Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Πνευματικός Λόγος έτσι; και τότε τι είναι ο Φωτεινός Λόγος μου λέτε;





Πνευματικός Λόγος έτσι; και τότε τι είναι ο Φωτεινός Λόγος μου λέτε;

Λόγος είναι η Ζωή.
Πνευματικός Λόγος είναι η εικόνα της Ζωής.
Φωτεινός Λόγος είναι ο Αρχέτυπος κόσμος του Φωτός, η Ζωή από Φως.

Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες.
Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, (για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν.

ακριβως,αυτο που ειπα πιο πανω ειναι η βαση ,το πρωτοκολο της σχολης σκεψης που ακολουθω και που χρησιμοποιησα για να κατανοησω, και ναι, οταν μιλαμε για αλληλεπιδραση μερων εννοουμε ως μερη ακομα και συνολα μερων που περικλειουν και τα υποσυνολα τους,ετσι; ισως για αυτο να γινεται πολυπλοκο μετα

Σωστά, ακόμη και τα υποσύνολα περικλείουν κι αυτά το σύνολο! αφού αυτό επικυριαρχεί και επιβάλλεται στο παγκόσμιο συνειδητό της ανθρωπότητας.
Περίπλοκο είναι όταν δεν έχουμε οδηγό μας την αγαθή νοητή ουσία της ψυχής μας, η οποία είναι ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό Λόγο και όχι με τον πνευματικό Λόγο όπως θέλουν κάποιοι!..αλλά αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο θέμα που ελάχιστοι θα το κατανοήσουν.

morfeas sky


Διαβάστε αν θέλετε να μάθετε την διαφορά του Πνευματικού Λόγου από τον Φωτεινό Λόγο εδώ:

Πάντου, η τεμπέλα μητέρα



Ήταν δύο αδελφάκια κάποτε, αγόρι το ένα, κορίτσι το άλλο, κι ήταν καλά κι εργατικά και φιλόπονα παιδιά.


Είχαν όμως μιά μητέρα ακαμάτα και τεμπέλα, μια γυναίκα που όλη την ημέρα την περνούσε..........γαβγίζοντας.


Κουρασμένοι από τις λογομαχίες τις πολλές, το αγόρι έλαβε την απόφαση να ανάψει μια φωτιά, κι έφτασε ο καπνός της ίσαμε τον ουρανό.


Κι ακολουθώντας τον καπνό τα δύο αδερφάκια πέταξαν ψηλά, καθισμένα σε ένα μικρό παπαγάλο, για να το σκάσουν πιά από την μάνα την καβγατζού και την τεμπέλα.


Το καταλαβαίνει όμως αυτή και σβήνει αμέσως τη φωτιά, κι έτσι αναγκάστηκαν τα παιδιά να γυρίσουν στο σπίτι.


Ωστόσο, τα δύο παιδιά δεν λησμόνησαν ποτέ την ιδέα τής φυγής, και περίμεναν για τη μέρα που η μάνα τους θα είχε πιά ξεχάσει το περιστατικό και δεν θα πρόσεχε πολύ.


Έτσι κι έγινε, και ξανάναψαν τη φωτιά και ξανάφυγαν για τα σύννεφα.


Λένε ότι η μάνα τα πήρε στο κατόπι, και πως όταν έφτασαν στις θύρες τού ουρανού, τα παιδιά την μάλωσαν πικρά: « Γιατί μας πήρες στο κατόπι;;; Γιατί ήρθες ίσαμε εδώ;;;»


Εκεί υπήρχε ένα κιβώτιο που ήταν φυλαγένες οι προμήθειες των άστρων. Έκανε να το ανοίξει η μάνα και τα αναποδογύρισε όλα, τα έκανε άνω-κάτω, κι εξόργισε ακόμα τα δύο παιδιά.

Ακόντιος



Στην ελληνική μυθολογία ο Ακόντιος ήταν ένας ωραίος νέος, γόνος πλούσιας οικογένειας της Κέας. 

Μία φορά που επισκέφθηκε τη Δήλο, ο Ακόντιος είδε μέσα στον ναό της Αρτέμιδας μια Αθηναία νέα, την Κυδίππη, που φημιζόταν για την ομορφιά της, κι έτσι την ερωτεύθηκε αμέσως. 

Της πέταξε λοιπόν ένα κυδώνι πάνω στο οποίο είχε χαράξει τη φράση: 

«Ορκίζομαι μέσα στο ναό της Αρτέμιδας να πάρω για άντρα μου τον Ακόντιο.» 

Η Κυδίππη μόλις διάβασε τον όρκο οργίσθηκε και έφυγε από τον ιερό τόπο, αλλά είχε πλέον δεσμευθεί ενώπιον της θεάς διαβάζοντας τον όρκο εκεί μέσα. 

Ό,τι δεν ήταν να συμβεί, δε συνέβη.

«…και έρχεται η στιγμή, που λες…δεν με νοιάζει τίποτα πια.
Χαράσσω ελαφρά τα βήματά μου στην έρημο μέσα μου και ακολουθώ απλά το φως μακριά.»
Μερικές φορές δεν χρειάζεται προσπάθεια. Το βλέπεις.
Αν γυρίσεις με μια μικρή χρονομηχανή τη ζωή σου πίσω ,  θα δεις ότι τα σημαντικά, οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι καταστάσεις και οι χαρές ,  απλά συνέβησαν.ΑΠΛΑ.
Χωρίς κόπο, χωρίς γιατί, τυχαία και μοιραία ίσως κάποιες φορές.
Και όσες φορές βιάσαμε τις καταστάσεις , τις σχέσεις, τα γεγονότα, τίποτα δεν λειτούργησε καλά. Μείναμε με ένα μεγάλο γιατί, να μας κατατρώει τα σπλάχνα τα βράδια, και ένα ανικανοποίητο θέλω να ξυπνάει σαν θεριό τις αισθήσεις.
Κάποιοι το λένε σύμπτωση, κάποιοι το λένε μοιραίο…αλλά πήγαινε πίσω και δες.. πάντα όταν κάτι είναι όμορφo , συμβαίνει όμορφα , γλυκά και αβίαστα, όπως τρέχει το καθαρό νεράκι μέσα σε ένα ποταμάκι στο δάσος.
Kαι όσο για τους ορμητικούς καταρράχτες που συνάντησες, αυτοί έσκασαν με πάταγο, μόλις τέλειωσε η ορμή τους.
Συνέχεια αν έχεις τα ματιά της ψυχής ανοιχτά, βλέπεις τριγύρω σου να πλέκονται συμπτώσεις , ευκαιρίες και θαύματα!
Όμως πολύ συχνά κολλάμε σε ανθρώπους και γεγονότα που μπλοκάρουν αυτή τη γλυκιά ροή της ζωής μας, που την τέμνουν άγρια αφήνοντας το τίποτα μέσα μας, και κλέβοντας τη χαρά μας.

ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?





Η δύναμη να επηρεάζει κάποιος τις σκέψεις των άλλων και την πορεία των γεγονότων είναι μια βιμπούτι (γιογκική δύναμη) που αναφέρεται στις Γιόγκα Σούτρα του Πατάντζαλι, στην παράγραφο ΙΙΙ:24, την οποία εξηγεί ότι είναι αποτέλεσμα της «οικουμενικής συμπόνιας».
Όλες οι Γραφές κηρύσσουν ότι ο Κύριος έπλασε τον άνθρωπο κατά την παντοδύναμη εικόνα Του. Ο έλεγχος πάνω στο σύμπαν μοιάζει υπερφυσικός, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η δύναμη είναι έμφυτη και φυσική σε οποιονδήποτε επιτυγχάνει τη «σωστή ενθύμηση» της θεϊκής του προέλευσης. Άνθρωποι που έφτασαν στη συνειδητοποίηση του Πνεύματος, όπως ο Σρι Γιουκτέσβαρ, είναι απαλλαγμένοι από το εγώ και από τις προσωπικές επιθυμίες που πηγάζουν απ’ αυτό. Οι πράξεις των αληθινών Δασκάλων βρίσκονται με φυσικότητα σε συμφωνία με τη φυσική δικαιοσύνη. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Emerson, όλοι οι μεγάλοι γίνονται «όχι μόνο ενάρετοι, αλλά η ίδια η Αρετή. Τότε η δημιουργία φτάνει στον σκοπό της και ο Θεός ικανοποιείται».
Κάθε άνθρωπος που έχει φτάσει στη συνειδητοποίηση του Πνεύματος μπορεί να κάνει θαύματα γιατί, όπως ο Χριστός, καταλαβαίνει τους λεπτοφυείς νόμους της δημιουργίας. Δεν επιλέγουν όμως όλοι οι Δάσκαλοι να χρησιμοποιούν ασυνήθιστες δυνάμεις. Κάθε άγιος αντανακλά τον Θεό με τον δικό του τρόπο. Η έκφραση της ατομικότητας είναι βασική σ’ έναν κόσμο όπου ούτε δύο κόκκοι άμμου δεν είναι ακριβώς ίδιοι. - Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
Γιατί όχι κι εσείς? Πώς? Με διαλογισμό Κρίγια Γιόγκα – δείτε Μαθήματα στη σελίδα
Πολλοί απληροφόρητοι άνθρωποι, όταν μιλούν για τη γιόγκα, εννοούν τη Χάθα Γιόγκα (σωματικές ασκήσεις, ίσως συνδυασμένες με αναπνευστικές) ή θεωρούν τη γιόγκα «μαγεία», σκοτεινές μυστηριώδεις τελετουργίες για την απόκτηση θεαματικών δυνάμεων. Όταν όμως οι λόγιοι μιλούν για τη γιόγκα εννοούν το σύστημα που περιγράφεται στις Γιόγκα Σούτρα (επίσης γνωστό ως «Αφορισμοί του Πατάντζαλι»): τη Ράτζα («βασιλική») Γιόγκα. Η πραγματεία περιέχει φιλοσοφικές συλλήψεις τέτοιου μεγαλείου, που έχει εμπνεύσει σχολιασμούς των μεγαλύτερων στοχαστών της Ινδίας.

Μωρές παρθένες (must read)

ilias

Φίλε Πιτσιρίκο, το 2010 είχε η χώρα μας την ευκαιρία να κηρύξει μονομερή στάση πληρωμών, να διαγράψει το δημόσιο χρέος που υπάγονταν τότε στο Ελληνικό δίκαιο και να αποχωρήσει με τρόπο συντεταγμένο από την παγίδα θανάτου που ονομάζεται Ευρώ.

Τότε πολιτικοί και δημοσιοκάφροι απειλούσαν με την εμφάνιση των δέκα πληγών του Φαραώ στην περίπτωση που η Ελλάδα αποφάσιζε να προχωρήσει μπροστά και να ανακτήσει ένα μέρος της εθνικής της ανεξαρτησίας, που μετά την συνθήκη του Μάαστριχ και της Λισαβώνας είχε χάσει.
Η συνέχεια γνωστή.
Αλλεπάλληλα μνημόνια και διαρκής φτωχοποίηση του πληθυσμού.
Τότε, η Ελλάδα δεν είχε ούτε την ηγεσία ούτε τον λαό για να πάρει εκείνο που αποτελούσε το –βρωμισμένο από τα στόματα των κάθε λογής φασιστών και ψευτοπατριωτών – «εθνικό της συμφέρον».
Το 2012, πάλι η ελληνική πολιτεία βρέθηκε μπροστά στην δυνατότητα ενός χρήσιμου –έστω και μερικού– κουρέματος του χρέους και στην πιθανότητα μιας νέας επανεκκίνησης της διοίκησης και της οικονομίας.
Αντί αυτού, Βενιζέλος και PSI, ξεπούλημα, υποθήκη και εσχάτη προδοσία.
Το ξεπούλημα και την προδοσία ήρθε να ολοκληρώσει με τον πιο χυδαίο τρόπο η πρωτοδεύτερη φορά «αριστερή» κυβέρνηση.
Μια ακόμα ευκαιρία για μια ηρωική, τραυματική αλλά πιθανά σωτήρια για την κρατική υπόσταση της Ελλάδας χάθηκε με το δημοψήφισμα τον Ιούλη του 2015.
Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες που μου έλεγε ένας Ιρλανδός συνάδελφος στο νοσοκομείο πως, αν δεν σεβαστούν οι Ευρωπαίοι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, θα γινόταν επανάσταση στην Ελλάδα.
Επανάσταση, βέβαια, δεν έγινε. Ούτε πρόκειται να γίνει.
Ψήφισαν ξανά τον Σεπτέμβριο του 2015 τον προδότη Τσίπρα και θα βγάλουν μέσα στους επόμενους μήνες με μεγάλη διαφορά πρωθυπουργό, το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη, τον μιζαδόρο της SIEMENS.

Κρατώντας “ξύπνιο” το κέντρο της Ζωής στο σώμα μας


Αργά ή γρήγορα θα έρθουμε να γνωρίσουμε - ότι είμαστε συνδεδεμένοι με πολύ μακρινές πηγές της ζωτικής ενέργειας, τις οποίες δεν μπορούμε να δούμε. Ξέρουμε ότι το φεγγάρι βρίσκεται πολύ μακριά κι όμως έχει μια άγνωστη επιρροή στον ωκεανό. Ο ωκεανός σηκώνεται και πέφτει μαζί με το φεγγάρι. Ξέ­ρουμε ότι ο ήλιος βρίσκεται πολύ μακριά, συνδέεται όμως με τη ζωή, με αόρατες κλωστές. Ο ήλιος ανατέλλει το πρωί και συμβαίνει μια επανάστα­ση στη ζωή! Όλα εκείνα που κοιμόταν, όλα εκείνα που ήταν ξαπλωμένα σαν πεθαμένα, όλα εκείνα που ήταν ασυνείδητα, αρχίζουν να γίνονται συνειδητά. Κάτι κοι­μισμένο αρχίζει να ξυπνάει, τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, τα πουλιά αρχίζουν να τραγουδούν. Μια αό­ρατη ροή, από όπου ο ήλιος αφήνει την επιρροή του πάνω μας.
Υπάρχουν άλλες πιο αόρατες πηγές της ζωτικής εν­έργειας, οι οποίες φτάνουν σ' εμάς μ’ αυτόν τον τρόπο. Κατευθύνουν Συνεχώς τη ζωή μας. Όχι μόνο ο ήλιος, όχι μόνο το φεγγάρι, όχι μόνο τα αστέρια στον ουρανό, μα η ίδια η ζωή έχει μια ροή ενέργειας, η οποία δεν είναι ορατή από πουθενά και από κανέναν και η οποία συνεχώς επηρεάζει και κατευθύνει τα κέντρα μας. Όσο πιο δεκτικό είναι το κέντρο μας, τόσο περισ­σότερο μπορεί αυτή η ενέργεια να επηρεάσει τη ζωή μας. Όσο λιγότερο δεκτικό είναι το κέντρο μας, τόσο λιγότερο μπορεί αυτή η ενέργεια να επηρεάσει τη ζωή μας.


Ο ήλιος ανατέλλει, το λουλούδι ανθίζει. Αν όμως ση­κώσουμε ένα τοίχο γύρω από το λουλούδι και οι ακτίνες του ήλιου δεν φτάνουν στο λουλούδι, τότε το λουλούδι δεν Θα ανθίσει, θα μαραθεί. Πίσω από τους κλειστούς τοίχους, το λουλούδι θα μαραθεί. Ο ήλιος δεν μπορεί να μπει με τη βία και να ανοίξει το λουλούδι. Το λου­λούδι πρέπει να το θέλει, πρέπει να είναι έτοιμο. Το λουλούδι πρέπει να δώσει στον ήλιο την ευκαιρία να έρ­θει και να ανοίξει. Ο ήλιος δεν μπορεί να πάει να αναζητήσει ούτε ένα λουλούδι, κοιτάζοντας να δει ποιο λουλούδι κρύβεται πίσω από τον τοίχο, ώστε να μπορέσει να το φτάσει. Ο ήλιος δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν λουλούδια. Όλα είναι μια ασυνείδητη διαδικασία: Ο ήλιος ανατέλλει, τα λου­λούδια ανθίζουν. Αν ένα λουλούδι είναι κλεισμένο πίσω από ένα τοίχο, δεν θα ανθίσει, θα μαραθεί και θα πεθάνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ανασχηματισμό και βάζει στην κυβέρνηση στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ

Tsipras
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να επιχειρήσει ανασχηματισμό της κυβέρνησης, βάζοντας σε υπουργεία-κλειδιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να προτείνει το υπουργείο Ναυτιλίας στον Άδωνι Γεωργιάδη και το υπουργείο Υγείας στον Μάκη Βορίδη.
Το σκεπτικό του Αλέξη Τσίπρα είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης πάνε σε όποιο κόμμα τους δίνει καρέκλα, οπότε θα πετάξουν την σκούφια τους από τη χαρά τους που θα γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να αναθέσει το υπουργείο Εξωτερικών στην Ντόρα Μπακογιάννη, για να αποκαταστήσει την μελγάλη αδικία που έγινε στην Νέα Δημοκρατία, αφού οι νεοδημοκράτες δεν έκαναν πρόεδρο την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι πιο χαζός κι από αυτήν.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του να μην πάει φυλακή για εγκλήματα κατά της χώρας.
Θέσεις κλειδί στην νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα έχουν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, με αποτέλεσμα όλοι να κάνουν λόγο για μια κυβέρνηση All Star, που θα μπορούσε να χτυπήσει και τον τίτλο του NBA.

Βραβείο Nobel 2016 στη Φυσική: Επειδή ανακάλυψαν τα μυστικά της εξωτικής ύλης

20161004_Topological-insulator300x340
Τα βραβεία Nobel της φετινής (2016) χρονιάς άνοιξαν την πόρτα σε έναν άγνωστο κόσμο στον οποίο η ύλη μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε περίεργες καταστάσεις (φάσεις). Οι βραβευθέντες χρησιμοποίησαν προχωρημένες μαθηματικές μεθόδους για να μελετήσουν ασυνήθιστες φάσεις (ή καταστάσεις) της ύλης, όπως υπεραγωγοί, υπερρευστά και λεπτά μαγνητικά φιλμ. Χάρις στην πρωτοπόρα εργασία τους η αναζήτηση τώρα οδηγείται στην ύπαρξη νέων και εξωτικών φάσεων της ύλης. Πολλοί ευελπιστούν για μελλοντικές εφαρμογές και στην επιστήμη των υλικών και στα ηλεκτρονικά.
Αποφασιστικός παράγων για τις ανακαλύψεις των τριών βραβευθέντων υπήρξε η χρήση των τοπολογικών εννοιών στη Φυσική. Η τοπολογία είναι ένας κλάδος των μαθηματικών που περιγράφει ιδιότητες οι οποίες αλλάζουν μόνο με βήματα. Χρησιμοποιώντας την τοπολογία ως εργαλείο, οι βραβευθέντες, μπόρεσαν να εκπλήξουν τους ειδικούς. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, οι Michael Kosterlitz και David Thouless ανέτρεψαν την τότε ισχύουσα θεωρία ότι η υπεραγωγιμότητα ή η υπερρευστότητα δεν μπορούσε να συμβεί σε λεπτά στρώματα. Έδειξαν ότι η υπεραγωγιμότητα μπορεί να συμβεί σε χαμηλές θερμοκρασίες και επίσης εξήγησαν το μηχανισμό, τη φάση μετάβασης, που κάνει την υπεραγωγιμότητα να εξαφανίζεται σε υψηλότερες θερμοκρασίες.
Στη δεκαετία του 1980, ο Thouless μπόρεσε να εξηγήσει ένα προηγούμενο πείραμα με πολύ λεπτά ηλεκτρικά αγώγιμα στρώματα στα οποία η αγωγιμότητα είχε μετρηθεί με ακρίβεια ως ακέραια βήματα. Έδειξε ότι αυτοί οι ακέραιοι ήταν στη φύση τους τοπολογικοί. Στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, ο Duncan Haldane ανακάλυψε πως οι τοπολογικές έννοιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατανοηθούν οι ιδιότητες αλυσίδων (σειρών) μικρών μαγνητών που βρίσκονται σε ορισμένα υλικά.

10 άνθρωποι με υπερδυνάμεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για SHOCKING FOOTAGE OF REAL SUPERHUMANS

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε πλάνα από 10 άτομα με υποτιθέμενες υπερδυνάμεις.

 Απίστευτες περιπτώσεις στις οποίες άνθρωποι με υπερδυνάμεις έχουν καταγραφεί από κάμερες.

ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ




Πολύ σωστά το είπε ο φίλος της 23χρονης φοιτήτριας που της επιτέθηκαν σεξουαλικά τρεις αγανακτισμένοι πρόσφυγες. Ότι η φίλη του βιάστηκε. Επειδή είναι πράγματι βιασμός όταν την υποχρέωσαν να έχει επαφή με τον πέος τους, άσχετα αν δεν υπήρξε διείσδυδη. Έγινε, όμως, πεολειχία, όχι βέβαια με τη βούληση της φοιτήτριας, άρα πρόκεται για βιασμό. Για εξαναγκασμό υπό την απειλή να την τραυματίσουν, να την σκοτώσουν.
Γιατί, όμως, η φοιτήτρια η βιασθείσα, μετά τον βιασμό της από τους δύο Σύρους και έναν Αφγανό, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Είναι προφανές. Το κορίτσι, όπως και ο φίλος της είναι ρατσιστές.
Αλλοδαποί έχουν επιτεθεί και σ' άλλες φοιτήτριες, στον ίδιο χώρο, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί που γινόταν το φοιτητικό πάρτυ. Γιατί στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν υπήρξε καταγγελία; Επειδή τα θύματα της βίας των μεταναστών έχουν αισθήματα, έχουν κατανόηση για τη δραματική κατάσταση των ξένων που παρά τη θέλησή τους βρέθηκαν στην Ελλάδα. Στην αντιρατσιστική και ανθρώπινη Ελλάδα.

Λοζάνη 101: Για ποιον είναι επικίνδυνη η αμφισβήτηση της Συνθήκης;

Γράφει ο Μιχαήλ Κόκκινος 

Με τα όρια της παράνοιας φαίνεται πως φλερτάρει το πολιτικό σύστημα της Τουρκίας. Την ώρα που η γείτονα χώρα δίνει μία τριμέτωπη μάχη εναντίον Σύριων, Κούρδων και Τζιχαντιστών με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα για την μοίρα της στην περιοχή, δια στόματος Ερντογάν αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λοζάνης. Η αναφορά του Τούρκου Προέδρου δεν ήταν τυχαία. Τα τελευταία χρόνια μεταξύ των οπαδών κυκλοφορεί μία θεωρία συνωμοσίας που φέρει την Συνθήκη της Λοζάνης να περιλαμβάνει ένα “μυστικό” άρθρο για λήξη της ισχύος της!

Οι απόψεις που διατυπώνονται σχετικά με την υποτιθέμενη λήξη της Συνθήκης της Λοζάνης διαφοροποιούνται ανάλογα με τις πολιτικές απόψεις του εκάστοτε συνωμοσιολόγου. Οι επικριτές του Ερντογάν υποστηρίζουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν, ότι σχεδιάζει έναν νέο Βόσπορο για να διασφαλίσει την πρόσβαση των αμερικανικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα ή ότι επιχειρεί να υπονομεύσει την κυριαρχία που διασφάλισε ο Ατατούρκ για την Τουρκία. Οι υποστηρικτές του Ερντογάν αντίθετα θεωρούν ότι με τη λήξη της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αποκτά τη δυνατότητα διόρθωσης των συνόρων που είχε διασφαλίσει πριν από 100 χρόνια, ανακαταλαμβάνοντας περιοχές όπως τη Μοσούλη και μέρος της δυτικής Θράκης.

Στον τομέα της τουρκικής εσωτερικής πολιτικής η συζήτηση για το τέλος της Συνθήκης της Λοζάνης αντανακλά τους φόβους ορισμένων και τις ελπίδες άλλων ότι με τον πρώην Πρωθυπουργό και νυν Πρόεδρο η Τουρκία εισέρχεται σε μια δεύτερη περίοδο δημοκρατίας, αυτή που ο Ερντογάν αποκαλεί “Νέα Τουρκία”. Οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι το τουρκικό κράτος θα απαλλαχτεί από τον αυταρχισμό που χαρακτήριζε τη δημοκρατία του Ατατούρκ, ενώ οι επικριτές ανησυχούν για την υποχώρηση του κοσμικού κράτους.

Όταν ήρθε το ΑΚΡ στην εξουσία, τα σύνορα της Τουρκίας και όχι μόνο εκείνα της Μέσης Ανατολής αποτελούσαν ενδεχόμενα σημεία ανάφλεξης. Ένας πόλεμος με την Ελλάδα φάνταζε πιθανός το ίδιο και με το Ιράν, τη Συρία, το Ιράκ και την Αρμενία. Η θεωρία των μηδενικών προβλημάτων του Αχμέτ Νταβούτογλου άλλαξε τα δεδομένα μολονότι η Αραβική Άνοιξη έδειξε τα όριά της. Σήμερα που τα μέτωπα του Συριακού Εμφύλιου έχουν επεκταθεί και εντός της Τουρκίας με την αναθέρμανση της διένεξης της Άγκυρας με το ΡΚΚ, η Συνθήκη της Λοζάνης είναι το μόνο ασφαλές σημείο αναφοράς για το μέλλον της Τουρκίας, ικανό να σφραγίσει την προσωπική ασφάλεια και σταθερότητα Τούρκων πολιτών. 
~ Αν ο Ερντογάν εμμείνει στην επιλογή του να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λοζάνης και εισέλθει στην Θράκη με πρόσχημα το θρήσκευμα στην πραγματικότητα ανοίγει τον "δρόμο", για να "επιστρέψει" στη Μικρά Ασία όχι μόνον η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη με το ίδιο πρόσχημα. Αυτό όμως δεν συμφέρει την Τουρκία και μάλιστα σε μια εποχή που είναι υποχρεωμένη λόγω των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων να αναγνωρίζει δικαιώματα. Δεν την συμφέρει ν' ανοίξει το ζήτημα της θρησκείας ούτε καν σε επίπεδο Ισλάμ, γιατί το κεμαλικό καθεστώς θα απειληθεί με πτώση. Αν όμως απειληθεί το καθεστώς αυτό, παύει στην πραγματικότητα να υπάρχει Τουρκία όπως τη γνωρίζουμε. Εκτός κι αν αυτός είναι ο απώτερος στόχος της ηγεσίας Ερντογάν! Διαχρονικά τα κόμματα των Ισλαμιστών στην Τουρκία εξέφραζαν πολιτικά, τους “ριγμένους” από τη Συνθήκη της Λοζάνης, τους γηγενείς μουσουλμάνους Τούρκους της Μ.Ασίας. Η σύγκρουση Κεμαλιστών – Ισλαμιστών στην Τουρκία συμπυκνώνει έριδες σχεδόν 100 χρόνων. Οι “εισαγόμενοι” Ευρωπαίοι κεμαλιστές από τα Βαλκάνια κυριάρχησαν οικονομικά και πολιτικά στους γηγενείς πληθυσμούς της Μ.Ασίας, καταδικάζοντάς τους να ζουν στο περιθώριο. Η εκλογή Ερντογάν ανέτρεψε αυτήν την σχέση και ως πολιτικός εκπρόσωπος των γηγενών ισλαμιστών δεν θα διστάσει να διαλύσει και την ίδια την Τουρκία – όπως οι Νεότουρκοι την Οθωμανική Αυτοκρατορία – προκειμένου να “ξηλώσει” από την εξουσία της χώρας τους κεμαλιστές δυνάστες τής. ~

Η “Χειροβομβίδα” της Θράκης

ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ-2/Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΛΑ ΑΡΑΓΕ....ΟΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.....ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ....

ΤΑ ΟΣΑ  ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ....ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ......ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


 18.    Κι ενώ η επίσκεψη εξελίσσεται ομαλά στο “hot spot” της Μόριας,…. Ξεσπά αιφνιδιαστικά μπαράζ τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, με ανακοινώσεις της τουρκικής πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας σχετικά με την ανάγκη της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης αλλά και με την παράλογη διατύπωση της θεωρίας περί «κατάληψης» από την Ελλάδα 18 νησίδων, που θεωρούνται τουρκικές. Παράλληλα σημειώνονται πολλαπλές παραβάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του ΕΕΧ από την τουρκική πολεμική αεροπορία στα πλαίσια είτε εκπαιδευτικών πτήσεων όπως συνηθίζει να τις αποκαλεί το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, είτε στα πλαίσια προγραμματισμένων και εκτάκτων αεροναυτικών ασκήσεων που διεξάγει η Άγκυρα στον θαλάσσιο και εναέριο χώρο του Αιγαίου και εντός του FIR Αθηνών. Την ίδια ώρα διεξάγεται και η εθνική διακλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ και ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος έχει μεγιστοποιηθεί. Η ελληνική αντίδραση σε μέτρια επίπεδα και παρά την ανάπτυξη ορισμένων α/α συστημάτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι εξ ανατολών γείτονες δεν πτοούνται. Την ίδια στιγμή Ειδομένη, Πειραιάς, Σχιστό, Μαλακάσα, Ελληνικό κλπ είναι βόμβες έτοιμες να εκραγούν.


         19.    Ενώ το θερμόμετρο στα αστικά κέντρα ανεβαίνει επικίνδυνα, στην επαρχία αν και το καλοκαίρι δεν έχει προχωρήσει αρκετά, ξεσπούν όλως περιέργως ταυτόχρονα μαζικές πυρκαγιές τα κύρια μέτωπα των οποίων εντοπίζονται στην Πίνδο, στην Πελοπόννησο, στο Πήλιο και στην Κρήτη. Μικρότερες εστίες εμφανίζονται στη Δράμα, την Καβάλα και στον Όλυμπο. Τι κοινό έχουν; Μα φυσικά όλες τους είναι κοντά σε σημεία φιλοξενίας. Το σύνολο των πυροσβεστικών δυνάμεων βρίσκεται σε επιφυλακή και κινητοποίηση, ενώ τα όσα οχήματα και αεροσκάφη παραμένουν ενεργά και δεν είναι καθηλωμένα από βλάβες ρίχνουν τόνους νερού για να σβήσουν τις μαινόμενες πυρκαγιές. Μπροστά στον πύρινο κίνδυνο, επαναλαμβάνονται οι σκηνές του 2007. Χωριά ολόκληρα εκκενώνονται με τους κατοίκους να προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από την καταστροφή. Οι ισχυροί άνεμοι, σύμμαχοι των εμπρηστών κάνουν το έργο τους ακόμη πιο εύκολο.

         20.    Η γενικευμένη αποσταθεροποίηση σε ολόκληρη την επικράτεια βαίνει ολοένα κλιμακούμενη σε επικίνδυνες ατραπούς. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται εν υπνώσει ενώ οι όποιες φωνές για αφύπνιση και εγρήγορση πέφτουν στο κενό… φαίνεται τελικά πως ΜΚΟ και «αλληλέγγυοι» έχουν κερδίσει τον πόλεμο των εντυπώσεων. Έχοντας αντικαταστήσει εμμέσως πλην σαφώς το σύνολο των κρατικών δομών και υπηρεσιών, κουμαντάρουν ανεξέλεγκτα την πλειοψηφία των καταυλισμών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αρνούνται να δεχθούν οποιονδήποτε έλεγχο από κρατικούς λειτουργούς, περιορίζοντάς τους σε ρόλο κομπάρσου και πολλές φορές στο ρόλο του απλού θεατή.

         21.    Όμως οι εξελίξεις πλέον είναι μη διαχειρίσιμες. Σε λιμάνι σημειώνεται έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το θάνατο 5 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 20, ενώ προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα καταστήματα αλλά και πλοιάρια. Λίγο αργότερα στον διαδικτυακό τόπο «Darknet», αναρτήθηκε τρίλεπτο βίντεο με το οποίο μασκοφόρος άνδρας μιλώντας αρχικά αραβικά και στη συνέχεια σπαστά ελληνικά, δήλωνε ότι την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης αναλαμβάνει ο «ισλαμικός βαλκανικός στρατός» και ότι αν η ελληνική πολιτεία δεν συμμορφωθεί και δεν ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μουσουλμάνων, ο αγώνας τους θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση.

Απαγωγή από CIA-MI6 του… «επαναστάτη» υιού Βρούτση!



Την «απαγωγή» του από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας και των ΗΠΑ με τη συνδρομή άλλων «περιφερειακών», κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Μεξικό, καταγγέλλει ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. Έφτασε στο Μεξικό, ταλαιπωρήθηκε και τον «τσουβάλιασαν» επιστρέφοντάς τον στην Ελλάδα.
Ο νεαρός κάνει λόγο για σχέδιο εξαφάνισής του από τη CIA! Όταν έφτασε στο Μεξικό του ανακοινώθηκε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό του και τον οδήγησαν σε ειδικό χώρο, όπου εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες με πολιτικά, όπου τον κράτησαν χωρίς τροφή και νερό για ένα 24ωρο.
Οι φερόμενοι ως πράκτορες εμφανίστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι για τα «ανδραγαθήματα» του νεαρού «επαναστάτη», όπως για παράδειγμα η ληστεία το 2007 (την οποία αποκαλεί «απαλλοτρίωση» τράπεζας, ενώ φερόμενοι ως πράκτορες της CIA τον ανέκριναν χωρίς να εμφανιστούν μπροστά του, τηλεφωνικώς, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν πως ο νεαρός είναι μέλος σε «επαναστατικές ομάδες», εκπαιδευμένος σε όπλα και εκρηκτικά.
Ο γιος του Βούτση θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν εξαιρείται λόγω των όποιων συγγενικών σχέσεων που έχει και στο εξωτερικό, σε μια εποχή που ο κόσμος ταλαιπωρείται από συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες, απλά θα συνεχίσει να είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο και η άτυπη ασυλία που απολαμβάνει στην Ελλάδα δεν ισχύει αλλού. Τα υπόλοιπα περί «επανάστασης», καλύτερα να μην τα σχολιάσουμε.

Σοκ προκαλεί η δήλωση του αστυνομικού που ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους

mat
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του αστυνομικού που χτες ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού, αφού αλλάζει εντελώς το τοπίο για την υπόθεση.
Ο αστυνομικός είπε πως ήθελε να κάνει ευθανασία στους συνταξιούχους γιατί δεν είναι ζωή αυτή που ζουν και λυπάται να τους βλέπει να ταλαιπωρούνται γέροι άνθρωποι.
«Τους ψέκασα για ανθρωπιστικούς λόγους, αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι οι παππούδες μου» είπε με τρεμάμενη φωνή ο αστυνομικός, προκαλώντας συγκίνηση στους ανωτέρους του που έψαχναν για μαντίλι να σκουπίσουν τα δάκρυά τους.
Επίσης, ο αστυνομικός είπε πως ήθελε να δοκιμάσει αν δουλεύει ακόμα το μηχάνημα για τα χημικά -αφού το τελευταίο διάστημα δεν το χρησιμοποιούν και πολύ συχνά- οπότε ψέκασε με τη φυσούνα 3 με 4 φορές, για να βεβαιωθεί πως δεν έχει χαλάσει.

Κατίνα Μανιτάρα, στον αγώνα από οκτώ χρόνων, αντιμέτωπη με τα ΜΑΤ

ΧΘΕΣ, κύριε Τσίπρα, κύριοι της κυβέρνησης, κερί και λιβάνι, διαλέξατε έναν ιερό και ιστορικό χώρο, το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, και προσπαθήσατε να δείξετε ένα «αριστερό» πρόσωπο, κατά πως αρμόζει στα  μαϊμουδοκαμωματά σας, με λόγους, φιέστες και ταρατατζούμ και ΣΗΜΕΡΑ, ειδικά σήμερα, ήρθατε αντιμέτωποι με την πραγματική αριστερά, αυτή που αγωνίστηκε απ΄τα μικράτα της, για να έχετε εσείς το προνόμιο της καπηλείας, την αριστερά που και σήμερα επιμένει να αγωνίζεται σθεναρά για μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή ζωή. 





































Σήμερα, λοιπόν, όταν ρίχνατε τα χημικά σας και σηκώνατε τα κλομπς της καταστολής, η μοίρα, σαν θεία δίκη, το 'φερε να βρεθείτε μπροστά σε μια αγωνίστρια, που παρά τα ογδόντα της χρόνια, δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται ακόμα στους δρόμους, διεκδικώντας τα αυτονόητα. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, μιλώ για την αγωνίστρια Κατίνα Μανιτάρα (φωτογραφία ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ). Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, και πως, άραγε, να σας λέει, μάθετε λοιπόν ποια είναι (από τον Ημεροδρόμο): 

Όνειρα, Εφιάλτες και Αρχετυπικές Δαιμονικές Οντότητες

Δαιμονικές Οντότητες

Αν έχεις ξυπνήσει ποτέ μέσα στη νύχτα και διαπίστωσες πως δεν μπορείς να κινηθείς, αλλά ούτε να φωνάξεις για βοήθεια, τότε έχεις βιώσει την Υπνική παράλυση. Αν κατά την διάρκεια αυτής της παράξενης εμπειρίας ένιωσες πως κάτι ή κάποιος σε παρακολουθεί, τότε ήρθες αντιμέτωπος με την «ψευδαίσθηση» που ονομάζεται «Εισβολέας». Αν όλα αυτά συμβαίνουν και ένα δαιμονικό πλάσμα σέρνεται προς το μέρος που βρίσκεσαι, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με τις Δαιμονικές Οντότητες και το Incubus των εφιαλτών.
Οι Εφιάλτες και το Σύστημα Επαγρύπνισης Κινδύνου
Οι «Εμφανίσεις» που πραγματοποιούνται στους Εφιάλτες και σχετίζονται κυρίως με την Υπνική Παράλυση περιλαμβάνουν εξωγήινους, Άγγελους, αρχαίους πρόγονους που σχετίζονται με την πολιτισμική καταγωγή του ατόμου, Δαιμονικές Οντότητες αλλά και το επίπεδο του spiritφόβου κατά την διάρκεια του ύπνου. Όπως το Συνειδητό Όνειρο, αυτοί οι Εφιάλτες είναι μία συν-δημιουργία μεταξύ του Ονειρευτή και του Ασυνείδητου Νου ή του Συλλογικού ασυνείδητου πεδίου που βρίσκεται πέρα και πάνω από το μοναδικό ανθρώπινο μυαλό.
Οι Επιστήμονες δεν έχουν πολλά να πουν σχετικά με αυτές τις εμφανίσεις των δαιμονικών οντοτήτων στους Εφιάλτες μας. Η Έρευνα της Ψυχολογίας αναφέρει πως η Υπνική παράλυση με «παραισθήσεις» ενεργοποιεί ένα έλεγχο κινδύνου της συνειδητότητας στο μυαλό που είναι γνωστό ως «Σύστημα Επαγρύπνισης Κινδύνου». Αυτή η διεργασία είναι σχεδόν ασυνείδητη και είναι υπεύθυνη για την αναγνώριση πιθανών κινδύνων, λαμβάνοντας γρήγορες αποφάσεις για την φυσική ασφάλεια του ατόμου. Όμως κατά την διάρκεια της Υπνικής παράλυσης τα μάτια του Ονειρευτή είναι ορθάνοιχτα και προβάλλουμε τα όνειρά μας στον Φυσικό χώρο.
Αυτός ο συνδυασμός της αίσθησης και της φαντασίας κάνει το σύστημα λίγο δυσλειτουργικό, και η επαγρύπνιση παραμένει ενεργοποιημένη αφού δεν μπορεί να εξακριβώσει ποιός ακριβώς είναι ο κίνδυνος για το άτομο. Αυτή η διαδικασία κάνει τον φόβο να διογκώνεται και ως αποτέλεσμα προβάλλουμε στην φυσική πραγματικότητα τους χειρότερους φόβους του Υποσυνείδητου Νου. Μέσα από αυτή την κατάσταση συνδημιουργούμε τους Εφιάλτες μας χωρίς καν να το γνωρίζουμε.
Ο Τόπος και η Υπνική παράλυση: Η Γεωλογική σημασία

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Αυτό που περιμένουμε από την αδελφή ψυχή μας είναι να είναι κάπου εκεί έξω, να μας περιμένει και να διορθώσει κάθε σπασμένο κομμάτι της κουρασμένης μας ψυχής. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι! Δεν είμαστε προορισμένοι να γιατρεύουμε τις ψυχές των άλλων και οι άλλοι δεν είναι προορισμένοι να γιατρεύουν τη δική μας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως η ψυχή μας δεν είναι καθόλου σπασμένη και είμαστε εμείς που το καθορίζουμε αυτό!
Όταν ψάχνουμε για το «έτερον ήμισυ», ψάχνουμε συνήθως κάποιον που να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μας, να μας μοιάζει σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά για εμάς. Η αγάπη όμως, δεν λειτουργεί έτσι! Η αδελφή ψυχή σας δεν μπορεί ανα διορθώσει, ως δια μαγείας, ό,τι σας έχει συνέβη, πώς θα μπορούσε άλλωστε. Αυτό ισχύει, ομοίως, και για εσάς. Αναρωτηθείτε το εξής: Έχετε νιώσει ποτέ μεγαλύτερη ανάγκη να διορθώσετε κάτι σε κάποιον, πιο πολύ από το να το κάνετε στον ίδιο σας τον εαυτό;

ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ στους ΟΥΡΑΝΟΥΣ (Βίντεο)

αστροπύλη
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Περίεργα φαινόμενα καταγράφονται και μαρτυρούνται σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη τα οποία, ενδεχομένως, έχουν ένα κοινό παρανομαστή…
Ο Tyler από το κανάλι Secureteam, στο video που ακολουθεί, μας δίνει κάποια ανεξήγητα γεγονότα τα οποία είναι πιθανόν να σχετίζονται μεταξύ τους…
Ένα περίεργο φαινόμενα παρουσιάστηκε στον νυχτερινό ουρανό του Bridge City στο Texas. Ένα αλλόκοτο φως «στάθηκε» εκεί για αρκετά λεπτά και κάποιες στιγμές γινόταν πιο φωτεινό, άλλες στιγμές έχανε την φωτεινότητα του. Πιθανολογείται ότι, ίσως, ήταν μία αστροπύλη.
Το παράδοξο είναι ότι στην άλλη μεριά του Texas, στο Port Arthur, υπάρχει μία μαρτυρία, από την μητέρα ενός φίλου του η οποία βρισκόταν στο αμάξι της και ένιωσε ένα ανεξήγητο «κύμα», ένας περίεργος βόμβος από το ραδιόφωνο ακούστηκε, μέχρι που το ράδιο σταμάτησε, τα φώτα έσβησαν και τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο σταμάτησαν.
Φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη, καθώς την εμπειρία αυτή έζησαν και άλλοι οδηγοί στα αυτοκίνητά τους, τα οποία ακινητοποιήθηκαν ή σταμάτησαν προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.
Άραγε το συμβάν αυτό, συνδέεται με το περίεργο φαινόμενο του Bridge City;

Viridis genii : Η «Πράσινη» Οντότητα των Φυτών

Οντότητα

Η Συνεύρεση των ανθρώπων με τα πνεύματα είναι μία πρακτική που φαίνεται να επιδιώκεται από τις απαρχές της ανθρώπινης ιστορίας. Οι Αποκρυφιστές, οι Σαμάνοι, τα διάμεσα αλλά και αρκετοί ακόμη άνθρωποι που εξασκούν τις «μαγικές» τέχνες ζητούσαν συχνά την «βοήθεια» κάποιου πνεύματος για την επίτευξη της υπερβατικής τους εργασίας. Αυτή η πρακτική συνεχίζεται ακόμα και στις ημέρες μας, ανάμεσα στους διαφορετικούς πολιτισμούς. Αν και η μορφή της κάθε «επικοινωνίας» έχει άπειρες μορφές, εξακολουθεί να υπάρχει και να εξελίσσεται γύρω μας και να συσχετίζει κάποια Οντότητα με την ανθρώπινη εξέλιξη.
Για εκείνον που εξασκείται με την Βοτανική Μαγεία, η επαφή με την διάννοια των φυτών αποκτά την ίδια σημασία όπως για τον Αποκρυφιστή η επαφή με ένα θεικό πνεύμα. Τα δίάμεσα αρκετά συχνά επιθυμούσαν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και των πνευμάτων των Φυτών. Οι Φυσιολάτρες ερευνητές και οι Σαμάνοι Ayahuasca έχουν γίνει το «ιερό δισκοπότηρο» για εκείνους που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το πνεύμα των φυτών. Ο Αριθμός των επισκέψεων στις ζούγκλες αλλά και των άρθρων όπως αυτό που αναλύουν το ζήτημα έχουν αυξηθεί δραματικά, αποδεικνύοντας πως η επιθυμία αυτής της επαφής έχει μεγιστοποιηθεί.
Ο Φυσιολάτρης Μάγος θεραπευτής αναζητά την επαφή αυτή με ένα ζωντανό άγριο πνεύμα των φυτών, που διαθέτει μία διάννοια που παραμένει ένα μυστήριο για τον άνθρωπο. Ένα μυστήριο που αν ερμηνευτεί σωστά όμως μπορεί να παρέχει τα δώρα της θεραπείας, της υπερβατικότητας και της πνευματικής διάγειας, καθώς της παροχής σκοτεινότερων αναγκών και δύναμεων.

Πώς το κλάμα σας κάνει συναισθηματικά πιο δυνατούς

Πώς το κλάμα σας κάνει συναισθηματικά πιο δυνατούς

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως όταν κλαίνε, γίνονται ευάλωτοι και αδύναμοι. Ειδικά, όταν αυτό συμβαίνει μπροστά σε άλλους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι αλήθεια, αφού το να κλαίτε είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την ψυχική και σωματική σας υγεία. Οι ειδικοί τονίζουν, πως το κλάμα αποτοξινώνει τον οργανισμό από το συσσωρευμένο στρες και προλαμβάνει παθήσεις που σχετίζονται με αυτό, όπως τα καρδιαγγειακά προβλήματα.

Ας δούμε, λοιπόν, 4 οφέλη που σας προσφέρει το κλάμα


Κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα να ανοιχτούν απέναντί σας

Όταν κλαίτε μπροστά σε άλλους και εκφράζετε χωρίς περιορισμούς τα συναισθήματά σας, τους κάνετε να νιώθουν άνετα ώστε να κάνουν το ίδιο. Ενισχύετε, με λίγα λόγια, την ενσυναίσθησή τους, με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που θα αισθανθούν την ανάγκη να ανοιχτούν σε έναν κοντινό τους άνθρωπο, να προτιμήσουν εσάς.

Είναι ωφέλιμο για τη ψυχική και σωματική σας υγεία

Το κλάμα έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει συγκεκριμένες ορμόνες οι οποίες σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα, αφού συνδέονται με την καταπολέμηση και εξισορρόπηση του στρες που έχετε συσσωρεύσει με τον καιρό.

Η ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ


Μισοπεθαμένος απ’ την πείνα, ο Κέρμιτ Κρολλ μπήκε τρεκλίζοντας στο λίβινγκ ρουμ του σπιτιού των γονιών του, όπου εκείνοι τον περίμεναν μ’ αγωνία, μαζί με τον επιθεωρητή Φορντ.
Ευχαριστώ που πληρώσατε τα λύτρα γέροι μου, είπε ο Κέρμιτ. Είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι θα ’βγαινα από κει μέσα ζωντανός.
Πες μας για την απαγωγή, είπε ο επιθεωρητής.
Κατέβηκα στην πόλη να δώσω το καπέλο μου για σιδέρωμα, όταν μια λιμουζίνα σταμάτησε δίπλα μου και δυο άντρες με ρωτήσανε αν θα ’θελα να δω ένα άλογο που ’ναι σε θέση ν’ απαγγείλει ομιλίες του Λίνκολν. Τους είπα ναι και μπήκα μέσα. Αμέσως μετά, με χλωροφορμίζουν και ξυπνάω δεμένος σε μια καρέκλα, με δεμένα και τα μάτια.

Ο επιθεωρητής Φορντ εξέτασε το σημείωμα για τα λύτρα. Αγαπημένοι μαμά και μπαμπά, αφήστε 50.000 δολλάρια σε μια τσάντα κάτω από τη γέφυρα στην οδό Ντέκατουρ. Αν δεν υπάρχει γέφυρα στην οδό Ντέκατουρ, χτίστε παρακαλώ μία. Μου φέρονται εντάξει, μου παρέχουν στέγη και καλό φαΐ, αν και χτες το βράδυ τα στρείδια αλά καζίνο τους είχαν καεί λίγο. Στείλτε τα λεφτά γρήγορα, γιατί αν δεν έχουν νέα σας σύντομα, ο άνθρωπος που μου στρώνει τώρα το κρεβάτι, θα με στραγγαλίσει. Δικό σας, Κέρμιτ. Υ.Γ. Δεν πρόκειται για καλαμπούρι. Σας εσωκλείω ένα καλαμπούρι για να καταλάβετε τη διαφορά.
Έχεις καμιά ιδέα για το που σε κρατούσαν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα