διαχωρίζουν τους πλούσιους από τους πιο φτωχούς. Ούτε η τύχη είναι καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να ευνοήσει περιστασιακά κάποιον αλλά χρειάζονται πιο μόνιμες και σταθερές ποιότητες χαρακτήρα για κάποιον για να κατακτήσει τον αληθινό πλούτο.
Και το μυστικό εντοπίζεται στις συνήθειες μας.
Μπορείτε να αναλογιστείτε το ότι μη συνειδητές συνήθειες που έχουν γίνει η δεύτερη φύση μας αποτελούν το 40% του χρόνου μας;
Αυτό σημαίνει ότι δυο από τα πέντε λεπτά κάθε μέρα όλη μέρα, λειτουργούμε στον αυτόματο πιλότο. Είναι γεγονός!
Οι συνήθειες είναι μονοπάτια νευρώνων τα οποία είναι αποθηκευμένα στα γάγγλια, ενός ιστού στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ, ακριβώς στο κέντρο του εγκεφάλου μας. Στο λιμβικό μας σύστημα.
Αυτά τα μονοπάτια νευρώνων λειτουργούν έτσι ώστε να μας εξοικονομούν ενέργεια. Όταν μια συνήθεια αποθηκεύεται στην περιοχή, γίνεται αυτόματη και τα μέρη που λειτουργούν για την ανάληψη σημαντικότερων αποφάσεων παύουν να παίρνουν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα.
Μερικές από τις διαφορές ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς είναι εμφανείς και άλλες περισσότερο απρόσμενες και οι καθημερινές συνήθειες κρύβουν πολύτιμες πληροφορίες αυτών των διαφορών.
Παρακάτω είναι 16 Συνήθειες Πλούτου που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε και να διατηρήσετε θα τον επιθυμητό σας πλούτο.