Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Θα ζεις για εσένα ή για τους άλλους;




Να κάνεις καλό για σένα και την ψυχή σου.

Μην σε νοιάζει αν θα σε κατανοήσουν.


Να στο πω προκαταβολικά, δεν θα το κάνουν.


Αλλά αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα, είναι δικό τους.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΠΥΡΙΦΛΕΓΗΣ ΦΟΙΝΙΞ"



- "Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων, με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών. Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη η οποία έχει έλθει στην Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την "Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός". Σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.
Όταν αποκαταστήσουμε επαφή μαζί σας, θα δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωση σας, στην πραγματική σας ιστορία, από την οποία πρέπει να εξαλείψουμε όλα τα ψεύδη μιας χρονικής περιόδου 11.000 ετών, τα οποία τέθηκαν από την εποχή της χειραγώγησης της Γαίας από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως..
- Συστήσαμε στις κυβερνήσεις των λεγομένων από εσάς Μεγάλων Δυνάμεων, να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από το λυκόφως της ιστορίας σας, μέχρι και την στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση. Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές της ενημέρωσης τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της Γαίας, στο "Κίτρινο Βιβλίο" που δώσαμε στον ΟΗΕ και στο "Βιβλίο Συμφωνίας" του Σειρίου, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της μετανάστευσης των λαών από τον Βέγα, την Λύρα, τον Σείριο, τον Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας στην Γαία, πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.

1. ΔΥΝΑΜΗ....Ποια είναι η φύση της δύναμης; Τι σημαίνει να είναι κανείς πραγματικά δυνατός άνθρωπος;


Η δύναμη δεν είναι η ικανότητα να επιβάλλετε τη θέλησή σας σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει εσωτερική ασφάλεια σε αυτό το είδος δύναμης.

Αυτή είναι μια ιδιότητα του χρόνου, και καθώς αλλάζει ο χρόνος, αλλάζει κι αυτή.
Έχετε ένα δυνατό σώμα που σας επιτρέπει να νικάτε τους άλλους σε μια σύγκρουση;
Αυτό θα αλλάξει.
Τι θα κάνετε τότε;
Έχετε σωματική ομορφιά που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να επηρεάζετε τους άλλους;
Κι αυτό θα αλλάξει.
Τι θα κάνετε τότε;
Έχετε εξυπνάδα που σας επιτρέπει να ξεγελάτε τους άλλους; Και τι συμβαίνει αν είστε τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, ή αν χάσετε την ευκαιρία; Αν δεν νιώθετε άνετα μέσα στον κόσμο, ζείτε μέσα στο φόβο και δεν μπορείτε ποτέ να χαλαρώσετε πραγματικά και να απολαύσετε τη Ζωή.
Είναι δύναμη αυτό;

Δεν υπάρχει δύναμη στο φόβο, ή σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες που παράγονται από το φόβο.
Δεν υπάρχει δύναμη σε μια σκεπτομορφή φόβου, ακόμη κι αν υποστηρίζεται από στρατιές.

Κλείστε το ρούτερ το βράδυ!Οι επιστήμονες προειδοποιούν!

Κλείστε το ρούτερ το βράδυ!Οι επιστήμονες προειδοποιούν!

Ασύρματη σύνδεση, wi-fi, δεν μπορούν να διανοηθούν τη ζωή τους χωρίς αυτό! Οφείλετε, όμως, να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακτινοβολία στην οποία εκτίθεσθε σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο.
Μερικοί επιστήμονες αποκαλούν ,το Wi-Fi σιωπηλό δολοφόνο, και εδώ είναι το γιατί.
Πως μας βλάπτει το Wi-Fi
Παρά τις πολλές συζητήσεις σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των επιπτώσεών της στο σώμα δεν είναι πλήρως κατανοητό για πολλούς. Μετά από όλα όσα έχουμε ακούσει χρησιμοποιούμε αυτά τα gadgets και τα ασύρματα δίκτυα συνέχεια! Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη επιρροή έχουν αυτές οι τεχνολογίες για το ανθρώπινο σώμα, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο.

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Πράγματι στο κυτταρικό επίπεδο, υπάρχουν αλλαγές που μπορούν να επιβραδύνουν την ανάπτυξη των φυτών και βλάπτουν τη δραστικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Οι άνθρωποι που εργάζονται με Wi-Fi εξοπλισμό, έχουν σαφείς οδηγίες για την ασφάλεια τους για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων τωνWi-Fi-κυμάτων στο σώμα
Πως μπορείτε να μειώσετε τις επιπτώσεις του WiFi.

Έλληνες επιστήμονες ανακάλυψαν το «χρωμόσωμα του πολιτικού»

gonidio
 Τη δική τους μάχη για την πλήρη «αποκρυπτογράφηση» του έλικα του DNA δίνουν οι βιολόγοι παγκοσμίως ενώ στην ίδια έρευνα απασχολούνται εδώ και πολλά χρόνια και αρκετοί  Έλληνες επιστήμονες.  Συγκεκριμένα, σε ένα από τα υπόγεια εργαστήρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι φοιτητές του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής εργάζονται σκληρά μέρα και νύχτα προσπαθώντας να «διαβάσουν» τις ανθρώπινες γενετικές πληροφορίες.
Η περασμένη Δευτέρα ωστόσο, ήταν για αυτούς μια μέρα διαφορετική από τις άλλες. Ο Αλέξιος Σαλπάκης, υποψήφιος διδάκτωρ, εισήλθε ενθουσιασμένος στην αίθουσα του καθηγητή του φωνάζοντας το γνωστό «Εύρηκα!». Ο καθηγητής του, τον κοίταξε αποσβολωμένος περιμένοντας ανυπόμονα να ακούσει κάποια εξήγηση. «Ανακαλύψαμε το γονίδιο του Πολιτικού!» αναφώνησε τότε με χαρά ο Α. Σαλπάκης.
Ο υπεύθυνος καθηγητής για το έργο της «αποκρυπτογράφησης»του ανθρώπινου DNA, Μίλτος Αυλόγιαννης, μας εξιστορεί πως ακριβώς επιτεύχθηκε το θαύμα αυτό της επιστήμης: «Το 2007 είχε επισκεφτεί το πανεπιστήμιο μας ο Γ. Παπανδρέου ως ομιλητής σε μία εκδήλωση της ΠΑΣΠ. 
Όντας υπό την επίβλεψη μου και ξέροντας πως κάποτε θα αποβεί χρήσιμο στην έρευνα μας, ο Α. Σαλπάκης έσπευσε να μαζέψει το γενετικό υλικό του κυρίου Παπανδρέου από το ποτήρι με νερό που του είχε προσφερθεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας, το οποίο και αποθήκευσε στην τράπεζα γενετικού υλικού του Πανεπιστήμιου. 

Με μόνο ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα θα αποτοξινώσετε το σώμα σας από τις τοξίνες και θα καθαρίσετε τα νεφρά σας

Ακριβώς ένα ποτήρι του ποτού αυτού θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες, και να καθαρίσει τα νεφρά σας


Κόπωση, κρυολογήματα και λοιμώξεις είναι συχνά ενδείξεις ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από τοξίνες και χρειάζεται αποτοξίνωση. 
Αυτά τα συμπτώματα μπορεί επίσης να είναι σημάδι ότι το σώμα σας δέχεται επίθεση από βακτήρια και χρειάζεστε αποτοξίνωση αμέσως. 
Ευτυχώς, έχουμε μερικούς φυσικούς τρόπους που μας βοηθούν να καθαρίσουμε όλες τις τοξίνες από το σώμα μας και να αποκαταστήσουμε τη φυσική του κατάσταση.
Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι ο φυσικός τρόπος!
Τα φάρμακα είναι μόνο μια προσωρινή (και ακριβή!) λύση σε αυτή την περίπτωση και είναι ο λόγος που πρέπει να δοκιμάσετε κάποιες φυσικές μεθόδους αποτοξίνωσης. 
Αυτό το άρθρο έχει ένα τέτοιο ρόφημα που αφαιρεί όλες τις τοξίνες από το σώμα και παρέχει άμεσα αποτελέσματα.
Το ποτό θα βελτιώσει επίσης τα επίπεδα της πέψης και την ενέργειά σας και το καλύτερο είναι ότι είναι φθηνό και αποτελεσματικό. 
Να πώς να το προετοιμάσετε:

Εξάλειψη Ραγάδων και Κυτταρίτιδας για πάντα, εύκολα με μόνο 3 συστατικά!

q234wtgsdzc-400x250


Οι ραγάδες είναι άσχημες ουλές που εμφανίζονται στο δέρμα ως αποτέλεσμα απότομων αλλαγών βάρους, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστούν λόγω εγκυμοσύνης. 

Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν μερικές φυσικές θεραπείες που βοηθούν στην εξάλειψή τους.
Η κυτταρίτιδα είναι συσσώρευση του λιπώδους ιστού σε ορισμένες περιοχές του σώματος που σχηματίζει λακκάκια στο δέρμα. 

Προκαλείται από την κατακράτηση υγρών, την κακή κυκλοφορία, τις ορμονικές αλλαγές, την κακή διατροφή ή τον καθιστικό τρόπο ζωής. 

Υπάρχουν διάφορες μάρκες αφαίρεσης της κυτταρίτιδας στην αγορά, αλλά είναι ακριβές και συχνά αναποτελεσματικές και γι 'αυτό θα πρέπει να στραφείτε προς τις φυσικές θεραπείες.
Ωστόσο, εκτός από τη χρήση φυσικών θεραπειών, θα πρέπει να κάνετε και ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, προκειμένου να εξαφανισθούν οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα. 

Τακτική άσκηση, υγιεινή διατροφή και κατανάλωση άφθονου νερού, είναι απαραίτητα εάν θέλετε να μειώσετε την εμφάνισή τους. 

Η απολέπιση μπορεί επίσης να βοηθήσει, καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διεγείρει την κυκλοφορία του.
Σας παρουσιάζουμε το καλύτερο φάρμακο κατά των ραγάδων και της κυτταρίτιδας:

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


Ακούω συχνά ανθρώπους που θέλουν να εξαλείψουν τα αρνητικά συναισθήματα: όπως ο θυμός, ο φόβος, η ζήλια, η θλίψη. Γνωρίζετε τη λίστα, όπως και εγώ. Όποτε οι άνθρωποι μιλούν με τον τρόπο αυτό, θυμάμαι μια ιστορία την οποία ένας από τους πρώτους δασκάλους μου έλεγε. Ο David Quigley υπήρξε ο ιδρυτής της Αλχημικής Υπνοθεραπείας. Γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα, μιλούσε με βαριά προφορά του Νότου, και ο πατέρας του ήταν Βαπτιστής ιεροκήρυκας. Είναι ένας από τους πιο πολύχρωμους και το μοναδικούς στο είδος του ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ.
«Θυμάμαι μία πελάτισσα που είχα» μας είπε κάποτε σε ένα μάθημα, «κάναμε έναν καθοδηγούμενο οραματισμό, κατά την οποία κατέβηκα σε μια παραλία, σε ένα πολύ όμορφο μέρος, για να μιλήσει με το παιδί μέσα της  την παιδική πλευρά του εαυτού της)».
Το να δουλεύουμε με το παιδί μέσα μας ήταν δημοφιλές εκείνη την εποχή, πίσω στη δεκαετία του '80.
«Λοιπόν, πριν το καταλάβω, ήθελε να πάρει το παιδί μέσα της για μια βόλτα σε μια βάρκα με κουπιά που βρήκε, πολύ βολικά, αγκυροβολημένη εκεί στην ακτή. Μόλις βγήκαν στα βαθιά, πριν καταλάβω τι συνέβαινε, άρπαξε το μικρό κορίτσι, και την πέταξε στη θάλασσα. Μετά μου είπε ότι τραβώντας κουπί, επέστρεψε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, πίσω στην ακτή. Προσπάθησα να το συζητήσω μαζί της, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη, ήθελε αυτό το εξηρτημένο, αξιολύπητο, γρινιάρικο παιδί πνιγμένο, μια για πάντα.

«Όταν επέστρεψε την επόμενη εβδομάδα για μια άλλη συνεδρία, δεν φαινόταν να είναι πολύ καλά. Κλείσαμε τα μάτια να κάνουμε έναν άλλο οραματισμό μαζί. Ήλπιζα να διορθώσω τη ζημιά. Μου επέτρεψε να την οδηγήσω πίσω στην παραλία. Και τότε, ποιαν βρήκε να βγαίνει από το νερό, με τα φύκια να κρέμονται από το πρόσωπό της; Αυτό το εσωτερικό παιδί. Και επιτρέψτε μου να σας πω, φίλοι μου, ήταν τσαντισμένη».

Podemos

10291194_10152035796731316_5430187161612910929_n
Τον ΗΠΙΑΜΕ συντροφοι, we drunk it comrades.
Φημες αναφερουν οτι οι Ιθπανοι, βλεπωντας τα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ της Ελλαδας του Αλιεξη και ακουγωντας τις αναλογες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του συντροφου Ιγκλεσιας- του αντιστοιχου ΑΠΛΥΤΟΥ με την αλογοουρα- σκεφτηκαν:
Μηπως ειναι καλυτερα με ανοιχτες τραπεζες?
Μηπως ειναι καλυτερα να μπορουμε να κανουμε ΑΝΑΛΗΨΗ (τη θυμαστε τη λεξη? ειναι οταν παιρνεις λεφτα..) τα λεφτα ΜΑΣ?
Μηπως να μη παρουμε νεο μνημονιο?
Μηπως να μη πληρωνουμε 70-80% φορο και να μας μεινει και κατι να ζησουμε?
Ρε λες να γινουμε Ελλαδα? και να μας χωσει κανενα ΕΝΦΙΑ ο συντροφος Αλογοουρας, καμμια εισφορα Αλληλλεγύης και ολα αυτα που ΘΑ καταργουσε ο κολοτουμπακιας εκει?
Καλα δεν ειναι το ΦΠΑ στο 21%? Γιατι να παμε στο 24%? Για να πληρωνουμε ΕΡΤ και Φωτοπουλο? Για να κανουμε τις καθαριστριες γραμματεις στα δικαστηρια?
Λες να μας λεει ΜΠΟΥΡΔΕΣ αυτος ο ΣΑΧΛΑΣ που το παιζει και bro με τον Greco Mascara?
Λες να μας αρχισει και αυτος στις ….ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ?

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Δεν αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον με τα μάτια αλλά με το μυαλό. Πώς όμως ο νους μας «διαβάζει» την πραγματικότητα μέσα από εικόνες; Είναι σαν να λύνουμε ένα δύσκολο πρόβλημα. Τα λάθη είναι οι ψευδαισθήσεις.
1reh6b
Όλοι λίγο-πολύ έχουμε μπερδευτεί με κάποια εικόνα που δίνει την ψευδαίσθηση της κίνησης, με έναν χώρο έξυπνα διαμορφωμένο που δείχνει μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι ή έχουμε θαυμάσει τα έργα με την ιδιόμορφη συμμετρία του Μ.C. Escher.
EscherΠώς ο εγκέφαλος «διαβάζει» την πραγματικότητα μέσα από εικόνες;
Οι εικόνες αντιπροσωπεύουν άμεσα αλλά λίγα και βιολογικά ασήμαντα χαρακτηριστικά του αντικειμένου. Σημαντικό από βιολογική άποψη είναι αν το αντικείμενο είναι δηλητηριώδες, σκληρό, βαρύ, φιλικό, εχθρικό, που δεν είναι χαρακτηριστικά των εικόνων.
H ζωή του κατόχου του ματιού εξαρτάται από το πώς θα ερμηνεύσει αυτές τις εικόνες. Αρα τα μάτια έχουν μικρή βιολογική σημασία αν δεν υπάρχει εγκέφαλος για να ερμηνεύσει τις εικόνες που προσλαμβάνουν. Το να αντιληφθούμε την πραγματικότητα μέσα από τις εικόνες είναι σαν να λύνουμε ένα δύσκολο πρόβλημα. Τα λάθη είναι ψευδαισθήσεις που μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε αίσθηση.
Δύο μεγάλες αντιληπτικές θεωρίες προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί υπάρχουν αυτές οι ψευδαισθήσεις.
H λεγόμενη «cue theory» διατείνεται ότι οι ψευδαισθήσεις είναι το προϊόν εισερχομένων αισθητηριακών πληροφοριών και της από-πάνω-προς-τα-κάτω εγκεφαλικής επεξεργασίας (Allard, 2001).
Επιστήμονες όπως ο Gibson παρατήρησαν ότι η «cue theory» δεν περιγράφει το πώς οι άνθρωποι αντιδρούν σε πραγματικές καταστάσεις. Σύμφωνα με την άμεση αντίληψη, όλες οι πληροφορίες έρχονται από τις αισθήσεις μας και δεν χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία από ανώτερα εγκεφαλικά κέντρα.

Υπολογίστε μόνοι σας τη βέλτιστη καρδιακή συχνότητα που πρέπει να γυμνάζεστε



Για να απολαύσουμε τα αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι παλμοί μας να βρίσκονται σε επίπεδο 60-80% της ΜΚΣ μας.
Ένας πολυ εύκολος τρόπος να βρούμε την μεγίστη καρδιακή συχνότητα είναι να αφαιρέσουμε από το 220 την ηλικία μας.
Για παράδειγμα εάν ένας αθλούμενος είναι 30 ετών, η ΜΚΣ του είναι 190.
Όταν λοιπόν θα θέλει να κάνει αερόβια άσκηση και να απόλαυση την μεγίστη απόδοση της άσκησης οι παλμοί του θα πρέπει να είναι 130 ως 152.

Αντιοξειδωτικά αλά ... ελληνικά



Ο καφές αποτελεί τα τελευταία χρόνια αντικείμενο έντονου ερευνητικού ενδιαφέροντος, λόγω των ενδεχόμενων σημαντικών επιδράσεων του στην καλή μας υγεία. 

Μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις που έγιναν τελευταία σχετικά με τον καφέ είναι η παρουσία σε αυτών ουσιών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Κυριότερες από αυτές είναι τα χλωρογενή οξέα.


Τα ισχυρά αυτά αντιοξειδωτικά συστατικά φαίνεται σήμερα από πολλές μελέτες ότι σχετίζονται με σημαντικά οφέλη για την υγείας μας, όπως καλή λειτουργία των αγγείων, προστασία από το διαβήτη τύπου ΙΙ και πολλά άλλα. Και ένα τέτοιο κλασσικά παράδειγμα είναι η μελέτη της Ικαρίας. Σύμφωνα με αυτά, οι μακροβιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, που δεν είναι άλλοι από τους κατοίκους της Ικαρίας, οφείλουν τη μακροβιότητα τους και στον ελληνικό καφέ.

Θυμός: Πώς να τον μειώσω και να τον σταματήσω τελείως φυσικά, για να μην κάνω κακό στην ψυχολογια μου και στην ψυχολογια των άλλων



Μπορεί πολλοί να μην το αντιλαμβάνονται, αλλά ο θυμός είναι ένα ιδιαίτερα τοξικό συναίσθημα για την ψυχολογία μας. 

Ο θυμός μπορεί να προκαλέσει τόσο πολύ πόνο, τόσο εσωτερικά σε μας τους ίδιους, όσο και στις σχέσεις μας, καθώς και ευρύτερα στην κοινωνία μας όταν εξαπλώνεται. 

Το συναίσθημα που βιώνουμε ως «θυμό», είναι μια σειρά από γεγονότα στην ψυχολογία μας, όπου είναι σχεδιασμένα για να μας κάνουν να χειριστούμε πιθανούς κινδύνους, απειλές ή πόνους

Μόλις εμφανιστεί η απειλή αυτή, απαντάμε ενστικτωδώς μαχόμενοι ενάντια σε αυτή με θυμό. 
Είναι πολύ εύκολο για τα άτομα που δεν είναι συνειδητά να τους καταλαμβάνει εύκολα ο θυμός και να μην μπορούνε να τον ελέγξουν με απροσδόκητες συνέπειες, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους άλλους γύρω τους.

         
Και όλη αυτή η τοξικότητα του θυμού πολλαπλασιάζεται και επεκτείνεται και στην κοινωνία μας.Όσο πιο συνειδητοί γινόμαστε, τόσο πιο εύκολα μπορούμε να ελέγξουμε τον θυμό, μέρα με τη μέρα, λεπτό προς λεπτό.

Ο θυμός τελικά προκαλείται κατόπιν μιας σειράς από σκέψεων και απόψεων που έχουμε διαμορφώσει για το τι ακριβώς συνέβει ή τι πιθανολογούμε πως θα γίνει αμέσως μετά. Θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα μας για να γίνουμε πιο συνειδητοί προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον καθημερινό θυμό.
Παρακάτω δίνουμε μερικές πρακτικές που μπορούν να βοηθήσουν και μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως μόλις νιώσετε τον θυμό να σας καταλαμβάνει:   

ΠΙΑΣΕ ΚΟΥΠΙ

Διώξε το λίπος από την κοιλιά σου χωρίς να κάνεις ούτε έναν κοιλιακό.

Η όρθια κωπηλατική δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. «Μπορεί να μην κουνάς τον κορμό σου, αλλά μετά  θα αισθάνεσαι τους κοιλιακούς σου πέτρα» υποστηρίζει ο Tony Gentilcore, γυμναστής.
Το πλεονέκτημά σου
Οι πιο πολλοί άντρες προσπαθούν να γραμμώσουν τους κοιλιακούς τους εκτελώντας ροκανίσματα, πλάγιους κοιλιακούς ή ανυψώσεις ποδιών. Ο Gentilcore αναφέρει ότι αυτή η προσέγγιση είναι λανθασμένη. «Η πρωταρχική λειτουργία του κορμού είναι να αποτρέπει την κίνηση». Η κωπηλατική από όρθια θέση σε πλάγια θέση βελτιώνει την ισορροπία του κορμού και την ικανότητα να φέρνει αντίσταση στις δυνάμεις που προσπαθούν να τον κινήσουν.

Για τις Ελληνίδες το μέγεθος μετράει



Παρά τις αλλεπάλληλες έρευνες που προσπαθούν να τεκμηριώσουν επιστημονικά ότι το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν μετράει και πως ο φυσιολογικός μέσος όρος είναι τα 13 εκατοστά, για τους Έλληνες ικανοποιητικά είναι από 17 εκατοστά και πάνω.

Σύμφωνα με οκταετή έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, σε 3000 άνδρες και γυναίκες, το μέγεθος του πέους παίζει καταλυτικό ρόλο, επηρεάζοντας την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη, τον οργασμό και την ικανοποίηση των συντρόφων. 

Ποσοστό πάνω από 80% απάντησε καταφατικά στο ότι το μέγεθος παίζει ρόλο στη σεξουαλική απόδοση. 

Ενώ όμως τα 13 εκατοστά αποτελούν το φυσιολογικό μέσο όρο, στη συνείδηση ανδρών και γυναικών στη χώρα μας τα 17 εκατοστά θεωρούνται το κανονικό μέγεθος. 

Μεταμορφώστε τη ντροπαλοτητα σας σε σεξαπίλ όπου θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σχεσεις


 
Κάποια άτομα στις σχεσεις τους, και όχι μόνο, είναι ντροπαλά και αυτό μπορεί να είναι εμπόδιο προσέγγισης στην αρχή.

Η συστολή δεν πρέπει απαραίτητα να είναι κακό πράγμα για τις σχεσεις.

Στην πραγματικότητα, μελέτες αποδεικνύουν πολλοί άνδρες αλλά και πολλές γυναικες λατρεύουν τα ντροπαλα ατομα και κάνουν καλύτερες σχεσεις μαζί τους.

Όταν βλέπουν πως είναι ήρεμα και λιγομίλητα, πολλοί τα προτιμούν καθώς δεν θέλουν πολλές κουβέντες, γκρίνιες και τσακωμούς.

Νιώθουν πως έχουν εξασφαλίσει την ηρεμία και τη γαλήνη στις σχεσεις τους.

Εάν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τη ντροπαλοτητα σας, θα μπορείτε επίσης και να την αγαπήσετε.

Το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση! 

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι πρόκειται για σας.


Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είστε ντροπαλοί! Αν ήσασταν πάντα έτσι, τότε είναι πιθανό ότι θα είστε πάντα.

Αντί να κατηγορείτε τον εαυτό σας για το γεγονός ότι δεν είστε ένας από εκείνους τους κοινωνικούς ανθρώπους οι οποίοι κάνουν εύκολα νέες γνωριμίες, θα πρέπει να αποδεχθείτε καλύτερα τον εαυτό σας όπως είστε και θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους παρόλα αυτά. 



Αποδεχτείτε τη ντροπαλοτητα σας χωρίς αρνητικά συναισθήματα
Αναγνωρίστε ότι ένα ομιλητικό άτομο δεν είναι πάντα κατ' ανάγκην σέξι.


Ακόμη και ένα άτομο που πάντα κάνει αστεία μπορεί εύκολα να γίνει ενοχλητικό.

Μερικές φορές, η ντροπαλότητα είναι περισσότερο ένας τρόπος να σέβεσαι την οικειότητα και το χώρο κάποιου και μια συνεχή προσπάθεια να μην γίνεσαι ενοχλητικός/η.


Βλέποντας το από αυτή την άποψη, δεν φαίνεται σαν ένα ελάττωμα πια, έτσι δεν είναι;

Φρούτα του πάθους για λαμπερό δέρμα!



Ο λωτός είναι πλούσιος σε βιταμίνη Α και βιταμίνη C. Γι 'αυτό είναι πολύ χρήσιμος για τη συνολική υγεία του σώματός και του δέρματος. Όταν το χρησιμοποιείτε ως scrub, οι μικροσκοπικοί σπόροι του λειτουργούν ως απολεπιστικό!
Υλικά:
Πάρτε τον πολτό από ένα φρούτο του πάθους και βάλτε τον σε ένα γυάλινο μπολ.
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη πλιγούρι βρώμης.
Μια πρέζα κουρκουμά σε σκόνη και
Δύο ή τρεις σταγόνες φρέσκο ​​χυμό λεμονιού.
Τώρα ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά μέχρι να γίνουν μια λεία πάστα.



Μέθοδος εφαρμογής:

ΧΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ


Κάψε 1000 θερμίδες με 5 ασκήσεις
Για να καις τετραψήφιο αριθμό θερμίδων σε καθημερινή βάση δεν χρειάζεται να κάνεις όλη μέρα προπόνηση. 
Μια ώρα είναι το μόνο που χρειάζεσαι.
Δοκιμάστηκε από τον... Βαγγέλη Πολυμερόπουλο, Men’s Health Fitness Expert. Προπόνηση σχεδιασμένη από τον Robert dos Remedios, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή δύναμης και φυσικής κατάστασης.
Ιδανική για… Να χάσεις κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και να αυξήσεις την καθαρή μυϊκή σου μάζα.
ΕξοπλισμόςΕνας αλτήρας, ένα kettlebell, ένας πάγκος προπόνησης και μια μπάρα με ρυθμιζόμενο ύψος.
Θερμίδες που Καις1.000+ θερμίδες για έναν άντρα με ύψος 1,80 μ. και βάρος 85 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της καύσης των θερμίδων που γίνεται το 24ωρο μετά την προπόνηση. 
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣΚάνε τις ασκήσεις σε κύκλο, εκτελώντας την καθεμία για 30 δευτερόλεπτα με 15 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσά τους. Μόλις ολοκληρώσεις και τις 5 ασκήσεις, ξεκίνα τον κύκλο από την αρχή. Εκτέλεσε 4 συνολικά, αυξάνοντας το χρόνο ξεκούρασης κατά 15 δευτερόλεπτα στον κάθε κύκλο. 

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ οι selfies για την υγεία;



Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να προσθέσουν μια ακόμα…
καθημερινή μας συνήθεια -ή ανάγκη -στη λίστα των «υπόπτων» για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας: το μπλε φως από τους υπολογιστές και τα smartphones.
Υπάρχει φως που μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα από τη UV ακτινοβολία και να βλάψει την επιδερμίδα ακόμα περισσότερο; Δυστυχώς ναι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες. Ονομάζεται ορατό φως υψηλής ενέργειαςή HEV (high-energy visible light ) και είναι το μπλε φως που εκπέμπουν οι υπολογιστές και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.
Μολονότι η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση μόλις τώρα ουσιαστικά αρχίζει, οι πρώτες διαπιστώσεις δεν είναι πολύ ευχάριστες.

Πώς θα προσελκύσετε τις σωστές σχεσεις, τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας; Μερικά θετικά βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να το καταφέρετε



Η οικογένεια δεν χρειάζεται να είναι πάντα εξ’ αίματος. Οι σωστές σχεσεις, οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή σας θα πρέπει να σας εκτιμούν και να θέλουν το καλύτερο για σας. 

Οι σωστές σχεσεις θα θέλουν να τα πηγαίνετε καλά σε όλους τους τομείς, είναι εκεί για να σας υποστηρίζουν και εμψυχώνουν, δίχως να ζητούν ανταλλάγματα. Χαίρονται με τη χαρά σας, λυπούνται με τονπόνο σας και είναι εκεί για να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας όποτε το χρειαστείτε και όποτε πραγματικά μπορούν. 

Αυτοί είναι η πραγματική σας οικογενεια, και αυτοί που πραγματικά θα πρέπει να μετράνε για σας. 

Τώρα πως θα προσελκύσετε αυτούς τους ανθρώπους, αυτές τις αυθεντικές σχέσεις στη ζωή σας, είναι ένα άλλο ζήτημα. 

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι και να κάνετε κάποια απαραίτητα βήματα.
  
Παρακάτω σας δίνουμε μερικά από αυτά, όπου θα σας βοηθήσουν να έχετε τις σωστές σχέσεις στη ζωή σας: 



Ελευθερωθείτε από τα αρνητικά και τοξικά άτομα στη ζωή σαςΓια να μπορέσουν να σας βρουν τα θετικά άτομα, θα πρέπει να είστε ελεύθεροι από τοξικότητα στη ζωή σας.

Θα πρέπει να αρχίσετε να περνάτε χρόνο με θετικά άτομα, όπου δεν είναι μέσα στην γκρίνια και στη μιζέρια. Όπου δεν σας επιβαρύνουν ψυχικά και νιώθετε πολύ θετικά και όμορφα όταν βρίσκεστε γύρω τους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάτε με άτομα που σας «ρουφούν» στην κυριολεξία όλη την ενέργεια.
Ξεπεράστε όλα εκείνα τα άτομα που δεν είναι πλέον κοντά σας
Η αλήθεια είναι πως θα έχετε πολλά άτομα κοντά σας όσο τους δίνετε κάτι που χρειάζονται.


Και όταν δεν χρειάζονται πλέον κάτι από σας, απλά εξαφανίζονται. Μόλις το αντιληφθείτε πως το κάνουν 2-3 φορές, θα πρέπει να τους αποβάλετε μια και καλή από τη ζωή σας. Απλά 
ξεπεράστετουςΔεντουςέχετεανάγκηαυτοίσαςέχουνΔεν θέλετε να έχετε μια σχέση που είναι δίνω και παίρνω. Θέλετε μια σχέση που είναι εκεί κοντά σας για σας και μόνο. Μην τους ξαναβάλετε στη ζωή σας, μόλις ξαναεμφανιστούν από το πουθενά, γιατί θα είναι και πάλι επειδή κάτι θα θέλουν από σας.  

ΜΙΛΑ ΒΡΩΜΙΚΑ

Τσέκαρε τις 4 περιστάσεις, στις οποίες δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεχάσεις τους τρόπους σου

Στη Μάχη με τον Πόνο
Mελέτη του 2011 από το πανεπιστήμιο Keele βρήκε πως, όταν οι άνθρωποι έβριζαν, είχαν την ικανότητα να κρατήσουν τα χέρια τους μέσα σε παγωμένο νερό περισσότερη ώρα σε σχέση με το αν χρησιμοποιούσαν κόσμιες εκφράσεις.
Στο Κρεβάτι
«Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τα βρωμόλογα στο κρεβάτι» λέει η Jamye Waxman, σεξολόγος. «Πες της τι πρόκειται να της κάνεις» προτείνει η Waxman. Καλό, όμως, είναι να αποφύγεις τις προσταγές, καθώς ο σκοπός είναι να φανείς σέξι, όχι επικίνδυνος.

Νέες συστάσεις για τη διάρκεια ύπνου σε παιδιά και εφήβους



Για πρώτη φορά, η Αμερικανική Ακαδημία για τη Μελέτη του Ύπνου δημοσίευσε συστάσεις σχετικά με τη διάρκεια ύπνου που συνδέεται με βέλτιστη υγεία σε παιδιά και εφήβους.

Σύμφωνα με τις εν λόγω συστάσεις, η συνολική διάρκεια ύπνου, συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού ή απογευματινού ύπνου, θα πρέπει να είναι:

5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Gadget πρώτης ανάγκης στην κουζίνα σου
1. Πολυεργαλείο 3 σε 1
Α. Ημικύκλιο: Είναι ο βασικός σύμμαχός σου στον καθαρισμό της σχάρας ψησίματος. Κάθε σημείο του μπορεί να φτάσει και να καθαρίσει οποιαδήποτε δύσκολη γωνία, που καμία βούρτσα δεν θα το έκανε.
Β. Αιχμή: Ανοιξε τρύπες σε δοχεία, για να διευκολύνεις τη μετάγγιση του περιεχομένου τους.
Γ. Ξύστρα: «Χρησιμοποίησέ τη με απορρυπαντικό πιάτων, για να βγάλεις τους δύσκολους λεκέδες από τον πάτο της κατσαρόλας ή του ταψιού» λέει ο Mika Lata, σεφ και ιδιοκτήτης του FIG και του Ordinary.
2. Πένσα
Με το δάχτυλο βγάλε τα κόκαλα που προεξέχουν από τη ράχη του ψαριού. «Πιάσε τα με την πένσα και τράβα τα προς την κατεύθυνση του κεφαλιού του» λέει ο Bryan Calvert, σεφ και ιδιοκτήτης του James in Brooklyn στη Νέα Υόρκη.

Μερικά βασικά σημεία που δεν πρέπει να ξεχνάτε, ενώ φοράτε το άρωμα σας!


Χρησιμοποιώ άρωμα καθημερινά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Μετά από λίγες ώρες έχω την αίσθηση ότι έχει ξεθωριάσει.
Μερικές φορές, αν βάλω περισσότερο από το συνηθισμένο, τότε μου προκαλεί πονοκέφαλο.


Σχεδόν ο καθένας χρησιμοποιεί άρωμα σε καθημερινή βάση, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής τους. Ακολουθήστε τα παρακάτω για να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να το αισθάνεστε φρέσκο ​​όλη την ημέρα.

Μερικά βασικά σημεία που δεν πρέπει να ξεχνάτε, ενώ φοράτε το άρωμα σας

«ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ: «Διατροφικές συνήθειες»


Υπάρχουν άπειρες τοιχογραφίες που απεικονίζουν την καθημερινή ζωή, απ΄τις οποίες πληροφορούμαστε πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν την τέχνη της παρασκευής ψωμιού από τα προϊστορικά χρόνια με συνταγές καταγεγραμμένες σε παπύρους. Αιγύπτιοι ψήστες δίδαξαν την τέχνη της αρτοποιΐας στους αρχαίους Έλληνες. 

Αναμφίβολα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έτρωγαν πολύ καλύτερα από άλλους λαούς του αρχαίου κόσμου και αυτό το όφειλαν στην εύφορη κοιλάδα του Νείλου. Το μεγάλο τους ποτάμι επέτρεπε να υπάρχει ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος που ευνοούσε την ανάπτυξη της γεωργίας. 

Έψηναν ψωμιά με μαγιά σε τρεις τύπους με σιτάρι για την αριστοκρατία, με κριθάρι για το λαό και με καλαμπόκι για τους φτωχούς.

Το ψωμί και η μπύρα ήταν οι δύο πυλώνες της αιγυπτιακής διατροφής.
Ο καθένας, από τον ανώτατο ιερέα έως τον χαμηλότερο στην ιεραρχία εργάτη, έτρωγε αυτά τα δύο τρόφιμα κάθε μέρα, αν και η ποιότητα των τροφίμων που προορίζονταν για τον ιερέα αναμφίβολα θα ήταν υψηλότερη.

Το ψωμί μπύρας φτιαχνόταν από ζύμη που είχε περισσότερη μαγιά και ψηνόταν σε θερμοκρασία που δεν σκότωνε τις καλλιέργειες ζύμης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα