Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πώς να δηµιουργήσετε ανώνυµο λογαριασµό email

Η ανωνυµία δεν επιτυγχάνεται εύκολα στο Ιnternet. Σας δείχνουµε πώς να την διατηρήσετε όταν στέλνετε emails.


Για ένα αρκετά µεγάλο διάστηµα, οι χρήστες δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για τις πληροφορίες που κοινοποιούσαν στο Διαδίκτυο. Όταν όµως άρχισαν να εµφανίζονται αποκαλύψεις σχετικά µε την πρόσβαση των κυβερνήσεων στα δεδοµένα µας, τα πράγµατα άλλαξαν. Για πολλούς χρήστες λοιπόν, η ανάγκη για επίτευξη πραγµατικής ανωνυµίας στο Ιnternet είναι πιο σηµαντική από ποτέ. Όταν όµως θέλετε να εγγραφείτε σε µία online υπηρεσία και οι πρώτες τρεις επιλογές που παρέχονται είναι η χρήση των στοιχείων σας από Google, Facebook και Twitter, είναι σαν να διενεργεί κάποιος έναν πρόχειρο έλεγχο στην online παρουσία σας. Οι υπηρεσίες αυτές, όπως το Google για παράδειγµα, απαιτούν κατά την εγγραφή έναν τηλεφωνικό αριθµό και µία παλαιότερη διεύθυνση email, µεταξύ άλλων, οπότε χρησιµοποιώντας τες σίγουρα δεν καλύπτετε τα ίχνη σας.
Τι γίνεται λοιπόν αν κάποιος θέλει να δηµιουργήσει µία διεύθυνση email, η οποία να είναι απόλυτα µυστική και ανώνυµη, χωρίς κάποια προφανή σύνδεση µαζί του, αλλά δεν έχει τη διάθεση ή τους πόρους ώστε να χρησιµοποιήσει δικούς του servers; Αυτό που περιγράφουµε προχωράει πιο πέρα από τα κρυπτογραφηµένα µηνύµατα, τα οποία µπορούν να χρησιµοποιηθούν εύκολα µέσω συγκεκριµένων επεκτάσεων τόσο σε web mails όσο και σε desktop email clients. Με τα κρυπτογραφηµένα µηνύµατα, δεν κρύβεται ο αποστολέας. Αν θέλετε να πετύχετε λοιπόν ακριβώς αυτό, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε κάποια από τις υπηρεσίες που αναφέρουµε παρακάτω. Βεβαιωθείτε όµως ότι χρησιµοποιείτε τις “δυνάµεις” σας για καλό σκοπό.
Βήµα πρώτο: ανώνυµο browsing

ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΨΥΧΟΠΑΘΗ» ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ



munich killer 1
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Την εντυπωσιακή πληροφορία ότι ο φερόμενος σαν «ψυχοπαθής του Μονάχου που εκτέλεσε εν ψυχρώ 10 άτομα, ο Ali David Soboly, δεν είναι Γερμανό-Ιρανός, αλλά Τούρκο-Σύριος από την Συρία, και οπαδός των Τούρκων ισλαμιστών, μας πληροφορεί Τούρκος δημοσιογράφος και ερευνητής. Αν δεν πιστεύετε, αρκεί κανείς να δει την σελίδα του Ali David Soboly στο facebook όπου εκεί αποκαλύπτονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Μάλιστα όπως αναφέρεται είχε φάκελο στην Ίντερπολ και ήταν από παρακολούθηση.
munich killer.2
Η τουρκική σημαία είναι το κύριο σύμβολο στην ιστοσελίδα του στο facebook . Κατάγεται από τους Τούρκο-Σύριους της Συρίας που μετά τον εμφύλιο ζουν στην Τουρκία. Λατρεύει τον Ερντογάν και είναι φανατικός οπαδός των ισλαμιστών της Τουρκίας. Το ότι τον παρουσίασαν ότι δήθεν καταφερόταν εναντίον των Τούρκων της Γερμανίας, έγινε γιατί προφανώς θέλησαν να παρουσιάσουν τους Τούρκους σαν τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης.
munich killer.3

Δεν είναι περίεργο ότι, εφόσον ο Αλί Sonboli λέγεται ότι είναι Ιρανός τότε γιατί έχει την σημαία της Τουρκίας στο Facebook του;

Δεν μας ψεκάζουν μόνο για το προφανές…!


Optical illusion of devils coming out from underground.
Είναι γεγονός ότι τα ψεκάσματα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Προφανώς μας ψεκάζουν λόγο του φθινοπώρου για να σπείρουν τις νέες εξελιγμένες ιώσεις του χειμώνα. Ιοί που έχουν βγει από εργαστήρια νανο-τεχνολογίας και ρομποτικής, που ¨εμβριώνουν¨ και εκκολάπτονται στο ανθρώπινο σώμα. 
Καλά ως εδώ, τα ξέρουμε αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτά. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ξέρω πως λειτουργεί, δίνει πάντα ένα μέρος του σχεδίου της στην δημοσιότητα, για να κρύψει το μεγαλύτερο σχέδιο της μακριά από τους συνωμοσιολόγους και ερευνητές. 
Αυτό άλλωστε δεν κάνουν και τα μεγάλα καρτέλ ναρκωτικών και όπλων; Προδίδουν ένα μικρό ποσοστό του εμπορεύματος στις Αρχές και προστατεύουν το υπόλοιπο με ασφάλεια. Αυτό κάνουν και τώρα με τους αεροψεκασμούς, τους πολέμους, το εμπόριο παιδιών, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα εμβόλια, τους εξωγήινους κτλ. Όλα αυτά είναι σαν το παγόβουνο, βλέπουμε μόνο την κορυφή που είναι το 10% του όγκου και το υπόλοιπο 90% είναι αόρατο στα μάτια μας. 
Για να αντιληφθή κανείς την πραγματικότητα πρέπει να ¨βουτήξει¨ κάτω από την επιφάνεια της πραγματικότητας και τότε θα καταλάβει τον πραγματικό ¨όγκο¨ των πληροφοριών που διακινούνται γύρω μας, από την Ν.Τ.Π.

¨Παλαιοί Θεοί¨ Ευλογία ή Κατάρα για την Ανθρωπότητα;


      Αν ψάξουμε στην μυθολογία των αρχαίων λαών, θα συναντήσουμε παντού ιστορίες για τους Θεούς που ήρθαν από τα άστρα και οι περισσότεροι εξ΄αυτών  ζητούσαν αίμα ζώων ή ανθρώπων στις θυσίες τους, από τους Βαβυλωνίους και Σουμεριακούς Θεούς, έως τους Ανουνάκι των Μάγιας και τους Ολύμπιους. Σε όλες τις μυθολογίες έχουμε αναφορές για αίμα στις θυσίες. Αν οι Θεοί δεν έπαιρναν ενέργεια από τις αιματοβαμμένες θυσίες τότε θύμωναν και προκαλούσαν καταστροφές και κατακλυσμούς.  Ο Πλάτωνας στον Κριτία μας λέει σχετικά για μια εισβολή στο παρελθόν, ενοχοποιώντας τους θεούς: «Όταν το θεϊκό αποδυναμώθηκε από το θνητό, τότε οι θεοί υπέπεσαν στην ασχημοσύνη. Ο Ζευς συγκέντρωσε όλους τους θεούς στην πιο ευγενική τους κατοικία, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και έχει θέα σε ότι συμμετέχει στο γίγνεσθαι. Και έχοντας συγκεντρώσει αυτούς, είπε…» δεν θα μάθουμε πότε αυτό που ο Πλάτωνας ήθελε να κάνει τον Κριτία να πει. Το κείμενο σταματά εδώ. Θα έπρεπε να αντιμετώπιζαν κάποια σοβαρή κατάσταση οι Θεοί για να μαζευτούν εκεί που κατασκευάζονται τα γίγνεσθαι (πιθανά μέλλοντα). Το αποτέλεσμα είναι  ότι μια μεγάλη καταστροφή στο παρελθόν αφάνισε το 97% των θηλαστικών του πλανήτη.   

Κατά τον Λαβκραφτ, οι Παλαιοί Θεοί ή αλλιώς Αρχαίοι Θεοί ήταν μια φυλή στο εξώτερο διάστημα, που αποτελείται από φρικτά όντα μιας αλλοπρόσαλλης βιολογίας. Τα όντα αυτά, που ονομάζονται Μεγάλοι Παλαιοί, αποίκησαν πολλούς πλανήτες, έναν από τους οποίους ήταν και η Γη. Ήρθαν ως εδώ, εκατομμύρια χρόνια πριν την εμφάνιση του ανθρώπου, πετώντας με τις τεράστιες φτερούγες τους και έχτισαν πολιτείες τιτανικές στην Ανταρκτική και στα βάθη της θάλασσας. Μερικοί από τους Μεγάλους Παλαιούς λατρεύτηκαν ως Θεότητες, τόσο στη Γη όσο και σε άλλους πλανήτες, όπου περιμένουν υπομονετικά να έρθουν τα Άστρα στη σωστή τους θέση, για να ανοίξουν οι πύλες της φυλακής τους και να γυρίσουν ξανά.
Να σας θυμίσω επίσης το συγγραφέα των βιβλίων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, Game of ThronesGeorge RaymondRichard Martin ο οποίος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού όπου και εκεί γίνεται αναφορά στους Παλαιούς Θεούς. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πλάτωνα κάποτε οι Θεοί μοίρασαν όλη τη Γη και διοίκησαν ο καθένας τους δικούς του Λαούς. Αυτό αποδεικνύεται και από τις αρχαιολογικές ανασκαφές που συνεχώς βρίσκουμε στοιχεία ότι αυτοί οι Θεοί υπήρξαν και λατρεύτηκαν από τους ανθρώπους.

Εμπεδοκλής: Ένας Θεός επί Γης.

      Πολλοί έχουν ισχυριστεί στο μάκρος της ιστορίας της ανθρωπότητος ότι ήταν θεοί. Όλοι τους έγιναν ιδρυτές θρησκειών, που ενσωματώθηκαν στα πολιτικά συστήματα και συμμετείχαν ενεργά στην εξουσία. Ο μόνος που έμοιαζε πραγματικά με Θεό επί Γης αλλά αρνήθηκε να γίνει θρησκευτικός ηγέτης ήταν ο Εμπεδοκλής ο Ακραγαντίνος (495 π.Χ. - 435 π.Χ.), αρχαίος Έλληνας πυθαγόρειος φιλόσοφος, ένας από τους σπουδαιότερους αντιπροσώπους της προσωκρατικής ελληνικής φιλοσοφίας, φυσικός, μηχανικός, εφευρέτης, ιατρός, μουσικός και ποιητής. Ο πάνσοφος και δημοκρατικός Εμπεδοκλής αρνήθηκε το βασιλικό αξίωμα που του προσέφεραν οι κάτοικοι της πόλης του.



Στην ζωή του είχε μιλήσει για θαύματα και είχε κάνει θαύματα, ώστε από νωρίς να εισέρθει στον κόσμο του θρύλου. Ακόμη και ο θάνατος του ήταν αντάξιος ενός θεού. Σύμφωνα με τους θρύλους ανέβηκε στην κορυφή της Αίτνας και έπεσε μέσα στη λάβα για να εξαφανιστεί το σώμα του. Σύμφωνα επίσης με τη μαρτυρία του φίλου και μαθητού του, Παυσανία, μια νύχτα ο Εμπεδοκλής σηκώθηκε από τον ύπνο του και είδε φως ουράνιο και φέγγος λαμπάδων. Ο Παυσανίας είπε στους παρισταμένους ότι ο Εμπεδοκλής βρήκε το τέλος που ευχόταν αναληφθείς στους ουρανούς γιατί είχε γίνει θεός.

Έτσι απλά. Και ο λαός δεν είχε λόγο να μην πιστέψει στην θεότητα του. Όταν τον είχαν δει να κάνει θαύματα φέρνοντας στην ζωή μια γυναίκα μετά από τριάντα μέρες ενώ δεν είχε αναπνοή και σφυγμούς (τριάκοντα μέρες συντηρείν άπνουν και άσφυκτον σώμα, Διογένης Λαέρτιος 8, 62). Όταν κατόρθωσε να σταματήσει το φύσημα των επιβλαβών ανέμων και γι΄αυτό ονομάστηκε «κωλυσανέμας» (Πλούταρχος Ηθ. 515 C). Όταν με μουσική καταπράυνε την οργή ενός νέου που ήταν έτοιμος να σφάξει τον φονιά του πατέρα του, όταν αυτός αθωώθηκε από το δικαστήριο. Όταν τον έβλεπαν να ασχολείται με φαινόμενα ύπνωσης, τηλεπάθειας και υποβολής. Όταν είχε γράψει πάνω από 400 τραγωδίες , από τις οποίες δεν σώθηκε ούτε μια.



ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ =ΙΔΕΑ ΠΥΡΟΣ =Ε+ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ



ΔΡΑ ΕΠΙ της ΑΥΡΑΣ

Μόνον την 6η πρωινή με την ανατολή των πρώτων ακτίνων του Ηλίου και την μοναχικότητα της ΣΙΩΠΗΣ….εναρμονίζονται έστω και σε ελάχιστο βαθμό τα ΠΥΡΙΝΑ αποκαθαρμένα από τις ακτίνες του Ηλίου στοιχεία με τα ενεργειακά ΠΕΔΙΑ του χώρου.

Ούτως ΑΔΕΛΦΙΑ…η ψυχή θεραπεύεται πρώτη εις την Επίδαυρο και εν συνεχεία η επίδρασις της θεραπείας θα εμφανισθή στο σώμα του ασθενούς. Η μεταφορική έννοια της λέξεως αύρα….κατευθύνει τον θεράποντα ιερέα στο να δράση επί της ΨΥΧΗΣ του ασθενούς. Η αύρα είναι η ορμή που δίδει την κίνησιν στην ψυχή. Η λέξις αύρα (ουχί με την σημερινή έννοιαν) …εκπροσωπεί το αιθερικό σώμα του ανθρωπίνου όντος και μεταφέρει την φορά του μετακινούμενου αέρος….αφ’ ενός στο φυσικό πεδίο και αφ’ ετέρου στο μεταφορικό…που σημαίνει την κίνησιν της ΨΥΧΗΣ.

Η πλήρης έννοια της λέξεως ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ…..είναι η της καθάρσεως δια του πυρός των ενεργειακών και άλλων δυνάμεων, που δρούν στα πεδία της Επιδαύρου.
Είναι σημαντικόν βεβαίως τις δυνάμεις αυτές….πρέπει να γνωρίζη….το πώς να τις χειρισθή ο κατάλληλος θεραυπευτής-ιερέας….ώστε να μπορέση να φέρη σε ισόρροπον αρμονικήν κατάστασιν την τριμέρεια της ΨΥΧΗΣ…..δηλαδή το ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΝ, το ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ και ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΝ. Η Ψυχή χωρίζεται σε δύο μέρη…το ΛΟΓΙΚΟΝ…και το ΑΛΟΓΟΝ.

Ίνα να παραστείς σε τούτη την διαδικασίαν …ΑΔΕΛΦΕ/Η….οφείλεις να ευωδιάζεις σωματικώς, προκειμένου να εισέλθεις και να παραμείνεις εις τον ναό….αλλά ταυτόχρόνως και εσωτερικώς…δηλαδή την φορά του νου(το φρονείν) των σκέψεων..προς τα όσια. Η αγνότης είναι η εξωτερική καθαριότης και η εσωτερική κάθαρσις της εντολής των ΠΡΟ-ΠΥΛΑΙΩΝ. Η Πρό της Π+ύλης κατάστασις οφείλει να είναι μία προετοιμασία για το πέρασμα από την χονδροειδή αργοδονούμενη ύλη….εις την λεπτοφυέστερη, ταχυδονούμενη ύλη, της άυρας/ψυχής.

ΣΤΗΤΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑ ΓΑΒΑΩΝ

Η ιεροποίηση
της επιπεδότητας της Γης στο χριστιανισμό


- Η Γη είναι επίπεδη και έχει όρια, τα οποία ίσως είναι παραλληλόγραμμα, ενδεχομένως κυκλικά, η Γη όμως, σίγουρα δεν είναι σφαιρική.

- Ο ουρανός είναι η οροφή επάνω από τη Γη. Ένα σταθερό αδιαπέραστο φράγμα, που προστατεύει, τόσο τους πιστούς, όσο και τους άπιστους από τα ύδατα, που υπάρχουν εκείθεν.

- Τα αστέρια επάνω στον Ουρανό (η λέξη επάνω δεν είναι τυπογραφικό λάθος) είναι πολύ μικρότερά της Γης.
Η Βίβλος, οι Άγιοι και Πατέρες της Εκκλησίας, τα λειτουργικά βιβλία, που ακόμα και στις ημέρες μας ψάλλονται στις εκκλησίες περιγράφουν ένα κόσμο, που λίγοι από εμάς αναγνωρίζουμε σήμερα. Ένα κόσμο, όπου η Γη είναι σταθερή, ακίνητη και στην μέση των πραγμάτων, ενώ ο Ήλιος είναι εκείνος που κινείται.


Αρχαίες γνώσεις για τη σφαιρικότητα της Γης
Παρατίθενται ενδεικτικά oρισμένα από τα διασωθέντα αποσπάσματα έργων αρχαίων φιλοσόφων - επιστημόνων, στα οποία φαίνεται ότι είχαν άριστη γνώση τόσο της σφαιρικότητας της Γης, όσο και του ηλιοκεντρικού συστήματος.
Ο «Πυθαγόρας λέγει τον κόσμο σφαιροειδή», μας πληροφορεί ο Διογένης Λαέρτιος («Πυθαγόρας», 19).
Πολλές πληροφορίες για τη σφαιρικότητα της Γης μας διασώζει ο Στράβων στα «Γεωγραφικά» και κυρίως στα δυό πρώτα βιβλία του: «Η επιφάνεια της Γης είναι σφαιροειδής» (Α’ 20). «Η Γη ολόκληρη είναι σφαιροειδής» (Β’ ΙΙ,1). Ολοστρόγγυλη; Όχι βέβαια: «Σφαιροειδής η σύμπασα ουχ ως εκ τόρνου, αλλ’ έχει τινάς ανωμαλίας». (Α΄ ΙΙΙ,3).
Ο Στράβων επίσης στο Α’ 21 αναφέρει το εξής εκπληκτικό: «Αυτός που έχει στα χέρια του και μελετά το παρόν σύγγραμμά μου, δεν πρέπει να εμφανίζεται στα μάτια του κόσμου μέχρι τέτοιου σημείου απαίδευτος κι οκνηρός, ώστε να μη φροντίσει να δει ποτέ του ούτε μία σφαιρική αναπαράσταση της Γης, ούτε τους περιγεγραμμένους σ' αυτή κύκλους, άλλους μεν παράλληλους ήτοι ίσο διάστημα απέχοντας τον ένα εκ του άλλου, άλλους δε κάθετους ήτοι προσπίπτοντας στους ανωτέρω με ορθή γωνία...». Αυτό σημαίνει, ότι την εποχή του Στράβωνα (α αι. π.Χ.) υπήρχαν σφαιρικές αναπαραστάσεις της Γης, όπου ήσαν σημειωμένοι παράλληλοι και μεσημβρινοί. Ο Στράβων είχε υπολογίσει τον Ισημερινό της Γης, αφού τη χώρισε σε 360 τμήματα: «επτακοσίων είκοσι σταδίων έκαστον των τμημάτων» (Β’ E-132), δηλαδή ο Ισημερινός κατά το Στράβωνα ήταν 360x720=259.200 στάδια.
Ο Στράβων όχι μόνο είχε ταξιδεύσει σε πάρα πολλούς τόπους, αλλά και είχε διαβάσει πολλούς προγενέστερούς του συγγραφείς, τους οποίους αναφέρει στα έργα του. Στο Β΄ ΙΙ,2, αναφέρει: «Λέει λοιπόν ο Ποσειδώνιος, ότι ο Παρμενίδης είναι εισηγητής της διαίρεσης σε πέντε ζώνες»· αμέσως μετά παραθέτει τις σχετικές απόψεις του Αριστοτέλη κι ακολούθως τα ονόματα των ζωνών (διακεκαυμένη, εύκρατος κ.τ.λ.), το πλάτος τους, τις περιοχές στις οποίες αντιστοιχεί κάθε μία από αυτές και το κλίμα τους.
Οι απόψεις του Αριστοτέλη για τη σφαιρικότητα της Γης είναι διατυπωμένες στο έργο του «Περί Ουρανού» (297β - 298α).

Οι τρεις συχνότερες αιτίες διαζυγίου

Μπορεί ένα γάμος να ξεκινά συνήθως με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά τα πράγματα πολλές φορές καταλήγουν στο χωρισμό και στο διαζύγιο.
Οι τρεις συχνότερες αιτίες διαζυγίου
Τα λάθη των γονιών όταν υπάρχουν παιδιά και πολλές φορές η επιμονή οδηγούν το γάμο σε διάλυση και δημιουργεί τεταμένες σχέσεις στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Ειδικοί, ψυχολόγοι και σύμβουλοι γάμων αναφέρουν τις τρεις πιο συχνές αιτίες που οδηγούν ένα ζευγάρι στο διαζύγιο.
Δείτε ποιες είναι αυτές…
diazigio-708_01. Τρίτα άτομα και γονείς
Σύμφωνα με τον σύμβουλο γάμου Laurie Sue Brockway, «κάποια ζευγάρια είναι πολύ ευαίσθητα σε διασπαστικές δυνάμεις – ειδικά όταν ο ένας από τους δύο συζύγους έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με ιδιαίτερα στενούς δεσμούς». Η επιρροή από τρίτα άτομα ή για παράδειγμα από τους γονείς του ενός μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ζευγάρι οπότε αυτοί θα πρέπει να οριοθετούν την ιδιωτικότητά τους.

1. Βαδίζοντας στην ζωή



Ο Σοφός άνθρωπος Ισορροπεί πάνω στο Κύμα της Ζωής, Πορεύεται με Αυτό, χωρίς να αντιστέκεται, Εκεί που τον Οδηγεί η Ζωή… είναι οι ανόητοι που πνίγονται στα μαύρα νερά της φαντασίας τους, κυνηγώντας φευγαλέα οράματα.

***

Οι άνθρωποι Ευθύνονται όχι μόνον για τις πράξεις που κάνουν, αλλά και για όλα όσα παραλείπουν να κάνουν… Έτσι η Δικαιοσύνη είναι Ακέραιη.

***

Στον Αληθινό Κόσμο υπάρχει μονάχα Μια Πραγματικότητα, η Ενότητα της Ύπαρξης, και μία μονάχα σχέση, η Αγάπη που τα Ενώνει όλα, διαλύοντας τις διαφορές… Στον κόσμο των ανθρώπων, της σκέψης, της δυαδικότητας, του εγώ και του διαχωρισμού, υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα σε εγώ… αλλά αυτές οι σχέσεις ισχύουν μόνο στο κόσμο των ανθρώπων, της δυαδικότητας, και της φαντασίας.

***

Οι άνθρωποι Οφείλουν να Δρουν και να αντιδρούν στις καταστάσεις όπου τους Οδηγεί η Ζωή. Έχουν Υποχρέωση στη Δράση! Όμως είναι ανόητοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κατευθύνουν το Ρεύμα της Ζωής, ότι μπορούν να έχουν ατομικό όφελος από την δράση τους. Οι άνθρωποι δεν έχουν, ουσιαστικά, δικαίωμα στους καρπούς της δράσης! Έτσι είναι η Ζωή!

10 Προειδοποιητικά Σημάδια Που Μας Στέλνει Το Σώμα Μας Και Τι Αυτά Σημαίνουν!


αδιαθεσία-αίσθηση-584x372


Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα καταπληκτικό μηχάνημα που πρέπει να το περιποιούμαστε και να το φροντίζουμε με προσοχή. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τι λέει το σώμα μας και να αναγνωρίζουμε τα σήματα που μπορεί να μας στέλνει. Εδώ είναι 10 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε, γιατί μπορεί να σας λένε ότι δεν είστε τόσο υγιής όσο νομίζετε.

1. ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 40
Οι γκρίζες τρίχες είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συχνά εξαρτάται από τη γενετική. Αλλά εάν έχετε περισσότερο από 50 τοις εκατό γκρίζα μαλλιά μόλις μετά από 30 χρόνια ζωής, και δεν υπάρχει κληρονομικότητα στην οικογένεια, μπορεί να είναι ένα σημάδι του διαβήτη.

2. ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των σημαδιών στο σώμα σας είναι αβλαβή και καλοήθη, μερικά μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνα, ιδίως εκείνα που προκύπτουν από την ηλιοθεραπεία. Η γεροντική ή ακτινική κεράτωση σχηματίζεται από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία του και θεωρείται ως προ-καρκινικές αλλοιώσεις στο δέρμα.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Ο σκληρός χιτώνας (λευκό περίβλημα ματιού) θα πρέπει να είναι πάντα λευκός. Εκτός από τις περιπτώσεις έλλειψης ύπνου ή κρυολογήματος, οι αλλαγές στο χρώμα σε αυτό το τμήμα του ματιού μπορεί να ανιχνεύσουν κάποιες επικίνδυνες αλλαγές στον οργανισμό σας. Ένας κίτρινος σκληρός χιτώνας μπορεί να είναι ένα σημάδι προβλημάτων ίκτερου, ήπατος και χοληδόχου κύστης. Ένας κόκκινος σκληρός χιτώνας μπορεί να είναι ένα σημάδι υψηλής αρτηριακής πίεσης ή ιογενών ασθενειών όπως επιπεφυκίτιδα.

Τα περισσότερα εγκεφαλικά παγκοσμίως αποφεύγονται με διαφορετικό τρόπο


Δέκα αιτιολογημένοι κατά κανόνα παράγοντες κινδύνου που μπορούν να αποφευχθούν, ευθύνονται για εννιά στα δέκα εγκεφαλικά παγκοσμίως.


Τα περισσότερα εγκεφαλικά παγκοσμίως αποφεύγονται με διαφορετικό τρόπο

Η βαρύτητα των παραγόντων κινδύνου αποδεικνύεται όμως διαφορετική, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διευρυμένης μελέτης INTERSTROKE στο Lancet.
To ότι τα περισσότερα εγκεφαλικά μπορούν να αποφευχθούν, το έδειξε η πρώτη φάση της έρευνας INTERSTROKE (και η Global Burden of Disease Study κατέληξε σε παρόμοια αποτελέσματα το 2013). Η έρευνα στηρίχθηκε τότε στην σύγκριση 3000 ασθενών με εγκεφαλικό από 22 χώρες, με έναν παρόμοια μεγάλο αριθμό υγειών αλλά και ασθενών με άλλες παθήσεις. 
Για την νέα δημοσίευση, η ομάδα με επικεφαλής τους Martin O'Donnell και Salim Yusuf από το Health Research Institute στο πανεπιστήμιο McMaster του Hamilton μπόρεσε να συμπεριλάβει συνολικά 13.447 ασθενείς με εγκεφαλικό (από αυτούς 10.388 με ισχαιμικό επεισόδιο και 3.059 με ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα) και 13.472 ελέγχους από 22 χώρες.

Δείτε γιατί πρέπει να κάνετε σεξ κάθε βράδυ! Πέντε απίθανοι λόγοι

σεξ

Φάρμακο…. δια πάσαν νόσο αποδεικνύεται το σεξ και με τη βούλα των επιστημόνων.

Για πέντε απίθανους λόγους κορυφαίοι επιστήμονες συστήνουν σε άνδρες και γυναίκες να βάλουν το σεξ στο ημερήσιο πρόγραμμά τους.
Μάθετε γιατί πρέπει να κάνετε σεξ κάθε βράδυ!
Κόβει την όρεξη
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του York βρήκαν πως το σεξ κόβει μαχαίρι την όρεξη. Έτσι αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά σταματήστε τη δίαιτα και τι γυμναστήριο και επιδοθείτε στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό συμβαίνει γιατί με το σεξ αυξάνονται τα επίπεδα της «ορμόνης της αγάπης» ή αλλιώς της ωκυτοκίνης, η οποία μειώνει την όρεξη, ειδικά για τη ζάχαρη.
Για μνήμη ελέφαντα
Το σεξ όχι μόνο μας κρατάει σε φόρμα, αλλά θωρακίζει τη μνήμη βάση πρόσφατης έρευνας που είχε δημοσιεύσει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Κάποια στιγμή μαθαίνεις, μέσα από το πόνο μαθαίνεις (

Synthesi Louloudion

penγράφει η Χρύσα Ευαγγέλου

Κάποια στιγμή μαθαίνεις
………………………..μέσα από το πόνο μαθαίνεις:
Να μην περιμένεις να ανοίξουν μισόκλειστες πόρτες.
Να μην συμβιβάζεσαι με ψίχουλα στην συντροφικότητα.
Να μην διεκδικείς τα αυτονόητα όταν δεν προκύπτουν αυθόρμητα.
Να μην ζητάς από άνθρωπο που δεν μπορεί να σου δώσει.
Να μην λαμβάνεις σοβαρά τα λόγια κάποιου που δεν είναι διάφανος.
Να μην δίνεις σημασία στα θέλω, αν δεν γίνονται πράξη.
Ότι το θέλω αλλά δεν μπορώ, είναι απλά μια δικαιολογία.
Ότι η δοτικότητα δεν είναι αδυναμία, αλλά μοίρασμα του γεμάτου εαυτού.
Ότι η χαρά υπάρχει στις μικρές στιγμές και σε απλά πράγματα.
Ότι το βλέμμα που δεν σου μεταφέρει καθαρότητα, δεν έχει αξία.
Ότι τα λόγια που δεν έχουν αντίκρισμα σε έργα, δεν περιέχουν αλήθεια.
Ότι η αποδοχή συμβαίνει όταν ο άλλος μπορεί να είναι ο Εαυτός του και να είναι αληθινός.
Ότι το Τώρα είναι ο μόνος χρόνος και τα θέλω που δεν υλοποιούνται στο Τώρα, δεν έχουν ζωή μέσα τους.

Over-thinking: «ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ»





Τι γίνεται με τους ανθρώπους που έχουν την τάση να σκέφτονται σε υπερβολικό βαθμό τα πάντα που τους αφορούν; Πόσο κουραστικό είναι αυτό και που μπορεί να μας οδηγήσει.

Η υπερβολική σκέψη (over-thinking) αφορά την τάση ορισμένων ανθρώπων να αναλύουν σε μεγάλο βαθμό στο μυαλό τους οτιδήποτε συμβαίνει. Ακόμη, και ασήμαντα πράγματα που κάποιος απλά θα τα προσπερνούσε ή θα τα άφηνε γρήγορα στην άκρη, το άτομο που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο μπαίνει σε μια διαδικασία επεξεργασίας, με αποτέλεσμα όλα να παίρνουν τεράστιες διαστάσεις στο μυαλό του. 

Όσο πιο πολύ σκέφτομαι κάτι και όσο πιο πολύ το αναλύω τόσο πιο πολύ πείθω τον εαυτό μου ότι πρόκειται για ένα τεράστιο βουνό που δεν μπορώ να περάσω. Είναι μια ικανότητα να κάνω σημαντικό και υπερβολικό οτιδήποτε συμβαίνει, ενώ συχνά φτάνω σε αδιέξοδο, γιατί χάνομαι μέσα στις ίδιες μου τις σκέψεις.

Όταν εντοπίσουμε ότι έχουμε την τάση να υπεραναλύουμε τα πάντα γύρω μας και κυρίως όλα όσα –άμεσα ή έμμεσα- μας αφορούν, θα πρέπει να παρατηρήσουμε τις συνέπειες που έχει αυτό σε εμάς τους ίδιους. Πόσο φορτώνουμε το μυαλό μας, πόσο ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και πόσο μεγεθύνουμε τις καταστάσεις; Πόσο εύκολα χάνουμε τη διάθεσή μας και γεμίζουμε το μυαλό μας με φόβους και ανασφάλειες;


Αν το δούμε απ’ έξω, με βάση τη λογική, βάζουμε τον εαυτό μας σε μια δύσκολη κατάσταση δημιουργώντας προβλήματα από το πουθενά. Αν έχουμε περάσει χρόνια αναπτύσσοντας αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν είναι και τόσο εύκολο να το ελέγξουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης ώστε να απαλλαγούμε από την υπερβολική σκέψη. 

Κάθε φορά που βλέπουμε πως μπαίνουμε σε μια διαδικασία υπερανάλυσης, ας σκεφτούμε:
Με ωφελεί σε κάτι αυτό;
Σε τι με βοηθάει να σκέφτομαι τώρα αυτό;
Τι ζω αυτή τη στιγμή;
Πόσο με αφορούν τώρα όλα αυτά που σκέφτομαι;
Πόσο ισχύει αυτό που σκέφτομαι;

Κάθε φορά που απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους...




Κάθε φορά που απογοητεύεσαι από τους σημαντικούς για σένα ανθρώπους σκέψου πως περίμενες περισσότερα από όσα είχαν σκοπό να σου δώσουν. Το έβλεπες, το ήξερες, παρόλα αυτά ήλπιζες. Δεν σου φταίει κανείς για τις προσδοκίες που καλλιέργησες. Πόσες φορές άραγε έχει επαναληφθεί το ίδιο; 

Μπορείς να σταματήσεις τουλάχιστον να περιμένεις. Φρόντισε την επόμενη φορά να κοιτάξεις την πραγματικότητα, όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Δες τους ανθρώπους γύρω σου, ανάλογα με το πόσο θέλουν να είναι μέρος της ζωής σου και όχι με βάση το πόσο εσύ θα ήθελες να είναι. Και μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις: τι θέλεις να προσδοκάς και τι όχι, τι επιλέγεις να ζεις και με ποιους;

Όταν κάποιος σου δείχνει ότι είσαι η τελευταία του επιλογή, δεν μπορείς να μένεις ελπίζοντας να καταλάβεις μια πιο σημαντική θέση. Σε σένα ανήκει η απόφαση: ή μένεις και συμβιβάζεσαι με τη θέση που σου δόθηκε ή αποχωρείς.


Κάθε φορά που απογοητεύεσαι από τους σημαντικούς για σένα ανθρώπους που θεωρούσες πως υπάρχουν στη ζωή σου σκέψου ότι εσύ τους επέλεξες ή τουλάχιστον εσύ τους έδωσες μια σημαντική θέση στη ζωή σου. Ίσως σκεφθείς ότι είναι αναισθησία ή έλλειψη κοινωνικότητας το να αποχωρήσεις. Όμως, σκέψου ότι είναι έλλειψη σεβασμού προς τον εαυτό σου το να θέλεις να είσαι μέρος στη ζωή κάποιων ανθρώπων που αυτοί διαρκώς σου δείχνουν ότι δεν θέλουν να σ’ έχουν μέρος της δικής τους ζωής.

Η αγάπη σα μια αόρατη πληγή




  Πολυπληθείς έρευνες επισημαίνουν τη μεγάλη σημασία της αγάπης στην ζωή μας. Επιπλέον επισημαίνουν, πως όσοι μεγαλώνουν με αγάπη, γίνονται ενήλικες δυνατοί, ισορροπημένοι και υγιείς ψυχοσυναισθηματικά.

  Παράλληλα, άνθρωποι που λαμβάνουν αγάπη, συνήθως την προσφέρουν απλόχερα δίχως να ζητήσουν αντάλλαγμα. Όμως, και άλλοι, οι οποίοι την στερήθηκαν, μπορούν να αγαπήσουν, αλλά ο τρόπος τους συχνά, είναι παράξενος και χαρακτηρίζεται από εξάρτηση και αναζήτηση ανταπόδοσης.

  Η αγάπη μέσα στο ζευγάρι, μπορεί να πάρει πολλές μορφές, μπορεί να δίνει χαρά αλλά και λύπη, μπορεί να φτάνει το ζευγάρι στην απόλυτη ευτυχία ή να πονάει σα μια αόρατη πληγή μέσα του.

  Πολλοί μιλούν για την αγάπη, τα λόγια όμως, ποτέ δεν μπορούν να εκφράσουν όλα αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κάποιος, όταν αγαπά έναν άνθρωπο, είτε αυτά είναι χαράς, είτε είναι λύπης.

  Οι λέξεις είναι μόνο χρώματα που φωτίζουν το λόγο μας και εάν είναι ζωντανά, δίνουν την αίσθηση της ευτυχίας, εάν είναι σκούρα τότε ο πόνος είναι αβάσταχτος.

  Κανείς όμως δεν μπορεί να νιώσει αυτό που νιώθει ο άλλος. Κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει, μόνο εκείνος που βιώνει όλη αυτήν την δυνατή κατάσταση, που γενικότερα λέγεται αγάπη, αλλά εμπερικλείει τόσα μέσα της.

Εσωτερικές συγκρούσεις και η αυτοαποδοχή






  Εμείς και ο εαυτός μας, μία σχέση τόσο ουσιαστική στη ζωή μας, που αν για κάποιο λόγο διαταραχθεί, τότε η ψυχική ηρεμία χάνεται και οι συγκρούσεις κάνουν την εμφάνισή τους αισθητή. Άραγε είναι τόσο σημαντική η αποδοχή του εαυτού μας;

  Πολλοί μιλούν για το πώς φαινόμαστε στους άλλους, πως οι άλλοι νιώθουν για εμάς και τι αντίκτυπο έχει αυτό στην αυτοεικόνα μας. Όμως τα πάντα ξεκινούν με το πώς νιώθουμε πρώτα εμείς για τον εαυτό μας.

  Η έννοια της αυτοεκτίμησης και της αποδοχής του είναι μας, με τα ελαττώματά του και τα θετικά του, ξεκινά από τα παιδικά μας χρόνια. Οι κοινωνικές συναναστροφές και τα πρότυπά μας, θα καθορίσουν το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας, και πόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η γνώμη των άλλων στην εικόνα που έχουμε για εμάς.

  Έτσι, σιγά σιγά χτίζεται η προσωπικότητά μας και μαθαίνουμε να ερχόμαστε πιο κοντά στον εσώτερο εαυτό μας. Και τι θα πει αυτό; Πως μαθαίνουμε να αποκτούμε αυτογνωσία, να κρίνουμε τον εαυτό μας, όπου είναι απαραίτητο, να αποδεχόμαστε τα λάθη μας και διαρκώς να προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι, με στόχο φυσικά, να αγγίξουμε τον ιδανικό μας εαυτό. 

Περιοχή στον εγκέφαλο νιώθει ό,τι κακό πρόκειται να συμβεί

Εντοπίστηκε περιοχή στον εγκέφαλο που “αισθάνεται” ό,τι κακό πρόκειται να συμβεί καιόταν το παρακάνει δημιουργεί τη γνωστή σε όλους κατάθλιψη. Βρετανοί επιστήμονες βρήκαν μια μικρή και εξελικτικά αρχαία περιοχή στον εγκέφαλο, όχι μεγαλύτερη από μισό μπιζέλι, που «πυροδοτεί» το ενστικτώδες αίσθημα σε έναν άνθρωπο ότι κάτι κακό πρόκειται να του συμβεί.
egkefalos 
Η περιοχή, την οποία οι νευροεπιστήμονες αποκαλούν ηνία, πιστεύεται ότι παίζει ρόλο-κλειδί στον τρόπο που οι άνθρωποι προβλέπουν τις άσχημες εμπειρίες και μαθαίνουν από αυτές για να μην τους ξανασυμβούν. Όμως, έπειτα από ένα σημείο, αυτή η θετική όψη του νομίσματος μπορεί να μετατραπεί σε αρνητική.
Όσο πιο πιθανό θεωρεί κάποιος ότι θα συμβεί κάτι που φοβάται (άσχετα από το αν όντως συμβεί), τόσο περισσότερο η ηνία ενεργοποιείται. Οι επιστήμονες υποπτεύονται ότι όταν η εν λόγω εγκεφαλική περιοχή υπεραντιδρά, τότε ο άνθρωπος τείνει να κατακλύζεται από έλλειψη κινήτρων και απαισιοδοξία, εστιάζοντας κατά προτίμηση στα αρνητικά πράγματα παρά στα θετικά, γεγονός που διευκολύνει την εμφάνιση κατάθλιψης. Αν αυτό όντως συμβαίνει -κάτι που ήδη ερευνάται- τότε μπορεί να βρεθεί μια νέα θεραπευτική οδός για την κατάθλιψη.
Προηγούμενα πειράματα με ζώα είχαν δείξει ότι η ηνία ενεργοποιείται, όταν δυσάρεστα συμβάντα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, ενώ έχει επίσης διαπιστωθεί ότι καταστέλλει τη δράση της ντοπαμίνης, μιας ουσίας που παίζει ζωτικό ρόλο για την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου και του ψυχισμού. Όμως έως σήμερα είχε αποδειχτεί δύσκολη η μελέτη στους ανθρώπους αυτής της περιοχής, που έχει διάμετρο μικρότερη των τριών χιλιοστών.
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Γνωσιακής Νευροεπιστήμης στο Λονδίνο, κατάφεραν για πρώτη φορά να «φωτίσουν» τη λειτουργία της συγκεκριμένης νευρωνικής δομής σε 23 εθελοντές, που υποβλήθηκαν σε λειτουργική μαγνητική εγκεφαλική απεικόνιση (fMRI).

Αμαρτωλά Ιατρικά Συνέδρια

Αμαρτωλά Ιατρικά Συνέδρια
Ιατρικά Συνέδρια: Η Σιωπή των Γιατρών
Χρόνο με το χρόνο, η φωνή των γιατρών χάνεται στα ιατρικά συνέδρια, καθώς μετατρέπονται σε παθητικούς, σιωπηλούς ακροατές των «ειδικών» και των «opinion leaders». Αυτό σε μια εποχή που δέχονται έτσι και αλλιώς, έναν καταιγισμό από πληροφορίες από ιατρικά περιοδικά, από το διαδίκτυο, αλλά και από πλήθος εντύπων και επισκέψεων αντιπροσώπων της ιατρικής βιομηχανίας. Και όμως, ο κύριος σκοπός των συνεδρίων θα έπρεπε να ήταν η ζωντανή, ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας, με την ενεργό συμμετοχή όλων των γιατρών. Αυτό θα βοηθούσε στην αξιοποίηση του τεράστιου όγκου των ιατρικών πληροφοριών και της νέας τεχνολογίας, που μαζί με την προσωπική εμπειρία του κάθε γιατρού θα οδηγούσε σε πραγματική γνώση.
Αυτή η παγκόσμια μετάλλαξη των ιατρικών συνεδρίων, τις τελευταίες δεκαετίες, από εργαστήρια επιστημονικής γνώσης, σε χώρους εντατικής πλύσης εγκεφάλου, είναι κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη απειλή σήμερα για την υγεία. Και αυτό, γιατί αποτελεί την πηγή της νοσογόνου ιατρικής, της χειραγώγησης και αλλοτρίωσης των γιατρών, της διαφθοράς και της έκρηξης των δαπανών. Η ριζική αλλαγή του τρόπου διοργάνωσης και λειτουργίας των συνεδρίων, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, πρέπει να γίνει προτεραιότητα για τους άμεσα υπεύθυνους για την παρούσα κατάσταση: την ιατρική ελίτ, την ιατρική βιομηχανία και το κράτος. Όμως, και εμείς, ο κάθε γιατρός χωριστά και όλοι μαζί, πρέπει να αναλάβουμε τις μεγάλες ευθύνες μας. Τα συνέδρια βλάπτουν σοβαρά την ιατρική μας σκέψη και συνείδηση.
Τα Μεγάλα Διεθνή Συνέδρια
Είμαστε σε ένα μεγάλο, διεθνές ιατρικό συνέδριο. Δέκα, είκοσι ή και τριάντα χιλιάδες γιατροί έχουν έρθει από όλο τον κόσμο. Δέκα, είκοσι, τριάντα αίθουσες λειτουργούν ταυτόχρονα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα γίνεται μια τυπική συνεδρίαση, με το γνωστό στυλ. Η φωνή του ομιλητή, μονότονη και άχρωμη, σβήνει και σβήνει, καθώς διαβάζει μαζί με το ακροατήριο τις διαφάνειες με τους πίνακες και τα διαγράμματα. Φτάνει στα συμπεράσματα, που συνήθως προτείνουν μια νέα φαρμακευτική ή επεμβατική θεραπεία, ή μια νέα διαγνωστική τεχνική. Το ακροατήριο χειροκροτεί χλιαρά και ο πρόεδρος λέει το τυπικό «ευχαριστούμε για την εξαιρετική παρουσίαση» και στρέφεται στο ακροατήριο: «υπάρχει χρόνος για μια μόνο σύντομη ερώτηση και μια σύντομη απάντηση».
Ή ακόμα χειρότερα: «δεν υπάρχει χρόνος για συζήτηση, προχωρούμε στην επόμενη παρουσίαση». Ή και ακόμα χειρότερα, ο πρόεδρος λέει, «η παρουσίαση είναι ανοιχτή προς συζήτηση» και ψάχνει υπομονετικά με το βλέμμα για υψωμένα χέρια. Κανείς! Νεκρική σιγή, παγωμένα πρόσωπα, ακόμα και αν το θέμα ήταν πολύ σημαντικό, όπως οι νέες οδηγίες (guidelines). Οι συνεδριάσεις στις οποίες μετά από μια μεστή ομιλία θα γίνει μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση είναι λίγες και κάθε χρόνο γίνονται λιγότερες. Σκοπός των συνεδρίων δεν είναι οι γιατροί που τα παρακολουθούν να σκέφτονται και να συμμετέχουν, αλλά φεύγοντας να έχουν πάρει τα προδιαγεγραμμένα «take home messages».

Θεραπεύστε την ακμή με...αλάτι!


Το αλάτι κάνει το δέρμα πιο μαλακό, εύπλαστο και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας. Λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα για το ξηρό σκασμένο δέρμα και εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα.

Θεραπεία της ακμής
Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται συχνά σε μάσκες σαπούνια, κρέμες, toners και καθαριστικά για τη θεραπεία της ακμής.

Το θείο βοηθά στη σύνθεση του οξυγόνου, ενώ το κάλιο διατηρεί την ισορροπία του νερού για το μεταβολισμό των κυττάρων, επιτρέποντας έτσι την απορρόφηση της τροφής για να απαλλαγούμε από ακαθαρσίες.

ΝΑ γιατί μέχρι τώρα φορτίζατε την μπαταρία του smartphone σας λάθος!



Ναι, πράγματι, οι μπαταρίες των smartphone είναι "κακές", επειδή μόλις και μετά βίας διαρκούν μια ημέρα. Εν μέρει αυτό είναι δικό μας λάθος, γιατί δεν γνωρίζουμε πως να φορτίσουμε το κινητό μας με το σωστό τρόπο.


Αν θέλετε να κρατήσετε την μπαταρία του smartphone σας σε άριστη κατάσταση πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα.

Μην αφήνετε το κινητό στην πρίζα όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη
Πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι το να φορτίζεις το κινητό μέχρι το 100% είναι και το πιο σωστό για την υγεία της μπαταρίας. Συμβαίνει όμως ακριβώς το αντίθετο.

ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ, ΝΟ1 ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Παίζεται το πρωτάθλημα και η μαλάκω η γυναίκα βρίσκεται ήδη έξω από τη μεγάλη περιοχή της νεύρωσης. Επειδή ο άνδρας της έχει την τρέλλα με την ομαδάρα του. Επειδή γι' αυτήν και για την οικογένειά της ο σύζυγος υπάρχει μονάχα για το ποδόσφαιρο.
Βρε, μαλακισμένη, τον άνδρα σου τον αγαπάς, ρωτάω. Τον θέλεις ακόμα για σύζυγο, ξαναρωτάω. Αν ναι, γιατί του την σπας; Άστονα να κάνει την κεφάρα του, είτε είναι η μπάλλα, είτε ό, τι άλλο. Και μην ανησυχείς για τίποτα, και μη νευριάζεις, κυρία μαλάκω, όταν εσύ σα γυναίκα διαθέτεις το μέγιστο όπλο της αιωνιότητας. Το μουνί.
Δεν υπάρχει στους αιώνες χαμένη γυναίκα αν στη σχέση της με τον άνδρα βάζει πρώτο το μουνί της. Έτσι τον κατακτάς τον άνδρα και άστονα να αισθάνεται αυτός νικητής ο μαλάκας. Ότι σ' όλα περνάει εκείνο που θέλει αυτός. Αποδυτηριάκιας μιλάει και σου δίνει το απόσταγμα σοφίας από καταβολής.
Ακόμα και μια άσχημη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι γκόμενα περιωπής, όταν αληθινά αγαπάει τον άνδρα της, όταν πραγματικά ενδιαφέρεται για το γάμο της, τότε “χρησιμοποιεί” με την καλή έννοια, τότε “εμπορεύεται” το μουνί της. Μ' αυτό το όπλο, το ανίκητο, μ' αυτό το “φάρμακο”, θα τον κρατά δικό της με το πιο δεμένο τρόπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα