Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μία γυναίκα;
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα γούστα και οι προτιμήσεις είναι τόσα πολλά, όσα σχεδόν και οι άνθρωποι στον πλανήτη γη. Και αυτό αν μας ρωτάς είναι το λογικό, διότι αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα όλοι οι άντρες θα ήθελαν τη Charlize Theron κι εμείς οι υπόλοιπες δε θα είχαμε καμία απολύτως τύχη. Εκτός βέβαια από τα γούστα, διαφορετικά είναι και τα σημεία που ο κάθε άνθρωπος προσέχει σε έναν άλλο.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι το σημείο πάνω στη γυναικεία εμφάνιση που προσέχουν πρώτα οι άντρες; Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν λοιπόν, μία έρευνα που διεξήχθη σε 6.000 άντρες, με ακριβώς αυτό το ερώτημα, έρχεται να ρίξει φως στα άδυτα του αντρικού μυαλού, και τελικά να μας αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο επιφανειακοί όσο νομίζαμε.

Το λαχανικό που βάζει φρένο στην υπερπλασία του προστάτη!

Το λαχανικό που βάζει φρένο στην υπερπλασία του προστάτη!
Ένα πολύτιμο συστατικό που ονομάζεται λυκοπένιο δρα αποτελεσματικά ενάντια στη διόγκωση του προστάτη, ένα συχνό πρόβλημα στους άντρες μεγαλύτερης ηλικίας.
Ο προστάτης αδένας αποτελεί μέρος του ουροποιητικού συστήματος και η διόγκωσή του –πάθηση γνωστή ως υπερπλασία– μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στην ούρηση.
Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Oncology and Cancer Case Reports, το λυκοπένιο επιβραδύνει τη διόγκωση του προστάτη και την εκδήλωση της υπερπλασίας.
Το λυκοπένιο βρίσκεται σε σημαντική ποσότητα στη ζουμερή τομάτα και της προσδίδει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της.

Πώς να διατηρήσουμε λευκά τα άσπρα ρούχα;

Πως μπορούμε να διατηρήσουμε τα λευκά μας όσο πιο λευκά γίνεται;

pos-diatiro-leyka-ta-rouxa-ingolden.gr
Τα λευκά ρούχα έχουν την τάση με το χρόνο και τα πλυσίματα να ξεθωριάζουν και να χάνουν τη λευκάδα τους.
Αυτό που μπορούμε λοιπόν να κάνουμε με τα λευκά ρούχα, είναι να τα μουλιάσουμε σε ζεστό νερό όπου έχουμε ρίξει

ΟΤΑΝ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ


Ξενοπηδιότανε η γυναίκα του. Κουβαλούσε ο φουκαράς αυτό τον πόνο, αυτό το κέρατο στο κεφάλι του, είχε από πάνω και τον γείτονα, βουλευτή του Σύριζα, άσχετο αυτό, που κάθε μέρα του έλεγε «Ντροπή σου!».
«Ντροπή σου, που στα φοράει η σύζυγος. Ντροπή σου, που το ανέχεσαι. Ντροπή σου, που δεν κάνεις κάτι. Κερατά!» Αυτά τον κατηγορούσε ο γείτονας, βουλευτής του Σύριζα, άσχετο αυτό.
Έπεσε βούκινο στη γειτονιά. Το 'ριξε στην απιστία και η σύζυγος του βουλευτή. Η χειρώτερη σουρτούκω έγινε αυτή. Κάθε βράδυ γύριζε στα μπαρ και σε ντίσκο. Μέχρι που έφερνε τους γκόμενους, όχι τον γκόμενο, όχι έναν γκόμενο, στο σπίτι της και κεράτωνε τον βουλευτή μπροστά στα μάτια του.
Κι αυτός, ο συριζαίος βουλευτής, πώς αντιδρά;

ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Γίνανε εκλογές στην Αυστρία, και έχασε το φαβορί. Για λίγες, πολύ λίγες ψήφους δεν βγήκε ο υποψήφιος ακροδεξιός. Αυτός που τον λένε ακροδεξιό. Αυτός που ο ίδιος λέει ότι είμαι ακροδεξιός, εθνικιστής. Όποια ταμπέλα του φοράνε. Όποια ταμπέλα φοράει ο ίδιος. Λες και έχει κάποια σημασία πως χαρακτηρίζεται, πως αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος υποψήφιος κυβερνήτης, πριν εκλεγεί.
Δηλαδή, τι; Αν ο κόσμος στην Ελλάδα δεν ψήφιζε τον...αριστερό Τσίπρα, αλλά τον δεξιό τάδε, τον ακροδεξιό δείνα, ο εν λόγω δεν θα έπαιρνε τα μέτρα που πήρε ο «αριστερός» πρωθυπουργός μας. Τέλος πάντων.
Επί της ουσίας. Πανηγυρίζει ο... Τσίπρας με την αποτυχία του ακροδεξιού στην Αυστρία. Για όνομα, ρε, πούστη μου! Τόσο, μα τόσο μαλάκα τον έχει τον Έλληνα ο πρωθυπουργός. Να αγνοεί ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα το «μήνυμα» που ο ίδιος στέλνει στην Ευρώπη, με τα μέτρα που ψηφίζει. Και να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με τις εκλογές μιας...ξένης χώρας.

Η τέχνη του ναι και του όχι

Της Ιουλίας Πιτσούλη
Πόσες φορές λέτε ναι ενώ σύσσωμος ο εαυτός σας φωνάζει μέσα σας όχι;
Πόσα όχι έχετε πει ενώ λαχταρούσατε να πείτε ένα ολόκαρδο ναι;
Σαν την κίνηση ενός εκκρεμούς ολόκληρη η ζωή μας κινείται ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο λέξεις που καθορίζουν την καθημερινότητά μας πολύ περισσότερο από όσο συνήθως συνειδητοποιούμε. Κι όμως, συχνά δεν τολμάμε να τις ξεστομίσουμε. Ή τις αντιστρέφουμε παρά τη θέλησή μας χτίζοντας το ίδιο το πεπρωμένο μας με βεβιασμένα όχι και απρόθυμα ναι. Στην προσωπική ιστορία όλων μας υπάρχουν εκείνες οι φορές που σύραμε κυριολεκτικά τον εαυτό τους σε αρνήσεις ή καταφάσεις για τις οποίες επαναστατούσαμε εσωτερικά. Κι αν αυτό το επαναλαμβάναμε ξανά και ξανά ίσως να είχε ως αποτέλεσμα μια συνεχώς αυξανόμενη εσωτερική πίεση ή μια σταδιακή αποξένωση από τον εαυτό μας. Βλέπετε , κάθε φορά που το κάνουμε αρνιόμαστε κι ένα κομμάτι της προσωπικής μας αλήθειας, των βαθύτερων επιθυμιών μας ή των πραγματικών μας αναγκών. Όμως δεν είμαστε οι μόνοι. Η ίδια η ιστορία είναι γεμάτη με μοιραία ναι και όχι που καθόρισαν τις μοίρες λαών κι ανθρώπων. Η μια από τις δυο Εθνικές μας Επετείους είναι συνυφασμένη με το περίφημο Όχι και η μοίρα της Ευρώπης κρίνεται από τα σκληρά παζαρευόμενα Ναι ή Όχι στο Ευρωσύνταγμα. Ίσως αν όλες οι άλλες λέξεις εξέλιπαν οι δυο αυτές ολιγοσύλλαβες λέξεις θα μπορούσαν σαν το κουκούτσι του φρούτου να κλείνουν μέσα τους όλες τις άλλες έννοιες. Από μια άποψη αποτελούν την επιτομή του δυιστικού τρόπου που βλέπουμε τον κόσμο αντιπροσωπεύοντας το πλην και το συν, τη ζωή και το θάνατο. Αν το καλοσκεφτείτε θα διαπιστώσετε πως κάθε επιλογή μας είναι το αποτέλεσμα της διαλεκτικής ανάμεσα στις δυο αυτές λέξεις που στην ουσία δεν είναι παρά δυο αντίθετες ψυχολογικές στάσεις. Όλοι άλλωστε μπορούμε να βεβαιώσουμε πως υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πως θεοί και δαίμονες συγκρούονται μέσα μας πριν βγάλουμε την ετυμηγορία της άρνησης ή της κατάφασης.
To Mεγάλο Ναι ή το Μεγάλο όχι;
Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή η εσωτερική πάλη σφραγίζει ολόκληρη τη ζωή όπως τόσο εύγλωττα αποτυπώνει στον ποιητικό του λόγο ο Καβάφης :« Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα, που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι, να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησή του. Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξανάλεγε. Κι όμως, τον καταβάλλει εκείνο το όχι- το σωστό- εις όλην την ζωή του.» Με κάποιο τρόπο το έχουμε ζήσει όλοι αυτό, έστω σε μικρή κλίμακα αφού κάθε στιγμή, ό,τι κάνουμε και ό,τι λέμε δεν είναι τίποτα άλλο από μια μετάθεση ανάμεσα στο ναι και στο όχι. Το ίδιο το πεπρωμένο μας επωάζεται την ώρα που αυτές οι δυο αντίθετες έννοιες παζαρεύονται μέσα μας.. Αυτή όμως είναι η στιγμή της μέγιστης δύναμης και ελευθερίας μας: εκεί, στο σύνορο ανάμεσα στο ναι και στο όχι όταν ακόμα δεν έχουμε βγάλει απόφαση. Τότε που τα πάντα είναι πιθανά, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εμείς κάνουμε αστραπιαίους συνυπολογισμούς επιθυμιών, αναγκών, συμφερόντων, συναισθημάτων, λογικής , εξαρτημένων αντανακλαστικών και κοινωνικών κανόνων. Είναι το αντίστοιχο της αρχής της αβεβαιότητας στην κβαντική φυσική. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά ακόμα είναι στην περιοχή του ανεκδήλωτου σαν το περιστρεφόμενο νόμισμα που δεν έχει πέσει ακόμα κορώνα ή γράμματα. Τότε είναι, σ’ εκείνον τον μετέωρο χρόνο, που μπορούμε να αλλάξουμε πεπρωμένο ! Πώς ; Εισάγοντας νέα δεδομένα στο νου μας, τέτοια που να μας οδηγήσουν σε μια κατάφαση εκεί που παλιά μόνο αρνιόμαστε και σε μια άρνηση εκεί που πάντα υποχωρούσαμε. Βλέπετε, είναι τελικά τέχνη να μπορούμε να πούμε ένα καθοριστικό όχι που βάζει όρια και λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας ή ένα ναι που να δηλώνει την κατάφασή μας στη ζωή και την ικανότητά μας να συνεχίζουμε παρά τις όποιες αντιξοότητες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ!!!!!

ufo 2


Πριν λίγο καιρό κάποιοι ερευνητές μας κατηγόρησαν ότι δεν πρέπει να μιλάμε περί Α.Τ.Ι.Α παρ`όλες τις αποδείξεις που έχουμε φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!! Ίσως από υπεροψία ή ακόμα και από ζηλοφθονία!!!! Η γιατί νομίζουν επειδή το πάμε πολύ μακριά το θέμα και αποκαλύπτουμε ότι τα φανταζόμαστε όλα αυτά!!!! Επειδή λοιπόν δεν το κατέχουμε το θέμα θα σας αποκαλύψω σήμερα λοιπόν κάτι το οποίο θα σας αλλάξει πολύ την σκέψη για τα Α.Τ.Ι.Α, τους εξωγήινους κτλ. κτλ. και το τι κρύβεται!!!!
Ο Δρ. Σάλλα δημοσίευσε ένα άρθρο στις 11 Μαΐου υποστηρίζοντας ότι μια φωτογραφία σε ένα αεροπλανοφόρο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α να αιωρείται λίγα μόλις μέτρα από τον διάδρομο απογείωσης!!!!.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Σάλα πραγματοποίησε έρευνα και ανάλυση και αποκαλύπτει ότι, στην πραγματικότητα, η φωτογραφία  δεν είναι γνήσια, και ήταν πιο πιθανό μέρος μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης του πολεμικού Ναυτικού!!!! Είναι όμως έτσι!;! Η ο ίδιος προσπαθεί να παραπληροφορήσει την όλη κατάσταση!;!
Το παρακάτω είναι άτυπη διόρθωση του Δρ Σάλλα και σχετική ανάλυση της φωτογραφίας στην ερώτηση!!!!!
Βρήκα επίσης μια άλλη φωτογραφία που προέρχεται από το Ραδιόφωνο Rense ( Ρενς ) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Tompkins ( Τόμπικνς )!!!!! Για την ανάλυση της φωτογραφίας, δείτε παρακάτω πως συνδέονται με το άρθρο.
Υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για την αυθεντικότητα μιας φωτογραφίας που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α να προσπαθεί να προσγειωθεί σε ένα αεροπλανοφόρο το οποίο φωτογραφήθηκε από τον διοικητή του Ναυτικού Graham Bethune ( Γκράχαμ Μπέθουν – http://ufology.wikia.com/wiki/Graham_Bethune ) , και η πρώτη δημόσια κυκλοφορία της φωτογραφίας έγινε το 2008 από τον συνεργάτη του, ο Frank Chille ( Φρανκ Τσίλι  )!!!! Η φωτογραφία αυτή συζητήθηκε σε συνέντευξη στις 4 Μαΐου στο Rense ραδιόφωνο με εκφωνητή τον William Tompkins ( Γουίλιαμ Τόμπικνς ) και αναλύθηκε από ένα άρθρο ονόματι Εξωπολιτική που δημοσιεύθηκε στις 11 Μαΐου!!!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Υ.Α. ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΩΚΕΑΝΟΥ!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Huge MILES LONG Object Seen Moving On Ocean Floor! 5/19/16



Όλοι ξέρουμε πλέον τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. σημαίνει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα για αυτά όμως που βρίσκονται στην θάλασσα τα ονομάζουμε Α.Τ.Υ.Α. που σημαίνει Άγνωστης Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα!!!! Σήμερα θα σας δείξω κάτι το οποίο είναι τόσο μυστήριο αλλά και τόσο ανεξήγητο το οποίο δεν αφήνει περιθώριο να πούμε ότι δεν είναι γήινης προέλευσης αλλά εξωγήινης ή ακόμα και εσωγήινης όπου δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπινα χέρια γιατί απλώς δεν υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι να έχουμε φτιάξει κάτι τέτοιο διότι δεν διαθέτουμε την τεχνολογία ακόμα!!!!
Θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα τεραστίων διαστάσεων ολοστρόγγυλο Α.Τ.Υ.Α. το οποίο έχει διάμετρο πάνω από 12 μίλια σε μέγεθος το οποίο και κινείτε σε μεγάλο βάθος του ωκεανού της Γης!!!! Μην ξεχνάμε ότι μόνο το 10% των θαλασσών έχουμε μόνο ερευνήσει φανταστείτε λοιπόν όπως λέει και ο Saman το τι μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα!!!! Επίσης πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αν υπάρχουν εξωγήινοι το πιο σίγουρο μέρος για να μπορέσουν να κρυφτούν χωρίς να τους ανακαλύψουν οι άνθρωποι θα ήταν οι θάλασσες….!!!! Δείτε το βίντεο και τα λέμε μετά!!!!

4.000 κούτες τσιγάρων αγόρασε από το αεροδρόμιο η Λιάνα Κανέλλη

assets_LARGE_t_1401_55144492



Μια απέλπιδα προσπάθεια να καταπολεμήσει την νέα αύξηση στα τσιγάρα, μέσω των φόρων που θα επιφέρει το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποίησε η Λιάνα Κανέλλη.
Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε., αφού πέρασε τη νύχτα μετά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, καπνίζοντας όλα τα πακέτα τα οποία βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής, σε μια συμβολική κίνηση με πολλαπλούς αποδέκτες, ξεκίνησε εσπευσμένα για το αεροδρόμιο, προκειμένου να προμηθευτεί όσες περισσότερες κούτες της αγαπημένης της μάρκας μπορούσε.
Η πρώην δημοσιογράφος, νοίκιασε για το σκοπό αυτό ένα βαν και με την πολύτιμη βοήθεια συντρόφων της από το κόμμα, άδειασε στην κυριολεξία το κατάστημα με τα αφορολόγητα είδη, αγοράζοντας κοντά στις 4.000 κούτες, τις οποίες και αποθήκευσε στο εξοχικό της σπίτι, το οποίο εκτελεί πλέον χρέη καπνιστηρίου.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ


Υπάρχει τρομακτική δημιουργική δύναμη πίσω από τις λέξεις κάποιου που πάντα λέει την αλήθεια. Θα πρέπει όμως επίσης να βρίσκεται σε συντονισμό με την αγνή ιδιότητα της καρδιάς, το συναίσθημα, και με την αγνή ιδιότητα της ψυχής, τη σοφία, για να ξέρει σε κάθε δεδομένη στιγμή: «Τι είναι αλήθεια?» – μια ερώτηση που ακόμα και ο Ιησούς αρνήθηκε να απαντήσει, γνωρίζοντας ότι αυτός που τον ρώτησε δεν θα μπορούσε να καταλάβει.
Τα γεγονότα που μπορεί να πληγώνουν δεν είναι πάντα η αλήθεια, η οποία φέρνει μόνο ευλογίες. Για παράδειγμα, συνήθως πρέπει να αποφεύγουμε να λέμε αρνητικές αλήθειες. Ένας άνθρωπος με ευρεία συμπόνια δεν αναφέρεται χωρίς να υπάρχει ανάγκη στην αδυναμία ενός ανάπηρου ή στην αηδιαστική φήμη ενός ψεύτη. Το γεγονός ότι πράγματι υπάρχει αλήθεια σε τέτοιες λέξεις δεν είναι δικαιολογία, σε συνηθισμένες περιπτώσεις, για να τις αρθρώνουμε.
Μόνο οι σαδιστές απολαμβάνουν να εξαπολύουν βέλη στην αχίλλειο πτέρνα κάποιου, με τη μία μορφή ή την άλλη.

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΗΣ – ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ


Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη δύναμη της θέλησής σας για να πετύχετε κάτι δύσκολο στη ζωή, δεν έχετε ζήσει στο ύψος ενός παιδιού του Θεού. Έχετε προσβάλει την εικόνα του Θεού μέσα σας. Πρέπει να εφαρμόσετε το θεϊκό δώρο της δημιουργικότητας με κάποιον τρόπο. Ποτέ δεν είναι αργά. Ξέρετε τι είναι τα γηρατειά? Είναι όταν ο νους γίνεται «αρτηριοσκληρωτικός» – αποδεχόμενος τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τη συνειδητότητα του σώματος και κλείνοντας τις πόρτες του στη δημιουργική σκέψη. Έχω συναντήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, μερικοί απ’ αυτούς έτοιμοι να μπουν στον τάφο, ωστόσο μου λένε όλα τα σχέδια που σκοπεύουν να υλοποιήσουν και πόσα λεφτά θα βγάλουν!
Είναι καλύτερο να πετύχετε ή να δημιουργήσετε κάτι που να αξίζει γιατί με το να ζείτε τεμπέλικα κάνετε στον εαυτό σας το χειρότερο δυνατό κακό. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι στη ζωή δεν μπορείτε να μείνετε ακίνητοι. Πηγαίνετε είτε προς τα πίσω είτε προς τα μπροστά. Και οι πιο πολλοί από σας πηγαίνουν προς τα πίσω, γιατί η θέλησή σας είναι τελματωμένη, αδρανής. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε να μην είστε σωματικά ή νοητικά τεμπέληδες και να μη μιμείστε τους άλλους αντί να είστε δημιουργικοί.
Αν δεν έχετε πετύχει τίποτα στη ζωή, μπορείτε κάλλιστα να θεωρήσετε τον εαυτό σας νεκρό, γιατί σαν ζόμπι κινείστε προς την κοιλάδα του θανάτου. Κάθε φορά όμως που χρησιμοποιείτε τη δύναμη της θέλησής σας, ο Θεός λέει:

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ – Η ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ» (ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ), ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ



Όταν είστε νέοι νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη να κατακτήσετε τον κόσμο, αλλά καθώς μεγαλώνετε νιώθετε ότι την έχετε χάσει. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύετε ότι είστε σκλάβοι του περιβάλλοντος και των συνηθειών σας.
Αντίθετα, μέρα με τη μέρα θα πρέπει να διαβεβαιώνετε: «Είμαι ο κατακτητής των πάντων. Μπορεί να πεθάνω, αλλά θα πεθάνω ελεύθερος στην αγκαλιά του Θεού. Δεν θα παραμείνω πίσω από τα σίδερα των κακών συνηθειών, τα σίδερα της μοίρας».
Αυτή η ελευθερία θα έρθει αν διαλογίζεστε κάθε μέρα και ενδυναμώνετε τη δύναμη της θέλησής σας. Τη φυλακή δεν τη δημιούργησε ο Θεός, αλλά εσείς. Ξεχνάτε αυτά τα σίδερα και γι’ αυτό πρέπει να τα σπάσετε.
Πρέπει να γίνετε δραπέτες – να ξεφύγετε απ’ αυτή τη φυλακή της σάρκας. Δραπετεύστε από κάθε κελί φυλακής κακών συνηθειών, προσκολλήσεων, συναισθημάτων, επιθυμιών, ζωής και θανάτου. Τα σίδερα αυτής της φυλακής όπου παγιδεύτηκε η ψυχή σας μπορούν να κοπούν με το πριόνι της σοφίας. Όσο πιο πολύ τα πριονίζετε στον διαλογισμό, τόσο πιο ελεύθεροι θα γίνεστε μέσω της δύναμης του Θεού. Στην κοινωνία μαζί Του θα μάθετε ότι αυτή η ζωή είναι σαν όνειρο. Είναι μόνο ένα θεατρικό έργο. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
Η εξωτερική συμπεριφορά του ανθρώπου αντανακλά τον εσωτερικό του κόσμο.

ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ – Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ – ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ



Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κάνει ένας γιόγκι είναι ο λεγόμενος συντονισμός με τον γκουρού του (γκουρού σημαίνει δάσκαλος, από το γκου = σκοτάδι και το ρου = αυτός που διώχνει και είναι ένας μόνο για κάθε άνθρωπο, τον οποίο ορίζει ο Θεός – όχι εμείς και μας καθοδηγεί και μας προστατεύει μέχρι την τελική λύτρωση, στην αιωνιότητα, και δεν είναι ανάγκη να είναι ενσαρκωμένος στη γη) ή με οποιοδήποτε άλλο άγιο πρόσωπο. Κάποιοι αυτοσυγκεντρώνονται στην εικόνα του Χριστού, άλλοι στην εικόνα του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, άλλοι σ’ έναν άγιο. 
Προσπαθούμε να γίνουμε ένα μ’ αυτόν, να πάρουμε τον μαγνητισμό και την ενέργειά του, τις «δονήσεις» του, να σκεφτόμαστε όπως αυτός, να πάρουμε τη δύναμή του. Όταν το κάνουμε αυτό, σύντομα ανακαλύπτουμε ότι αρχίζει να μας επηρεάζει θετικά, και να μας καθοδηγεί. Για παράδειγμα, όταν φέρνουμε το πρόσωπό μπροστά μας, βλέπουμε στα μάτια του την απάντηση σε κάποιο ερώτημά μας, μόνο με την έκφραση των ματιών του, είναι σαν να μας μιλάει.

Ένα δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε καθημερινά και συνεχώς, όσο μπορούμε, είναι να σκεφτόμαστε ότι ο Θεός ή ο γκουρού είναι πάντα μαζί μας, δίπλα μας, ό,τι κι αν κάνουμε, ακόμα κι όταν οδηγούμε, μαγειρεύουμε, είμαστε με φίλους, πάντα. Τότε θα δείτε ότι θα σας είναι πολύ πιο δύσκολο να θυμώσετε, να τσακωθείτε, να κάνετε κάτι κακό, και αντίθετα θα νιώθετε μια μεγάλη ηρεμία και δύναμη εν μέσω βασάνων, προβλημάτων, αντίξοων συνθηκών. Μα αν σκεφτόμαστε ότι ο Θεός είναι ακριβώς δίπλα μας, μέσα μας, πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι κακό, ή να μην έχουμε δύναμη και γαλήνη?? Και αυτή είναι η αλήθεια εξάλλου – ο Θεός είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μας.

«Γιατί χώρισα τον άντρα μου»: 5 γυναίκες απαντούν

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα, οι γυναίκες είναι εκείνες που, συνηθέστερα, θέτουν θέμα χωρισμού και βάζουν μπρος τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ποιοι, όμως, είναι οι επιτακτικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα σ’ αυτή τη δυσάρεστη πρωτοβουλία; Παρακάτω, πέντε γυναίκες περιγράφουν τη στιγμή που ένιωσαν ότι η σχέση τους ανήκε ήδη στο παρελθόν.

«Γιατί χώρισα τον άντρα μου»: 5 γυναίκες απαντούν

1. Παρά τις προσπάθειες, τα προβλήματα επέμεναν


Για την Κέισι, όποτε ένα πρόβλημα που είχε «λυθεί» έκανε εκ νέου την εμφάνισή του, ήταν σημάδι ότι η σωτηρία του γάμου της δεν ήταν εφικτή: “Δοκιμάσαμε να πάμε σε σύμβουλο γάμου, μαζί και χώρια, να βγαίνουμε ξανά ραντεβού, να περνάμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά ή μόνοι μας, να συζητάμε και να κρατάμε ημερολόγιο, αλλά μάταια. Ένιωθα διαρκώς ότι η οικογένειά μου διαλύεται κι αυτό με πονούσε και μου δημιουργούσε ενοχές, μέχρι που κατάλαβα ότι, όσο κι αν το κρύβαμε, τα παιδιά αντιλαμβάνονταν τι συμβαίνει. Ο γάμος μας σάπιζε από μέσα, ενώ εκείνα παρακολουθούσαν την κατάρρευση. Ευτυχώς, μετά από πολλή δουλειά και πόνο καρδιάς, έχουμε καταφέρει να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας για να ασχοληθούμε αποτελεσματικά με τα παιδιά. Τώρα πια μας βλέπουν και τους δύο, κάθε μέρα σχεδόν, δυο ευτυχείς γονείς που συνεργάζονται και νοιάζονται για το καλό τους.”

Βλέποντας το σύμπτωμα του παιδιού… με άλλα μάτια

Ο στόχος δεν είναι ο χαρακτηρισμός ενός παιδιού ως «προβληματικού», αλλά η ανάδειξη των υγιών και λειτουργικών στοιχείων.
Από την Τριανταφυλλιά Χαρίλα, Ψυχολόγο, MSc Εργασιακή Υγεία, Ειδίκευση στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία
Το σύμπτωμα ή τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει κάποιο παιδί είναι αυτό που τις περισσότερες φορές κινητοποιεί τους γονείς να αναζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού, σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν το συγκεκριμένο σύμπτωμα ή πρόβλημα. Είναι πολλοί οι γονείς, οι οποίοι δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή με έναν ψυχολόγο, ακόμη κι όταν αυτό συσταθεί από τον παιδίατρο ή κάποιο άλλο γιατρό, ή ακόμη κι όταν βλέπουν ότι το πρόβλημα παραμένει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Περιμένουν «να περάσει». Αυτό συμβαίνει γιατί φοβούνται, ότι μπορεί να ακούσουν από τον ψυχολόγο, ότι το παιδί τους «έχει πρόβλημα». Και φυσικά, κάθε υγιής άνθρωπος στη σκέψη ότι  «υπάρχει πρόβλημα» – πόσο μάλλον πρόβλημα στο παιδί του – δεν χαίρεται καθόλου και θα αποφεύγει όσο μπορεί να το ακούσει.
Αλίμονο αν ήταν ευχάριστο για κάποιο γονιό να ακούσει «Το παιδί σας είναι υπερκινητικό….», «Το παιδί σας είναι φοβικό…..», «Το παιδί σας έχει διάσπαση προσοχής…….», «Το παιδί σας έχει σύνδρομο τάδε….» κλπ.
Ευτυχώς, όμως,  υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί το σύμπτωμα με μια εντελώς διαφορετική ματιά. Ένα παιδί αναπτύσσεται, εξελίσσεται, μεγαλώνει, συμπεριφέρεται, συμμορφώνεται, «ταιριάζει» μέσα στην οικογένεια ανάλογα πάντα με τη φάση στην οποία βρίσκεται μια οικογένεια. Έτσι, το πρώτο παιδί είναι εντελώς διαφορετικό από το δεύτερο παιδί, το δεύτερο από το τρίτο, το τρίτο από το πρώτο. Το ένα παιδί είναι πιο υπεύθυνο ή ώριμο, ενώ το άλλο πιο πρόσχαρο και κοινωνικό. Το ένα παιδί είναι πιο ανεξάρτητο, ενώ το άλλο έχει ανάγκη περισσότερη φροντίδα. Το ένα είναι άριστος μαθητής, ενώ στο άλλο δεν αρέσουν καθόλου τα μαθήματα.

Η ελληνική ρίγανη μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την Κλιματική Αλλαγή



Η ελληνική ρίγανη μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την Κλιματική Αλλαγή

Η ρίγανη, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αρτυματικά φυτά της ελληνικής κουζίνας με υπέροχο άρωμα και τεράστια διατροφική αξία, ίσως αποτελέσει ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Μια ερευνητική ομάδα από τη Δανία διερευνά την ικανότητα της ρίγανης να περιορίσει τις εκπομπές μεθανίου -του ισχυρότερου αερίου του θερμοκηπίου- από το πεπτικό σύστημα των μοσχαριών.

Το μεθάνιο θεωρείται 25 φορές ισχυρότερο από το διοξείδιο του άνθρακα στη συγκράτηση της θερμότητας και το ένα τρίτο των παγκόσμιων εκπομπών του οφείλονται στην κτηνοτροφία και κατ” επέκταση στην κατανάλωση κρέατος, κυρίως μοσχαρίσιου.

Έτσι, ο περιορισμός των εκπομπών μεθανίου στην κτηνοτροφία, μαζί με την αλλαγή διατροφικών συνηθειών, θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάσχεση της υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η ρίγανη εμποδίζει την ερυγή, κοινώς το ρέψιμο, δηλαδή την αποβολή αέρα από το στομάχι μέσω του oισoφάγoυ και του στόματος χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει.

Τα οκτώ καλύτερα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, βελτιστοποίησης για τα Windows



Η απόδοση του υπολογιστή μας με την πάροδο του χρόνου αλλά και ανάλογα την χρήση πέφτει βαθμιαία, το γεγονός αυτό οφείλετε στον κατακερματισμό του σκληρού μας δίσκου στην συσσώρευση άχρηστων εφαρμαγών, σε κατάλοιπα από παλιά προγράμματα, στον κατακερματισμό του μητρώου των Windows και σε πολλές ακόμη αιτίες. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρείτε τον υπολογιστή σας πάντα σε φόρμα. Κάποιοι απ΄αυτούς περιγράφονται στα παρακάτω προγράμματα που επιλέξαμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλα, τόσο για την απόδοσή τους, όσο και για την πληρότητα των χαρακτηριστικών τους, εσείς επιλέξτε, απλά, αυτό που σας ταιριάζει.

1
Advanced SystemCare
Από τα καλύτερα ίσως προγράμματα για την συντήρηση και τον καθαρισμό του υπολογιστή. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή διορθώνοντας και αφαιρώντας άχρηστες καταχωρήσεις στην registry, άχρηστα προσωρινά αρχεία, μπορεί ακόμη να βρει και να αφαιρέσει spyware και adware, να βελτιστοποιήσει το σύστημα, να αφαιρέσει τα προσωρινά αρχεία κατά την περιήγησή μας στο internet κ.λπ.Διαθέτει λειτουργίες που αφορούν την σταθερότητα και την καλή λειτουργία του υπολογιστή,για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε την φυσική κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, να απεγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα,η να επιλέξετε ποια εφαρμογή θέλετε να τρέχει κατά την εκκίνηση ή όχι.Μπορείτε να ρυθμίσετε και να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες που τρεχουν στον υπολογιστή σας αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητητες για την λειτουργία του, επιταχύνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την λειτουργία του.

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ


Α. ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ

Πολλοί πιστεύουν ότι κάποια αναγνώριση ύπαρξης εξωγήινων ανατρέπει τα χριστιανικά δεδομένα και δεν είναι αποδεκτή από την Αγ. Γραφή. 

Και όμως δεν είναι έτσι. 

Κατ' αρχήν πουθενά στην Αγ. Γραφή δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η ύπαρξη, ή όχι, εξωγήινων πολιτισμών, γιατί αυτό που προέχει είναι η σωτηρία του ανθρώπου, η θέωση. 

Δίδονται λοιπόν στην Αγ. Γραφή, και ειδικά στην Καινή Διαθήκη, όλες οι κατευθύνσεις για να καταστεί ο άνθρωπος αθάνατο πνευματικό ον. Ίσως να μην αναφέρεται ξεκάθαρα κάτι στην Καινή Διαθήκη για να αποφευχθούν κάποιες παράλογες και παθιασμένες αναζητήσεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. 

Όπωσδήποτε κάθε έρευνα που διεξάγεται με υγιείς προϋποθέσεις είναι αποδεκτή, όπως τονίζεται και στην Καινή Διαθήκη (κατά Ματθαίον 7, 7 - 8): «Ερευνάτε και θα βρείτε», «αυτός που ψάχνει βρίσκει». 

Πρέπει λοιπόν να αναζητούμε την αλήθεια και «η αλήθεια ελευθερώσει υμάς» (κατά Ιωάννη 8,32), όπως είχε πει ο Ιησούς. 

Αντίθετα, σε κανένα σημείο της Αγ. Γραφής δεν υπάρχει η περίφημη πια φράση «Πίστευε και μη ερεύνα». Λέγεται μάλιστα ότι η σωστή φράση είναι «πίστευε και μη, ερεύνα». Ένα κόμμα δηλαδή ευθύνεται για την όλη διαστρέβλωση του νοήματος, αν είναι έτσι. 

Λέγαμε λοιπόν ότι η Αγ. Γραφή δεν απορρίπτει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Αντίθετα, ανακαλύπτει κανείς ορισμένα χωρία που μπορεί να υποδηλώνουν την πιθανή ύπαρξη και άλλων φυλών στο σύμπαν, εκτός του ανθρώπου. 

Στην Καινή Διαθήκη λοιπόν βρίσκουμε τα εξής σημεία: «Και άλλα πρόβατα έχω, α ουκ εστίν εκ της αυλής ταύτης» δηλ. «Έχω και άλλα πρόβατα, που δεν ανήκουν σ' αυτήν την μάντρα». 

Τι συγκλονιστικό είδε στο όραμά του ο Ιεζεκιήλ;


Τι συγκλονιστικό είδε στο όραμά του ο Ιεζεκιήλ;

Ποια είναι η ιστορική και όχι η φανταστική αλήθεια για τον προφήτη της Βίβλου, που κάποιοι τον συνέδεσαν με διάφορα οράματα, που είδε ο προφήτης με διαστημόπλοια («έργα ανθρωπίνης χειρός») και άλλα παρόμοια θέματα!..

Ο προφήτης Ιεζεκιήλ όπως τον απεικόνισε ο Μιχαήλ Άγγελος στην Καπέλα Σιξτίνα.
Ο Προφήτης Ιεζεκιήλ, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο ομώνυμο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, ήταν ένας ιερέας και οδηγήθηκε αιχμάλωτος στη Βαβυ­λώνα μετά την πρώτη κατάληψη της Ιερουσαλήμ το 597 π.Χ. Εκεί κλήθηκε στο προφη­τικό αξίωμα το 593 π.Χ. και έδρασε μεταξύ των εξόριστων συμπατριωτών του. Το έργο ανήκει στα "Προφητικά Βιβλία" της Παλαιάς Διαθήκης, στην υποομάδα "Μεγάλοι Προφήτες". Στην Εβραϊκή Βίβλο κατατάσσεται επίσης στους "Προφήτες", στην υποομάδα "Μεταγενέστεροι Προφήτες".
Ας κάνουμε ένα μικρό διάγραμμα του βιβλίου:
Μετά την εισαγωγή (κεφ. 1-3), όπου περιγράφεται ένα μεγαλειώδες όραμα και η κλίση του Ιεζεκιήλ στο προφητικό αξίωμα, ακολουθούν οι προφητείες, οι οποίες εξαγγέλθηκαν κατά τις δύο περιόδους της δράσης του, πριν και μετά την οριστική κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Βαβυλώνιους (587 π.Χ.). Κατά την πρώτη περίοδο της δράσης του εξαγγέλλει ο προφήτης το αναπόφευκτο της καταστροφής της Ιερουσαλήμ εξαιτίας των αμαρτιών των κατοίκων της, διαλύοντας έτσι τις απατηλές ελπί­δες των εξόριστων συμπατριωτών του, οι οποίοι πίστευαν ότι ο Θεός θα λυπηθεί τελι­κά την πόλη του και οι ίδιοι γρήγορα θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους (κεφ. 1-24). Την ενότητα αυτή ακολουθεί μια συλλογή προφητειών κατά των γειτονικών με τον Ισραήλ λαών (κεφ. 25-32).
Μετά την οριστική πτώση της Ιερουσαλήμ και την κατα­στροφή της αλλάζει και η αποστολή του προφήτη. Στόχος του κηρύγματος του (κεφ. 33-39) είναι πλέον να στηρίξει και να παρηγορήσει τους απογοητευμένους συμπα­τριώτες του, να τους προετοιμάσει για τη νέα επέμβαση του Θεού και να θέσει τα θε­μέλια της αποκατάστασης. Η αποκατάσταση αυτή εξαγγέλλεται με το μεγαλειώδες ό­ραμα των ξηρών οστών που αποκτούν και πάλι ζωή (37,1-14), όπως γράφουμε στο επόμενο κεφάλαιό μας.
Στα τελευταία κεφά­λαια του βιβλίου (40-48) ο προφήτης οραματίζεται τη νέα κοινότητα του Ισραήλ. Με κέντρο τον ανοικοδομημένο ναό της Ιερουσαλήμ, τον οποίο περιγράφει οραματικά με κάθε λεπτομέρεια, θα δημιουργηθεί μια νέα άγια κοινότητα, ξεχωριστή από τους υπόλοιπους λαούς.
Σε ό,τι αφορά την ερμηνεία της καταστροφής, ο Ιεζεκιήλ κινείται στην ίδια γραμμή με τους προηγούμενους προφήτες, διαφοροποιείται όμως ταυτόχρονα από αυτούς δε­χόμενος ότι η ανομία του λαού είναι εγγενής και χρονολογείται από την αρχή της ι­στορίας του. Παράλληλα τονίζει την ευθύνη που έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά για τις πράξεις του και δίνει έμφαση στην ανάγκη εσωτερικής ανακαίνισης του ανθρώπου.
Στη θεολογία του ο προφήτης τονίζει την υπερβατικότητα και την ελευθερία του Θεού. Ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο ο Θεός ενεργεί στην ιστορία. Όσες φορές έσωσε ο Θεός στο παρελθόν το λαό του, δεν το έκανε από κάποια υποχρέωση, για να τηρήσει τις υποσχέσεις του, αλλά για τη δόξα του ονόματός του. Κατά ανάλογο τρόπο θα αντικαταστήσει την παλαιά με μια νέα διαθήκη, όχι ως επιβράβευση κάποιας επιστροφής του λαού προς αυτόν, αλλά ως χάρη.
Αυτήν τη θεολογία της χάριτος του Θεού θα αναπτύξουν αργότερα πιο αναλυτικά ο ευαγγελιστής Ιωάννης και ο απόστολος Παύλος, ενώ τα αποκαλυπτικά οράματα του προφήτη θα ασκήσουν σημαντική επίδραση στις εικόνες του βιβλίου της Αποκάλυψης. (1)

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ;
Το υποτιθέμενο άρμα που είδε σε όραμα ο Ιεζεκιήλ. (Η εικόνα είναι από την ιστοσελίδα: images.google.gr).
Ας διαβάσουμε το κείμενο, που άνοιξε πολύ την φαντασία των διαφόρων καλοπροαίρετων εραστών της εξωγήινης ζωής, αλλά και πολλών άλλων διακεκριμένων ερευνητών και ας δούμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια σύμφωνα μ’ αυτά που πιστεύει η Εκκλησία μας. Ιεζεκιήλ, λοιπόν, κεφάλαιο πρώτο:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΤΑ ΨΕΥΔΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ

Μια ακόμη ιστορία...Φαντασίας (?)

Ναι το παραδέχομαι… Δεν έχω ζήσει τα Άσχημα. Με Α κεφαλαίο…


Πείνα, δυστυχία, πόλεμος (!), κίνδυνος, επιθέσεις και άλλα πολλά.


Όμως η ζωή μου έχει φέρει πολλά άσχημα γεγονότα και καταστάσεις, που προφανώς είχαν περισσότερο ψυχολογική επίδραση.


Ο φόβος και ο πόνος ήταν  ψυχολογικός και ο ψυχαναγκασμός υπαρκτός.

Έχω ζήσει τον ψυχολογικό πόνο και τον ψυχαναγκασμό λοιπόν.


Φαινομενικά  η ζωή μου είναι μια υπέροχη μακέτα για κάποιους  εξωτερικούς θεατές, αλλά ουσιαστικά είναι μια κατ’ οίκον περιοριστική ζωή, ένας περιορισμός από διαφόρους παράγοντες και ανθρώπους.


Για χρόνια σκάβω το τούνελ της απελευθέρωσης μου με τα δικά μου χέρια.


Ίσως κάπου κατανόησα ότι η ζωή μου είναι ένα Truman Show με παραλλαγές.

Όταν σιωπώ ένας φίλος έρχεται να με ξυπνήσει και να με παρακινήσει να γίνω περισσότερο λαλίστατη.

Όταν μιλάω πολύ πάλι κάποιος έρχεται να με περιορίσει ή να μου κάνει υποδείξεις. «Μην μιλάς πολύ για σε παρακολουθούν!».

Όταν στενοχωριέμαι πάλι ένα μήνυμα ή φίλος με μήνυμα έρχεται για να ανοίξει την βαλβίδα της χύτρας ταχύτητας, αλλιώς το μυαλό θα γίνει χυλός.

«…Γιατί σε χρειαζόμαστε…»

Όταν φτάνω στον στόχο μου ή πλησιάζω σε αυτόν, μια σειρά από επιθέσεις συμβαίνουν σε εμένα ή σε άτομα του περιβάλλοντος μου.

Μετά έρχεται μια μορφή δικαίωσης, έστω και ετεροχρονισμένη.

Δικαίωση; Η ο Νόμος της Έλξης;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα