Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ- ΜΑΣΟΝΙΑ, ΤΟ «ΣΚΟΤΕΙΝΟ» ΤΡΙΓΩΝΟ (βίντεο)

maxresdefault_1_0Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Τον καιρό του Μωάμεθ ζούσε κοντά στην Μέκκα ο πολύ ηλικιωμένος Ben Chasi που δίδασκε τον Προφήτη. Μια μέρα μόλις τελείωσε το μάθημα του, έδωσε στον Μωάμεθ ένα μεταλλικό πίνακα στον οποίο ήταν γραμμένοι οι τύποι εκείνοι των οποίων την σημασία είχε μάθει ο 30ετής Προφήτης. Λίγο μετά πέθανε ο γέροντας και ο Μωάμεθ δίδασκε σε πολύ στενό κύκλο τους τύπους αυτούς. Ο Abu Bekr, ο πρώτος Χαλίφης, κληρονόμησε μετά τον θάνατο του Προφήτη τον πίνακα και την γνώση που διδάσκονταν πάντα μόνο σε στενό κύκλο. Αυτή είναι η Μυστική Γνώση των Μασόνων της Ανατολής”.
Από το βιβλίο «Οι Μυστικές Ασκήσει των Τούρκων Ελευθεροτεκτόνων», του Rudolf Von Sebottendorf
7c567d4a467fd5cbf2b0acee73c95baf
Το θέμα των ισλαμικών ταγμάτων και ο γενικότερος ρόλος τους στην ιστορία είναι πολύ μεγάλο. Τα τελευταία χρόνια με το πρόβλημα της ισλαμικής επεκτατικότητας να μεγαλώνει συνεχώς και με τα γεγονότα της τελευταίας κρίσης των Τζιχαντιστών και τα φρικτά τους εγκλήματα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε κάποια βασικά στοιχεία του λεγομένου «εσωτερικού» Ισλάμ, το οποίο για πολλούς είναι η αφετηρία της σύγχρονης ισλαμικής επεκτατικότητας, καθώς και των σχέσεων του με την μασονία.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΩΣΗ - ΑΝΑΙΜΙΑ


Σχεδόν πάντα, οι άνθρωποι που πάσχουν απο Χρόνια κόπωση
(Χ.Κ. για συντομία) υποφέρουν απο παράσιτα του Εντέρου
και κυρίως απο Έλμινθες (σκουλήκια).
Οι Έλμινθες, μπορούν να περάσουν πολύ εύκολα στον ανθρώπινο οργανισμό, ειδικά αν καταναλώνουμε συχνά κρέας, αλλά και απο ελλειπή καθαρισμό φρούτων & λαχανικών.
Τότε οι Έλμινθες ή τα αυγά τους, περνούν μέσο του στομάχου και φτάνουν στο έντερο όπου απομυζούν αίμα, και μικροθρεπτικά στοιχεία
(βιταμίνες - μέταλλα - ιχνοστοιχεία - ένζυμα - λιπαρά οξέα)
για να τραφούν εκείνα , μειώνοντας δραματικά τα στοιχεία που περνούν σε μας για να μας θρέψουν.
Το ακόμα σοβαρότερο είναι πως οι Έλμινθες, είτε μέσα τους , είτε στην κυτταρική τους μεμβράνη κουβαλούν ΜΥΚΗΤΕΣ
που δημιουργούν ακόμα σοβαρότερα προβλήματα - ακόμα και πολύ βαριές Ασθένειες.
Είναι λοιπόν μεγίστης σημασίας , να καθαρίζουμε και πολύ καλά τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά και να κάνουμε καθαρισμό εντέρου 2 φορές το χρόνο.
Μια απο τις πολύ ισχυρές φόρμουλες που χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό των παρασίτων περιλαμβάνει την θρυλική ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ.
Ένα εκπληκτικό βότανο που πήρε το όνομά της απο την θεά Αρτέμιδα , η οποία δίδαξε το βότανο αυτό στους Κρήτες , χιλιάδες χρόνια πριν την έλευση του Χριστού !!!!

Η μοναδική στρατηγική που μπορεί να μεταμορφώσει τα όνειρα σου σε πραγματικότητα

Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που μπορεί κάποιος να μάθει είναι ότι πριν δημιουργήσει οτιδήποτε, θα πρέπει να σχεδιάσει και να έχει διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ένα βασικό πλάνο.
fV5493
Είτε το ελέγχουμε είτε όχι, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, όλα τα πράγματα δημιουργούνται δύο φορές. Η πρώτη δημιουργία είναι πάντα νοητική και η δεύτερη υλική. Πριν δημιουργηθεί οτιδήποτε στην πράξη πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί στο μυαλό μας.
Όταν χτίζεις ένα σπίτι, το έχεις ήδη δημιουργήσει στο μυαλό σου με κάθε λεπτομέρεια πριν ακόμα πέσει το πρώτο τούβλο. Έχεις επεξεργαστεί τις ιδέες σου, τις έχεις δουλέψει στο μυαλό σου μέχρι να αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλεις να κτίσεις. Μετά μετατρέπεις την εικόνα αυτή σε αρχιτεκτονικά σχέδια. Όλα τα επιμέρους σχέδια εκπονούνται πριν καν αγγίξεις το χώμα.
Ο κανόνας του μαραγκού είναι, «πέντε μέτρα και μία κόβε».

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


(Στο Βήμα της Αρετής)

Οι Ανθρώπινες Κοινωνίες ήταν πάντα «άδικες»… όσο βαθιά κι αν πηγαίνουμε στην Ιστορία, χιλιάδες χρόνια… Και πάντα αυτές οι «κοινωνίες» ανέτρεφαν «άδικους» ανθρώπους… Ακόμα και σήμερα. Το βλέπουμε παντού. Όπου κι αν κοιτάξουμε, στους λαούς του πλανήτη και στις διαμάχες τους, στις τοπικές κοινωνίες, στις πόλεις,  στα χωριά, στις οικογένειες… Παντού, το «άδικο» μάχεται με το «άδικο». Που να δώσεις Δίκαιο; Μπορεί το «άδικο» να δημιουργήσει Δίκαιο; Όχι!

Ποδοπατιέται το (δήθεν) «διεθνές δίκαιο», παραβιάζονται τα (κουρελόχαρτα) «συντάγματα», παραβιάζονται «νόμοι», ψηφίζονται «άδικοι νόμοι» και παράλληλα «νόμοι που αθωώνουν εγκλήματα»… Σου φέρνει ίλιγγο αυτός ο «ξεπεσμός» του ανθρώπου, των κοινωνιών, των αξιών, της αρετής, της νομιμότητας. Κυβερνήσεις παρανομούν, δημόσιοι λειτουργοί παρανομούν… πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά, εμπορικά, κατεστημένα, σε ένα ξέφρενο χορό παρανομίας… Χορός Τραγωδίας; Μη βλασφημούμε! Η Τραγωδία δημιουργήθηκε σε μια κοινωνία που είχε αξίες (κι ας μην έλειπαν κι εκεί οι αστοχίες) και αναπαρίστανε ένα «κόσμο αξιών». Χορός Κωμωδίας; Μα και στην Κωμωδία υπάρχει «ηθική»… Παραφροσύνη, απανθρωπιά, παλιανθρωπιά… όλοι μαζί, σέρνουμε το χορό… πάνω από το χάος.

Για ποιο κόσμο μιλάμε; Ποιοι παράφρονες κινούν τα νήματα στο πλανήτη; Ποια άνομα συμφέροντα αιματοκυλούν λαούς, ή καταδικάζουν τεράστιους πληθυσμούς σε μαρασμό; Ο πόλεμος δεν γίνεται πιά με όπλα (αν και γίνεται και με αυτά, μερικές φορές) αλλά μέσω διακρατικών συμφωνιών, τραπεζικών συναλλαγών και «νομοσχεδίων εκτρωμάτων» που αντιστρέφουν κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας το δίκαιο παράνομο και νομιμοποιώντας την παρανομία. Πόση αηδία για τις ανθρώπινες κοινωνίες να αντέξουμε πιά;

Κι η Ελλάδα! Η Ελλάδα! Η Ελλάδα της Δημοκρατίας!... «Αιδώς Αργείοι»!... Η Ελλάδα της Ανομίας.  Υπάρχουν πολλοί που συντάσσονται με αυτή την κατάσταση. Έχουν συμφέροντα. Πολλοί που την εκθειάζουν ή την ανέχονται αυτή την κατάσταση. Όλοι έχουν συμφέροντα. Υπάρχουν κι άλλοι που απορούν, που εξεγείρονται, αλλά δεν είναι στην «εξουσία». Κι αν κάποτε πάρουν την εξουσία, θα κάνουν τα ίδια…  Υπάρχει κι ένας ηλίθιος λαός που αιώνες σκλαβιάς (από τους Επίγονους του Αλέξανδρου, τους Ρωμαίους, τους Ανθέλληνες Βυζαντινούς, τους Οθωμανούς και το σύγχρονο Ευρωπαϊκό Σκυλολόι) τον έχουν αποβλακώσει. Παρακολουθεί άβουλα, σε κατάσταση αναισθησίας, το θέατρο με τις μαριονέτες στις «ειδήσεις» κι ενημερώνεται για την πολιτική επικαιρότητα. Κι όλα φαίνονται φυσιολογικά! Όλα φυσιολογικά!
Στην Αρχαία Ελλάδα, τότε που σε τούτη τη γη περπατούσαν αληθινοί άνθρωποι κι όχι ζόμπι, (άβουλα πλάσματα, καταβεβλημένα ψυχολογικά και σωματικά), ήταν αλλιώς τα πράγματα. Υπήρχαν Άνθρωποι Σοφοί. Κι υπήρχαν άνθρωποι που αναζητούσαν τη Σοφία…

Τι έλεγαν λοιπόν εκείνοι οι παλιοί άνθρωποι (με τους οποίους οι σύγχρονοι Έλληνες μοιράζονται ελάχιστα έως τίποτα);

Κρύβουμε την αληθινή μας δυναμική

post-328

Κρύβουμε την αληθινή μας δυναμική.
Κρύβουμε όλα εκείνα για τα οποία είμαστε ικανοί.
Και ζούμε επιδεικνύοντας την πιο υποβαθμισμένη μας πλευρά… εκείνη που είναι κοινωνικά αποδεκτή… εκείνη που μας έμαθαν να καλλιεργούμε… εκείνη που υιοθετήσαμε για να μην έχουμε προβλήματα…
Και όλα αυτά, μόνο με την επίδραση που άσκησαν πάνω μας οι ιστοριούλες με τους ήρωες;
Όχι μόνο. Θυμόμαστε και μέρος του μηνύματος που μας μετέδωσαν οι γονείς μας:
«Μην μπλέκεις σε μπελάδες…»
Ή, ακόμη χειρότερα:
«Αν συνεχίσεις έτσι, δε θα σε θέλει κανείς…»
Τι σημαίνει συνεχίζω έτσι;
Προφανώς, «συνεχίζω έτσι», σημαίνει ότι είμαι αυτός που είμαι.
Και, τότε; Τι πρέπει να κάνω για να γίνω άλλος;
Η απάντηση είναι προβλέψιμη: ν’ αφήσεις να βγει ο ήρωας.
Δεν λέω ότι πρέπει κανείς να γίνει σούπερ-ήρωας με την έννοια να είναι καταπληκτικός και να εντυπωσιάζει, να σκαρφαλώνει κτίρια, να πηδάει στις στέγες των σπιτιών και να πετάει στον αέρα.

Remotec Andros F5 γνωρίστε το ρομπότ δολοφόνο του Dallas

Remotec Andros F5: Την Πέμπτη το βράδυ, το Αστυνομικό Τμήμα του Dallas (DPD) χρησιμοποίησε ένα ρομπότ εξουδετέρωσης βομβών με C4 για να σκοτώσει τον 25-χρονο Micah Johnson. Σε μια δήλωση της αστυνομίας που εκδόθηκε το Σάββατο, το DPD ανέφερε το όνομα του bot που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την πρωτοφανή επιχείρηση. Ήταν το μοντέλο Remotec Andros F5.Remotec Andros F5 Remotec Andros F5
Παρά το γεγονός ότι δεν πωλείται είναι πλέον από την Remotec, το Remotec Andros F5 φαίνεται να είναι ένα προηγούμενο μοντέλο εξουδετέρωσης βομβών. Σύμφωνα με ένα φυλλάδιο του προϊόντος από το 2012, το νέο F6B μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 60 κιλά με τον βραχίονά του σε πλήρη έκταση.Remotec Andros F5 1 Remotec Andros F5
Έτσι το μισό κιλό C4 που μετέφερε για τον θάνατο του εξτρεμιστή Micah Johnson δεν ήταν καν κοντά στο μέγιστο φορτίο που θα μπορούσε να μεταφέρει.
Η Remotec αποκαλεί το F6 σαν «το μεγαλύτερο και το πιο αξιόπιστο σύστημα για drones πρώτης αντίδρασης.» Διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο πρότειναν ότι το ρομπότ που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη ήταν ένα Marcbot, ένα πολύ απλούστερο μηχάνημα που είχε χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ από από τις ένοπλες δυνάμεις στο Ιράκ.

Τραγικός ο απολογισμός από τις πλημμύρες στην Κίνα

china

Τουλάχιστον 160 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την Κίνα και τις πλημμύρες που έχουν προκαλέσει
Κτίρια κατέρρευσαν εγκλωβίζοντας ανθρώπους, ενώ η στάθμη των ποταμών και την λιμνών έχει ανέβει επικίνδυνα, αναγκάζοντας σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους να μετακινηθούν σε ασφαλέστερες περιοχές.
Στο μεταξύ, σοβαρές καταστροφές άφησε πίσω του ο τυφώνας Νεπαρτάκπου έπληξε την ανατολική επαρχία Fijian στην Κίνα το Σάββατο,αναγκάζοντας σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν αναφέρει αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες από τον τυφώνα.
Τουλάχιστον 420.000 άνθρωποι σε 4 πόλεις, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας Fuzhoo εγκατέλειψαν εσπευσμένα τα σπίτια τους εξαιτίας του τυφώνα, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων. Πάνω από 300 τρένα υψηλής ταχύτητας, περίπου 400 πτήσεις και σχεδόν 5.000 δρομολόγια λεωφορείων ακυρώθηκαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα