Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Εφάρμοσε μείγμα από μπανάνα και μπύρα στα μαλλιά του - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ... απίστευτα!

He-Μικτή-Μπανάνα-και-Beer-και-Εφαρμοσμένη-to-His-Μαλλιά

Η τριχόπτωση είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο και μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στην αυτοεκτίμηση του ατόμου. Όποιος έχει βιώσει απώλεια μαλλιών ξέρει ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές θεραπείες που να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση και να τονώσουν την ανάπτυξη νέων μαλλιών.
Αν είστε μεταξύ αυτών των ατύχων που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια, έχουμε την τέλεια φυσική θεραπεία που θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα διεγείρει νέα ανάπτυξη τριχών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το καλύτερο μέρος αυτού του φαρμάκου είναι ότι είναι απολύτως φυσικό, ελεύθερο από τοξίνες, εύκολο να παρασκευαστεί και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες. 

Θα χρειαστείτε

15 εμπνευσμένοι τρόποι με τους οποίους η ανθρωπότητα έχει σεβαστεί τον φυσικό κόσμο!

Η Γη είναι το υπέροχο μέρος που ονομάζουμε σπίτι. Είναι καθήκον μας να συμπεριφερθούμε στον φυσικό κόσμο με αγάπη και σεβασμό και να τον διατηρήσουμε όσο μπορούμε όμορφο και υγιή . Αλλά αν αυτό αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για όλη την ανθρωπότητα, είναι δυνατό να αρχίσει με κάτι σχετικά μικρό- φυτεύοντας ένα δέντρο, για παράδειγμα, ή τουλάχιστον να μην κοπεί ό, τι έχει ήδη αναπτυχθεί.
Σας παρουσιάζουμε 15 από τις καλύτερες φωτογραφίες που γεμίζουν την ανθρώπινη καρδιά με ζεστασιά. Εικόνες όπως αυτές μπορούν να μας πείσουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε πραγματικά τον κόσμο προς το καλύτερο.

12 μύθοι για το σεξ




Περιεχόμενα
  1. Το μέγεθος του πέους
  2. Ο αυνανισμός σταματά
  3. Η ομοφυλοφιλία είναι παθολογική συμπεριφορά
  4. Η επιλογή συντρόφου στηρίζεται στη σεξουαλική επίδοση
  5. Οι άντρες είναι πάντα έτοιμοι για σεξ
  6. Η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι 30 λεπτά
  7. Το σεξ είναι καθημερινό για τα περισσότερα ζευγάρια
  8. Ο άντρας πρέπει να φέρνει τη γυναίκα πάντα σε οργασμό
  9. Η γέννηση του παιδιού ευνοεί τη σεξουαλική ζωή και τη σχέση του ζευγαριού
  10. Η χρήση πορνογραφικού υλικού είναι καταστροφική για τη σχέση
  11. Μετά την ηλικία των 60, δεν υπάρχει σεξουαλική δραστηριότητα
  12. Τα σεξουαλικά προβλήματα είναι πιο συχνά στους άντρες

Το μέγεθος του πέους















Τα προβλήματα στην εικόνα σώματος των αντρών αφορούν κυρίως στο μέγεθος του πέους τους. Η εικόνα σώματος αναφέρεται στις σκέψεις που κάνει κάποιος για το σώμα του, καθώς και στις πεποιθήσεις του για το πώς οι άλλοι το αντιλαμβάνονται.
Πολλοί άντρες, επηρεασμένοι από κοινούς μύθους ή από πορνογραφικές ταινίες, διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές αντιλήψεις σχετικά με το «φυσιολογικό» μέγεθος του πέους. Επίσης, ο μύθος ότι το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ευχαρίστηση της γυναίκας ενισχύει τη σημασία που αποδίδουν οι ίδιοι στο μέγεθος του πέους.
Η εικόνα σώματος επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία κυρίως μέσα από τις σκέψεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της επαφής (Pujols 2010). Όταν, δηλαδή, οι ανησυχίες για το σώμα είναι τόσο έντονες, που διασπούν την προσοχή από τα σεξουαλικά ερεθίσματα, τότε είναι πολύ πιθανή η μείωση της ικανοποίησης και η εμφάνιση δυσλειτουργίας.
Σε πρόσφατη μελέτη, το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Το μήκος ήταν λιγότερο σημαντικό από το πάχος και 32% ανέφερε πως το πάχος είναι σημαντικό.
Οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.).

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να έχουμε τόσα πολλά φωνήεντα» δηλώνει ο Ν. Φίλης



nikosfilisΤην απορία του σχετικά με τη διαχρονική επιμονή των κυβερνήσεων, των εκπαιδευτικών αλλά και της κοινής γνώμης ως προς τη διατήρηση τόσων πολλών φωνηέντων στη νέα ελληνική γλώσσα εξέφρασε με σημερινή του δήλωση ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως «κάλλιστα θα μπορούσαμε να κόψουμε τουλάχιστον δύο με τρία φωνήεντα».
«Στα ελληνικά έχουμε επτά βασικά φωνήεντα (α, ε, ι, η, υ, ο, ω) τα οποία γίνονται δώδεκα αν λάβει κανείς υπόψιν του και τα διγράμματα ει, οι, υι, αι και ου, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη οι γλώσσες φθάνουν μετά βίας τα έξι με επτά στο σύνολο» ανέφερε ο κ. Φίλης, μιλώντας σε συμβασιούχους ναυαγοσώστες-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Βάρκιζα.
«Τα παιδιά μας δεν μιλούν και δεν γράφουν σωστά ελληνικά. Κάτι φταίει, αλλά τι; Λένε ότι ο πλούτος της γλώσσας βοηθά τους νέους να αναπτύσσουν κριτική σκέψη και εκφραστική δύναμη. Εγώ δεν ξέρω. Ίσως όλα αυτά τα φωνήεντα να μπερδεύουν τελικά τα παιδιά» σημείωσε ο υπουργός, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής διαλόγου, αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς, για τη μελέτη του θέματος.

Αν η Ρόδος ανήκε στην Βουλγαρία θα είχε 10 ασθενοφόρα στην βάρδια!!! Δεν ανήκει όμως και έχει 3, άντε 4 το καλοκαίρι!!!!!





ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...;;;;

Οι αριθμοι λενε την αληθεια...


ΑΥΣΤΡΙΑ : εκταση μικροτερη απο την Ελλαδα,πληθυσμος 8,5 εκ κατοικοι,νησια: κανενα, πολλα βουνα με χειμερινο τουρισμο...
Ασθενοφορα : 2.500 απο τα οποια τα 700( ενα ανα 12.000 κατοικους) ειναι σε υπηρεσια 24ωρες το 24ωρο για ολο τον χρονο και τα υπολοιπα 1,800 καλυπτουν εποχικες αναγκες ,εκτακτα μαζικα δυστυχηματα και τουριστικες περιοχες.
Υπαλληλοι : πανω απο 5,000 μονιμοι διασωστες,4,000 εποχικοι με συμβαση 1 χρονου απο τους οποιους 3μηνες εκπαιδευση και 9 μηνες εργασια και 50.000 !! εθελοντες κυριως του Ερυθρου Σταυρου.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ :(εκει που παμε για να φτιαξουμε δοντια και να παμε με καμμια 18χρονη) εκταση : λιγο μικροτερη απο την Ελλαδα,νησια : κανενα και σχεδον ιδια μορφολογια εδαφους με την Ελλαδα.πηθυσμος 7,5 εκ κατοικοι και κατι ψιλα
Ασθενοφορα : 675 επειγοντων το 2009 (ενα ανα 11.000 κατοικους) και περιπου 350 τα οποια κανουν τις αιμοκαθαρσεις και διακομιζουν νεκρους απο δυστυχηματα ή οτιδηποτε αλλο και βρισκονται σε δημοσιο χωρο !!
Υπαλληλοι : το 2009 υπηρχαν 6,600 πληρωματα και 300 γιατροι περιπου.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ : εκταση το 1/3 της Ελλαδας,χωρις κανενα νησι και μια απεραντη ευθεια....πληθυσμος :16,5 εκ κατοικοι
Ασθενοφορα : 670 24ωρες το 24ωρο (ενα ανα 25,000 κατοικους)


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ : ΠΛΗΘ.3,2 εκατομυρια,ασθενοφορα 255 (ενα ανα 12,000 κατοικους, Εργαζομενοι :2,100 πληρωματα και 300 γιατροι


ΠΟΛΩΝΙΑ : ΠΛΗΘ 38,5 εκατομμυρια, ασθενοφορα 1400 ( 600 κινητες μοναδες με γιατρο και 800 απλα ασθενοφορα με δυο διασωστες ή νοσηλευτη ή οδηγο και διασωστη ή νοσηλευτη. Εργαζομενοι :21.000 διασωστες,νοσηλευτες,γιατροι και οδηγοι και 1400 διοικητικοι,τεχνικοι και αλλες ειδικοτητες...


ΕΛΛΑΔΑ....(ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...) Πληθυσμος : 11.000.000 κατοικοι.

Χαρακτηριστικα :βουνα,κακοι δρομοι,νοσοκομεια και κεντρα υγειας υπο καταρρευση ,νησια δεν ξερω και εγω ποσες δεκαδες κατοικουνται και με εκατομμυρια τουριστες...

Ασθενοφορα : περιπου 320 (αναλογα τις βλαβες) απο τα οποια 250 με 260 επι 24ωρης βασης ( ενα ανα 40,000 κατοικους) και διακομιζομενα περιστατικα καθε χρονο 500,000. 

Αναζητείται η σύζυγος του πρωτομάστορα του κτιρίου του ΕΚΑΒ Ρόδου για να θυσιαστεί...ίσως μόνο τότε λυθεί η κατάρα!!!



Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Το Γιοφύρι Της Άρτας
Ημερομηνία καταχώρησης (02/06/2016)

Προς :  1) Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ
Κ. Καρακατσιανόπουλο Κων/νο
2) Διεύθυνση Παραρτήματος  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, 12η Περιφέρεια
Θέμα: Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ
Τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ συνεχίζονται, δυστυχώς καμία πρωτοβουλία  έως και σήμερα πάρθηκε για να δρομολογηθεί η λύση τους.

Οι συνάδελφοι του Τ/Α ΚΕΝΤΡΟΥ  του ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ  εργάζονται ουσιαστικά σε «κοινόχρηστο» χώρο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με αποτέλεσμα  να πλήττεται σοβαρά η   επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου και η νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων .
Σύμφωνα μάλιστα με προφορικές καταγγελίες μελών μας  , είναι πολλές οι φορές που ο τηλεφωνητής-ασυρματιστής-συντονιστής, (ίδιο άτομο) , δέχεται και  διαβιβάζει κλήσεις προς τα ασθενοφόρα έχοντας δίπλα του πολίτες είτε για πληροφορίες που βρίσκεται το τάδε γραφείο ή συγγενείς ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο για το πότε θα φύγουν μιας και χώρος που βρίσκετε το Τ/Α ΚΕΝΤΡΟ και ο χώρος στάσης των πληρωμάτων  είναι συνέχεια ανοιχτός. Επειδή κατά καιρούς  έχουμε γίνει μάρτυρες προπηλακισμών συναδέλφων, σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι συμβεί στο μέλλον.
Όσον αφορά τους χώρους στάσης των διασωστών δεν επαρκούν και δεν πληρούν τα ευρωπαϊκά στάνταρ υγιεινής .

Πανθρησκεία στα εγκαίνια του μεγαλύτερου τούνελ του κόσμου στην Ελβετία! (βίντεο)

Αγιασμός της σήραγγας απ'όλες τις θρησκείες.... Όλες;


Το μεγαλύτερο και βαθύτερο τούνελ του κόσμου εγκαινιάστηκε την Τρίτη στην Ελβετία, μετά από περίπου δύο χρόνια εργασιών

Ο Πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και ο νέος καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν ταξίδεψαν με την αμαξοστοιχία «Gottardo 2016» που εγκαινίασε την νέα αυτή σύνδεση.
Η 57 χιλιομέτρων σήραγγα San Gottardo θα παρέχει μια υψηλών ταχυτήτων σιδηροδρομική σύνδεση της Βόρειας με τη Νότια Ευρώπη, διασχίζοντας την καρδιά των Ελβετικών Αλπεων και ξεπερνά σε μήκος την 53,9 χιλιομέτρων σιδηροδρομική γραμμή Σεικάν στην Ιαπωνία. Η νέα αυτή σιδηροδρομική σύνδεση εγκαινιάστηκε με δύο τρένα να ξεκινούν από αντίθετες κατευθύνσεις μέσα στις Αλπεις.

Θα τους πάρουμε το κλειδί της ευτυχίας

post-304

Ο μύθος λέει ότι πριν ακόμη υπάρξει η ανθρωπότητα, μαζεύτηκαν διάφορα τελώνια για να σκαρώσουν μια φάρσα.
Λέει ένα απ’ αυτά:
«Πολύ σύντομα θα δημιουργηθούν οι άνθρωποι. Δεν είναι δίκαιο να έχουν τόσες αρετές και τόσες δυνατότητες. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να τους είναι πιο δύσκολο να πάνε μπροστά. Να τους γεμίσουμε διαστροφές και ελαττώματα… Αυτό θα τους καταστρέψει.»
Το μεγαλύτερο στα χρόνια τελώνιο, λέει:
«Προβλέπεται να έχουν ελαττώματα και διπλοπροσωπία, αλλά αυτό θα τους κάνει, απλώς, πιο ολοκληρωμένους. Νομίζω ότι πρέπει να τους στερήσουμε κάτι που, όπως και να ‘ναι, θα τους κάνει να ζουν κάθε μέρα κι από μια καινούργια πρόκληση.»
«Τι πλάκα θα ‘χει!!!» είπαν όλα μαζί.
Αλλά ένα νεαρό και πονηρό τελώνιο, από μια γωνία σχολιάζει:
«Πρέπει να τους πάρουμε κάτι σημαντικό… αλλά τι;»
Μετά από πολλή σκέψη, το μεγαλύτερο αναφωνεί:

Ο έρωτας σε κάνει μικρό παιδί


Ο έρωτας σε αλλάζει. Θέλοντας ή μη, το κάνει. Οι άμυνές σου πέφτουν. Το μυαλό σταματά να σκέφτεται λογικά. Το μόνο που σε κάνει να σκέφτεσαι είναι το αντικείμενο του πόθου σου. 


Θέλεις να το αρνηθείς, θέλεις να το κρύψεις μα τα σημάδια είναι εμφανή παντού. Άλλωστε, γι᾽ αυτό λένε πως ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται. 

Παράλογο; Ο έρωτας κατασπαράζει τη λογική.

Η ενέργειά σου θα έχει βαρέσει κόκκινο. Όλα τα πράγματα που για καιρό είχες αφήσει στην άκρη θα τα πιάσεις όλα ένα-ένα και θα τα κάνεις πράξη, αφού ως διά μαγείας βρήκες τη διάθεση να τα κάνεις. Θα σε ᾽χει κατακλύσει μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας. Εσύ θα νομίζεις πως φταίνε οι δύο παραπάνω εσπρέσο, όμως ο έρωτας είναι υπαίτιος κι εδώ. 

Χαμογελάς. Χαμογελάς συνέχεια και παντού. Χαμογελάς την ώρα που μαγειρεύεις, την ώρα που δουλεύεις, την ώρα που περπατάς. Χωρίς να σε νοιάζει αν θα σε παρεξηγήσουν οι γύρω σου ή αν θα σε περάσουν για χαζό παιδί. 

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2069 ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Πώς μπορεί να καλύψει κανένας 40 τρισ. χιλιόμετρα μέσα σε μερικές δεκαετίες; Αυτήν την απάντηση ψάχνει η NASA με ένθερμο υποστηρικτή του σχεδίου τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά και κάποιους στο Κογκρέσο που ζητούν το ταξίδι στο πιο κοντινό μας άστρο να έχει γίνει ως το 2069. Τότε που θα κλείσουμε 100 χρόνια από την προσεδάφιση στη Σελήνη.
1280px-Bussard_Interstellar_Ramjet_EngineΚαλλιτεχνική σύλληψη του διαστημόπλοιου Leonora Christine, από το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1970 Tau Zero, που τροφοδοτείται από μια προωθητική μηχανή με βάση τη σύνταξη, σχεδιασμένη από τον φυσικό Robert Bussard
Ένας μικρός αλλά καυτός διαστημικός πυρετός έχει πιάσει κάποιους Αμερικανούς (και όχι μόνο) που κοιτάνε μακριά, τουλάχιστον ως το πιο κοντινό άστρο, το Άλφα του Κενταύρου.
Για πρώτη φορά έχουν αρχίσει να υπάρχουν μαζί και οι ιδέες για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και οι άνθρωποι που έχουν τον τρόπο να τις υλοποιήσουν, είτε μιλάμε για χρήματα είτε για τον συντονισμό των επιστημόνων. Και πέρα από τις καλές προθέσεις μπορεί να υπάρχει πλέον και η νομοθετική κάλυψη ή έστω ένα σπρώξιμο από τους πολιτικούς, το απαραίτητο «καύσιμο» για να πάρουν μπρος οι μηχανές της ανακάλυψης.
Μαζί με το προϋπολογισμό της NASA για το 2017, ρεπουμπλικανός βουλευτής από το Τέξας και μάλλον από τους λίγους φίλος των διαστημικών ταξιδιών στο Κογκρέσο, κάλεσε την διαστημική υπηρεσία να αρχίσει να αναπτύσσει τα δικά της οχήματα για ένα διαστρικό ταξίδι. Ορίζοντας ολοκλήρωσης το 2069, δηλαδή 100 χρόνια από την κατάκτηση της Σελήνης!
Ο Τζον Κάλμπερσον, όπως γράφει το Science, είναι αυτός που ενθαρρύνει την διαστημική υπηρεσία να μελετήσει και να αναπτύξει ιδέες για την προώθηση ενός «διαστρικού επιστημονικού οχήματος» σε ταχύτητες ως το 10% της ταχύτητας του φωτός. Η ενθάρρυνση είναι τυπική, παρά μια πολιτική εντολή, αλλά δεν χάνει την αξία της.

Μυστηριώδη Αντικείμενα και Φώτα στον Α’ Π. Πόλεμο

Μυστηριώδη Αντικείμενα και Φώτα στον Α’ Π. Πόλεμο


Μήπως ο «Κόκκινος Βαρώνος» κατέρριψε στην πραγματικότητα έναν ιπτάμενο δίσκο ή «άγγελοι»έσωσαν τους άνδρες βρετανικών στρατευμάτων στα πεδία μαχών του Α “Παγκοσμίου Πολέμου;
Επιμέλεια Ηλίας Σιατούνης
Κάτι τέτοιες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει μια ομάδα Βρετανών αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών που θα ερευνήσουν τις παράξενες θεάσεις στον ουρανό κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι τα ΑΤΙΑ και οι μυστηριώδεις θεάσεις στον ουρανό είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο – αλλά εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων γινόντουσαν από την αρχαιότητα, άλλοτε σωρεία θεάσεων και άλλοτε μεμονωμένες.
Κατά τα πρώτα χρόνια του εικοστού αιώνος, είχαμε μια πληθώρα εμφανίσεων που προκάλεσαν πανικό στην κοινή γνώμη αφού τακτικά εμφανίζονταν και σε εφημερίδες. Με αποκορύφωμα τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου είναι απαραίτητη μια πιο επιστημονική προσέγγιση.
Ο Nigel Watson, συγγραφέας του βιβλίου «ΑΤΙΑ του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου», λέει, «Το βιβλίο μπορεί να θεωρηθεί ως ο πρώτος επίσημος οδηγός για τη μελέτη των ΑΤΙΑ, πολύ πριν η CIA ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση ενδιαφερθεί για το θέμα.»
«Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξαν πολλές αναφορές για μυστηριώδεις φώτα και αντικείμενα που κινούνταν στους ουρανούς. Αυτά μελετήθηκαν από τον Βοηθό Διευθυντή του Στρατιωτικού αεροναυτικής, Αντισυνταγματάρχη W.S. Brancker και του Αντισυνταγματάρχη Kell της τότε μυστικής υπηρεσίας, προκατόχου της Μ15. Ο Brancker και Kell μπορoύν να θεωρηθούν ως οι πρώτοι «Μόλντερ και Σκάλι που μελέτησαν τις εκθέσεις ΑΤΙΑ που έρχονταν στα γραφεία τους», λέει ο Nigel Watson.

Rosetta : Συστατικά της ζωής περιέχει ο κομήτης που παρακολουθεί η διαστημοσυσκευή

20160601_Rosetta_approaching_its_ultimate_destination300x340
Συστατικά που θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την προέλευση της ζωής στη Γη έχουν ανακαλυφθεί στον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko, που η διαστημοσυσκευή της ESA, Rosetta ερευνά σχεδόν για δύο χρόνια. Περιλαμβάνουν το αμινοξύ γλυκίνη, το οποίο βρίσκεται συνήθως σε πρωτεΐνες και φώσφορο, ένα βασικό συστατικό του DNA και των κυτταρικών μεμβρανών.
Οι επιστήμονες συζητούν εδώ και καιρό τη σημαντική πιθανότητα το νερό και τα οργανικά μόρια να μεταφέρθηκαν στη νεαρή Γη από αστεροειδείς και κομήτες, αφού ψύχθηκαν μετά τον σχηματισμό της, παρέχοντας ορισμένα από τα βασικά δομικά στοιχεία για την εμφάνιση της ζωής. Ενώ μερικοί κομήτες και αστεροειδείς είναι ήδη γνωστό ότι έχουν νερό με μια σύνθεση όπως αυτή των ωκεανών της Γης, η Rosetta βρήκε μια σημαντική διαφορά στον κομήτη της – τροφοδοτώντας τη συζήτηση σχετικά με το ρόλο τους στην προέλευση του νερού της Γης.
Αλλά τα νέα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι οι κομήτες είχαν, ωστόσο, τη δυνατότητα να «παραδώσουν» συστατικά ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία της ζωής όπως την ξέρουμε. Τα αμινοξέα είναι βιολογικά σημαντικές οργανικές ενώσεις που περιέχουν άνθρακα, οξυγόνο, υδρογόνο και άζωτο, και αποτελούν τη βάση των πρωτεϊνών. Μικρή ποσότητα από το πιο απλό αμινοξύ, τη γλυκίνη, είχαν βρεθεί σε δείγματα που επεστράφησαν στη Γη το 2006 από τον κομήτη Wild-2, από την αποστολή Stardust της NASA. Ωστόσο, η πιθανή επίγεια μόλυνση των δειγμάτων σκόνης έκαναν την ανάλυση εξαιρετικά δύσκολη.
Τώρα, η Rosetta έκανε άμεσες, επαναλαμβανόμενες ανιχνεύσεις γλυκίνης στην ασαφή ατμόσφαιρα ή «κόμη» του κομήτη του. «Αυτός είναι ο πρώτος σαφής εντοπισμός της γλυκίνης σε κομήτη», λέει η Kathrin Altwegg, κύρια ερευνήτρια του οργάνου Rosina που έκανε τις μετρήσεις και επικεφαλής συγγραφέας του άρθρου που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Advances. «Την ίδια στιγμή, ανιχνεύσαμε επίσης ορισμένα άλλα οργανικά μόρια που μπορούν να είναι πρόδρομοι της γλυκίνης, υπονοώντας τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να έχει σχηματισθεί».

Κρίση πανικού.



Η κρίση πανικού, έχει γίνει μία μάστιγα, η οποία ολοένα και απλώνεται. Και οδηγεί αυτόν που την βιώνει σε καταστάσεις«παραλύω». Δηλαδή αυτός που βρίσκεται μέσα στην κρίση πανικού νιώθει να παραλύει όλο του το σύστημα. Και έτσι είναι. Αφού η κρίση πανικού γίνεται πόνος και μάλιστα ο πόνος αυτός μοιάζει πολλές φορές ίδιος με έναν οργανικό. Η κρίση πανικού εκδηλώνεται με την αλλαγή της ανάσας στην αρχή και ύστερα μας οδηγεί σε ένα μάγκωμα, μούδιασμα μέσα από διάφορους πόνους.


Όσοι δεν έχουν περάσει από αυτό το μονοπάτι, δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν στους άλλους αυτό το κομμάτι και την εκδήλωση της.
Πώς όμως γεννιέται η κρίση πανικού ?
Η κρίση πανικού λοιπόν αρχίζει να δημιουργείται, όταν εμείς αρχίζουμε να υποβιβάζουμε μία από τις βασικές εσωτερικές μας αρχές της συνείδησής μας. Ο τρόπος που υποβιβάζουμε την αρχή μας αυτή, συνήθως γίνεται για τους άλλους. Είτε αυτός ο άλλος είναι μία δουλειά- εργασία, όπου μας ζητούν να υποβιβάσουμε κομμάτια της συνείδησής μας. Είτε από μία κατάσταση που μας οδηγεί σε μία μόνιμη ντροπή.
Έτσι ο συναισθηματικός μας κόσμος έχει έναν μόνιμο πόλεμο και ο πόλεμος αυτός αρχίζει να δημιουργεί την υποδομή για τις κρίσεις πανικού.
Οπότε όταν πάσχουμε από κρίσεις πανικού, αρχίζουμε να αναζητούμε ποια από τις εσωτερικές βασικές μας αρχές πιέζεται και από ποια κατάσταση. Ύστερα αναζητούμε γιατί συμπιέζουμε και πιέζουμε τους εαυτούς μας να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση πίεσης.
Δημιουργούμε ένα ημερολόγιο στο οποίο καθημερινά αναζητούμε την κάθε μας πίεση και ύστερα με τον σοφό εσωτερικό μας εαυτό αναζητούμε λύση και τρόπο αλλαγής συμπεριφοράς από εμάς για μας.
Μη φοβάστε το περιβάλλον σας και οι άνθρωποί ότι δεν θα σας δεχτούν και ότι δεν θα καταλάβουν αυτή σας την ανάγκη για αλλαγή.

ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ



1. “Από την κοιλιά της μάνας σου”. Περί της φράσεως ταύτης ο σεβ. σ. παρατηρεί ότι “λέγεται εις δήλωσιν της παλαιότητος συνηθείας τινός, η οποία υπάρχει εις τον άνθρωπον από της αρχής της υπάρξεώς του, και συνεχίζεται”. Και παραλληλίζει αυτήν προς την εν 49,1 παρομοίαν φράσιν του Ησαΐου “Εκ κοιλίας μητρός μου εκάλεσε το όνομά μου”.
2. “Ένας φεύγει, άλλος έρχεται”. Ως γράφει ο σεβ. σ., αύτη “χρησιμοποιείται προς δήλωσιν της διαδοχής μεταξύ των αποβιούντων και των ερχομένων εις την ζωήν”, παραλληλίζεται δε υπ’ αυτού προς την εν 1,4 φράσιν του Εκκλησιαστού “Γενεά πορεύεται γενεά έρχεται ”...

3. “Να ζυγίζης τα λόγια σου”. Κατά τον σεβ. σ., η φράσις αύτη “σημαίνει την οφειλόμενην προσεκτικότητα κατά την συζήτησιν … δεδομένου ότι η γλώσσα γίνεται πολλάκις αιτία πολλών κακών”, και παραλληλίζεται υπ’ αυτού προς την εν 28,25 της Σοφίας Σειράχ “Τοις λόγοις σου ποίησον ζυγόν και σταθμόν, και τω στόματί σου ποίησον θύραν και μοχλόν”.

Είμαστε η γενιά που δε θέλει να κάνει σχέσεις

Θέλουμε μια σχέση που να είναι επίσημη στο Facebook ώστε να τη δουν όλοι, να κάνουν like και να σχολιάσουν, θέλουμε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα διαμοιραστεί περισσότερο στο #relationshipgoals.
relationship goals
Θέλουμε να έχουμε ένα ραντεβού για το brunch της Κυριακής, κάποιον να συμπάσχει στη βαρεμάρα της Δευτέρας, μια παρέα για να τσιμπήσουμε κάτι τις Τρίτες, κάποιον να μας στείλει μια καλημέρα με sms την Τετάρτη. Θέλουμε ένα συνοδό για όλους τους γάμους που είμαστε καλεσμένοι (μα πώς το κατάφεραν; Πώς βρήκαν το έτερόν τους ήμισυ;). Αλλά είμαστε η γενιά που δε θέλει σχέση.
Περνάμε στην οθόνη του κινητού μας το ένα πρόσωπο μετά το άλλο με την ελπίδα να βρούμε το κατάλληλο άτομο. Προσπαθούμε να βρούμε την «αδελφή ψυχή» μας λες και γίνεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Διαβάζουμε άρθρα με τίτλους όπως «5 Τρόποι να ξέρεις ότι (αυτός) σε γουστάρει» και «7 Τρόποι να την κάνετε να σας ερωτευτεί» με την ελπίδα να γίνει κάποια στιγμή το άτομο αυτό η σχέση μας, λες και είναι κάποιο «ανέβασμα» φωτογραφίας στο Pinterest. Επενδύουμε περισσότερο χρόνο στο προφίλ μας στο Tinder από ότι στην προσωπικότητά μας. Παρόλα αυτά, δε θέλουμε σχέση.

ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0 "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ



Τελικά τι έχει περισσότερη σημασία; να γίνουμε αθάνατοι και να ζούμε αιώνια πάνω στην Γη;..αυτό μας διδάσκουν οι θρησκείες!

Ο κήπος της Εδέμ! Είμαστε σοβαροί; θα σκυλοβαρεθούμε! 
όχι μόνον παράδεισος δεν θα είναι αλλά μια αιώνια φυλακή!

Αν πιστεύετε ότι ο πλανήτης Γη είναι ο παράδεισος επειδή θα αποκτήσετε την αιώνια ζωή, ποιος σας λέει ότι όντως δεν είσαστε αθάνατοι και για να μην βαρεθείτε την ζωή και ξυπνήσετε από τον λήθαργο αλλάζετε προσωπικότητα και σώμα σε κάθε ενσάρκωση σας εδώ στην Γη;

Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται, και πλέον ζουν ενώ δεν ζουν σε μία κόλαση και φυλακή υψίστης ασφαλείας των ανθρώπινων ψυχών που κρατούν δέσμια την νοητή ουσία που είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΥΣ όμοιος με τον πολυδιάστατο  Άνθρωπο θεό.

Διότι ο κόσμος όλος είναι νοητός, μέσα στον Νου, κι εμείς αυτή την στιγμή ενσωματωθήκαμε έναν δεύτερο εαυτό, τον Αντινού, ο οποίος είναι το πνεύμα της διττής φύσης, αποτέλεσμα της ένωσης του φωτός με το σκότος, κι έχουμε μία αποστολή, να ζήσουμε στον αισθητό διττό χώρο ενός  διττού πνεύματος με σκοπό να το εξουσιάσουμε και όχι να μας εξουσιάζει.

Κι εμείς; γίναμε ένα με το διττό πνεύμα, ένα με αυτόν τον κόσμο!

ΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ



Kοίταξε να δεις που οι άνθρωποι σε υμνούν καθημερινά όταν σε βλέπουν φεγγάρι, όπως την θάλασσα το νερό την γη και τον αέρα που αναπνέουν, αλλά που να ήξεραν οι άμοιροι ότι αυτός ο έρωτας τους είναι η ίδια η φυλακή τους στον θάνατο της ζωής.

Βλέπεις η εικόνα είναι απάτη μερικές φορές, ειδικά όταν ο αέρας είναι το πνεύμα της ζωής της σάρκας, όπου ο θάνατος παίρνει μορφή, και η μορφή την λογική ως πνεύμα, και το πνεύμα είναι η λογική του κόσμου τούτου, όπου ο ισχυρός επιβάλλεται στον ανίσχυρο και του κατατρώει την σάρκα, όπου ο εγωισμός καταπατά κάθε ελευθερία, όπου η αγάπη είναι το καθαρό ανούσιο συμφέρον,

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; 

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ;




Οι Άνθρωπος που είναι Φως και Ζωή  όμοιος με τον Πατέρα, θέλοντας να συμμετάσχει στο σχέδιο του, στην κατανόηση της νέας διττής δημιουργίας που είναι αποτέλεσμα της ένωσης του Άγιου Λόγου με τα στοιχεία του σκότους από πυρ και πνεύμα, εισήλθε στον κύκλο που περικλείει τους επτά κύκλους της νέας διττής δημιουργίας από πυρ και πνεύμα. 

Με την είσοδο του στον όγδοο κύκλο που περικλείει την νέα δημιουργία, από Φως που ήταν μετατράπηκε σε Νου της Αρμονίας, και μέσα στους επτά κύκλους από Ζωή μετατράπηκε σε ψυχές.

Και αφού έμαθε την σύσταση των κύκλων της νέας διττής δημιουργίας από τον "αδερφό" του τον δεύτερο Νου δημιουργό από πυρ και πνεύμα, στην συνέχεια ο Άνθρωπος δημιούργησε σύμφωνα με την δική του φύση επτά ανθρώπινα θεϊκά σώματα.

Δημιούργησε τις ψυχές όπου φέρουν τις τέλειες ενέργειες από πυρ των δυνάμεων της αρμονίας, που υποδέχονται στον πυρήνα τους την νοητή ουσία του Ανθρώπου τον Νου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άνθρωπος θεός, θα μπορούσε να έχει συνεχώς επικοινωνία με τα είδωλα του τις ανθρώπινες ψυχές που θα έστελνε μέσα στους επτά κύκλους.

Και έτσι εισήλθαν τα είδωλα οι ανθρώπινες ψυχές αφού διέρρηξαν πρώτα τους κύκλους στον αισθητό και διττό κόσμο από πυρ και πνεύμα των επτά κύκλων.

Τρόμος στον αέρα- Οι συντριβές αεροσκαφών που συγκλόνισαν τον κόσμο (Photos)







Το να ταξιδέψεις με αεροπλάνο είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Καθημερινά γίνονται χιλιάδες πτήσεις και το ποσοστό ατυχημάτων/δυστυχημάτων είναι υπερβολικά μικρό. Υπάρχει όμως αυτό το ποσοστό και αποτελεί ακόμα απορία το πόσο εύκολο είναι να χαθεί μια πτήση απ’ τα ραντάρ. Τα ατυχήματα στα αεροσκάφη ίσως χρειάζονται απλά και μόνο ένα λεπτό για να συμβούν, αυτό το μοιραίο λεπτό, που σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ο πιο έμπειρος πιλότος δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.
Μηχανικές βλάβες, βόμβες, άλλου είδους τρομοκρατικές ενέργειες, αεροπειρατείες ή απλά μυστήριοι λόγοι μπορούν να προκαλέσουν τη συντριβή ενός αεροσκάφους. Οι λόγοι όμως δεν περιορίζονται εκεί, καθώς είδαμε και το πρόσφατο παράδειγμα του συγκυβερνήτη της Germanwings που αποφάσισε μόνος του να ρίξει το αεροσκάφος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα