Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ Ή ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ - γιατί να μισείτε ή να εκδικείστε, ή έστω να θυμώνετε ή να διαμαρτύρεστε?


Αφήστε το κάρμα να κάνει τη δουλειά του, σιωπηλά και σίγουρα... Τα πάντα καταγράφονται σ' αυτό με «σιδερένιες εγγραφές»... Δεν είναι δική σας δουλειά.... Συγχωρήστε και ξεχάστε, και μη φορτώνετε τον δικό σας εαυτό με κακό κάρμα.... Άλλος κρατάει λογαριασμό... Και ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ!!

«Κάποτε ένας Ινδός άγιος και λίγοι μαθητές πλένονταν στον Γάγγη, όταν ένας άλλος άνθρωπος έφτασε κι άρχισε να πλένει το άλογό του κοντά στον άγιο. Καθώς ο ξένος φρόντιζε το άλογό του, έριχνε σκόπιμα απρόσεκτα νερό στον άγιο. Οι θυμωμένοι μαθητές ήθελαν να χτυπήσουν τον προσβλητικό αυτόν άνθρωπο. Αλλά ο γκουρού τους είπε: “Όχι, αφήστε τον ήσυχο”.

ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΞΥΠΝΑ !!

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ – ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ, ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΟΓΚΙ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, συγγραφέα της πασίγνωστης Αυτοβιογραφίας Ενός Γιόγκι
Την ανόθευτη ευτυχία που βρίσκω κοινωνώντας με τον Κύριο, οι λέξεις δεν μπορούν να την περιγράψουν. Νύχτα και μέρα βρίσκομαι σε κατάσταση χαράς. Η χαρά αυτή είναι ο Θεός. Το να Τον γνωρίσετε σημαίνει να ενταφιάσετε κάθε θλίψη σας. Δεν απαιτεί από σας να είστε στωικοί και σκυθρωποί. Αυτή δεν είναι η σωστή ιδέα για τον Θεό, ούτε ο τρόπος να Τον ευχαριστήσετε. Χωρίς να είστε ευτυχισμένοι δεν θα μπορέσετε καν να Τον βρείτε. Όσο πιο γαλήνιοι είστε, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να αισθάνεστε την παρουσία Του. Όσο πιο ευτυχισμένοι είστε, τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο συντονισμός σας μ’ Αυτόν. Εκείνοι που Τον γνωρίζουν είναι πάντοτε ευτυχισμένοι γιατί ο Θεός είναι η ίδια η χαρά.
Ο κόσμος προσπαθεί να βρει ευτυχία στις απολαύσεις των αισθήσεων και στο χρήμα, αλλά οι σελίδες της ιστορίας είναι γεμάτες με αφηγήσεις της απογοήτευσής του. Ο χρόνος που έχω περάσει σε διαλογισμό έχει κάνει τη ζωή μου αφάνταστα αποδοτική. Τίποτα δεν μπορεί να παράγει τη χαρά που ο διαλογισμός μού έχει δώσει. Υπερβαίνει κάθε φαντασία. Στη χαρά αυτή βρίσκεται η συνειδητή καθοδήγηση της σοφίας του Θεού. Όταν είστε συντονισμένοι μαζί Του με τον τρόπο αυτό, ακόμα κι αν από άγνοια πράξετε λανθασμένα, το λάθος αυτό θα διορθωθεί από την πάνσοφη καθοδήγηση του Κυρίου. Aν κάνετε μια λανθασμένη εκτίμηση, αυτή θα διορθωθεί απ’ Αυτόν.
Μην περιμένετε άλλο! Όσοι ακούτε το μήνυμα αυτό να ξέρετε πως λέω την αλήθεια. Είναι η φωνή Του, η δύναμή Του, η εξουσία Του. Αν φανέρωνα όλες τις δυνάμεις που ο Θεός μου έχει δώσει, πλήθη ανθρώπων θα συνωστίζονταν. Αλλά δεν αποζητώ αυτού του είδους τους οπαδούς. Όχι οι δυνάμεις, αλλά η αγάπη του Θεού είναι αυτό που πρέπει να σας προσελκύσει. Γιατί μόνον τότε θα αλλάξετε και θα προσπαθήστε να Τον γνωρίσετε. Αυτός είναι ο σκοπός μου.

Ένα ελιξίριο κατά του βήχα με χυμό ανανά! 5 φορές πιο αποτελεσματικό από τα φάρμακα (ΣΥΝΤΑΓΗ)

Ένα ελιξίριο ΚΑΤΑ βήχα ΜΕ χυμό ανανά

Αν και υπάρχουν πολλά άρθρα που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία του βήχα, έχουμε βρει μια άλλη ενδιαφέρουσα φυσική θεραπεία που ανακαλύφθηκε και δοκιμάστηκε από Ινδούς γιατρούς και ερευνητές.

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2010 από Ινδούς επιστήμονες εξέτασε την αποτελεσματικότητα μιας φυσικής θεραπείας κατά του βήχα με βάση τον χυμό ανανά. Η έρευνα χρησιμοποίησε ένα μείγμα από φυσικά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα ή παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτή η φυσική θεραπεία έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία ήταν ακόμα και 5 φορές πιο αποτελεσματικά από ό, τι οι γνωστές κλασικές θεραπείες για τη θεραπεία του βήχα, της βλέννας και του φλέγματος. 

Σας παρουσιάζουμε την συνταγή που χρησιμοποιήθηκε από τους Ινδούς γιατρούς για αυτό το μείγμα καθώς επίσης και τον τρόπο που χρησιμοποιείται:

Νέα Σελήνη 6 Μαΐου 2016

6,5,2016

Αυτή την Νέα Σελήνη θα την ονόμαζα Σελήνη κρυφής, τζογαδόρικης, διεκδίκησης για την Ελλάδα, με πολλές δυνατότητες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Αν δεν γίνουν κάποιες αποτελεσματικές προσπάθειες τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα μετέπειτα.
Βλέποντας τον χάρτη αυτής της ημέρας με συντεταγμένες Αθηνών, η Νέα Σελήνη γίνεται στον 5ο οίκο του χάρτη, και αντιστοιχεί στον 12ο οίκο του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας (χάρτης 3.2.1830 12.00 μμ). Ας δούμε όμως τι μας λέει ο χάρτης πιο αναλυτικά.
1. Βλέπουμε μια πολυαστρία στον Ταύρο όπου μαζί με τα φώτα, έχουμε την Αφροδίτη παντοδύναμη από την μία, και τον ανάδρομο Ερμή από την άλλη. Όλοι μαζί στον πέμπτο οίκο, τομέα της δημιουργίας, της διασκέδασης, και του τζόγου, σε ζώδιο της γης, που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν. Γενικά σε αυτόν τον χάρτη υπερισχύει το στοιχείο της γης (που απαιτεί ωφέλημα και απτά αποτελέσματα), ενώ απουσιάζει παντελώς το στοιχείο του αέρα, δηλαδή προδιαθέτειδυσκολίες στα θέματα της επικοινωνίας και της διπλωματίας.
2. Ο ωροσκόπος του χάρτη στις 13.43′ του Τοξότη έχει επάνω του τον ανάδρομο Κρόνο, ο οποίος σε αντιστοιχία με τον Γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος είναι σε σύνοδο ακριβείας επάνω στον γενέθλιο Αρη του χάρτη της Ελλάδας, και διελαύνων στον 7ο της, δηλαδή στον οίκο των φανερών εχθρών, συνεργατών, συμμάχων και συμβουλατόρων. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τα θέματα που καίνε αυτή την στιγμή, έχουν να κάνουν με ειλημμένες υποχρεώσεις, που αν δεν διεκπεραιωθούν, απειλούν ένα τέλος μιας κατάστασης, ως αναφορά τις διακρατικές μας σχέσεις, και δύσκολα μπορούν να αντιμετωπισθούν διπλωματικά.

Απεξάρτηση τώρα

Απεξάρτηση τώρα
Η ζωή είναι σαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που εσύ κρατάς το χειριστήριο. Αποφασίζεις ποιες πίστες θα περάσεις, τι όπλα θα χρησιμοποιήσεις και στην πορεία εμφανίζονται και πολλοί αντίπαλοι. Τι γίνεται, όμως, όταν αντί για το μοναδικό παιχνίδι που πρωταγωνιστής είσαι εσύ, αποφασίζεις να μείνεις κολλημένος σε μια οθόνη και να γίνεις πιόνι της νέας τεχνολογίας;
Η τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας. Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κάθε μέρα πληθαίνουν και πολλοί από μας, καθώς αρνούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις, καταφεύγουν στο να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή τους. Παραμένουν για ώρες κολλημένοι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή με μόνο τους μέλημα να κερδίσουν. Αρνούνται να απολαύσουν τις χαρές της ζωής και χαίρονται με τις επιτυχίες τους στα παιχνίδια. Κι αν αρχικά αποτελεί μια διέξοδο από την καθημερινότητα, όταν γίνεται η μόνη τους καθημερινότητα τα πράγματα σκουραίνουν.
Πρώτα απ’ όλα το άτομο που παίζει συνεχώς παιχνίδια χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν έχει φυσιολογικό ωράριο, καθώς εξαρτάται από την ώρα που πρέπει να είναι απίκο. Ξυπνάει σαν τρελός μεσα στη νύχτα για να συνδεθεί online με τον αντίπαλο που είναι από την Αυστραλία. Το μόνο που δεν κάνει μαζί με τον υπολογιστή είναι η ανάγκη στην τουαλέτα. Μπορεί να ακούγεται τραγικό αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια. Ο οργανισμός του είναι εξαντλημένος συνεχώς, καθώς δεν λειτουργεί φυσιολογικά π.χ. δεν τρέφεται σωστά, δεν κοιμάται φυσιολογικά. Επιπλέον η πολύωρη χρήση δυσκολεύει τον οργανισμό να ηρεμήσει προκαλώντας αϋπνίες και ποίκιλλα προβλήματα.
Όταν παραμείνεις για ώρες μέσα στο σπίτι αυτόματα η κοινωνική σου ζωή εξαλείφεται. Χάνεις την επαφή με τους φίλους σου γιατί νομίζεις ότι αποτελούν εμπόδιο στο στόχο σου. Αρνείσαι την διασκέδαση και προσποιείσαι ότι διασκεδάζεις με τους ιντερνετικούς σου φίλους, που μπορεί να μην ταιριάζετε καθόλου αλλά έχετε κάτι κοινό: το παιχνίδι.

"Να μάθεις να φεύγεις": ένας σπουδαίος οδηγός ζωής





boardwalk-empire-final-shot.jpg


Από την ασφάλεια τρύπιων αγκαλιών.

Από χειραψίες που σε στοιχειώνουν.

Από την ανάμνηση μιας κάλπικης ευτυχίας.

Να φεύγεις !

Αθόρυβα, σιωπηλά, χωρίς κραυγές, μακρόσυρτους αποχαιρετισμούς.

Να μην παίρνεις τίποτα μαζί, ούτε ενθύμια, ούτε ζακέτες για το δρόμο.

Να τρέχεις μακριά από δήθεν καταφύγια κι ας έχει έξω και χαλάζι.

Να μάθεις να κοιτάς βαθιά στα μάτια όταν λες αντίο κι όχι κάτω ή το άπειρο.

Να εννοείς τις λέξεις σου, μην τις εξευτελίζεις, σε παρακαλώ.

Να μάθεις να κοιτάς την κλεψύδρα, να βλέπεις πως ο χρόνος σου τελείωσε.

Όχι αγκαλιές, γράμματα, αφιερώσεις, κάποτε θα ξανασυναντηθούμε αγάπη μου (όλα τα βράδια και τα τραγούδια δεν θα είναι ποτέ δικά σας).

Αποδέξου το.

Να αποχωρίζεσαι τραγούδια που αγάπησες, μέρη που περπάτησες.

Δεν έχεις τόση περιορισμένη φαντασία όσο νομίζεις.

Μπορείς να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες, με ουρανό κι αλάτι.

Να θυμίζουν λίγο φθινόπωρο, πολύ καλοκαίρι κι εκείνη την απέραντη Άνοιξη.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ – ΖΩΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΣΜΗΣ

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β21[1] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στίχος β21[1].-τρεις δε οι άλλοι εσαν ,
[ ο Αντιφος είχε τρία αδέλφια]
Ερμηνεία του στίχου β21[1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ – ΖΩΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΣΜΗΣ
Στίχος β21[1].-τρεις δε οι άλλοι εσαν ,
[ ο Αντιφος είχε τρία αδέλφια]
Εδώ έχουμε την ευκαιρία να δούμε την διαστρωμάτωση της κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί ο Όμηρος .
Εκτός από την κλασσική κωδικοποίηση του στίχου ,που αποτελεί μέρος αυτής της παραγράφου ,βρίσκει την ευκαιρία με αφορμή τον αριθμό των υιών του Αιγύπτιου γέροντα ,να μας δώσει για ακόμη μια φορά ένα κύριο χαρακτηριστικό της φυσιολογίας του ανθρωπινου γονιδιωματος .
Το γεγονός, πως είναι γραμμένο από ένα σύνολο [4] τεσσάρων «γραμμάτων» και χρησιμοποιεί «λέξεις» των [3] τριών «γραμμάτων» για να μεταδώσει τις πληροφορίες που περιέχει ,στους ερευνητές.
Οι γιοι του Αιγύπτιου είναι [4] τέσσερις [ 4 γράμματα]. Ο συγγραφέας τους χωρίζει στον Αντιφο και τους άλλους [3] τρεις [ λέξεις των τριών γραμμάτων] και στην συνέχεια της παραγράφου μας ενημερώνει , πως οι άλλοι τρεις είναι αυτοί που κάνουν όλη την δουλειά.
Πράγματι οι επιστήμονες μας το έχουν διαπιστώσει αυτό [λέξεις των τριών γραμμάτων από ένα σύνολο τεσσάρων – σύνολο 64 λέξεων ] νωρίς στις έρευνες τους.
Εχω ηδη εξαντλήσει το θέμα στο ανάλογο κεφάλαιο του άλφα βιβλίου.
Η δεύτερη, εκτός ροης, αναφορά έχει να κάνει με τους τρεις Ιπτάμενους δίσκους που μας έχουν χαρίσει. Προκύπτει από τον αναγραμματισμό των λέξεων [άλλοι εσαν] .
Έχουμε, δηλαδή, μια πολύπλοκη κωδικοποίηση του κειμένου, σε διάφορα επίπεδα , που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις στο ελάχιστο .Κάθε στίχος κρύβει πληροφορίες, εκτός της φυσιολογικής ροης των πραγμάτων – ιστορίας.
Οι πληροφορίες αυτές έχουν τοποθετηθεί μέσα στην δομική «ύφανση» του κειμένου , διότι έχουν απόλυτη προτεραιότητα για την σωτηρία μας .
Έτσι, ζωτικές λεπτομέρειες του τρόπου που λειτουργεί το ανθρώπινο γονιδιωμα, καθώς και της ύπαρξης των αστρικών σκαφών που μας δώρισαν, θα συναντάμε συνέχεια, εκτός της συνηθισμένης ροης των πραγμάτων.
Ποιος ξέρει, ίσως σε μια τετοια «τυχαία» αναφορά, μάθουμε και το μυστικό της αθανασίας του ανθρώπου, η το ακριβές σημείο που βρίσκεται θαμμένος ένας από τους Ιπτάμενους δίσκους.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ



Ο Όμηρος φροντίζει πριν 2856 χρόνια [840 π.χ. + 2016 μ.χ. = 2856] να τοποθετήσει στα δυο του έργα πληροφορίες που δεν είχαν τοποθετηθεί ποτέ και σε κανένα ιερό βιβλίο, από κάποια εξωγήινη αποστολή, έως εκείνη την στιγμή, από τις τόσες που βρέθηκαν διαχρονικά στη ΓΗ. Το κάνει για δώσει την πρέπουσα αξία στη γη της σοφίας, στους απογόνους των Δωριέων, στην πατρική γη, όπως την αποκαλεί, η θεά Αθηνά .
Από εδώ ξεκίνησαν όλα και εδώ θα τελειώσουν, είτε το κατανοούν οι βάρβαροι,είτε όχι.
Μαζί με τα μεγαλιθικά μνημεία σταθμούς της Ελληνικής γης, «ο θησαυρός του Ατρέα» και ο τάφος του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη, μαζί με τα σοβαρά επιστημονικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τα δομικά τους δεδομένα και ο ευφυής αρχιτεκτονικός τους σχεδιασμός, έχουμε συμπληρωματικά τις σοβαρές επιστημονικές αστρονομικές αποκαλύψεις του αριθμού των στίχων των δυο Ομηρικών κειμένων, για τα δυο γνωστά αστρικά ,ουράνια σώματα Σελήνη και Ήλιο .
Επίσης , η αποκάλυψη, πως ο Όμηρος γνώριζε την ταχύτητα του Φωτός ,ανα δευτερόλεπτο, καθώς και τις σειρές ακεραίων του [1] ένα και του [3] τρία, που αποδίδουν τον χρυσό αριθμό Φ=1,618, πριν 2856 χρόνια, έρχονται να ολοκληρώσουν τις αποδείξεις της θεωρίας περι Ελλήνων ,εξωγήινων δημιουργών.
Τις λεπτομέρειες των γνώσεων που προκύπτουν από τα μεγαλιθικά μας μνημεία τις έχω εξηγήσει λεπτομερώς στο πρώτο βιβλίο μου.
Απλά δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα πως τα δεδομένα των δομικών τους στοιχείων κάνουν τις πυραμίδες της Αιγύπτου να μοιάζουν με παιχνίδια, στην κυριολεξία.
Τα σημαντικότερα μεγαλιθικά μνημεία του πλανήτη για το ανθρώπινο γένος και το μέλλον του.
Αυτό που θα αναλύσω ,στην αρχή της αποκωδικοποίησης της Ιλιαδας , είναι η άμεση σύνδεση της με την Οδύσσεια ,σε σχεση με τα αστρονομικά στοιχεία της Σελήνης ,του Ήλιου ,καθώς και την αποκάλυψη της σειράς ακεραίων αριθμών του [1] ένα, που αποδίδει τον χρυσό αριθμό Φ = 1,618.
ΠΡΩΤΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ Φ = 1,618 ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΑΣ”: PROJECT MK-ULTRA




Το 1953 ο διευθυντής της CIA, Allen Dulles εγκρίνει το πρόγραμμα MK-ULTRA.  Η Υπηρεσία έτσι ξεκινά ένα από τα πιό αμφιλεγόμενα προγράμματά της, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε πειραματόζωα σε μία έρευνα Mind Control με ναρκωτικές ουσίες.
Μία δεκαετία προτού ο Ψυχολόγος Timothy Leary μιλήσει για τα πλεονεκτήματα του LSD στην πνευματική αναζήτηση, το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών της CIA ξεκίνησε το άκρως απόρρητο πρόγραμμά της για να μελετήσει τα αποτελέσματα του mind control που επιφέρει το LSD αλλά και άλλες ναρκωτικές ουσίες χρησιμοποιώντας αμερικανούς και καναδούς πολίτες.

Ο “Ανθρωπος της Μαντζουριας”: Project MK-ULTRA

Ο Dulles ήθελε να κλείσει το κενό της «πλύσης εγκεφάλου» που προέκυψε αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθανω πως οι Αμερικανοί κρατούμενοι του πολέμου της Κορέας είχαν υποβληθεί σε τεχνικές Mind Control από τους βασανιστές τους. Έτσι αφού σιχαινόταν να την
MK-ULTRAυπερβαίνουν οι ξένες δυνάμεις, η CIA  αναζήτησε μέσα από την έρευνά της την ανακάλυψη ενός «ορού αλήθειας» για να ενισχύσει τις δικές της ανακρίσεις. Η Υπηρεσία επιχείρησε επίσης να αναπτύξει τεχνικές αλλά και ουσίες – όπως τα «χάπια αμνησίας» για να δημιουρήσει υπερπράκτορες που θα είχαν ανοσία στις τεχνικές Mind Control των άλλων.
Το Πρόγραμμα MK-ULTRA ήλπιζε να δημιουργήσει τον «Άνθρωπο της Μαντζουρίας», έναν προγραμματισμένο δολοφόνο αλλά και να κατασκευάσει ένα τρόπο για να ελέγχει τα μυαλά των «ενοχλητικών τύρρανων» όπως ο Fidel Castro . Σε συνδυασμό με τις ναρκωτικές ουσίες το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε πάνω από εκατό υπό – προγράμματα, όπως τα ραδιολογικά εμφυτεύματα, η ύπνωση και η υποσυνείδητη πειθώ, οι θεραπείες ηλεκτροσόκ και τεχνικές απομόνωσης.

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ (Μέρος Γ)




Η ουσία σας σας κρατά χώρο για να μπορείτε να θυμηθείτε την δύναμη σας, να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τα πάντα στη ζωή σας, και να αντιληφθείτε ότι εσείς επιβάλατε την δημιουργία αυτή στον εαυτό σας. 
Η ζωή θα προσπαθήσει να σας πείσει να βγείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μερικές φορές με μια σειρά από συναγερμούς. 
Για παράδειγμα, οι συναγερμοί μπορεί να παρουσιαστούν σαν προβλήματα στους τομείς της υγείας, των οικονομικών, των σχέσεων, ή της καριέρας. Οτιδήποτε που θα σας προκαλούσε συναγερμό.
 Παράλληλα, συγχρόνως με τα συμβάντα αυτά, ένας εξ ίσου ισχυρός καταιγισμός μηνυμάτων θα είναι παρόν. 
Προσπαθεί να σας αφυπνίσει. 
Με κάθε συναγερμό, τα μηνύματα θα σας λένε πώς να σηκωθείτε, να κινηθείτε, να σταθείτε, και να περπατήσετε μέσα από αυτά έτσι ώστε να αρχίσετε να μαθαίνετε τον χορό του να βρίσκεστε μέσα στον κόσμο αλλά να μην είστε από αυτόν. 
Οι καταστάσεις αυτές θα στρώσουν τον δρόμο, δείχνοντας σας ακριβώς που πρέπει να πατήσετε. 
Το αρχικό ξύπνημα θα προκληθεί από μια σειρά ερωτήσεων που αρχίζουν να βράζουν μέσα σας…
• Γιατί μου συμβαίνει εμένα αυτό;
• Ποιο είναι το νόημα της ζωής;
• Τι σημαίνει όλο αυτό;
• Πότε θα αλλάξει η ζωή;
• Γιατί βρίσκομαι εδώ;
Ένα βουνό από πράγματα που σας σπρώχνουν να κατηγορείτε τους άλλους, που σας στερούν την δύναμη σας, και ντροπή, και το οποίο συνεχώς μεγαλώνει, είναι αυτό που θα σας υποστηρίξει να καταλάβετε την προσωπική σας δύναμη και ικανότητα για δημιουργία. Αυτά θα προκαλέσουν τις απογοητεύσεις και την έρευνα.

David Wilcock - Το Ηλιακό Σύστημα Κινείται Σε Μία Νέα Περιοχή Δόνησης!

Ηλιακή συγκινητική


Σύμφωνα με την έρευνα του David Wilcock,  μια επικείμενη μετατόπιση συμβαίνει στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος, που θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα στη συνείδηση.


Παρακολουθούσα το βίντεο   “Contact In The Desert” («Επικοινωνία στην έρημο") του David Wilcock και είδα κάποιες πληροφορίες που είναι αρκετά συναρπαστικές. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το "The Brown Notebook",το οποίο είναι ένα channeling από τον Walt Rogers, που έγινε το 1950.









Πολλές από αυτές τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν αποδεικνύεται ότι είναι αληθινές στην σημερινή κοινωνία.
Ο άνθρωπος στην παρούσα κατάστασή του, στον πλανήτη σας πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να επιβιώσει. Πολλά πράγματα θα λάβουν χώρα σε αυτόν τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αλλάξει μαζί με τον πλανήτη.
Αυτό το ηλιακό σύστημα κινείται σε μια περιοχή του διαστήματος όπου οι δονήσεις είναι πολύ υψηλότερες. Αυτό θα προκαλέσει αλλαγές στα χαρακτηριστικά του πλανήτη σας. Θα προκαλέσει επίσης αλλαγές στους λαούς σας.
Οι δονήσεις του πλανήτη θα γίνουν υψηλότερες. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αυξήσει τις δονήσεις του, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει στον πλανήτη σας. 

Μάθετε να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας!


Το κερί που εμφανίζεται στα αυτιά μας είναι ένα μείγμα από βρωμιά, νεκρά κύτταρα του δέρματος και βλέννα. Το κερί είναι μια "παγίδα βρωμιάς" και κρατά τις βρωμιές από την είσοδο τους στο εσωτερικό του αυτιού. Όταν το κερί γίνεται σκληρό, μπορεί να προκαλέσει πόνο στα αυτιά.
Όταν το κερί γίνεται επώδυνο, μπορεί να χρειαστεί να το αφαιρέσετε. Διαφορετικά, ένας απλός καθαρισμός του εξωτερικού αυτιού είναι επαρκής και συνιστάται για γενική υγιεινή.

Πως να καθαρίσετε το εσωτερικό του αυτιού
Η μέθοδος αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αφαιρέσετε το κερί που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό του αυτιού. Θα πρέπει να γίνετε όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα. Ο συχνός καθαρισμός μπορεί να στεγνώσει το εσωτερικό και να οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα αυτιά σας.

Θα χρειαστείτε:

Όλη η «δημοκρατία» της TTIP σε ένα βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιρλανδός Λουκ «Μινγκ» Φλάναγκαν

Ο Ιρλανδός Λουκ «Μινγκ» Φλάναγκαν ανέβασε στα κοινωνικά μέσα ένα βίντεο που αποκαλύπτει όλη τη διαδικασία στην οποία υποβάλλει η Ε.Ε. τους ευρωβουλευτές, πριν αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα της TTIP. Σε αυτά τα μέτρα πρωτοφανούς μυστικότητας και αδιαφάνειας υπάρχουν ακόμα και… συμβόλαια που δεσμεύουν τους ευρωβουλευτές να μην αποκαλύψουν στους πολίτες όσα μαθαίνουν. Γνωρίζαμε ότι οι συζητήσεις για την TTIP γίνονταν στο σκοτάδι, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε (νοσηρή) φαντασία

του Θάνου Καμήλαλη

Ο Φλάναγκαν, ευρωβουλευτής της Ενωμένης Αριστεράς, δημοσίευσε το βίντεο την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες μόνο μέρες πριν η Greenpeace διαρρεύσει 248 σελίδες από το περιεχόμενο της TTIP, της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε.  

Μετά τη διαρροή  κι ενώ οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δέχονται σφοδρή κριτική για τις συνθήκες άκρας μυστικότητας που επικρατούν, το Ευρωκοινοβούλιο επέλεξε, αντί να κάνει προσπάθεια για περισσότερη διαφάνεια, να ζητήσει από τον ευρωβουλευτή να κατεβάσει το βίντεο. Η δικαιολογία είναι ότι σε αυτό αναφέρεται το όνομα ενός συνεργάτη άλλου ευρωβουλευτή…


Just been contacted by staff from within the Euro Parliament and told I must remove this video. I won't be.

«Υπογράφω ότι δεν θα πω στους πολίτες τι γνωρίζω»


Η διαδικασία, την οποία βλέπουμε μέσα από τα μάτια συνεργάτη του ευρωβουλευτή, είναι η εξής: Όσοι ευρωβουλευτές αποκτούν πρόσβαση οδηγούνται σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Υποχρεώνονται να μην έχουν  μαζί τους κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που θα μπορούσε να καταγράψει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Τους δίνεται μόνο ένα μολύβι κι ένα χαρτί.

Όταν αγαπάς, αλλάζεις


Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, λένε. Αγάπα τον άλλον με τα ελαττώματά του επίσης λένε. Κι όμως! Όταν κάποιος αγαπά, αλλάζει. Κι αυτή η αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης του.


Ναι. Προφανώς και δε μπορούμε να πλάσουμε τον Mr. Perfect. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό, βαρετό και μονότονο.

Οι αντιλήψεις για τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο μοιάζουν συντηρητικές και απαρχαιωμένες στις μέρες μας. Όλες λίγο πολύ ονειρευόμαστε τον αλήτη με το σπινθηροβόλο βλέμμα, τα κοφτά λόγια, που δε σηκώνει πολλά-πολλά. Το «παράξενο παιδί που μεγάλωσε μέσα στην αλητεία», μα που θ’ αλλάξει για χάρη μας. Τον άντρα που ξεχείλιζε από αυτοπεποίθηση και γούρλωσε τα μάτια όταν άκουσε: «Αν δε γουστάρεις μην πάρεις τηλέφωνο. Δεν έγινε και τίποτα».

Κι εκεί ακριβώς είναι που σκάλωσε. Γιατί είχε μάθει να τις θεωρεί όλες δεδομένες. Τον βλέπουμε να χορεύει έξω από το ρυθμό που είχε συνηθίσει να του παίζουν και μας αρέσει. Ας το παραδεχτούμε. Όλες αυτόν ψάχνουμε. Τον τύπο που δεν ήθελε δεσμεύσεις και τώρα μας κρατά το χέρι στο σινεμά, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν και τώρα θέλει να συζητάμε το καθετί, που δεν είχε μείνει πιστός ούτε στη μάρκα απ’ τα τσιγάρα του και τώρα νευριάζει αν ξεκινήσουμε καινούργια σειρά χωρίς αυτόν.

Το θεμέλιο της αριστοκρατίας είναι η τύχη

post-242

Francisco: Το φαινόμενο της αριστοκρατίας πάντοτε κατανοήθηκε λανθασμένα, και κατά συνέπεια τα επιχειρήματα που παρουσιάστηκαν για την υπεράσπιση του ήσαν πάντα θεμελιωμένα σε λανθασμένες βάσεις. Πρότειναν λόγους κοινωνικής χρησιμότητας, ή ένα σωρό άλλους λόγους για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της αριστοκρατίας. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι η νομιμότητα της αριστοκρατίας έχει ένα άλλο βαθύ θεμέλιο. Το θεμέλιο της αριστοκρατίας είναι η τύχη.
Antonio: Η τύχη;… Πώς αυτό;
Francisco: Εξηγώ. Υπάρχουν, είναι σαφές, τρία είδη αριστοκρατίας: εκείνη που χαρίζει η κληρονομικότητα, η οποία συνίσταται στην κατοχή των πλεονεκτημάτων του κοινωνικού αξιώματος, της ισχύος ή του χρήματος, προνόμια τα οποία το άτομο διαθέτει από μόνο το γεγονός ότι έχει γεννηθεί σε αυτή ή σε μιαν άλλη οικογένεια· αυτή που χαρίζει απ’ευθείας η φύση, που συνίσταται στο να έχεις γεννηθεί πιο έξυπνος, πιο ηθικός, πιο θεληματικός από τον άλλο· και, τέλος, αυτή που χαρίζει απ’ευθείας η τύχη, που φέρνει ένα άτομο στο δρόμο της ζωής όπου θα θριαμβεύσει και έναν άλλο στο δρόμο της αποτυχίας· 

Ένα 11ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΚΑΦΟΣ που ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ την ΓΗ;

βαθυ διαστημα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Το τελευταίο διάστημα του Απριλίου είναι γεγονός πως συνέβησαν πολλά και αξιοσημείωτα πράγματα. Ίσως, τελικά, να «κρύβεται» κάτι πάρα πολύ σημαντικό πίσω από αυτά…
Θα ήταν σημαντικό να θυμηθούμε πως λίγο πριν βγει ο μήνας, είδαμε απίθανες θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ήλιο, η μαγνητόσφαιρα της Γης έπεσε για ένα δίωρο, υποστηρίζεται ότι αφίχθησαν σκάφη των Ολύμπιων.
Ενδεχομένως, όλα ή κάποια από αυτά να σχετίζονται με τα παρακάτω.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στο kavalarissa.eu και σύμφωνα με τους Ashli και James [Gilliland] αρκετός κόσμος αισθάνεται περίεργα. Κάτι συμβαίνει ενεργειακά και το νιώθουν στο σώμα τους, στις σκέψεις τους, στα συναισθήματά τους.
Προσπαθήσαμε μέσα από το diadrastika.com, να καταφέρουμε μία μετάφραση στα κύρια σημεία του κειμένου που εντόπισε η kavalarissa:
Συμβαίνουν και λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα τρεις εκδηλώσεις-επιρροές:

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ Η… ΕΝΩΣΗ ΠΑΠΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

SOKΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια επιστολή αγωνιάς από ένα Ελληνορθόδοξο πιστό της Γερμανίας αποκαλύπτει ένα καινούργιο οικουμενιστικό σκάνδαλο από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Γερμανίας, που δείχνει πως κάποιοι έχουν ήδη προχωρήσει πολύ πιο πέρα από όσα νομίζουμε.
Συγκεκριμένα «Η Ι. Μ. Γερμανίας, αδιαφορώντας τελείως για το πως σκέπτονται οι πιστοί και για το αν είναι σύμφωνοι με τέτοιες ενέργειες, λειτουργεί παπικά και απολυταρχικά προσπαθώντας να επιβάλλει με παπικές μεθόδους την -κατά τον άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς- παναίρεση του Οικουμενισμού προβάλλοντας για δικαιολογία την αναγκαιότητα τέτοιων κειμένων ως απόδειξη ενσωμάτωσης σε μία κοινωνία και ως σύμβολο ειρήνης.
Στο κείμενο αυτό παρουσιάζεται η σημασία της γιορτής και το λειτουργικό τυπικό του Πάσχα στους παπικούς και στην Ορθόδοξη Εκκλησία παράλληλα, και επιχειρείται μέσω αυτής της παραλληλότητας -κατά πάγια οικουμενιστική τακτική- η ανάδειξη «βαθέων ομοιοτήτων», η υποβάθμιση των τρανταχτών διαφορών, η κατάργηση της διδασκαλίας των Πατέρων ότι δεν υπάρχει σωτηρία έξω από την Μία Εκκλησία, καθώς και η κατάργηση του χαρακτήρα της Ορθοδοξίας ως της Μίας Εκκλησίας.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ



Αδικούμε το σώμα τού ανθρώπου όταν υποστηρίζουμε πως ο πολιτισμός (culture) είναι έργο τού πνεύματος. Θα κυριολεκτούσαμε, αν λέγαμε πως είναι και του σώματος και του πνεύματος άθλος. Γιατί το πνεύμα δεν υπάρχει αποσυσχετισμένο από το σώμα. Αντίθετα, υπάρχει επειδή υπάρχει το σώμα. Δεν έρχεται το πνεύμα αυτόνομο και δεν εμφανίζεται αυτοτελές μέσα στον κόσμο. Έρχεται κι εμφανίζεται αποκλειστικά διά του σώματος...

Ενεργεί μέσα στο σώμα όπου ενοικεί και δεν μπορεί να δραστηριοποιηθεί παρά όσο λειτουργεί το σώμα. Το ανθρώπινο, λοιπόν, σώμα ορίζει, καθορίζει, περιορίζει, χαρακτηρίζει και μονιμοποιεί το πνεύμα. Αυτό κατευθύνει την λειτουργία του μέσα στον κόσμο. Κι επειδή το σώμα πεθαίνει, για τούτο και οι πολιτισμοί είναι θνητοί.

Τα εκφράσματα τού πολιτισμού είναι, φρονώ, κυρίως τα έργα τής Τέχνης και της φιλοσοφίας. Η επιστήμη είναι σχολιαστική της πραγματικότητας, όχι δημιουργική. Μόνο η Τέχνη έχει την ικανότητα και δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα. Αλλά ούτε Τέχνη, ούτε φιλοσοφία, ούτε επιστήμη θα υπήρχαν, χωρίς το σώμα τού ανθρώπου. Βέβαια, για να γίνει ο άνθρωπος δημιουργός πολιτισμού, πρέπει να γεννηθεί κατά πνεύμα. Η γέννηση αυτή προϋποθέτει την γέννηση του κατά σώμα.

Και η πνευματική γέννηση σημαίνει διάνοιξη τής σωματικής ύπαρξης προς την συγκλονιστική απορία περί του υπάρχειν. Αλλά ας μην παραθεωρούμε και τους καλλιτέχνες εκείνους που λειτουργούν, που δημιουργούν με το μυστηριώδες ένστιχτο τού ταλέντου τους ως τιμονιέρη τής ύπαρξής τους, χωρίς ηθικά ερωτήματα, χωρίς συνειδητές υπαρξιακές δονήσεις, απλά και μόνο σε μια κατάσταση υπνοβατική, ένθεη.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ NISSAN, ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !



Οι επιστήμονες της Nissan, αποκάλυψαν τον μαθηματικό τύπο μέτρησης του ενθουσιασμού των οπαδών στο ποδόσφαιρο !


Με τον τελικό του UEFA Champions League να είναι προ των πυλών, η Nissan, επίσημος χορηγός της κορυφαίας αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, αποκάλυψε την επιστημονική φόρμουλα για τον υπολογισμό του ενθουσιασμού στο ποδόσφαιρο.

Σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες της αθλητικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Loughborough, ο Δείκτης Ενθουσιασμού της Nissan (ή αλλιώς Nissan Excitement Index), χρησιμοποιεί δεδομένα που συγκεντρώνονται μέσω των φυσιολογικών αντιδράσεων των οπαδών του ποδοσφαίρου, καθώς αυτοί παρακολουθούν αγώνες του UEFA Champions League. 

Με βάση αυτές τις αντιδράσεις, η Nissan έχει αναπτύξει έναν μαθηματικό τύπο που έχει ως εξής :

Κάθε πότε πρέπει να… βγάζεις το μυαλό σου περίπατο;



Περπατάς καθημερινά; Γυμνάζεσαι συστηματικά; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις. Το ζητάει το σώμα, το απαιτεί και το μυαλό για να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Πώς ωφελείται ο εγκέφαλος

Τα οφέλη της ήπιας άσκησης στο σώμα είναι λίγο – πολύ γνωστά, οι ευεργετικές της δράσεις στον εγκέφαλο δεν αναφέρονται όμως συχνά. Σύμφωνα λοιπόν με επιστημονικές έρευνες, όσο πιο πολύ ασκούμαστε σωματικά, τόσο πιο πολύ διευρύνεται ο ιππόκαμπος, η περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη μνήμη.

Ποιοι αρχαιοελληνικοί κανόνες έχουν εφαρμογή στο σύγχρονο ευ ζην;



Αν συναντούσαμε σήμερα κάποιους σοφούς προγόνους μας, τι θα μας συμβούλευαν να κάνουμε ώστε να βιώνουμε το ευ ζην στην καθημερινότητά μας;
Ασφαλώς θα μας προέτρεπαν να είμαστε καλοί καγαθοί, δηλαδή να ακτινοβολούμε από την εσωτερική ομορφιά μας και ταυτόχρονα να είμαστε καλοί και συμπονετικοί.

Σκάνδαλο Τροφικής Σπατάλης

Σκάνδαλο Τροφικής Σπατάλης

Η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιεί για εξεγέρσεις λόγο της ραγδαίας αύξησης των τιμών των τροφίμων.

Φυσικά αυτά που αποκαλούν “τρόφιμα” είναι μόνο στην φαντασία τους τρόφιμα, για τον άνθρωπο και την διατροφή του, είναι απλώς σκουπίδια. 

Η νέα έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας προειδοποιεί ότι οι τιμές των τροφίμων (τροφικών σκουπιδιών) σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνονται ραγδαία.

 Η τιμή του σιταριού έχει αυξηθεί κατά 18% μεσα σε αυτό το τρίμηνο και το καλαμπόκι κατά 12%. 

Η Ουκρανία, ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς σιταριού στον κόσμο βλέπει την τιμή να έχει αυξηθεί με 73%, αυτο είναι το εγχώριο κόστος σιταριού και στην Αργεντινή οι τιμές του σίτου φτάνουν τα 70%.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, οι αυξήσεις των τιμών προκλήθηκαν κατά κύριο λόγο από τρεις παράγοντες:
Η ισχυρή αύξηση ζήτησης τροφίμων στην Κίνα.
Η μεγάλη ξηρασία των ΗΠΑ με δραματικά μειωμένη παραγωγή σιταριού.
Οι αναταραχές στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου.

Η άνοδος των τιμών των τροφίμων οδηγεί σε εξεγέρσεις σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα: Λόγο της αύξησης των τιμών των τροφίμων συνέβησαν από το 2007, 51 εξεγέρσεις σε 37 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τυνησίας, της Νότιας Αφρικής, του Καμερούν, την Ινδία και άλλες χώρες. Το ξαφνικό σοκ των τιμών μπορεί να επιδεινώσει τις συγκρούσεις και να διασφαλίσει την πολιτική αστάθεια. 

Σε ενα blog του Senior Economist José Cuesta της Παγκόσμιας Τράπεζας με τίτλο “No food No Peace” προειδοποιεί ότι είναι πολύ πιθανό ότι αναμένονται περισσότερες εξεγέρσεις λόγο των υψηλών τιμών των τροφίμων. 

Οι κρίσεις στις τιμές των τροφίμων έχουν οδηγήσει επανειλημμένα σε μεγάλη πολιτική αστάθεια .

Η πείνα οδηγεί πάντα σε επανάσταση. Αυτο που η Παγκόσμια Τράπεζα δεν τολμά να πει φωναχτά, είναι ότι η πείνα οδηγεί στην επανάσταση. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους, θα υπάρξει μια πολιτική αναταραχή που σύντομα θα εξελιχθεί σε βία. Είναι μια βασική ανθρώπινη αντίδραση, η οποία είναι ακριβώς η ίδια στην ΕΕ, στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, σε χώρες όπως το Καμερούν και την Ινδία.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Alfred Henry Lewis είπε στην περίφημη δήλωσή του, “Η διαφορά μεταξύ μιας ειρηνικής κοινωνίας και της αναρχίας είναι μόνο εννέα γεύματα” και περαιτέρω δήλωσε ότι θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως αξίωμα, το ότι “ένας άνθρωπος που λιμοκτονεί ποτέ δεν θα είναι ένας καλός πολίτης” εννοεί καλός δούλος για να δουλεύει. Καμία χώρα δεν είναι σε θέση να ελέγχει τις ενέργειες των πεινασμένων μαζών, ανεξάρτητα από το πόσο καλό και υπάκουο πληθυσμό είχαν σε περιόδους που υπήρχε ακόμα άφθονο φαγητό. Εκτός από τις εποχές που θέλουν να μειώσουν το κοπάδι τους.

Δείτε τώρα την υποκρισία τους: Ο Tristram Stuart δημοσιεύει συγκλονιστικά δεδομένα για την κατασπατάληση της τροφής και την εξάντληση των φυσικών πόρων. Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο (στους πίνακες κατάταξης) η Ελλάδα δυστυχώς είναι από τους πρωταγωνιστές της κατάστασης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα