Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟ... ΑΡΧΑΡΙΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


Τα πας καλά μαζύ της. Έχετε προχωρήσει τόσο τη σχέση σας, που δεν διστάζετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Πολύ καλώς κάνετε και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, σε βεβαιώνω πως έχετε την ευλογία του μεγαλοδύναμου.

Το περνάμε υπέροχα, λοιπόν, είναι λίγο. Αν θέλετε να τη βρίσκεται τέλεια, αξίζει το ψάξιμο για το παραπέρα. Αυτό σημαίνει να βάλεις στο παιχνίδι και το μασάζ. Άλλο το χάδι, όπως και το φιλί, κι άλλο το ερεθιστικό άγγιγμα, το απαλό τρίψιμο, αυτό που λέμε ερωτικό μασάζ.

Μη μου πεις ότι είσαι άσχετος. Δεν χρειάζεσαι μαθήματα από τους ειδικούς, ούτε σχετικές οδηγίες. Η έμπνευση της στιγμής και ο αυτοσχεδιασμός αρκούν. Και τρελλαίνουν το κορίτσι, που θα σε βοηθήσει να πιάσετε υψηλές αποδόσεις.

Δεν λέω, αβαντάρουν το σμίξιμο ο χαμηλός, ο σχεδόν μηδενικός φωτισμός, η κατάλληλη μουσική και ο αρωματισμός στο χώρο. Και ένα αιθέριο έλαιο που θα απλώσεις στην παλάμη.

Ξέχνα τις συμβουλές των γκουρού, αναγνωρίζουμε ότι η τέχνη της μάλαξης, του μασάζ είναι αρχαία και ευεργετική στο κορμί και στο μυαλό. Ξεκίνα από τα βασικά, γίνε αυτοδίδακτος.

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ... ΠΑΡΚΑ


Λένε ότι δεν είναι είδηση όταν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο. Εννοούν ότι είναι περιττό να αναφερθεί ένα γεγονός τόσο συνηθισμένο. Που είναι αναμενόμενο. Που θεωρείται φυσιολογικό. Άλλο, αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Αυτό, ναι, είναι άξιο δημοσιογραφικού ρεπορτάζ.
Είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, σχεδόν μέσα στο... πρόγραμμα, κυρίως στον δυτικό κόσμο, μια καθηγήτρια να κατηγορείται ότι συνουσιάζεται με μαθητή της, με μαθητές της. Ειδικά στις ΗΠΑ και την Αγγλία έχουν βαρεθεί να το ακούνε ως... νέο, ως μια είδηση ξεχωριστή.
Το μόνο που αξίζει ίσως είναι να μάθουμε ποια δικαιολογία επικαλείται η ένοχη. Η 36χρονη, που την έκαναν τσακωτή στην Αμερική, υποχρεώθηκε να ομολογήσει το έγκλημά της στο δικαστήριο και είπε ότι

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Οι λεσβίες γουστάρουν πολύ το γκολφ, μάλλον διότι φέρνει για πολύ ανδρικό σπορ. Η Ντίνα Σωρ ήταν πολύ γνωστή «γκολφίστρια», μην πούμε «γκόλφερ», και επίσης πολύ γνωστή... μη λεσβία. Να, όμως, που από το 1972 το τουρνουά γκολφ της Dinash Shore εξελίχθηκε στο Νο1 φεστιβάλ της λεσβιακής κοινότητας στον κόσμο. Φοβερά πράγματα.
Κάθε χρόνο τέλη Μαρτίου γίνεται ένα σκηνικό μαζικής παράκρουσης από χιλιάδες(!) gay γυναίκες, που συγκεντρώνονται για πέντε ημέρες στην έρημο της Καλιφόρνια. Φέτος η λαοθάλασσα γυναικών πλησίασε τις 20.000 λεσβίες που έδωσαν ένα ρεσιτάλ απόλυτης απελευθέρωσης στο… φεστιβάλ.
Ένα ξεσάλωμα που μπορεί να συμβεί μονάχα όταν υπάρχουν γυναίκες, και όλες να αισθάνονται στον... κόσμο τους. Ακόμα και οι σερβιτόρες στο ξενοδοχείο είναι λεσβίες.

8 πράγματα που οι άνδρες ζητούν σε μια σχέση

Τι θέλουν οι άντρες σε μία σχέση;  Αν απαντήσατε αντανακλαστικά ‘σεξ’…κάνετε λάθος!  Φυσικά επιθυμούν και σεξουαλική ζωή, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτή την επιθυμία!  Όσες γυναίκες λοιπόν θεωρούν ότι το σεξουαλικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για έναν άντρα κάνουν λάθος και πιθανότατα η σχέση τους κάπου υποφέρει. 
boywhobrokemecover
Να λοιπόν τι επιθυμούν σε μία σχέση οι άντρες, είτε όταν μιλάνε εκ βαθέων επισκεπτόμενοι το γραφείο μου, είτε τι απαντάνε σε επιστημονικές έρευνες (εγώ απλώς το καταγράφω!)
1. Θέλουν να είναι ο ήρωας σας!
Ναι, επιθυμούν τον θαυμασμό σας!  Θέλουν να έχετε μάτια μόνο γι’ αυτόν και για κανέναν άλλον!  Θέλουν να μπορούν να είναι αυτός που θα διορθώσει τη χαλασμένη βρύση, που θα σας αλλάξει το σκασμένο λάστιχο, που θα σας βοηθήσει στα δύσκολα, που θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε.  Οι άντρες επιθυμούν να έχουν τον ρόλο αυτού που τα καταφέρνει –ξέρετε, η προαιώνια ιστορία του ιππότη και της πριγκίπισσας….  Μην τον ρίχνετε και μην τον αποπαίρνετε, λοιπόν, αν δεν τα καταφέρνει πάντα.
Συμβουλή για τις γυναίκες: Πέστε έναν καλό λόγο!  Η δική σας συναισθηματική ωριμότητα και η δέσμευσή σας στη σχέση θα σας βοηθήσει να δείτε τον σύντροφό σας με τα προτερήματά του και τα θετικά του στοιχεία.  Μην αφήνετε τον κυνισμό και τον αρνητισμό να σας τα χαλάσουν όλα!

H NASA λέει ότι επειδή λιώνουν οι πάγοι, η γη περιστρέφεται κάπως διαφορετικά

Η δραματική στροφή στην πολική κίνηση αποδίδεται στις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Το λιώσιμο των πάγων αλλάζει τον τρόπο που η Γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της, λέει η NASA
Μια νέα μελέτη της NASA ισχυρίζεται πως η ολοένα αυξανόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλάζει τον τρόπο που η Γη στρέφεται γύρω από τον πολικό άξονά της.   Τα στρώματα πάγου που λιώνουν, ειδικά στη Γροιλανδία, αλλάζουν την κατανομή του βάρους στη Γη. Και αυτό έχει προκαλέσει αλλαγή πορείας, τόσο στο Βόρειο Πόλο όσο και στη ταλάντευση, η οποία ονομάζεται πολική κίνηση, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στο περιοδικό Science Advance.  
Αν και οι επιστήμονες λένε ότι η μετατόπιση είναι ακίνδυνη, σημειώνουν πως είναι ουσιαστική. Ο Jonathan Overpeck, καθηγητής γεωεπιστημών στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ο οποίος δεν πήρε μέρος στη μελέτη, είπε ότι "αυτό δείχνει πόσο πραγματικές και ουσιαστικές είναι οι επιπτώσεις του ανθρώπου στον πλανήτη."   Από το 2003, η Γροιλανδία έχει χάσει κατά μέσο όρο πάνω από 272 τρισεκατομμύρια κιλά πάγου το χρόνο, και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που η Γη ταλαντεύεται δήλωσε ο επιστήμονας της NASA Eirk Ivins. Η Δυτική Ανταρκτική χάνει 124.000.000.000.000 κιλά πάγου σε ετήσια βάση και η Ανατολική Ανταρκτική αυξάνει κατά περίπου 74.000 δισεκατομμύρια κιλά πάγο, βοηθώντας την κλίση της ταλάντευσης περαιτέρω, είπε ο Ivins.  

Συγγνώμη αλλά έχουμε και μια ζωή να ζήσουμε



Ellada-DNT
Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Μια και η Ελλάδα είναι το πιο πετυχημένο κοινωνικό πείραμα στην ιστορία του καπιταλισμού, είπα να ασχοληθώ κι εγώ με τα πειράματα και τα σύνδρομα, ειδικότερα τώρα που κωλοβαράω πρωί πρωί· αν απορεί κάποιος, είναι επειδή έχουμε μερικές ώρες διαφορά και εδώ είναι άγρια χαράματα.
Θυμήθηκα, κομπανιέρο, ένα κείμενο που είχα διαβάσει στην αρχή της κρίσης, όπου ο συγγραφέας χρησιμοποίησε το γνωστό πείραμα με τον βάτραχο, ώστε να εξηγήσει το δόγμα του σοκ που μόλις είχε αρχίσει να εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
Το πείραμα είναι γνωστό και ως το «σύνδρομο του βραστού βατράχου» και υποτίθεται ότι πέτυχε τον 19ο αιώνα, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το 1979 από δυο ψυχολόγους που ήθελαν να ταυτίσουν τις μάζες με τον βάτραχο του πειράματος.
Τι λέει όμως το πείραμα;
Κάποιοι, λέει, ήθελαν να δουν αν μπορούσαν να βράσουν έναν βάτραχο χωρίς να το καταλάβει ή τέλος πάντων όταν το καταλάβαινε να ήταν ήδη αργά.
‘Οπως ήταν φυσικό, η απόπειρα να βράσουν τον βάτραχο πετώντας τον στο καυτό νερό στέφθηκε με αποτυχία, καθώς κάθε φορά ο βάτραχος πάθαινε σοκ και πηδούσε έξω από την κατσαρόλα για να σωθεί.
Η λύση δόθηκε, όταν έριξαν τον βάτραχο σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό, τοποθετώντας την, στη συνέχεια, στη φωτιά.
Παρ’ ότι το νερό άρχισε να ζεσταίνει, ο βάτραχος συνέχιζε να πλατσουρίζει αμέριμνος και αδιάφορος προς τη σταδιακή μεταβολή της θερμοκρασίας του νερού.
Εντέλει, ζαλίστηκε από τη ζέστη και ανήμπορος να αντιδράσει ψήθηκε ζωντανός.
Ανεξαρτήτως αν το πείραμα είναι εφικτό ή όχι -γιατί κάποιοι λένε ότι ο βάτραχος θα πηδήξει έξω ανεξαρτήτως αν το νερό είναι καυτό εξαρχής ή αν το ζεστάνουμε προοδευτικά με αυτόν μέσα- χρησιμοποιείται καμιά φορά για να περιγράψει τις μάζες που δεν αντιδρούν, καθώς εκείνες συνηθίζουν τις βίαιες πολιτικές, ειδικότερα όταν αυτές εφαρμόζονται σταδιακά.
‘Ενα άλλο πείραμα, είναι εκείνο με τις 100 μαϊμούδες.
Σε ένα από τα νησιά του Ειρηνικού το 1952, Ιάπωνες επιστήμονες αποφάσισαν να μάθουν στις μαϊμούδες να πλένουν τις γλυκοπατάτες τους πριν τις φάνε.
Επειδή ήταν χρονοβόρο να μάθουν σε όλες τις μαϊμούδες να πλένουν τις πατάτες, αποφάσισαν να εκπαιδεύσουν την μια και να δουν αν θα μάθουν και οι υπόλοιπες (μέσω τις μίμησης).
‘Ετσι που λες, κομπανιέρο, η μια μαϊμού έμαθε να πλένει τις πατάτες της πριν τις φάει.
Μετά από λίγο καιρό, άρχισε να τις πλένει και δεύτερη μαϊμού και μετά από λίγο και τρίτη και τέταρτη κ.ο.κ.
Φτάνουμε στο σημείο όπου 99 μαϊμούδες πλένουν τις γλυκοπατάτες πριν τις φάνε.
Μόλις μαθαίνει να το κάνει και η 100η, ξαφνικά σε όλο το νησί, όλες οι μαϊμούδες έμαθαν να πλένουν τις γλυκοπατάτες τους.
Φυσικά και αυτό το πείραμα δεν έχει αποδειχθεί -σχεδόν έχει καταρριφθεί-, αλλά είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι σε πολύ μεγάλο βαθμό μιμούνται τον περίγυρο τους.

Η πολύμηνη αποχή των δικηγόρων αποδεικνύει πως η Δικαιοσύνη είναι περιττή

apoxi dikigorwn


Οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους εδώ και τρεις μήνες -διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό- αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην Δικαιοσύνη.
Μια χαρά λειτουργεί η Δικαιοσύνη και χωρίς δικηγόρους.
Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά.
Και δυο χρόνια να κάνουν αποχή οι δικηγόροι, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Η πολύμηνη αποχή των δικηγόρων εξαιτίας του Ασφαλιστικού δείχνει πως δεν χρειάζονται οι δικηγόροι στην Ελλάδα.
Αφού δεν χρειάζονται οι δκηγόροι, δεν χρειάζονται και οι δικαστές.
Μπορούμε να λύσουμε το Ασφαλιστικό δικηγόρων και δικαστών, καταργώντας την Δικαιοσύνη.
Είναι γνωστό πως στα προτεκτοράτα δεν υπάρχει Δημοκρατία, οπότε δεν υπάρχει και Δικαιοσύνη.
Οπότε, γιατί ταλαιπωρούνται άδικα τόσοι άνθρωποι για να παριστάνουν τους δικαστές και τους δικηγόρους;
Γιατί χάνει τόσα χρήματα το χρεοκοπημένο προτεκτοράτο, για να συντηρεί την Δικαιοσύνη;
Πώς θα έρθει η ανάπτυξη και πώς θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, όταν πετάμε χρήματα σε άχρηστους δικαστές και στη συντήρηση κτιρίων;

Βιαστές μέσα στην φυλακή ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους. Δείτε τι απάντησαν…

1176756
Με τα μάτια ενός βiαστή!
Ζήτησαν από άνδρες που είχαν κακoποιήσει γυναίκες σεξοuαλικά να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών κακοποιήσεων. Παρακαλούμε βρείτε λίγο χρόνο να διαβάσετε αυτό. Ίσως σας σώσει την ζωή.
Βιαστές μέσα στην φυλακή, ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους, και ιδού μερικά γεγονότα.
  1. Το πρώτο που προσέχουν είναι το χτένισμα. Οι γυναίκες με αλογοουρά ή γενικά μακριά μαλλιά είναι τα θύματα που επιλέγουν γιατί μπορούν να τις πιάσουν από τα μαλλιά. Γυναίκες με κοντά μαλλιά σπάνια γίνονται θύματα.
  2. Το δεύτερο πράγμα που κοιτάνε είναι τα ρούχα. Ρούχα που αφαιρούνται εύκολα. Πολλοί έχουν μαχαίρι πάνω τους για να τα σχίσουν.
  3. Γυναίκες που είναι αφηρημένες και κοιτάνε στην τσάντα τους ή μιλάνε στο κινητό τους, γιατί έτσι δεν προσέχουν γύρω τους.
  4. Τα μέρη που επιλέγουν είναι πρώτον, το πάρκινγκ  των Σούπερ Μάρκετ, δεύτερον, το πάρκινγκ στην δουλειά, τρίτον οι δημόσιες τουαλέτες.
  5. Αυτό που κοιτάνε αυτοί οι άνδρες είναι ένα μέρος να τις αρπάξουν και ένα άλλο μέρος όπου να μην ανησυχούν ότι θα τους πιάσουν.
  6. Εάν αντισταθείτε θα σας αφήσουν, γιατί θα τους πάρει μόνο ένα λεπτό να καταλάβουν ότι θα τους φάτε τον χρόνο τους.
  7. Δεν διαλέγουν γυναίκες που κρατάνε ομπρέλες ή άλλα τέτοια αντικείμενα.
  8. Τα κλειδιά δεν τους αποθαρρύνουν γιατί πρέπει να πάτε πολύ κοντά για να τα χρησιμοποιήσετε σαν όπλο. Έτσι το θέμα είναι να πείσετε τον άνδρα ότι δεν αξίζετε την προσπάθεια.
Πράγματα που πρέπει να προσέχετε:

Νταντάδες βγαλμένες από την κόλαση: Όταν αθώες παιδικές ψυχές, έπεσαν στο έλεος σατανικών γυναικών

doll
Πόσες και πόσες φρικιαστικές ιστορίες με νταντάδες που βγάζουν όλο τους το μίσος πάνω στα παιδιά που υποτίθεται ότι έπρεπε να προσέχουν όσο οι γονείς τους εργάζονται δεν έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας…
Κι όμως όσες κι αν ακούσει κανείς, όσες απάνθρωπες εικόνες κι αν δει, η οργή που νιώθει κάθε φορά που μαθαίνει ότι ένα παιδί, ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μαρτύρησε στα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται θα το φρόντιζε, είναι πάντα η ίδια.
Αυτές οι νταντάδες-τέρατα είναι ικανές για πράξεις ανείπωτης φρίκης με στόχο μικρά ανυπεράσπιστα πλάσματα. Το γεγονός ότι εκείνα δεν μπορούν να τις σταματήσουν δείχνει να τις ιντριγκάρει. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η δουλειά τους τους ξυπνάει τα πιο φρικιαστικά συναισθήματα και είναι έτοιμες για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν διστάζουν να χτυπήσουν αλύπητα παιδάκια μόλις λίγο μηνών, να τους σπάσουν τους αστραγάλους, να τα κάψουν ακόμα και να τα σκοτώσουν.
Οι παρακάτω ιστορίες προκαλούν αισθήματα φρίκης αλλά και μίσους για αυτές τις γυναίκες που τόσο εύκολα μετατρέπονται σε τέρατα μπροστά στα αθώα και ανυπεράσπιστα μάτια ενός παιδιού.
Gulchehra Bobokulova
nanny1
«Εδώ την σκότωσα» είπε με αφοπλιστική ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ίχνος μεταμέλειας η 38χρονη νταντά-τέρας που έσφαξε με αποτρόπαιο τρόπο την 4χρονη Nastya Meshcheryakova και στη συνέχεια κυκλοφορούσε κρατώντας το κομμένο κεφάλι του παιδιού κοντά σε έναν σταθμό του μετρό στη βορειοδυτική Μόσχα.
Η σατανική νταντά, ονομάζεται Gyulchekhra Bobokulova και σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, είναι και η ίδια μητέρα τριών παιδιών. Η 38χρονη συνελήφθη και παραδέχθηκε την ενοχή της. Αστυνομική πηγή αποκάλυψε πως η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία κρατούσε μυστικά, ενώ μετά το διαζύγιό της ο άνδρας της την είχε πετάξει στο δρόμο.

Εκπληκτικό αφιέρωμα που δεν πρέπει να χάσει κανένας Έλληνας: Οδοιπορικό στις “ματωμένες” εκκλησίες της Μικράς Ασίας

Οδοιπορικό σε Ιωνία και Αιολίδα
Η βεβήλωση των ιερών χώρων είχε να κάνει με τη μισαλλοδοξία, το φανατισμό και τη βαρβαρότητα

Μια περιήγηση στα παράλια της Μικράς Ασίας πάντα περικλείει ανάμεικτα συναισθήματα, από θαυμασμό στον πολιτισμό των Ρωμιών πριν τον ξεριζωμό τους, έως την πικρή γεύση της τύχης του τόπου και των μνημείων του.
Σε κάποιες περιπτώσεις η αίσθηση της καπνιάς της καταστροφής δεν μπορεί να σβήσει κι ας έχουν περάσει ενενήντα τόσα χρόνια, ενώ τουλάχιστον αμηχανία σε καταλαμβάνει, αφού δεν μπορείς να προσδιορίσεις αν είναι καλύτερα που σήμερα η γειτονική χώρα «δείχνει» το δήθεν ευρωπαϊκό της πρόσωπο, με τη μερική συντήρηση των θρησκευτικών για μας μνημείων, με ότι συνεπάγεται αυτό, καλό ή κακό, ή μέχρι χθες, που η μισαλλόδοξη και φονταμελιστική της μέχρι πρότινος πολιτική, ειλικρινής τουλάχιστον στις θέσεις και τις προθέσεις της, κατά τα άλλα.
Αποθήκες, στάβλοι ή απλά μισοερειπωμένα χαλάσματα, οι ελάχιστες χριστιανικές εκκλησιές της Ερυθραίας που επέζησαν του 1922, χρησιμοποιούνται κάποιες σαν τζαμιά ενώ το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού αποκαθιστά τοιχογραφίες και λαμπρές νεοκλασικές, μπαρόκ, σε κάθε περίπτωση μη ισλαμικές διακοσμήσεις, αξιοποιώντας τα λαμπρά μνημεία κατά το δοκούν.

Μια βόλτα μέχρι τα Πριγκηπονήσια

Τα Πριγκηπονήσια ,είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στη Θάλασσα του Μαρμαρά, νότιατης Κωνσταντινούπολης, στο στόμιο του κόλπου της Νικομηδείας.
Αποτελείται από 4 μεγάλα νησιά (Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος) και 5 μικρότερα (Πίτα, Νέανδρος, Οξειά,Πλάτη, Αντιρόβυθος).
Τα νησιά απέχουν 8 ως 11 μίλια από την Κωνσταντινούπολη. Τα τέσσερα μεγάλα κατοικούνταν ανέκαθεν, ενώ τον 20ο αιώνα κατοικήθηκε και η Αντιρόβυθος.
Τα Πριγκηπονήσια μνημονεύονται για πρώτη φορά τον 4ο αιώνα π.Χ. από τον Αριστοτέλη με το όνομα «Χαλκηδόνιοι νήσοι» ή «Δημόνησοι», από το όνομα κάποιου Δημόνησου, ο οποίος πρώτος κατεργάστηκε τον υποθαλάσσιο χαλκό, που ανέσκαπταν στον παρακείμενο βυθό είλωτες εργάτες.
Τα νησιά αυτά αποτέλεσαν από ενωρίς τόπο εξόρυξης χαλκού, που ήταν πολύτιμο μετάλλευμα εκείνα τα χρόνια, από αποίκους Μεγαρείς, Αιολείς και Μιλησίους.
Η σημερινή ονομασία προήλθε από την εποχή που το μεγαλύτερο νησί υπήρξε ιδιοκτησία του βυζαντινού πρίγκηπα Ιουστίνου Κουροπαλάτη, στα 569 μ.Χ., ο οποίος έκτισε και ανάκτορο σε αυτό.

Οι 2 στάσεις στο σεξ που «εγγυώνται» το γυναικείο οργασμό

Οι 2 στάσεις στο σεξ που «εγγυώνται» το γυναικείο οργασμό
Νέα στοιχεία για το γυναικείο οργασμό φέρνουν στο φως Αμερικανοί επιστήμονες!
Ερευνητές της Mayo Clinic και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα ανακάλυψαν ότι η ευκολία επίτευξης του οργασμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανατομία του σώματος, οπότε βρίσκεται έξω από τον έλεγχό μας.
bigstock Shot of a passionate loving co 13167212
Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Clinical Anatomy, η κίνηση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθορίζει πόσο εύκολα θα φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση.
Ο βασικός συντάκτης της σχετικής μελέτης, Δρ. Τζέισον Σίγκελ, αναφέρει πως τα νέα στοιχεία “δίνουν μια πιο επιστημονική και ανατομική εξήγηση για τους λόγους αδυναμίας επίτευξης του οργασμού”, καθώς μέχρι σήμερα είχε επικρατήσει εσφαλμένα η θεωρία ότι το μέγεθος του πέους, η θέση του περίφημου σημείου G, η αυτοπεποίθηση της γυναίκας και λοιποί (μη βιολογικοί) παράγοντες ευθύνονται για τις οργασμικές δυσκολίες στις γυναίκες.

Σεισμός 6.6 Ταρακουνάει Μεγάλες Πόλεις Στο Αφγανιστάν

Αφγανιστάν 6.6 Σεισμός Shakes Μεγάλες Πόλεις


Ένα σεισμός μεγέθους 6.6 έπληξε το Αφγανιστάν σήμερα το πρωί και έγινε αισθητός σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλη τη νοτιοδυτική Ασία.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Γεωλογικής Έρευνας (USGS), ο σεισμός μετρήθηκε αρχικά ως μεγέθους 7.1 και χτύπησε κοντά στα σύνορα με το Τατζικιστάν, στις 10:28 GMT
Epicenter of 7.1 quake was located at Koh Hindukash Region Afghanistan at depth of 236 km



Το USGS ανακοίνωσε ότι ο σεισμός έπληξε μια από τις πιο σεισμικά ενεργές περιοχές στη γη. Η περιοχή βρίσκεται εκεί όπου οι πλάκες της Ινδίας και της Ευρασίας συγκρούονται.

πίστη και πεποίθηση στα χαρακώματα της καθημερινότητας της ενήλικης ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για Η γενιά μας μπήκε στα χαρακώματα της καθημερινότητας της ενήλικης ζωης ανυποψίαστη και αμέριμνη
του λαμπε ρατ

Στα χαρακώματα της καθημερινότητας της ενήλικης ζωής, η αθεϊα δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει. Όλοι πιστεύουμε σε κάτι. Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι σε τι θα πιστέψουμε.
David Foster Wallace
Όλο το κύρος, η τακτική και η επινοητικότητα δεν αντικαθιστούν ούτε στο ελάχιστο την πεποίθηση στην υπηρεσία της αλήθειας. Αυτή την κοινή παραδοχή θαρρώ ότι την έχω βελτιώσει.
Rene Char

Η γενιά μας μπήκε στα χαρακώματα της καθημερινότητας της ενήλικης ζωης ανυποψίαστη και αμέριμνη. Δεν έβλεπε, δεν μπορούσε να δει τη βία και την καταστροφή να την περιμένουν χαιρέκακα στη στροφή του δρόμου. Είχε ξεμάθει να σκέφτεται και να συναισθάνεται, είχε γίνει πλαδαρή και οκνηρή. Η πίστη της σε μια ζωή άνετη, χαλαρή κι ωραία έγινε απότομα σμπαράλια. Οι πεποιθήσεις της κλονίστηκαν σε τέτοιο σημείο που πλέον τη διακατέχει ένας παθητικός μηδενισμός, μια σχεδόν απόλυτη έλλειψη πεποιθήσεων. Πορεύεται στα τυφλά, και πασχίζει επιστρατεύοντας διάφορα φθηνά κόλπα να βρει τις άκρες της μέσα σε ένα υπαρξιακά βιωμένο αδιέξοδο.
Από το δημόσιο χώρο, εκεί όπου ομιλούντα και ενεργούντα όντα συνευρίσκονται και συμπράττουν, έχει σχεδόν αποσυρθεί, με την εξαίρεση μιας αισχρής μειοψηφίας, με τα καλά της και τα κακά της, που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Θα τη δεις ενίοτε να κατεβάζει ποτά με μια δίψα θα έλεγε κανείς τρομακτική, θα τη δεις στα σινεμά, τους χορούς, τα συναυλιάδικα και τα θέατρα να προσπαθεί να γαντζωθεί από μια τέχνη που είναι κλινικά νεκρή, θα τη δεις στις αίθουσες των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και των σεμιναρίων να αντλεί κι άλλη κι άλλη πληροφορία, κι άλλη κι άλλη γνώση ενός κόσμου που έχει απωλέσει το πνεύμα του.

Γάλλοι επιστήμονες ανίχνευσαν βασικό συστατικό της ζωής σε κομήτη εργαστηρίου

Η θεωρία που θέλει τους κομήτες και τους αστεροειδείς να έφεραν στη Γη τα δομικά υλικά της ζωής δείχνει να ενισχύεται μετά την ανακοίνωση Γάλλων ερευνητών ότι ανίχνευσαν ένα βασικό συστατικό του RNA σε έναν κομήτη εργαστηρίου.
comet-67PO κομήτης 67P/Churyumov-Gerasimenko όπως φωτογραφήθηκε από την ευρωπαϊκή αποστολή Rosetta το 2015
Μέχρι σήμερα, οι αστρονόμοι είχαν ανιχνεύσει σε μετεωρίτες αρκετά αμινοξέα, συστατικά των πρωτεϊνών που παράγουν οι ζωντανοί οργανισμοί. Είχαν επίσης ανιχνεύσει βάσεις που περιέχουν άζωτο και αποτελούν δομικό συστατικό των νουκλεϊκών οξέων DNA και RNA.
Το μόριο RNA πιστεύεται ευρέως ότι εμφανίστηκε στη Γη πολύ πριν από το DNA. Για τη σύνθεση του RNA απαιτείται το σάκχαρο ριβόζη (αντιστοιχεί στο «R» του RNA), το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί πουθενά στο Διάστημα.

Βασικός οδηγός οικονομίας και επιβιώσης




Hξερε τι να κάνει η γιαγιά. Πρέπει τώρα να μάθει και η σύγχρονη Ελληνίδα, γιατί… ακόμα δεν τελειώσαμε, μόλις αρχίσαμε…

Κινητό, ντελίβερι, facebook, τηλεόραση κι αν ρωτήσεις πως φτιάχνεται ένα φαγητό, μπορεί ακόμα και να σε λοξοκοιτάξουν. Το φαγητό, ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση, αν ετοιμάζεται στο σπίτι, τα κύρια υλικά του έρχονται από το σούπερ μάρκετ.
Τι γνώριζαν οι γιαγιάδες μας και κατάφεραν να επιβιώσουν σε καιρούς χαλεπούς, πολέμου ή απόλυτης φτώχειας; Τι θα πρέπει να είμαστε ικανοί να κάνουμε μόνοι μας;  Πως οι παλιές νοικοκυρές έκαναν “κουμάντο” στα σπίτια τους, τότε που οι μισθοί ήταν χαμηλοί και που μόνο με καλή διαχείριση και ικανότητες μπορούσαν να τα φέρουν βόλτα;
Τα βασικά που πρέπει να υπάρχουν στο σπιτικό και θα πρέπει να μπορούμε να κάνουμε, πολλά από αυτά ακόμα και τώρα για λόγους οικονομίας:
  • Να φτιάχνουμε προζύμι και ψωμί.
  • Να αναγνωρίζουμε και να μαζεύουμε χόρτα.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ! Ο Κανένας τυφλώνει τον Κύκλωπα με χρήση Υπερτεχνολογίας!!!!








Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο Οδυσσέας εις το ΑΝΤΡΟΝ (σπηλιά) του Κύκλωπα χρησιμοποιώντας Οίνον ( ΜΑΛΑΝΟΣ ΟΙΝΟΙΟ) και, παλούκι ζεσταμένο στην φωτιά (ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΑΙΝΟΣ) τυφλώνει τον Πολύφημο:


"...καὶ τότ᾿ ἐγὼ Κύκλωπα προσηύδων ἄγχι παραστάς,
κισσύβιον μετὰ χερσὶν ἔχων μέλανος οἴνοιο:
«Κύκλωψ, τῆ, πίε οἶνον, ἐπεὶ φάγες ἀνδρόμεα κρέα,
ὄφρ᾿ εἰδῇς οἷόν τι ποτὸν τόδε νηῦς ἐκεκεύθει
ἡμετέρη. σοὶ δ᾿ αὖ λοιβὴν φέρον, εἴ μ᾿ ἐλεήσας..."

Μετάφραση:

Κι εγώ τον Κύκλωπα σιμώνοντας κινούσα λόγια κι είπα, 
καυκί κρατώντας μες στα χέρια μου, κρασί γεμάτο μαύρο:
,, Κύκλωπα, εγεύτης σάρκα ανθρώπινη· για πιες κρασί από πάνω,
να μάθεις τι λογής φυλάγαμε πιοτό στο πλοίο μας μέσα.
Σπονδή για να σου κάμω το 'φερνα, μπορεί να με λυπόσουν...

Και ο Οδυσσέας παρουσιάστηκε στον Κύκλωπα με το όνομα Κανένας:

"...ἐξερέω: σὺ δέ μοι δὸς ξείνιον, ὥς περ ὑπέστης.
Οὖτις ἐμοί γ᾿ ὄνομα: Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾿ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι.’
«ὣς ἐφάμην, ὁ δέ μ᾿ αὐτίκ᾿ ἀμείβετο νηλέι θυμῷ:

«Οὖτιν ἐγὼ πύματον ἔδομαι μετὰ οἷς ἑτάροισιν..."

Δηλαδή: 

θα το 'χεις, μα και συ που 'ταξες να μου χαρίσεις δώρο! 
Κανένας τ᾿ όνομά μου, κι όλοι τους Κανένα με φωνάζουν, 
κι η μάνα μου μαθές κι ο κύρης μου κι οι επίλοιποι σύντροφοι.»
Είπα, κι εκείνος με ανελέημονη καρδιά μου απηλογήθη:

,, Θ᾿ αφήσω τον Κανένα ολόστερνο να φάω᾿ πιο πριν τους άλλους....


Και παρακάτω στην αντίστοιχη Ραψωδία της Οδύσσειας περιγράφονται  τα εξής:


"...καὶ τότ᾿ ἐγὼ τὸν μοχλὸν ὑπὸ σποδοῦ ἤλασα πολλῆς,
ἧος θερμαίνοιτο: ἔπεσσι δὲ πάντας ἑταίρους
θάρσυνον, μή τίς μοι ὑποδείσας ἀναδύη.
ἀλλ᾿ ὅτε δὴ τάχ᾿ ὁ μοχλὸς ἐλάινος ἐν πυρὶ μέλλεν
ἅψεσθαι, χλωρός περ ἐών, διεφαίνετο δ᾿ αἰνῶς,

καὶ τότ᾿ ἐγὼν ἆσσον φέρον ἐκ πυρός, ἀμφὶ δ᾿ ἑταῖροι
ἵσταντ': αὐτὰρ θάρσος ἐνέπνευσεν μέγα δαίμων.
οἱ μὲν μοχλὸν ἑλόντες ἐλάινον, ὀξὺν ἐπ᾿ ἄκρῳ,
ὀφθαλμῷ ἐνέρεισαν: ἐγὼ δ᾿ ἐφύπερθεν ἐρεισθεὶς
δίνεον, ὡς ὅτε τις τρυπῷ δόρυ νήιον ἀνὴρ..."

Δηλαδή:

Μεμιάς εγώ βαθιά παράχωσα στη θράκα το παλούκι, 
ως να πυρώσει μόνο, κι έδινα μιλώντας στους συντρόφους
κουράγιο, μήπως απ᾿ το φόβο του κανείς αναγυρίσει.
Σαν ήρθεν η ώρα πια το ελίτικο παλούκι να κορώσει,
χλωρό κι ας ήταν, και κοκκίνιζε σαν κάρβουνο αναμμένο,


το πήρα απ᾿ τη φωτιά και σίμωσα· κι οι σύντροφοι ένα γύρο 
στάθηκαν ποιος θεός μας φύσηξε τρανό κουράγιο τότε;
Το σουβλερό στην άκρη πιάνοντας ελίτικο παλούκι
οι άλλοι στο μάτι του το κάρφωσαν κι εγώ, πεσμένος πάνω,
το στρούφιζα, καθώς ο μάστορας τρυπάει με το τρυπάνι...


Παραπάνω εντός των στίχων υπάρχουν ορισμένες φράσεις κλειδιά, όπως:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα