Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

O αναπληρωτής Ρώσος πρωθυπουργός δεν αποκλείει πως το σενάριο του «Εξολοθρευτή» μπορεί να γίνει πραγματικότητα.



Το μέλλον του πολέμου περιλαμβάνει αυξημένη χρήση ρομπότ, αλλά βάζοντας ένα μη-ανθρώπινο έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου ένα τρομακτικό σενάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αυτό πιστεύει ο Dmitry Rogozin αναπληρωτής Ρώσος πρωθυπουργός.


« Ας εξετάσουμε την ταινία του Χόλιγουντ Ο Εξολοθρευτής» είπε ο Rogozin σε σπουδαστές του Tomsk Polytechnic University όπου αναφέρθηκε στο σενάριο της ταινίας και στον υπερ υπολογιστή Skynet που αναπτύσσει ταχύτατα τη νοημοσύνη του και προκαλεί πυρηνικό πόλεμο με σκοπό την εξόντωση του δημιουργού του, του ανθρώπου

Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι είναι ανίκανοι να δράσουν αρκετά γρήγορα, μπορεί να αναθέσουν την απόφαση για πολεμική δράση η σε μια μηχανή τύπου Skynet, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.



«Μια μηχανή είναι μια μηχανή», τόνισε και εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον ρόλο των μηχανών σ΄αυτή την περίπτωση. λέγοντας ότι" φοβάται "την τοποθέτηση ενός μηχανήματος επιφορτισμένου με πυρηνικά όπλα.


Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το Russia Today με την εξάπλωση των στρατιωτικών συστημάτων του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας - συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής ασπίδα αντι-βαλλιστικών πυραύλων - η Μόσχα θα έχει λιγότερο χρόνο αντίδρασης αν δεχτεί πολεμικήπροειδοποίηση. 

Αυτό που παραμένει είναι μόνο το πρωτότυπο, όχι το αντίγραφο

post-525

Ο Λύκος της στέπας του Έσσε εξηγεί με μαεστρία αυτή τη διπλή ταυτότητα του ανθρώπου, αγελαίου από τη μία μεριά και επαναστάτη  και μοναδικού από την άλλη:
Ήταν μια φορά ένα άτομο ονόματι Χάρρυ, αποκαλούμενος ο λύκος της στέπας. Περπάταγε με δυο πόδια, φορούσε ρούχα και ήταν άνθρωπος, αλλά στο βάθος ήταν, πράγματι, ένας λύκος της στέπας. Είχε μάθει πολλά από αυτά που μπορούν να μάθουν τα άτομα με καλή αντίληψη και ήταν ένας άντρας αρκετά έξυπνος. Όμως ένα πράγμα δεν είχε μάθει: να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του και με τη ζωή του. Αυτό δεν μπόρεσε να το καταφέρει.

Ίσως αυτό να προερχόταν από το ότι κάθε στιγμή στο βάθος της καρδιάς του ήξερε -ή νόμιζε πως ήξερε- ότι δεν ήταν στ’ αλήθεια άνθρωπος αλλά λύκος της στέπας. Ας ερίζουν οι ευφυείς για το αν ήταν στα αλήθεια λύκος, αν κάποια φορά, ίσως και πριν από την γέννηση του, είχε μεταμορφωθεί χάρη στην τέχνη της μαγείας από λύκο σε άνθρωπο, ή αν είχε γεννηθεί άνθρωπος βεβαίως αλλά προικισμένος με την ψυχή ενός λύκου της στέπας και κατεχόμενος ή κυριευμένος από αυτή, ή, τέλος, αν αυτή η δοξασία ότι είναι λύκος δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα προϊόν της φαντασίας του ή μιας παθολογικής κατάστασης. 

Αστρονομία – Σύμπαν: Το σύμπαν επεκτείνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό ή μήπως τα νέα δεδομένα οδηγούν σε άλλο συμπέρασμα;

20161028_Subir Sarkar300x340Πέντε χρόνια πριν, το Βραβείο Nobel στη Φυσική απονεμήθηκε σε τρεις αστρονόμους για την ανακάλυψή τους, στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ότι το σύμπαν επεκτείνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Τα συμπεράσματά τους βασίστηκαν στην ανάλυση των υπερκαινοφανών Τύπου Ia – των θεαματικών θερμοπυρηνικών εκρήξεων αστέρων που πεθαίνουν – οι οποίοι εντοπίστηκαν από το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Hubble και άλλα μεγάλα επίγεια τηλεσκόπια. Τώρα, μια ομάδα επιστημόνων υπό την ηγεσία του καθηγητή Subir Sarkar (εικόνα) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, εξέφρασε αμφιβολία για την κυρίαρχη αυτή ιδέα.
Κάνοντας χρήση του συνεχώς αυξανόμενου συνόλου των δεδομένων – έναν κατάλογο από 740 υπερκαινοφανείς Τύπου Ia, δέκα φορές περισσοτέρων από το κανονικό μέγεθος δείγματος – οι ερευνητές βρήκαν ότι τα στοιχεία για επιτάχυνση ίσως είναι περισσότερο αδύναμα από ότι θεωρούνταν μέχρι τώρα, με τα δεδομένα να είναι συνεπή με ένα σταθερό ρυθμό επέκτασης. «Η ανακάλυψη της επιταχυνόμενης επέκτασης του σύμπαντος κέρδισε το Βραβείο Nobel, το Βραβείο Κοσμολογίας Gruber και το Βραβείο Καινοτομίας στην Θεμελιώδη Φυσική. Οδήγησε στην ευρύτατη αποδοχή της ιδέας ότι το σύμπαν κυριαρχείται από την σκοτεινή ενέργεια η οποία συμπεριφέρεται όπως μια κοσμολογική σταθερά – αυτό είναι τώρα το Καθιερωμένο Πρότυπο της Κοσμολογίας», είπε ο καθηγητής Sarkar, ο οποίος κατέχει επίσης και θέση στο Ινστιτούτο Niels Bohr, στην Κοπεγχάγη.
«Ωστόσο, τώρα υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη βάση δεδομένων υπερκαινοφανών, στα οποία εκτελούνται ενδελεχείς και με λεπτομέρεια στατιστικές αναλύσεις. Αναλύσαμε τον τελευταίο κατάλογο των 740 υπερκαινοφανών Τύπου Ia – δέκα φορές μεγαλύτερο από αυτόν στον οποίο βασίστηκε ο ισχυρισμός της ανακάλυψης – και βρήκαμε ότι τα στοιχεία για επιταχυνόμενη επέκταση είναι, το πολύ, αυτό που επιστήμονες χαρακτηρίζουν «3σ». Αυτό είναι μακριά από τα «5σ» που τυπικά απαιτούνται για να προταθεί μια ανακάλυψη θεμελιώδους σημασίας».

Νίκος Καζαντζάκης: Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο

Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο,
καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο,
το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε ζωή.
 .
AVISSOS
Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή, ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός, κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος.
Μα ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάνουμε την ύλη ζωή, κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.
Στα πρόσκαιρα ζωντανά σώματα, τα δυο τούτα ρέματα παλεύουν: α) ο ανήφορος, προς τη σύνθεση, προς τη ζωή, προς την αθανασία. β) ο κατήφορος, προς την αποσύνθεση, προς την ύλη, προς το θάνατο.
Και τα δυο ρέματα πηγάζουν από τα έγκατα της αρχέγονης ουσίας. Στην αρχή η ζωή ξαφνιάζει, σαν παράνομη φαίνεται, σαν παρά φύση, σαν εφήμερη αντίδραση στις σκοτεινές αιώνιες πηγές, μα βαθύτερα νιώθουμε: η Ζωή είναι κι αυτή άναρχη, ακατάλυτη φόρα του σύμπαντου.

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ




Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ

Επιφέρεται η δικαιοσύνη της Αρμονίας, όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το αντίθετο τους με δίκαιο και σωφροσύνη,

με Αρετή που πηγάζει από την Ανδρεία του πνευματικού λόγου της ψυχής, και όχι από το μένος της εκδίκησης της επιβουλής και επιβολής επί του αντιθέτου πόλου.

Διότι και οι δύο πόλοι ανήκουν στα άκρα, και επιβάλλουν με το κακό το κακό, διότι αυτός ο κόσμος είναι κακός όταν κινούμαστε από την εναντιότητα την υποδούλωση την εκδίκηση επί του υποτιθέμενου κατώτερου πόλου.


Όταν η ανθρωπότητα είναι αμμόρφωτη διότι της λείπει ο Νους τότε θα ζει μέσα στην αμάθεια και την αμμορφωσιά, βλέποντας την ζωή του και τον θεό που πλάθει στο μυαλό του μέσα από την αντίθεση και εναντιότητα του ενός επί του αντιθέτου πόλου.

morfeas sky


Τα συναισθήματα μας είναι είναι πνευματική ενέργεια, όπως και οι αισθήσεις, που σωματοποιεί το σώμα μας.
Οι ενέργειες αυτές οι πνευματικές επηρεάζουν την σκέψη μας, αλλά και την σωστή λειτουργία του σώματος μας μέσω των αισθήσεων, επιφέροντας την δυσαρμονία στον ψυχοσυναισθηματικό μας κόσμο αλλά και στην σωστή διαμόρφωση της καλής λειτουργίας του σώματος σύμφωνα με τους νόμους της Αρμονίας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ






1. Ο Θεός αν τον αντιληφθείς με τον νου σου.. 
Τον Θεό, τον αντιλαμβάνεσαι με τον νου σου. 
Διότι Νους είναι και ο Τριαδικός Θεός αλλά και ο δεύτερος Νους δημιουργός, όπως Νους είναι και ο άνθρωπος.

Με καμιά από τις διαθέσιμες αισθήσεις δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον Θεό, αλλά ούτε με τα συναισθήματα, διότι συναισθήματα είναι οι μορφές από δαίμονες και αγαθοδαίμονες.


Τα μεν σώματα αλλά και ο Νους τα δημιουργεί το γένος των "θεών" ενώ οι αισθήσεις και τα συναισθήματα δημιουργούνται από το πνεύμα, το οποίο πνεύμα είναι οι δαίμονες και αγαθοδαίμονες, το καλό-κακό, οι διττές ενέργειες της φύσης από πυρ και πνεύμα.

Η φύση, έχει δύο πόλους, σε αντίθεση και εναντιότητα μεταξύ τους όπου επιφέρεται η Αρμονίαμέσω της παρέμβασης ενός Νου της Αρμονίας.

Οι αισθήσεις και τα συναισθήματα των αντιθέσεων, της εναντιότητας, της διαμάχης, των ακραίων καταστάσεων (πόνος, λύπη, χαρά, κτλ από ηδονή) δημιουργούνται από το γένος και τα είδη των δαιμόνων.

Ο Νους της Αρμονίας που διαθέτουμε ως άνθρωποι της Γης είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Νου του δεύτερου Νου δημιουργού, και επιφέρει την Αρμονία στο πνεύμα και στην διπολική του φύση, είναι ο πνευματικός λόγος.


Ο νους των ανθρώπων στην Γη είναι ο πνευματικός λόγος, δεν είναι πνεύμα, αλλά ο νους της αρμονίας που μας δόθηκε από τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Ο διττός κόσμος από πυρ και πνεύμα, η φύση του είναι τέτοια όπου το κάθετι έχει και το αντίθετο του και μέσω του Νου (πνευματικού λόγου) επιφέρουμε την Αρμονία στην ζωή μας, αλλά και την άνοδο στους κύκλους..

Ο Ερμής Τρισμέγιστος ξεκινά λέγοντας στον Ασκληπιό που τα γνωρίζει όλα αυτά, ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος κρυμμένος πίσω από τις αισθήσεις μας. Οπότε μας γίνεται κατανοητό τι εννοεί.

Αρθρίτιδα Υγεία των Αρθρώσεων και βότανα μια πολύπλευρη αντιμετώπιση



Τι είναι η αρθρίτιδα

Αρθρίτιδα στην κυριολεξία σημαίνει "φλεγμονή της άρθρωσης". Φλεγμονή είναι η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε ένα ερεθισμό (πχ τραύμα, φθορά, τοξίνες, μικρόβια). Σε ορισμένες μορφές αρθρίτιδας, όπως η οστεοαρθρίτιδα, η φλεγμονή οφείλεται στη φθορά του αρθρικού χόνδρου. Σε άλλες μορφές αρθρίτιδας, τις φλεγμονώδεις αρθρίτιδες (π.χ. ρευματοειδής αρθρίτιδα), ο αρθρικός υμένας φλεγμαίνει ως μέρος μιας συστηματικής νόσου. Η αρθρίτιδα επηρεάζει πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ, πάνω από 10 εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεκάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. 


Ποιά είναι τα συμπτώματα της αρθρίτιδας?



Η αρθρίτιδα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μια επικίνδυνη για την ζωή του ασθενούς νόσο, επηρεάζει όμως σημαντικά τη ποιότητα της ζωής του. Η αρθρίτιδα προκαλεί πόνο και περιορισμό στην κίνηση του γόνατος, συμπτώματα τα οποία μπορεί να στερήσουν από ένα άτομο τη δυνατότητα να εκτελεί συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητες. Στα πρώτα στάδια της νόσου ο πόνος οφείλεται στην φλεγμονή που αναπτύσεται. Στα μεταγενέστερα στάδια, όταν ο χόνδρος έχει φθαρεί εντελώς τα αρθρούμενα οστά δεν κινούνται ομαλά το ένα πάνω στο άλλο αλλά τρίβονται μεταξύ τους. Σε αυτό το στάδιο η κύρια αιτία του πόνου είναι η μηχανική τριβή ενώ το γόνατο προοδευτικά παραμορφώνεται δίνοντας την εντύπωση ότι το πόδι του ασθενούς "στραβώνει".

Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι είναι ήδη πιασμένοι


Μια φίλη και εγώ αρχίσαμε να γυμναζόμαστε στο γυμναστήριο τον τελευταίο καιρό. Καθ’ όλη την διάρκεια που είμαστε εκεί, επαινούμε η μία την άλλη για το πόσο καταπληκτικά τα καταφέρνει, ενώ όλη αυτήν την ώρα εσωτερικά ξυλοκοπάμε τους εαυτούς μας.
Οι συγκρίσεις σου φέρνουν δυσαρέσκεια; Το να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους μπορεί να μας κάνει πολύ δυστυχισμένος. Η φίλη μου LeAnne μου είπε κάποτε, «Η σύγκριση είναι ο κλέφτης της χαράς».
Αυτό είναι κάτι που μου έμεινε. Αγωνίζονται μία πάνω και μια κάτω με την χαμηλή αυτοεκτίμηση μου για ολόκληρη τη ζωή μου, και σχεδόν συνεχώς συγκρίνω τον εαυτό μου σε άλλους ανθρώπους. Τους βλέπω πιο ωραίους από μένα, σε καλύτερη φόρμα, πιο ευτυχισμένους, με καλύτερη ζωή, πιο πλούσιους, με καλύτερα ρούχα ... και ο κατάλογος συνεχίζεται. Αυτές οι συγκρίσεις δεν κάνουν τη ζωή μου καθόλου καλύτερη. Στην πραγματικότητα, με λυπούν και να εστιάζω ακόμη περισσότερο σε μένα .
Έπεσα πάνω σε μια φράση του Όσκαρ Ουάιλντ προ ημερών, που δεν είχα ακούσει εδώ και αρκετό καιρό:

ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ, ΑΠΛΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ…. ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ – ΣΗΜΕΡΑ!


ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ θα προσπαθήσω να ζήσω αυτήν την ημέρα και δεν θα αντιμετωπίσω όλα μου τα προβλήματα με την μία. Μπορώ να κάνω κάτι επί δώδεκα ώρες που θα με σκότωνε αν ένιωθα ότι θα έπρεπε να το κρατήσω για μια ζωή.
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ θα είμαι ευτυχισμένος. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που είπε ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν αλήθεια: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο ευτυχισμένοι όσο αποφασίζουν να είναι».
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ θα προσαρμόσω τον εαυτό που σε αυτό που υπάρχει, και δεν θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τα πάντα στις δικές μου επιθυμίες. Θα πάρω την «τύχη» μου όπως αυτή έλθει και θα προσαρμόσω τον εαυτό μου σε αυτό.
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ θα είμαι άφοβος. Ειδικότερα, δεν θα φοβηθώ να απολαύσω αυτό που είναι όμορφο και να πιστέψω ότι όπως εγώ δίνω στον κόσμο, ο κόσμος δίνει σε μένα.
Του Lewis Timberlake
«Φώτισε το αύριο με το σήμερα» - ELIZABETH BARRETT BROWNING

7 Θεμελιώδεις Αλήθειες για την Προσωπική Ανάπτυξη

προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή.
Πριν αποφασίσουμε να δεσμευτούμε σε μια διαδικασία όπου η προσωπική ανάπτυξη έχει ουσιαστικό νόημα, υπάρχει ένας αριθμός από βασικά πλαίσια τα οποία χρειάζεται να αποδεχτούμε.
Στην προσωπική ανάπτυξη υπάρχουν θεμελιώδεις αλήθειες. Ένας από τους πιο βασικούς κανόνες είναι πως η λέξη ξέρω είναι απαγορευτική. Είναι αμέτρητες οι φορές που δηλώνουμε στον εαυτό μας πως ξέρουμε είτε μια γνώση είτε ένα πλάνο μέσω του οποίου θα επιτύχουμε προσωπική ανάπτυξη. Όμως δεν είναι πάντα τόσο απλό.
Η γνώση είναι δύναμη όμως η επίγνωση για το τι πρόκειται να κάνουμε με αυτήν, είναι καθοριστική. Σκέψεις, επιλογές, όνειρα και εμπειρίες είναι μόνο ένα μικρό μέρος των γνώσεων που εύλογα πιστεύουμε πως έχουμε αλλά δεν τις αξιοποιούμε κατάλληλα.
Παρακάτω, καταγράφονται 7 από τις πιο θεμελιώδεις αλήθειες για την προσωπική ανάπτυξη.
#1. Έχεις την Ευθύνη της Ζωής σου
Χρειάζεται να αναγνωρίσεις πως το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστάσεων της ζωής σου μπορούν να αλλάξουν. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που έρχονται κυριολεκτικά από τον ουρανό και γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Όμως, προσωπική ανάπτυξη είναι η απόφαση πως στις καταστάσεις που έχουμε τον έλεγχο, είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε ώστε να μέσω αυτών να εκφράσουμε τις πιο ισχυρές ικανότητες μας σε όλο τους το φάσμα.
#2. Μαζική Δράση
Το τυπικό οκτάωρο δεν αρκεί. Όλοι βλέπουμε πως το Έθνος της ευκολίας και του γρήγορου φτάνει στην Δύση του. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορούν να έλθουν γρήγορα και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε μυστικούς κώδικες ούτε εξωγήινους αλγόριθμους. Για να επιτευχθεί όμως προσωπική ανάπτυξη υψηλού επιπέδου, χρειάζεται να πληρώσεις το τίμημα.
Το τίμημα είναι οι διαδικασίες μαζικής δράσης όπου όντας απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι σημαίνει για εσένα το όραμα σου, είσαι έτοιμος να κάνεις θυσίες σε προσωπική ζωή, ύπνο, διαχείριση επαναλαμβανόμενων αποτυχιών και φυσικά την ανάληψη της ευθύνης για ρίσκα που πάντα ονειρευόσουν να πάρεις και συνεχώς μια δικαιολογία σε σταματούσε.
Μαζική δράση και προσωπική ανάπτυξη πηγαίνουν χέρι – χέρι. Και μαζική δράση δεν σημαίνει μόνο ποιοτικό πλάνο αλλά η ικανότητα να πραγματοποιείς γρήγορα πολλές πράξεις σχετικές με το όραμα.

Οι βασικές αρχές της θετικής αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι βασικές αρχές της θετικής αλλαγής

Σταμάτα να νιώθεις και να σκέφτεσαι λες και είσαι αποτυχημένος,
επειδή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ


Πώς να σε δεχτούν οι άλλοι, αν εσύ δεν δέχεσαι τον
εαυτό σου;


Όταν βλέπεις μοντέλα και γυμνασμένα κορμιά στην τηλεόραση,
σκέψου περισσότερο την αυτοβελτίωση, όχι την κατάντια. Η αποδοχή
του εαυτού σου δεν σημαίνει μόνο να έχεις πιο λεπτά πόδια, η τέλειους
κοιλιακούς. Επικεντρώσου στην εσωτερική ομορφιά.


Όταν άνθρωποι νιώθουν χάλια και είναι στα κάτω τους, προσπάθησε
να τους αναβάσεις Μην πέσεις και συ μαζί τους. Θα σε τραβήξουν κάτω
και θα βρεθείς πιο χαμηλά από αυτούς.


Ο κόσμος είναι μια τεράστια αίθουσα για μάθημα, όχι για λάθη. Μην
νιώθεις χαζός και για πάντα καταραμένος απλά επειδή απέτυχες σ’ ένα
τεστάκι. Υπάρχει πάντα η επόμενη φορά. Κάνε χώρο για αυτο-βελτίωση.


Πάρε τα πράγματα ένα τη φορά. Δεν μπορείς να περιμένεις από το
«μαύρο πρόβατο» να γίνει καλό και υπάκουο σε ένα δευτερόλεπτο Η
αυτοβελτίωση είναι κάτι που γίνεται μέρα με τη μέρα.


Η αυτοβελτίωση σχετίζεται με την εσωτερική σου σταθερότητα,
την ανάπτυξη του χαρακτήρα, και την επιτυχία. Προέρχεται από την
αυτοεκτίμηση, και την αυτοπεποίθηση.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Αν τζογάρεις με τα κιλά σου, το πιο πιθανό είναι να παίρνεις βάρος, εκτός κι αν παίζεις με αυτό το σύστημα.
Ένα κρουασάν σοκολάτα έχει τις ίδιες θερμίδες με ένα μπούτι κοτόπουλο (300). Βέβαια, αυτό είναι κάτι που ήξερες, σωστά; Το πρώτο ανεβάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ το άλλο προσφέρει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, που χτίζει μυς και μειώνει την όρεξη. Ωστόσο, η βιομηχανία τροφίμων, αλλά και οι εταιρείες που λανσάρουν wearables, δεν φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη αυτό το γεγονός, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ποτέ να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της διατροφής σου, όσο κι αν το θες. 
Πάρε, για παράδειγμα, τις ετικέτες των προϊόντων: συχνά τα νούμερα που αναγράφονται είναι παραπλανητικά. Η αιτία; Στον υπολογισμό θερμίδων δεν λαμβάνεται υπόψη το είδος της τροφής (παράγοντας που καθορίζει τον τρόπο που τη διαχειρίζεται ο οργανισμός). Επίσης, σε ό,τι αφορά τους fitness tracker, μελέτες δείχνουν ότι κι αυτοί κάνουν πολλές φορές λάθος, γεγονός που βάζει φρένο στις ευχάριστες αλλαγές πάνω σου. Με λίγα λόγια, μπορεί (να πιστεύεις ότι) τα μαθηματικά να εξηγούν τα πάντα γύρω σου, κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει και για τη διατροφή σου. Προχώρα παρακάτω και μάθε πώς θα φτιάξεις το σώμα των ονείρων σου.
1. Θύμα της Τεχνολογίας
Σε μελέτη, το 2014, στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, επιστήμονες ζήτησαν από 60 άτομα να δοκιμάσουν έναν από τους 8 διαφορετικούς fitness tracker ολοκληρώνοντας μια ώρα προπόνησης. Επειτα, συνέκριναν τα αποτελέσματα του κάθε μετρητή με τη συνολική κατανάλωση οξυγόνου κάθε συμμετέχοντα - ένα ασφαλές μέτρο για την κατανάλωση θερμίδων. Η ετυμηγορία; Κάθε μετρητής που δοκιμάστηκε είχε 9-23% απόκλιση.
-EΠΙΔΟΣΕΙΣ App-to-date: Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας βρήκαν ότι applications, όπως το Moves και το Health Mate, παρουσιάζουν μικρότερη μεταβλητότητα από ένα wearable (όπως το fitness tracker), όταν μετρούν τα βήματα, δείκτης που επηρεάζει απόλυτα τον υπολογισμό των θερμίδων που έκαψες.

Πίνετε αυτό το μείγμα πριν πέσετε για ύπνο και θα ξυπνάτε το πρωί με λιγότερο βάρος!

3

Αυτό το θαυματουργό ποτό θα αφαιρέσει ό, τι έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας;

 Λοιπόν ναι, και αυτό είναι πολύ απλό - απλά πρέπει να παρασκευάσετε αυτό το υγιεινό ρόφημα και να το πιείτε πριν πέσετε για ύπνο. 

Όταν θα ξυπνήσετε, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. 

Και, πιστεύω επίσης ότι θα εκπλαγείτε και από ένα άλλο πράγμα.

 Αυτό το υγιεινό σπιτικό ρόφημα θα σας βοηθήσει, επίσης, να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, να καθαρίσετε το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ιδιαίτερα το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας.


Το λίπος της κοιλιάς 
Οι ειδικοί λένε ότι το επίμονο λίπος γύρω από την κοιλιακή περιοχή σας σχετίζεται με διάφορες καταστάσεις υγείας, όπως ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση και οι καρδιαγγειακές νόσοι. 
Κάποιες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση μεταξύ του λίπους της κοιλιάς και του διαβήτη τύπου 2. 
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε να ασκείστε και να τρώτε υγιεινά τρόφιμα. 
Σας παρουσιάζουμε την συνταγή για το απίστευτο σπιτικό φυσικό ρόφημα, το οποίο περιέχει 3 εξαιρετικά συστατικά που συντελούν στην αποτελεσματική καύση λίπους : λεμόνι, τζίντζερ και μαϊντανό! 

Το νεογέννητο και βρέφος...Δεν αφήνουμε ένα νεογέννητο πλάσμα να κλαίει, δεν το εκπαιδεύουμε να μπορεί να υπάρχει μόνο του

μητέρα, παιδί
Τα νεογέννητα και τα βρέφη έχουν τεράστια ανάγκη από την αγκαλιά. Οι υπέροχοι μικροί άνθρωποι, νιώθουν και συναισθάνονται τα πάντα, γιατί χρειάζεται να επιβιώσουν και να συνηθίσουν την καινούργια τους πραγματικότητα. Η επιβίωση τους πραγματώνεται μέσα από την μητρική μορφή και η μητέρα χρειάζεται να ανταποκρίνεται άμεσα στις ψυχοσωματικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες του μωρού της.
Η άμεση ανταπόκριση δημιουργεί την Εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη δημιουργεί την απαραίτητη προσκόλληση και η προσκόλληση δίνει το έναυσμα για την "γέννηση" ενός ψυχικά υγιή μικρού ανθρώπου. Η αγκαλιά είναι ένα "χορός" αισθήσεων και συναισθημάτων, μια υπέροχη και βαθιά ανθρώπινη μορφή μη-λεκτικής επικοινωνίας, μια έκφραση αγάπης. Μπορεί τα νεογέννητα και βρέφη να μην μπορούν να μιλήσουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ψυχή τους δεν έχει Λόγο
Μέσα από την αγκαλιά, το μικρό πλάσμα Ενδυναμώνει, εξελίσσεται ψυχικά, βιώνει εμπιστοσύνη, ανακουφίζεται και έρχεται σε επαφή με την ύπαρξη μέσα από ένα "πλαίσιο" όμορφων συναισθημάτων και Σύνδεσης με τον πιο βασικό άνθρωπο στην ζωή του : την Μητέρα του.
Αν υπάρχει κάτι που ορίζει την μετάβαση μας από την ενδομήτρια στην εξωμήτρια ζωή είναι η Εξέλιξη. Σωματική και ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη. Η γέννηση είναι η πιο δυνατή μορφή της εξελικτικής διαδικασίας που ορίζει την μεταμόρφωση του εμβρύου σε μωρό και την απόφαση του να εμπιστευθεί την ύπαρξη του και να γεννηθεί, έχοντας βιώσει την εναρμόνιση του με την μητέρα του κατά την διάρκεια της κύησης.
Μετά την γέννηση του για να συνεχίσει να εξελίσσεται συναισθηματικά και ψυχικά ένα νεογέννητο χρειάζεται να ενσωματώσει μέσα του την μορφή της μητέρας του. Το πρώτο ψυχοσωματικό περιβάλλον είναι το ενδομήτριο και μετά την γέννηση του καλείται να υπάρχει και να εξελίσσεται σε ένα εντελώς καινούργιο και ξένο για την οντότητα του περιβάλλον. Όλα έξω από την οντότητα του, είναι καινούργια και ξένα. Το νεογέννητο χρειάζεται ένα μπούσουλα, έναν “οδηγό” που θα το βοηθήσει να ενσωματώσει σταδιακά δύο ζητούμενα : την διαδικασία εκπλήρωσης ψυχικών και συναισθηματικών αναγκών από την βασική τροφό και την διαδικασία συνύπαρξης με το καινούργιο του περιβάλλον μέσα από την επαφή του με την μητέρα του.
Η μητρική μορφή είναι το κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσα στο Πριν ( ενδομήτρια ζωή) και στο Τώρα (εξωμήτρια ζωή), για τα μάτια του νεογέννητου.

Χυμός τζίντζερ για την αρθρίτιδα, την οστεοαρθρίτιδα, τους τένοντες και τα προβλήματα στις αρθρώσεις!

gingerguiz
Τζίντζερ - άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτή την καταπληκτική και σούπερ υγιεινή ρίζα. 
Χρησιμοποιείται συνήθως ως καρύκευμα σε διάφορα πιάτα και γεύματα. 
Σε πολλές χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και χρήσεις. 
Οι ειδικοί λένε ότι μία από τις εκπληκτικές ιδιότητες του τζίντζερ είναι η ικανότητά του να εμποδίζει τον σχηματισμό φλεγμονωδών ενώσεων και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την φλεγμονή στους ιστούς, τους μύες και τις αρθρώσεις. 
Θα εκπλαγείτε όταν μέθετε  ότι υπάρχουν σχεδόν 800 μελέτες σχετικά με τις διάφορες θεραπευτικές ιδιότητες αυτής της υπέροχης ρίζα, 275 εκ των οποίων αφορούν ειδικά την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της. 
Και, αυτό που κάνει το τζίντζερ τόσο αποτελεσματικό αντι-φλεγμονώδες είναι μια ένωση γνωστή ως  τζιντζερόλη (gingerol).
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

Προλάβετε την τριχόπτωση και αναγεννήστε τα μαλλιά σας άμεσα με αυτή τη φυσική μάσκα μαλλιών!

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει υγιή, ισχυρά και πυκνά μαλλιά. 
Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι αδύνατο να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω πολλών παραγόντων, όπως η ορμονική ανισορροπία ή άλλα ιατρικά προβλήματα. 
Ο τρόπος που φροντίζετε τα μαλλιά σας  έχει επίσης μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη και την εμφάνιση τους.
Τριχόπτωση-ΜΑΛΛΙΑ-1


Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ακριβά προϊόντα και θεραπείες για να αποκτήσουν τα πυκνά μαλλιά που πάντα ήθελαν αλλά πάντα καταλήγουν απογοητευμένοι.
Η διατροφή και ο τρόπος ζωής σας επηρεάζουν έντονα την υγεία των μαλλιών σας. Η μη κατανάλωση  αρκετών ποσοτήτων νερού ή ο ακανόνιστος ύπνος και άλλες ανθυγιεινές συνήθειες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια μαλλιών και σε πιο αργή ανάπτυξη τους. 
Αυτός είναι ο λόγος, που μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και ένας καλός νυχτερινός ύπνος είναι πολύ σημαντικά για τη γενική υγεία και για να έχετε υγιή μαλλιά και δέρμα.
Εκτός από υγιεινό τρόπο ζωής, είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το δέρμα της κεφαλής σας ενυδατωμένο. 
Σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε αυτή τη φυσική μάσκα μαλλιών που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τα καταστήσετε πιο πυκνά και πιο ισχυρά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα