Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Αγρογλυφικά: Παράξενα & Μυστηριώδη

Αγρογλυφικά: Παράξενα & Μυστηριώδη


Με τον όρο αγρογλυφικά -ο όρος δεν αντιστοιχεί ακριβώς στον αγγλικό όρο “Crop Circles” μα ένα υπερσύνολο στο οποίο ανήκουν και τα Crop Circles. Άλλος ίσως πλέον δόκιμος όρος μπορεί να είναι ο εδαφογλυφές– αναφερόμαστε σε τεραστίων διαστάσεων -για τα ανθρώπινα μέτρα- σχέδια, χαραγμένα σε μεγάλες εκτάσεις γης, μερικές φορές άγονες και ακατοίκητες.
Τα πιο γνωστά αρχαία αγρογλυφικά, βρίσκονται στο Περού τη χώρα των Ινκας, στη πεδιάδα της Νάζκα και στην Αγγλία των Κέλτικων παραδόσεων. Τα σχέδια της Νάζκα, ερευνήθηκαν, παρατηρήθηκαν και καθαρίστηκαν με επίπονες προσπάθειες από την Μαρία Ράιχε, αρχαιολόγο ειδικευμένη στα μαθηματικά και τη γεωγραφία, που αφιέρωσε 36 χρόνια (1940-1976) στη μελέτη του πολιτισμού Νάζκα, μέρος του Ινκαικού πολιτισμού.
Τα μυστηριώδη σχέδια βρίσκονται στο άγονο και πετρώδες έδαφος του λεκανοπεδίου του Ρίο Γκράντε στις επαρχίες Νάζκα και Πάλκα, στις πλαγιές της Κορδιλλιέρας, της οροσειράς των Ανδεων. Η αρχαιολόγος αποδίδει τα σχέδια στην κλασική περίοδο του πολιτισμού αυτού, που αντιστοιχεί στην πρώτη χιλιετία μ.κ.ε. Τα σχέδια αυτά αποτελούσαν ένα ουσιαστικό στοιχείο για την ημερολογιακή και αστρονομική επιστήμη των σοφών και των ιερέων της εποχής εκείνης. Οι διαφορετικές νοοτροπίες των σχεδίων, μπορούν να ταυτιστούν χρονολογικά με τις διαφορετικές περιόδους της κεραμικής, στοιχείο που σχετίζεται με την ιστορία των πολιτισμών της περιοχής. Τα σχέδια έχουν μήκη που ποικίλουν απο 46μ έως 188μ ή και 2 χιλιόμετρα. Είναι γεωμετρικά ή έχουν μορφές ζώων, όπως σκύλου, ερπετού, πιθήκου, ιγκουάνας ή ψαριού. Κάποια σημεία δείχνουν την ανατολή του ήλιου στο χειμερινό ή θερινό ηλιοστάσιο.
Τα σχέδια αυτά είναι χαραγμένα επιφανειακά και θα έπρεπε λογικά να έχουν εξαφανιστεί κάτω απο το πέρασμα του χρόνου. Η περιοχή αυτή, όμως, χαρακτηρίζεται από τη ξηρασία της και χαρακτηριστικά θα λέγαμε οτι βρέχει μισή ώρα κάθε δύο χρόνια. Οι άνεμοι τα κάλυψαν με σκόνη, αλλά έμειναν ανέπαφα. Από το 1968 βρίσκονται εκτεθειμένα στις επελάσεις των τουριστών, οι οποίοι χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις τους κινδυνεύουν να αλλοιώσουν τις χαραγμένες γραμμές. Ο ιστορικός Πώλ Κόσοκ χαρακτήρισε την περιοχή σαν «το μεγαλύτερο βιβλίο αστρονομίας του κόσμου»

O ιδιοφυής Dr. Viktor Schauberger

O ιδιοφυής Dr. Viktor Schauberger

«Τα πάντα ρεί, αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν» Ηράκλειτος
»Με αποκαλούν ανισόρροπο. Ελπίζω να έχουν δίκιο. Δεν έχει καμία σημασία αν ένας ακόμα ανόητος περπατάει σ’ αυτή τη γη. Αν όμως έχω δίκιο και η Επιστήμη κάνει λάθος, τότε ας λυπηθεί ο Θεός την ανθρωπότητα!
»Στην πραγματικότητα, τα μυστήρια του νερού είναι παρόμοια με αυτά του αίματος στο ανθρώπινο σώμα. Το νερό είναι το αίμα της Γης» / «Με αποκαλούν παράφρονα. Ελπίζω να έχουν δίκιο. Δεν έχει τόση σημασία αν ένας ακόμη τρελός βαδίζει στη Γη. Αλλά, αν έχω εγώ δίκιο και η επιστήμη λάθος, τότε ο Θεός να λυπηθεί την ανθρωπότητα.
»Ο ήλιος είναι σκοτεινός και κρύος – Το νερό είναι ζωντανός οργανισμός και υπάρχει υγιές και άρρωστο νερό – Το υγιές ποτάμι δεν πλημμυρίζει ποτέ – Όλες οι σύγχρονες μηχανές εσωτερικής καύσεως είναι αφύσικες και κατασκευασμένες σε λάθος βάση – Πρέπει να αντιγράψουμε τη Φύση της οποίας οι λειτουργίες είναι πάντα αθόρυβες, ψυχρές και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια. Dr. Viktor Schauberger

Φυσικές μορφές της ζωντανής ενέργειας

Οι καταπληκτικές ενοράσεις και θεωρίες του Βίκτορος Σαουμπέργκερ

Από την εποχή που οι Ρωμαίοι κατασκεύαζαν πολύπλοκα υδραγωγικά συστήματα, από τότε που ο Αρχιμήδης έκανε πειράματα με την μπανιέρα του και οι Ινδοί έκαναν αναζωογονητικά λουτρά που επιμήκυναν τη ζωή, από τότε που ο Πλίνιος έγραφε για τις θεϊκές ιδιότητες του νερού, από τότε που ο πρώτος άνθρωπος παρατήρησε την ανταπόκριση που είχε η στάθμη του νερού στις φάσεις της σελήνης, από τότε που ζούσαν οι Νεράιδες και οι Συλφίδες στα νερά των ποταμών και των λιμνών, αλλά και από τότε που ο Μέσμερ μαγνήτιζε το νερό με τους τεράστιους μαγνήτες του Βίλχεμ Ράιχ παρατηρούσε τους ομόκεντρους κύκλους που δημιουργούνται στον νερό, αν κάποιος ρίξει πέτρα.
Γνωρίζαμε πολύ καλά κάτι που σήμερα το έχουμε ξεχάσει: κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με το νερό. Τα μυστικά που κρύβει το πιο απαραίτητο στοιχείο για τη ζωή- μετά τον αέρα- μας έχουν αποκαλυφθεί πολλές φορές, και άλλες τόσες έχουν χαθεί μέσα στον χρόνο που όλα τα σβήνει. Στον χρόνο που δεν θα αργήσει να σβήσει και τα δικά μας ίχνη, αν δεν μπορέσουμε να αναστρέψουμε τα εγκλήματα που διαπράττουμε καθημερινά ενάντια στη Φύση που μας φιλοξενεί. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που θέλουν να ελέγξουν το νερό.
Οι άνθρωποι της γνώσης, που προεκτείνουν τι έρευνές τους πέρα από τη συμβατική επιστήμη της εποχής τους αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να κατανοήσουν και να προστατεύσουν τις δυνάμεις της Φύσης –που συχνά η επιστήμη προσπαθεί να τη δαμάσει βίαια- αποτελούν ένα πολύ σπάνιο δείγμα διανοητών. Το έργο τους σπάνια καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια, σε μια εποχή όπου η ασύστολη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων αδιαφορεί για την διατάραξη της φυσικής αρμονίας, αλλά ούτε και γνωρίζει τρόπους για να συμβαδίσει με την αρμονία αυτή.

Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Ο Ωρίων είναι ένας εκτεταμένος αστερισμός (NGC 2024) που ονομάζεται και "Κεφαλή του Ίππου", με άστρο α' τον γιγαντιαίο Betelgeuse που απέχει 650 έτη φωτός από την Γη, είναι 13.758 φορές λαμπρότερος από τον Ήλιο και 500 μεγαλύτερος από αυτόν. Το άστρο β' είναι ο Rigel, το γ' ο Bellatrix και το κ' ο Saiph, τα οποία σχηματίζουν τραπέζιο που συμπιέζεται στη μέση από τα άστρα δ', ε' και ζ', που είναι γνωστά σαν Ζώνη του Ωρίωνα.
Το αστρικό σύστημα του Ωρίωνα στο παρελθόν είχε διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας και σήμερα είναι η ισχυρότερη δύναμη της περιοχής μετά την Λύρα και τον Σείριο.
- "Την εποχή της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου τρεις πλανήτες του αστρικού συστήματος του Ωρίωνα κατελήφθησαν ύστερα από αιφνιδιαστική επίθεση από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως και προσχώρησαν στις δυνάμεις της αποστασίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των υπολοίπων πλανητών που έμεναν πιστοί στην συμμαχία της Λύρας υπό τον Απόλλωνα.
Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις για να επιβιώσουν κατέφυγαν σε υπόγειες σπηλαιώσεις των πλανητών τους, ενώ οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατεία, κατέφυγαν με τεράστια σκάφη στα αστρικά συστήματα του Λαγού, του Αετού, του Πρόκυνος, του Σειρίου και στην Γαία.

«Κλειδί» για την ψυχική μας υγεία ο ήλιος!


winterlight.jpg
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ότι η έλλειψη ηλιακής ακτινοβολίας, π.χ. στις βόρειες χωρες συνδέεται με αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών.Τον συγκεκριμένο ισχυρισμό έρχεται να επιβεβαιώσει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Young Brigham, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ ανατολής και δύσης του ηλίου, είναι εκείνος που επιδρά καταλυτικά στη διάθεσή μας.

"Το στοιχείο της έρευνάς μας που μας εξέπληξε, ήταν ότι μια βροχερή μέρα ή μια μέρα με υψηλά επίπεδα ρύπανσης, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα βιώσουν περισσότερη θλίψη. Δεν καταφέραμε όμως να το αποδείξουμε αυτό. 
Εξετάσαμε την ηλιακή ακτινοβολία, τις βροχερές ημέρες, τις συννεφιασμένες μέρες, τη ρύπανση αλλά και τη συνολική πσοότητα της ακτινοβολίας που φτάνει στο έδαφος. 
Κι αυτό που φάνηκε να έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο χρόνος μεταξύ της ανατολής και της δύσης του ηλίου. 

Tα 6 λάθη της... κρεβατοκάμαρας


intimatecouple.jpg
Σίγουρα δεν χρειαζόσασταν μία μελέτη να σας το πει αυτό, το σεξ είναι όμως ένα από τα πιο ουσιώδη συστατικά για να διατηρηθεί μια σχέση ζωντανή. Τον πρώτο καιρό το πάθος είναι αυτό που σας κινεί και τα πράγματα κυλούν ομαλά, όσο περνούν τα χρόνια όμως, δεν πρέπει να μένετε άπραγοι. Παρακάτω, απαριθμούμε τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια... στην κρεβατοκάμαρα:
Λάθος #1: Παίρνετε τα προβλήματά σας στο κρεβάτι.
Όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι, είναι η ώρα να έλθετε ο ένας κοντά στον άλλο ή να κοιμηθείτε, δεν είναι η ώρα να αναλύσετε τη μέρα σας και να απαριθμήσετε τα προβλήματα της ημέρας.
Λάθος #2: Παραλείπετε το σεξ επειδή δεν έχετε διάθεση.
Μην περιμένετε να βρείτε τη διάθεση και τον άπλετο χρόνο για να κάνετε σεξ, γιατί θα περιμένετε πολύ καιρό. Κάντε το με την πρώτη ευκαιρία, ακόμη κι αν είστε τρελαμένοι με υποχρεώσεις και δεν έχετε χρόνο- δεν φαντάζεστε πόσο θα ευχαριστηθείτε που το κάνατε. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι ενδορφίνες που εκλύονται με το σεξ, θα μειώσουν το στρες και θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο καλά τη νύχτα.
Λάθος #3: Περιμένετε την κατάλληλη περίσταση.
Μην περιμένετε μια ειδική περίσταση ή να έχετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας για να κάνετε σεξ. Η πραγματικότητα είναι ωστόσο πως μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα και αρκετά ποτήρια κρασί, δεν θα θέλετε τίποτα άλλο από το να κοιμηθείτε!

Pablo Neruda : M’ αρέσεις όταν σωπαίνεις…

Μ’ αρέσεις όταν σωπαίνεις, γιατί είσαι σαν ν’ απουσιάζεις,
Και μ’ ακούς από μακρυά, η φωνή μου δεν σ’ αγγίζει.
Μοιάζει σαν τα μάτια σου να έχουν πετάξει
Και μοιάζει σαν ένα φιλί να σου κλείνει το στόμα.
Όπως όλα τα πράγματα είναι γεμάτα απ’ την ψυχή μου
Αναδύεσαι απ’ τα πράγματα γεμάτη από την ψυχή μου.mermaid
Πεταλούδα του ονείρου μοιάζεις με τη λέξη μελαγχολία.
Μ’ αρέσεις όταν σωπαίνεις σαν να ‘σαι αλαργινή
Σαν να παραπονιέσαι, πεταλούδα που τιτιβίζει.
Και μ’ ακούς από μακρυά, κι η φωνή μου δεν σε φτάνει.
Άφησε με να σωπαίνω με την δική σου σιωπή.
Άφησέ με ακόμα να σου μιλώ με την σιωπή σου
Φωτεινός σαν μια λάμπα, απλός σαν κρίκος.

Καρκίνος του φάρυγγα: Πέντε παράγοντες κινδύνου που πρέπει να γνωρίζετε

%cf%86%ce%b1%cf%81%cf%85%ce%b3%ce%b3%ce%b1

Ο καρκίνος του φάρυγγα είναι μια άκρως επικίνδυνη πάθηση, με μόλις πενταετή επιβίωση στο 60,6% των ασθενών.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της mayo clinic οι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση του καρκίνου του λάρυγγα είναι:
Το κάπνισμα
Περισσότεροι από το 95% των ασθενών που προσβάλλονται από καρκίνο του λάρυγγα, είναι καπνιστές. Μάλσιτα οι πιθανότητες αυξάνονται όχι μόνο από το πόσοτητα των τσιγάρων που καπνίζει αλλά και από τη συνολική χρονική διάρκεια για την οποία καπνίζει.
Το αλκοόλ
Τα άτομα τα οποία καπνίζουν και πίνουν αλκοόλ έχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του λάρυγγα παρά το απλό άθροισμα και των δύο κινδύνων μαζί.
Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων
Ο ιός αυτός (HPV) έχει συσχετισθεί με την γένεση του καρκίνου του λάρυγγα.

ΑΓΡΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Βίντεο)


trump28730105
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένα περίεργο φαινόμενο συμβαίνει αυτές τις μέρες με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ξαφνικά τα ΜΜΕ άρχισαν να εγκαταλείπουν την Χίλαρι που την υποστήριζαν με φανατισμό μέχρι τώρα και άρχισαν να προβάλουν τον Τραμπ σαν τον πιο πιθανό νικητή. Το μεγάλο ερώτημα είναι, τι πραγματικά συμβαίνει, ποιο είναι το παρασκήνιο και παρατηρήθηκε αυτή η εντυπωσιακή αλλαγή.
mparack-laugh
Πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις πολύ πιθανόν, λένε ορισμένοι υποψιασμένοι μελετητές των πολιτικών πραγμάτων και κάποια ειδησεογραφικά σάιτ, ότι κρύβεται ένας εσωτερικός πόλεμος στο βαθύ αμερικανικό κράτος με τους σιωνιστές, τους μασόνους, τους παγκοσμιοποιητές σε μια σκληρή σύγκρουση σκοτεινών συμφερόντων.
Το κλειδί αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης είναι όπως υποστηρίζουν το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ που συνεργάζεται με το Βατικανό και θέλει να ελέγξει άπαντες τις εξελίξεις.

Εδώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός να επισημάνουμε ότι ξαφνικά ένα από τα πολύ στενά πρόσωπα του Τραμπ, ο εβραϊκής καταγωγής Sheldon Adelson, πρόσφερε 25 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ. Από την άλλη, η γνωστή εβραϊκή οικογένεια Ρόθσιλντ της οποίας πιστός ακόλουθος είναι ο γνωστός μας Τζορτζ Σόρος επένδυσε στην προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι το ίδιο εντυπωσιακό ποσό των 25 εκατομμυρίων. Δηλαδή ενδοεβραϊκή διαμάχη με άμεσο αντίκτυπο την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ.
1269919795
Η σχέση που έχει ο Τραμπ με το Ισραήλ φαίνεται διότι ο έμπιστος του άνθρωπος ο Adelson έχει επανειλημμένα δωροδοκήσει τον πρόεδρο του Ισραήλ Νετανυάχου για την εξυπηρέτηση δικών του συμφερόντων και με αυτόν τον τρόπο τον έχει στο χέρι κυριολεκτικά.

ΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΝΤΙΝ





Θα ’ρθει μια μέρα που ο Σαλαντίν θα μετανιώσει πικρά γι’ αυτή του την απόφαση. Στις 4 Σεπτεμβρίου η Ασκαλόν παραδίδεται˙ ακολουθεί η Γάζα που ανήκε στους Ναΐτες.

Ταυτόχρονα, ο Σαλαντίν στέλνει εσπευσμένα μερικούς εμίρηδες του στρατού του στην περιοχή της Ιερουσαλήμ, όπου καταλαμβάνουν πολλές περιοχές, όπως αυτή της Βηθλεέμ. Τώρα πια ο Σουλτάνος έχει μόνο μια επιθυμία: να στέψει τη νικηφόρο εκστρατεία του και την προσωπική του επιτυχία με την επανάκτηση της Ιερής πόλης...

Θα μπορέσει, όπως και ο χαλίφης Ομάρ, να μπει σ’ αυτόν το σεβαστό χώρο, χωρίς καταστροφές και αιματοχυσίες; Έστειλε στους κατοίκους της Ιερουσαλήμ ένα μήνυμα και τους καλεί να αρχίσουν διαβουλεύσεις, για το μέλλον της πόλης. Μια αντιπροσωπεία από τιτλούχους έρχεται να τον συναντήσει στην Ασκαλόν. Η πρόταση του νικητή είναι λογική: να του παραδώσουν την πόλη δίχως μάχη, οι κάτοικοι που το επιθυμούν μπορούν να φύγουν, αποκομίζοντας τα αγαθά τους. Οι ιεροί τόποι των χριστιανών δεν θα παραβιαστούν στο μέλλον όσοι θέλουν να έρχονται σε προσκύνημα δεν θα ενοχλούνται. Αλλά, προς μεγάλη κατάπληξη του Σουλτάνου, οι Φράγκοι θα απαντήσουν με τέτοιο θράσος, όπως στην περίοδο της παντοδυναμίας τους. Να παραδώσουν την Ιερουσαλήμ, την πόλη όπου πέθανε ο Χριστός; Αποκλείεται. Η πόλη τους ανήκει και θα την υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων.

Τότε ο Σαλαντίν, αφού ορκίστηκε να καταλάβει την πόλη με το σπαθί, διέταξε τα στρατεύματα του που ήταν διασπαρμένα στις τέσσερις γωνίες της Συρίας, να συγκεντρωθούν γύρω από την Ιερή πόλη. Όλοι οι εμίρηδες καταφθάνουν. Ποιος Μουσουλμάνος δεν θα ’θελε να πει στον δημιουργό του την ημέρα της Κρίσης: πολέμησα για την Ιερουσαλήμ! Ή, ακόμη καλύτερα: πέθανα για την Ιερουσαλήμ σαν μάρτυρας! ο Σαλαντίν, στον οποίο ένας αστρολόγος είχε προβλέψει πως αν έμπαινε στην Ιερουσαλήμ θα έχανε το ένα μάτι, απάντησε: «Για να την πάρω, είμαι έτοιμος να χάσω και τα δύο μου μάτια!».

Πώς θα θεραπεύσετε μόνοι σας τον καρκίνο σας

Πώς θα θεραπεύσετε μόνοι σας τον καρκίνο σας
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την αυτοθεραπεία του καρκίνου
Εσείς μόνοι σας μπορείτε να θεραπεύσετε τον καρκίνο σας...
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πλήρους υποχώρησης του καρκίνου...
Αυτοί που έχουν βιώσει την πλήρη υποχώρηση καρκίνου είναι υγιείς και είναι παραδείγματα του πώς υπάρχουν αυτόματοι μηχανισμοί στο σώμα μας που θεραπεύουν τον καρκίνο!
Όλοι οι ογκολόγοι προτείνουν χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία... και μάλιστα παραδέχονται ότι με αυτές τις θεραπείες η ζωή και πάλι θα είναι μικρή...
Οι αγωγές αυτές όλοι γνωρίζουν πια ότι αυξάνουν την επικινδυνότητα για δευτεροπαθή καρκίνο και έχουν σοβαρές παρενέργειες!!!
Αφού, ο καρκίνος είναι έτσι κι αλλιώς ανίατος, όπως ισχυρίζονται οι ογκολόγοι γιατί να υποβληθείτε σε τέτοιες θεραπείες και να υποστείτε αυτές τις φρικτές παρενέργειες και να χαλάσετε την ποιότητα ζωής σας και την ποιότητα ζωής της οικογένειάς σας;

Οι άνδρες δεν μιλούν, αλλά σιωπούν

Οι άνδρες δεν μιλούν, αλλά σιωπούν

Είναι πραγματικότητα ότι οι άνδρες διστάζουν να συζητήσουν τα προβλήματά τους

Η σιωπή τους έχει τις ρίζες της στην παιδική ηλικία. Τα αγόρια θεωρούν ότι είναι χάσιμο χρόνου να μιλούν για τα προβλήματά τους, σε αντίθεση με τα κορίτσια που μιλούν όλη την ώρα γι’ αυτά.

Το ίδιο συμβαίνει όταν μεγαλώνουν. Δεν θέλουν να μιλούν με τις συντρόφους τους για τα προβλήματα, ίσως γιατί δεν θέλουν να δείξουν αδύναμοι. Μάλιστα πολλές φορές η αδυναμία αυτή των αντρών γίνεται αιτία καβγάδων, γιατί η γυναίκα εκλαμβάνει την εσωστρέφεια του συντρόφου της ως αδιαφορία.

Από τη μία οι γυναίκες πιέζουν τους συντρόφους τους να μοιραστούν μαζί τους τις ανησυχίες τους, για να αισθανθούν καλύτερα και να βρουν μια λύση, από την άλλη οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν και προτιμούν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, ώστε να ξεφύγει το μυαλό τους και να μειωθεί η ένταση.

Η χρυσή τομή πάντα είναι η καλύτερη λύση.

Ξυπνάτε πιασμένοι, υποφέρετε από πόνους στον αυχένα; Αιτίες αυχεναλγίας – αυχενικού συνδρόμου, πώς προλαμβάνεται;



του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Το «αυχενικό σύνδρομο» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά, αλλά δυστυχώς παραμένει ασαφής. Καταρχήν το «σύνδρομο», εξ ορισμού, δεν υπονοεί μία πάθηση, αλλά μία ομάδα συμπτωμάτων χωρίς σαφές αίτιο. Διαφορετικά, μπορούμε να πούμε ότι είναι πολλές διαφορετικές αιτίες, οι οποίες «συνδράμουν» όλες μαζί στη διαμόρφωση της κλινικής εικόνας που ονομάζεται αυχενικό σύνδρομο. Με τον όρο "αυχενικό σύνδρομο" χαρακτηρίζουμε την ενόχληση ή το συνδυασμό συμπτωμάτων που οφείλεται σε πάθηση των αυχενικών σπονδύλων, μεσοσπονδυλίων δίσκων, αρθρώσεων, νεύρων ή μυών στην περιοχή του αυχένα.
H κακή θέση και στάση του κεφαλιού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, για παράδειγμα, οι εκφυλιστικές αλλοιώσεις, καθώς και η διάταση των μυών είναι κάποιες από τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν αυχενικό σύνδρομο. O πόνος συνήθως είναι τοπικός (στον αυχένα), υπάρχει όμως πιθανότητα να νιώσουμε μούδιασμα ή να κάνει αντανάκλαση ο πόνος στο ένα ή και στα δύο χέρια.
Ο αυχένας έχει σημαντικού βαθμού κινητικότητα και υποστηρίζει το βάρος της κεφαλής. Λόγω όμως της μεγάλης κινητικότητά του και λόγω του γεγονότος πως είναι περισσότερο εκτεθειμένος από την υπόλοιπη σπονδυλική στήλη, είναι πιο ευπαθής σε κακώσεις και διαταραχές που προκαλούν πόνο και περιορισμό της κίνησης.

Μπορεί το νεανικό αίμα να χαρίσει την «αιώνια ζωή»;


Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο καταπληκτικό. Μερικοί αυτόχθονες λαοί το έχουν γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γιατί νομίζετε ότι πολλοί από τους εύρωστους του παγκόσμιου δικτύου ζουν τόσο καιρό;

Πολλά ονόματα απο την παρακάτω λίστα είναι Ράν, (απόγονοι της ένωσης Νεφελίμ και ανθρώπων) που κυκλοφορεί, αν και εξασθενιμένο, DNA από τις επιμειξίες τους, και Εβρέ, (δηλαδή άνθρωποι που συνειδητά έχουν ενστερνιστεί τον Κρόνιο τρόπο σκέψης) και ενδεχομένως να λαμβάνουν μεταγγίσεις η να απορροφούν απ ευθείας αίμα απο τις Σατανικές θυσίες σε βρέφη.


Η βασιλομήτωρ (102), η Βασίλισσα Ελισάβετ (88), Πρίγκιπας Φίλιππος (92), Δαβίδ Ροκφέλερ (98), ο Πατέρας Τζορτζ Μπους (89), ο Χένρι Κίσινγκερ (90).

Γιατί;

Επειδή δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με το γενικό πληθυσμό και είναι ανανεωμένοι από … την ζωτική ενέργεια των παιδιών.


Ας δούμε τί έδειξαν οι νέες μελέτες:

Υπερβορεία : Χώρα των Μακάρων Ουράνιων Ελλήνων


Οι Αργοναύτες έφθασαν εις τους ευδαίμονες Μακροβίους, οι οποίοι ζούσαν επί εκατομμύρια έτη, με συνεχή νεότητα και απόλυτη ευδαιμονία:

«Αλλά αφού ήλθε η έκτη φωτίζουσα τους ανθρώπους αυγή, φθάσαμε εις το εύπορο και πλούσιο έθνος των Μακροβίων, οι οποίοι ζούν επί πολλούς ενιαυτούς, ήτοι δώδεκα χιλιάδες, αποτελουμένους από εκατονταετείς μήνες με πανσέληνο, όντες έξωθεν πάντων των κακών.Και αφού εκπληρώσουν το πεπρωμένο του βίου τους, με γλυκύ ύπνο λαμβάνουν το τέλος του θανάτου.Δεν τους ενδιαφέρουν λοιπόν ο βίος και τα έργα των ανθρώπων, καθώς ανάμεσα εις χλοερούς λειμώνες τρέφονται με γλυκιά τροφή, πίνοντες θείο ποτό, κάτω από θεία δροσιά και λαμπρύνοντες πάντες την αγαπητή συνομηλικία.Και πάντα έχουν εις τα πρόσωπά τους μειλίχια γαλήνη, και τα παιδιά και οι γονείς, επειδή γνωρίζουν εις τις φρένες και τον νού τους, να πράττουν τα δίκαια και να λέγουν τα συνετά» (Αργοναυτικά Ορφικών, 1111-1123).
Οι Μακρόβιοι είναι ο μυστηριώδης και μακάριος λαός των Υπερβορέων, εις τον οποίο πήγαινε συχνά ο Θεός Απόλλων και δια τούτο έχει και την προσωνυμία Υπερβόρεος.Δια την αιωνία και υπεράνθρωπη ευδαιμονία των Υπερβορέων αναφέρει πολύ παραστατικά και ο θείος ποιητής Πίνδαρος εις τον δέκατο Πυθιόνικό του:
29-30:«…Ούτε με πλοίο πηγαίνοντας, ούτε πεζός, μπορείς να εύρης την θαυμαστή οδό δια τον αγώνα (τόπο συγκεντρώσεως) των Υπερβορέων…».
41-46:«…Ούτε οι νόσοι, ούτε το ολέθριο γήρας, επικρατούν εις την ιερά γενεά. Ζούν χωρίς πόνους και μάχες, αποφεύγοντες την υπέρδικο Νέμεσιν.Κάποτε, με καρδιά πνέουσα θάρρος έφθασε εις τον όμιλο των μακαρίων ανδρών ο παίς της Δανάης (Περσεύς), καθώς τον οδηγούσε η Αθηνά…».

ΘΟΥΛΗ - ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ- ΝΑΖΙ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια μια φυλή υπεράνθρωπων ξεκίνησε από τον πλανήτη της και ήρθε και κατοίκησε τη γη μας. Οι χιλιετίες πέρασαν και η Υπερβόρεια ήπειρος τους άρχισε να βυθίζεται. Τότε αυτοί βρίσκουν νέο καταφύγιο, αυτή τη φορά στο εσωτερικό τον πλανήτη μας; Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν το περιεχόμενο ενός βιβλίου φαντασίας (και είναι πράγματι η βάση της Επερχόμενης Φυλής του συγγραφέα λόρδου Λύττον). Ποιος θα το πίστευε όμως ότι τα ίδια θα αποτελούσαν και το μυστικό σενάριο γύρω από το οποίο εκτυλίχθηκε όχι κάποιο ασήμαντο περιστατικό, αλλά το πιο μεγάλο δράμα που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα! Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος! Γιατί πίσω από τις πολιτικές, οικονομικές ή και γεωπολιτικές ερμηνείες του, που εδώ και πενήντα πέντε χρόνια δίνονται στους ανθρώπους από τους νικητές Συμμάχους, υπάρχει μία πτυχή που κρατείται κρυφή με κάθε τρόπο. Όσες φορές κάποια στοιχεία της ξεφεύγουν από τον ασφυκτικό έλεγχο και φθάνουν στο κοινό, συναντούν πρώτα τη διακωμώδηση και μετά φυσικά, την άρνηση. Γιατί; Γιατί απλούστατα αν κοινοποιηθούν ακόμη και σήμερα θα αλλάξει όλο το γνωστό πλαίσιο του κόσμου μας! Πόσο μάλλον πριν πενήντα χρόνια...

Όμως τα ερωτήματα και τα στοιχεία παραμένουν και περιμένουν απαντήσεις: Τι ήθελε ο Αμερικανός Ναύαρχος R.BYRD στην Ανταρκτική με 4000 άνδρες στα τέλη της δεκαετίας του '50; Τι ήταν στην πραγματικότητα τα περίφημα foo fighter που αντιμετώπιζαν οι πιλότοι των Συμμάχων στο τέλος του πολέμου; τι έψαχναν (και τι βρήκαν) οι Ομάδες Εντελβάις, από την Ανταρκτική μέχρι το Δίστομο; Σήμερα η έρευνα αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο του Μεγάλου Πολέμου, που πολύ μικρή σχέση έχει με τα όσα μας έχουν διδάξει: Η ηγεσία του Γ' Ράιχ όχι μόνο πίστευε στις «φαντασιώσεις» που προαναφέραμε, αλλά και ξόδεψε τεράστια ποσά για να ερευνήσει και να υλοποιήσει το αδύνατον. Να θέσει τις βάσεις μιας όντως υπερτεχνολογίας που μπορούσε να κατασκευάζει μέχρι και αντιβαρυτικά διαστημόπλοια και να επιδιώξει επαφή με τα ενδογήινα υπερόντα! Πολλά βέβαια έχουν γραφτεί για το παρασκήνιο αυτού του πολέμου που στοίχισε στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.

Ανακαλύφθηκαν πήλινες πινακίδες του 1635 π.Χ. που αναφέρονται στον κατακλυσμό του Νώε - Τί ήξεραν οι Σουμέριοι και οι Βαβυλώνιοι (φωτό)



Διαβάστε πώς η αρχαιολογική σκαπάνη αποκάλυψε πήλινες πινακίδες του 1635 π.Χ. οι οποίες καταγράφουν μία ιστορία για την πλημμύρα, ενώ σε άλλες πήλινες πινακίδες του 7ου προ Χριστού βρίσκουμε πολλές ιστορίες παράλληλες με τη βιβλική διήγηση της δημιουργίας του κόσμου!

Οι Σουμέριοι, όπως όλοι γνωρίζουν, ονομάστηκαν έτσι οι κάτοικοι του Σουμέρ (Σουμερίας) που έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν την 4η χιλιετηρίδα π.Χ.. Η ιστορία τους παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αν και περιέχονται σ’ αυτή πολλά μυθικά στοιχεία, όπως άλλωστε συμβαίνει με τις ιστορίες των αρχαίων λαών.
Μετά από ανασκαφές που έγιναν, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Σουμέριοι είχαν σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε τεχνικές ανακαλύψεις. Για παράδειγμα αναφέρουμε τον κεραμικό τροχό, το άροτρο κ.ά.. Επινόησαν ακόμη ένα σύστημα ύδρευσης για την περιοχή τους, που ήταν άνυδρη. Έκτισαν πολλές πόλεις (Ουρούκ, Λαγκάς, Ουρ).
Πολλοί επιστήμονες εκπλήσσονται με το αξιοσημείωτο γεγονός, ότι βρίσκουμε ιστορίες παράλληλες με τη βιβλική διήγηση της δημιουργίας όχι μόνο στην Εγγύς Ανατολή, αλλά και σε μύθους όλου του κόσμου! Η πήλινη πινακίδα, που βλέπουμε στη φωτογραφία, χρονολογείται από τον έβδομο -έκτο αιώνα π.Χ. και καταγράφει μια ιστορία δημιουργίας από ένα θεό και μία θεά στη γλώσσα των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων!

7 απλοί τρόποι για να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου

Η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου - μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό του και προς τους άλλους. Είναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις, στη δουλειά, στην υγεία. Σημαίνει ότι μπορείς να είσαι ρεαλιστικά και δημιουργικά σε επαφή με τον κόσμο των δυνατοτήτων σου και των ταλέντων σου.
Σημαίνει ότι πιστεύεις ότι ο εαυτός σου αξίζει, ότι έχεις εμπιστοσύνη στις πραγματικές ικανότητές σου και ότι έχεις επίγνωση των ορίων σου. Μπορείς έτσι να βιώνεις με πληρότητα την καθημερινότητά σου, να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες σου. Η πολύ χαμηλή ή η πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται σε ρεαλιστικά κριτήρια και μπορεί να είναι επιζήμια για τον εαυτό σου ή/και τους άλλους. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί ή και να θεραπευτεί με πολλούς τρόπους.
Παρακάτω προτείνω επτά τρόπους που σύμφωνα με έρευνες βοηθούν στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης και άρα της ποιότητας που βιώνεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου στην καθημερινότητα.

Βελτίωση αυτοπεποίθησης - αυτοεκτίμησης

1. Η αυτοπεποίθηση - και η βελτίωσή της - έχει άμεση σχέση με την ενθάρρυνση και την αποδοχή. Απέφευγε ανθρώπους ή καταστάσεις που είναι τοξικά για εσένα και που καλλιεργούν αμφιβολίες για τον εαυτό σου, τις πράξεις σου και τις δυνατότητές σου π.χ. με συνεχόμενη στείρα ή/και αρνητική κριτική, έμφαση στα λάθη ή κάθε είδους υποτίμηση. Κάποιες φορές αυτό πιθανόν να συμβαίνει και από την εσωτερική σου φωνή όταν αυτή σε επικρίνει. Μπορείς να μάθεις να κατασιγάζεις αυτή την φωνή και μια πιο εποικοδομητική θετική φωνή να αρχίσει προοδευτικά να παίρνει περισσότερο τον λόγο. Συνήθως είναι θέμα προσπάθειας και εξάσκησης.
2. Εντόπισε ή ξαναθυμήσου πράγματα που σου αρέσει να κάνεις και συνήθως είσαι καλός/ή σε αυτά. Κάθε άνθρωπος έχει τουλάχιστον ένα ταλέντο σε κάτι με τρόπο μοναδικό. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια για να το ξεσκεπάσεις ή να το ξεσκονίσεις και να το καλλιεργήσεις. Ένας τρόπος για να το κάνεις είναι για παράδειγμα να είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάσεις κάτι που θα ήθελες να κάνεις ή να ξανακάνεις αλλά ποτέ δεν το προσπάθησες στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να είναι π.χ. ένα άθλημα, ένα ταξίδι, ένα χόμπι. Η συνεχής αναβολή για κάτι που θέλεις και μπορείς συνήθως συμβάλει στην μείωση της αυτοπεποίθησης.

ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΙ Η ΔΕ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ



Όποιος-α πιστεύει στον Χριστό είναι σαν να πιστεύει στον Γιαχβέ.
Είναι όμως έτσι; ας το αναλύσουμε:


Ο Ιησούς είναι ο αισθητός θεός αν υποθέσουμε από αυτά που είπε, ότι ο πατέρας του ο Γιαχβέ του έδωσε την εξουσία σε γη και ουρανό.
Ο Ιησούς μας διδάσκει να προσκυνούμε το Άγιο πνεύμα, δηλαδή το πνεύμα της φύσης, τον αισθητό θεό, και όχι τον Αληθινό Θεό.
Ο Ιησούς μας διδάσκει ότι το Άγιο Πνεύμα είναι ισοδύναμο με τον Πατέρα όλων τον Τριαδικό Θεό.

Ποιον Τριαδικό Θεό όμως; 
Τον Πατέρα των αισθητών σωμάτων που είναι το πνεύμα της φύσης, το οποίο πνεύμα που είναι η ανυπαρξία απέκτησε από τον δεύτερο Νου δημιουργό τον πνευματικό Λόγο, τον Νου της Αρμονίας, και πήρε την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση.

Ενώ ο Αληθινός Θεός όλων είναι ο Πανάγαθος Πατέρας Αδιαίρετος με τον Φωτεινό Πανάγαθο Λόγο του, η δε ένωση τους η Ζωή στο Φως.

Είτε ο διάβολος (ο ένας πόλος) που εκπροσωπεί το κακό-σκότος είτε ο Ιησούς (ο δεύτερος πόλος) που εκπροσωπεί το καλό το ίδιο είναι, αφού ο διπολισμός η αντίθεση και η διαμάχη ανήκει στην άλογη φύση, από πυρ και πνεύμα.

Άλογα όντα που προσκυνούν και οδηγούνται από το άλογο πνεύμα που το ονομάζουν και Άγιο, το καλό εναντίον του κακού και το αντίστροφο, την διαμάχη των αντιθέτων πόλων, όπου η ανυπαρξία έγινε θεός το Άγιο πνεύμα,  που πήρε την νοερή ζωή από τον Νου της Αρμονίας, τον δεύτερο Νου δημιουργό και δημιούργησε τα αισθητά σώματα από πυρ και πνεύμα.
Ο Νους της Αρμονίας όμως φέρει την Αρμονία στο άλογο δίχως λογική πνεύμα, οπότε δεν είναι δυνατόν να υπάρχει "Άγιο Πνεύμα" αλλά ο Νους της Αρμονίας.

Η Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη και θρησκεία ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ από την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, γι'άυτό λοιπόν όποιος Χριστιανός δεν αποδέχεται τον Γιαχβέ ως Πατέρα του Ιησού Χριστού δεν θεωρείται Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ


Ταυτόχρονα όμως με το να μην αποδέχεται ένας χριστιανός τον Γιαχβέ ως τον πατέρα του Ιησού απορρίπτειτην ύπαρξη του Ιησού, αλλά και την θρησκεία του χριστιανισμού.
Μας έκαναν να πιστεύουμε ότι Ιησούς και Γιαχβέ πάνε μαζί ως ένα και το αυτό.

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Είναι μεν δύσκολο να καταλάβει κανείς το θεό αλλά και αδύνατο να τον περιγράψει, διότι το ασώματο δε μπορείς να το εκφράσεις με σώμα





Ο Θεός είναι ασώματος.
Ο άνθρωπος είναι σώμα.
Πως είναι δυνατόν να περιγράψεις το ασώματο με σώμα;
Το μεν ασώματο είναι αλήθεια.
Το δε σώμα σκιάζεται από την εντύπωση πως είναι κάτι.
Η ανάμεσα τους απόσταση αμαυρώνει την θέα του ωραίου.
Τα σώματα είναι ορατά μέσω των οφθαλμών, και μέσω της γλώσσας γίνονται ορατά τα όσα λέγονται.

O Θεός είναι ασώματος αλλά και δεν έχει σχήμα, διότι είναι Νους, το Θείον, το Όλον Φως. (Φως=Πανάγαθο).

Το ασώματο είναι αόρατο στα αισθητά σώματα, και δεν έχει σχήμα ούτε μορφή ούτε είναι σχηματισμένο από ύλη, και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις πέντε αισθήσεις, (αφή, ακοή, όσφρηση, γεύση, όραση), διότι οι αισθήσεις είναι από ύλη.

Το σώμα σχηματίζεται από ύλη.
Το ασώματο κι αυτό μεν είναι ουσία, αλλά δεν έχει μορφή από ύλη.
Διότι κάθε μορφή σχηματίζεται από τα δικά της χαρακτηριστικά.

Σώμα λοιπόν ορίζουμε κάθε τι που αποτελείται από ύλη.
Ασώματο ορίζουμε κάθε τι που δεν αποτελείται από ύλη.
Και είναι αδύνατον να περιγράψεις το ασώματο με (αισθητό) σώμα.
Δεν μπορείς να περιγράψεις με τις πέντε αισθήσεις αφή, ακοή, όσφρηση, γεύση, όραση, κάθε τι ασώματο.
Οι πέντε αισθήσεις ανήκουν αποκλειστικά στο σχηματισμένο σώμα και μορφή από ύλη.
Με τα συναισθήματα που είναι ασώματες ενέργειες μπορούμε να αισθανθούμε  το ασώματο, αλλά και πάλι τα αισθητά σώματα από φωτιά ή από αέρα).
Τα συναισθήματα δεν ανήκουν στο Φως, στον Πανάγαθο Θεό. 

Ο χειρότερος εχθρός που καταστρέφει τα οστά!! Μετά από αυτό δεν θα πιείτε ξανά αυτό το ρόφημα!!



Σε γενικές γραμμές, πολλοί δεν γνωρίζουν όλες τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στην υγεία μας αυτό το αναψυκτικό.  Το χειρότερο από όλα είναι ότι δίνεται, σε ένα μεγάλο ποσοστό, στα παιδιά, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες.


mdfghnnjj
Αυτό το "δηλητήριο" είναι τα ανθρακούχα αναψυκτικά!
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, να πώς λειτουργούν στο σώμα:
Τα πρώτα 10 λεπτά
Ένα φλιτζάνι περιέχει 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δηλαδή 100% της ημερήσιας επιτρεπόμενης δόσης. Στο σώμα εισέρχεται ως φώσφορος, ο οποίος ενισχύει τη γεύση.
Μετά από 20 λεπτά
Υπάρχει μια αύξηση της γλυκόζης και της ινσουλίνης, η οποία οδηγεί στην μετατροπή της ζάχαρης σε λίπος στο ήπαρ
Μετά από 40 λεπτά 
Η καφεΐνη στο ποτό απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 40 λεπτών. Αυξάνει τη ροή του αίματος και το συκώτι αρχίζει να παράγει περισσότερη ζάχαρη στο αίμα. Ο εγκέφαλος αρχίζει να μπλοκάρει τους υποδοχείς ορμονών αδενοσίνης, η οποία αποτρέπει το αίσθημα της κόπωσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα