Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος καρκίνος για άντρες και γυναίκες

Ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος καρκίνος για άντρες και γυναίκες
Ορισμένες μορφές καρκίνου είναι πιο επικίνδυνες και αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα από άλλες.
Αν και ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως ο καρκίνος του προστάτη, είναι αποκλειστικά «αντρικές» και άλλες, όπως ο καρκίνος των ωοθηκών, είναι αποκλειστικά «γυναικείες», ο νούμερο ένα «εχθρός» είναι κοινός για τα δύο φύλα.
bigstock Stop cancer medical poster con 108311087
Σύμφωνα με στοιχεία από την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS), ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει τις περισσότερες ζωές αντρών και γυναικών στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, τα στοιχεία της Αμερικανικής Πνευμονολογικής Εταιρίας υποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει περισσότερες ζωές απ’ ό,τι ο καρκίνος στο πάγκρεας, το μαστό και το παχύ έντερο μαζί. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι τα συμπτώματα του καρκίνου στον πνεύμονα είναι συχνά ανεπαίσθητα ή ασαφή μέχρι ο καρκίνος να προχωρήσει αρκετά, σε στάδιο που είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί ή πιο πιθανό να έχει κάνει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος.
Για τους άντρες, την πεντάδα των πιο επικίνδυνων καρκίνων συμπληρώνουν κατά σειρά: ο καρκίνος του προστάτη, ο ορθοκολικός καρκίνος, ο καρκίνος στο πάγκρεας και ο καρκίνος στο συκώτι.

Στύση: Πώς επηρεάζεται από τη στοματική υγεία του άνδρα

Στύση: Πώς επηρεάζεται από τη στοματική υγεία του άνδρα

Οι άνδρες που βουρτσίζουν τακτικά τα δόντια τους, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τους κινδύνους ανάπτυξης παθήσεων των ούλων, είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, σε σχέση με εκείνους που δεν φροντίζουν την υγιεινή του στόματός τους.
Αυτό προκύπτει από μελέτη Τούρκων ερευνητών, οι οποίοι συνέκριναν τα αποτελέσματα 80 ανδρών, ηλικίας 30-40 ετών με προβλήματα στύσης, με εκείνα μιας ομάδας ελέγχου 82 ανδρών χωρίς παρόμοια προβλήματα.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 53% των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία, είχαν επίσης και φλεγμονή των ούλων. Επιπροσθέτως, όταν στα αποτελέσματα συνυπολογίστηκαν και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία, ο δείκτης μάζας σώματος, το οικογενειακό εισόδημα και το μορφωτικό επίπεδο, οι άνδρες με σοβαρή περιοδοντική νόσο ήταν κατά 3,29 φορές πιθανότερο να υποφέρουν από προβλήματα στύσης, σε σχέση με άνδρες που είχαν υγιή ούλα.

10 θεραπείες για τον πόνο στην πλάτη

Back-Pain

Ο πόνος στην πλάτη είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο που δεν θα υποφέρει από πόνο στην πλάτη στη διάρκεια της ζωής του.

Είναι περιττό, βέβαια, να αναφερθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς οποιαδήποτε εργασία από τη στιγμή που πονάει στην πλάτη.
Δεν μπορείτε ούτε να καθίσετε, ούτε να περπατήσετε κανονικά. Μερικές φορές ο πόνος είναι τέτοιος που οι γιατροί συμβουλεύουν πλήρη ξεκούραση στο κρεβάτι.
Διαβάστε παρακάτω 10 θεραπείες για τον πόνο στην πλάτη που θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε.

Οι 6 πιο επικίνδυνες «υγιεινές» τροφές

bars

Έχετε φάει ποτέ κάτι πιστεύοντας ότι είναι υγιεινό για να ανακαλύψετε εκ των υστέρων πως δεν ήταν καλό για την υγεία σας; Δεν είστε οι μόνοι. Συμβαίνει σχεδόν πάντα και παντού, λόγω διαφήμισης και παραπληροφόρησης.

Υπάρχουν άνθρωποι που για χρόνια ολόκληρα τρώνε πράγματα που θεωρούν πως τους ωφελούν για να πέσουν από τα σύννεφα όταν κάποτε συνειδητοποιήσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα νόμιζαν. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κάποιοι δεν θα το ανακαλύψουν ποτέ.
Για να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης, διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα τρόφιμα-σαμποτέρ που κρύβονται πίσω από «υγιείς» ετικέτες.
1. Μπάρες πρωτεΐνης (ενεργειακές)
Οι μπάρες πρωτεΐνης μοιάζουν με ένα υγιές σνακ αλλά μπορεί να περιέχουν δυο φορές την ποσότητα του λίπους και των υδατανθράκων που περιέχει μια μπάρα σοκολάτας. Για να μείνουν μακριά από περιττές θερμίδες, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις ωστόσο οι περισσότερες χρησιμοποιούν επιβλαβείς γλυκαντικές ουσίες και υδρογονωμένα έλαια.

Το ζέσταμα για τη ζωή…στο δρόμο της αυτοπραγμάτωσης

Fill yourself up with your experience. No denial. - M.Clayton
Warming up: το «ζέσταμα» σε μια κατάσταση για δημιουργία και επίτευξη στόχων.
Οι πράξεις δημιουργίας , είναι αποτέλεσμα ενός ζεστάματος σε μια κατάσταση. «Ζεσταίνομαι» σε κάτι, και ανάλογα με την ποιότητα του «ζεστάματος» και το πόσο ζεσταίνομαι σε αυτό, τόσο επιτυγχάνεται αυτό προς το οποίο θέλω να πάω.
Στο ψυχόδραμα λέμε, ότι όταν το «ζέσταμά μας» σε μια κατάσταση φτάσει στο μέγιστο βαθμό, τότε δημιουργείται ο ρόλος (η ικανότητα, ο τρόπος, η συμπεριφορά) ο οποίος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Όσο περισσότερο ζεσταθούμε σε αυτό που βιώνουμε σε σχέση με το «θέμα» μας, και όσο περισσότερο ζεσταθούμε σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε σε σχέση με το θέμα μας, τόσο καλύτερα θα επιτύχουμε αυτό στο οποίο στοχεύσαμε. Να «ζεσταθώ», σημαίνει να μένω συσχετισμένος με το θέμα και σε επαφή με τον εαυτό μου σε σχέση με το θέμα. Να μένω να βιώνω, αυτό που βιώνω.
Σημασία έχει περισσότερο, να θέσεις το σωστό ερώτημα.
Ένα βασικό ερώτημα, που ενώ φαίνεται απλό, στην πραγματικότητα είναι πιο βαθύ, είναι να ρωτήσεις τον εαυτό σου «Τι θέλω;» .Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω; Τι είναι αυτό που θέλω σε σχέση με αυτό το θέμα; Τι είναι αυτό που θέλω σε σχέση με εκείνο το θέμα; Και σε πιο γενικό φάσμα, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω για μένα, για τη ζωή μου;

Μυστικότητα και Ιδιωτικότητα στο Ζευγάρι

Πολλές φορές λέμε στα μέλη ενός ζευγαριού να φροντίζουν να διατηρούν τον προσωπικό τους «χώρο», ώστε να μην γίνονται «αυτοκόλλητοι» και χάνεται η ατομική ταυτότητα. Το ζευγάρι δεν είναι δύο μισά που γίνονται ένα ολόκληρο, αλλά δύο άνθρωποι που συνυπάρχουν και συμπορεύονται.
Το πόσα πράγματα θα κάνουν μαζί δύο σύντροφοι, εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους. Από τις αρχές τους, τις πεποιθήσεις και συνήθειες, τις ανάγκες κι επιθυμίες τους.
Εκτός όμως από όσα μοιραζόμαστε, υπάρχουν και αυτά που θεωρούμε αποκλειστικά δικά μας, προσωπικά δεδομένα, ατομικά δικαιώματα, θέματα που ανήκουν στην ιδιωτική σφαίρα. Αυτά αναφέρονται ως Ιδιωτικότητα (privacy).
Για μια σχέση, όχι μόνο δεν είναι βλαπτικό, αλλά αντιθέτως δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης, σεβασμού, ενδιαφέροντος, αλλά και για την προσωπική ανάπτυξη.
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ν’ απειλούνται όταν ο σύντροφος έχει κάποια ατομική δραστηριότητα, ή προσωπικούς κωδικούς στο e-mailκαι τα socialmedia. Νομίζουν πως η άνεση κι η ειλικρίνεια ευνοούνται όταν δεν υπάρχει τίποτα «κρυφό».
Στην πραγματικότητα, αυτό που ενθαρρύνεται είναι η ανασφάλεια, οι ελεγκτικές συμπεριφορές, τα μυστικά και τα ψέματα. Είναι πολύ συνηθισμένο άνθρωποι που προφασίζονται απόλυτη «διαφάνεια» να διατηρούν εντελώς κρυφές κι ανώνυμες δραστηριότητες.

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ


Πριν υπάρξει η δημιουργία, υπήρχε η Συμπαντική Συνειδητότητα: το Πνεύμα ή Θεός, το Απόλυτο, πάντα υπάρχουσα, πάντα συνειδητή, πάντα ανανεούμενη Μακαριότητα, ΠΕΡΑ από μορφή και εκδήλωση. Όταν πλάστηκε η δημιουργία, η Συμπαντική Συνειδητότητα «κατήλθε» στο υλικό σύμπαν όπου εκδηλώνεται ως κατά Χριστόν Συνειδητότητα: η πανταχού παρούσα, αγνή ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ της νοημοσύνης και της συνειδητότητας του Θεού που είναι εγγενής και κρυμμένη σε ολόκληρη τη δημιουργία. Όταν η κατά Χριστόν Συνειδητότητα κατέρχεται στο επίπεδο του υλικού σώματος του ανθρώπου, γίνεται ψυχή ή υπερσυνείδητο: η πάντα υπάρχουσα, πάντα συνειδητή, πάντα ανανεούμενη μακαριότητα του Θεού εξατομικευμένη με τον εγκλωβισμό της στο σώμα. Όταν η ψυχή ταυτιστεί με το σώμα, εκδηλώνεται ως εγώ, θνητή συνειδητότητα. Η Γιόγκα διδάσκει ότι η ψυχή πρέπει να ανέβει και πάλι τη σκάλα της συνειδητότητας προς το Πνεύμα.
Η κατά Χριστόν Συνειδητότητα είναι η οικουμενική συνειδητότητα ή πανταχού παρούσα νοημοσύνη. Η Γιόγκα διδάσκει ότι η κατοικία της ψυχής –της ζωής και της θεϊκής συνειδητότητας του ανθρώπου– βρίσκεται στα λεπτοφυή πνευματικά κέντρα του εγκεφάλου: στο Σαχασράρα, τον χιλιοπέταλο λωτό στο πάνω μέρος του εγκεφάλου, την έδρα της συμπαντικής συνειδητότητας, στο άτζνα τσάκρα, στο σημείο μεταξύ των φρυδιών, την έδρα της κατά Χριστόν συνειδητότητας, και στο κέντρο του προμήκους μυελού (που είναι συνδεδεμένο μέσω πολικότητας με το άτζνα τσάκρα), την έδρα του υπερσυνειδήτου.

ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ – Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ? ΝΑΙ !!


Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΒΑΣΑΝΑ
Ήταν εκεί κάποιος άνθρωπος που έπασχε από ασθένεια τριάντα οκτώ χρόνια. Όταν τον είδε ο Ιησούς να κείτεται, και ήξερε ότι ήδη πάσχει από πολύ καιρό, λέει προς αυτόν: «Θέλεις να γίνεις υγιής;».
Αποκρίθηκε προς αυτόν ο ασθενής: «Ναι, Κύριε».
Λέει προς αυτόν ο Ιησούς: «Σήκω, πάρε το κρεβάτι σου και περπάτα». Και αμέσως έγινε ο άνθρωπος υγιής και πήρε το κρεβάτι του και περπατούσε. Ήταν δε Σάββατο εκείνη την ημέρα (κατά Ιωάννη Ε:7-9).
Μετά απ’ αυτά, τον βρίσκει ο Ιησούς στον ναό, και είπε προς αυτόν: «Ιδού, έγινες υγιής. ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ συμβεί σ’ εσένα κάτι χειρότερο» (κατά Ιωάννη Ε).
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» (The Second Coming of Christ) (αδημοσίευτο)
Ο Ιησούς προειδοποιούσε τον θεραπευμένο άνθρωπο ότι η ασθένειά του ήταν το αποτέλεσμα των δικών του προγεννητικών πράξεων από παλιές ενσαρκώσεις, καθώς και της κακής συμπεριφοράς στην τωρινή του ζωή. Και για να μην υποκύψει ξανά σε ασθένεια, δεν θα έπρεπε να επιμείνει στον αμαρτωλό τρόπο ζωής του. Ο Ιησούς επισήμαινε τη σπουδαιότητα της απελευθέρωσης της δύναμης κάποιου να πράττει ανεξάρτητα από την επιρροή των προδιαθέσεων που αποκτήθηκαν από λανθασμένες πράξεις του παρελθόντος. Αν η παραβατικότητα αυτού του ανθρώπου συνεχιζόταν, η συσσωρευμένη φαυλότητα του παρελθόντος και η φαυλότητα που θα προέκυπτε από νέες πράξεις θα κατέληγε σε μια δίκαιη τιμωρία με τη μορφή μιας ακόμα χειρότερης συμφοράς.

Είναι καλό σημάδι αν βαρέθηκες να κουτσομπολεύεις



Μούτζι

Είναι καλό σημάδι αν δεν σε ικανοποιεί πια το να βρίσκεσαι με άλλους για να κουτσομπολέψετε. Εμπιστεύσου αυτή την αίσθηση και μην ανησυχείς για το πού θα σε οδηγήσει. Μην κυνηγάς τις φιλίες και τότε θα έρθουν οι φιλίες στην πιο καθαρή τους μορφή.
Τότε οι συναντήσεις σου με τους άλλους ανθρώπους θα έχουν αυτή την έντονη αίσθηση της ζωντάνιας και της πληρότητας. Δεν θα βρίσκεσαι με τους άλλους για να κουτσομπολέψετε μέσα σε θορυβώδη περιβάλλοντα, ή για να μιλάτε για ασήμαντα θέματα σε παρελθοντικό χρόνο, και αυτά επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνος σου.
Είναι φυσικό καθώς αναπτύσσεται η συνειδητότητά σου να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που έκανες παλιότερα, για πράγματα που δεν είχαν ποτέ καμία αληθινή αξία, αλλά είχαν αξία μόνο στη φαντασία σου. Αυτή η αλλαγή γίνεται από μόνη της, δεν μπορείς να την πιέσεις για να γίνει.
Τότε θα αρχίσεις να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους θα βρίσκεστε μαζί με έναν εντελώς καινούριο τρόπο και όχι απλά για να έχεις παρέα. Θα υπάρχει χαρά και χώρος στις συναντήσεις σας. Αν βιώνεις τέτοιες αλλαγές, ασ' τες να έρθουν. Μην προσπαθείς να τα ελέγχεις όλα. Παρατήρησέ τες σαν να είναι σύννεφα στον ουρανό. Ο ουρανός είναι ουρανός, είτε υπάρχουν σύννεφα είτε όχι. Ο ωκεανός είναι ωκεανός, είτε υπάρχουν κύματα είτε όχι.

Ρούπερτ Σπάιρα: Είναι απαραίτητοι οι κανόνες στις κοινωνίες;


Στις σημερινές κοινωνίες είναι απαραίτητο να υπάρχουν κάποιοι κανόνες, επειδή οι άνθρωποι είναι αποκομμένοι από την αληθινή πηγή της αγάπης και της νοημοσύνης μέσα τους. Έχουμε ξεχάσει πώς είναι να ζούμε όντας συνδεδεμένοι μ' αυτή την πηγή. Γι' αυτό οι κοινωνίες επιβάλλουν έναν κώδικα κανόνων που λένε "πρέπει να κάνεις αυτό", "δεν πρέπει να κάνεις το άλλο".
Αν δεν ήμασταν αποκομμένοι από την αληθινή πηγή της αγάπης και της νοημοσύνης μέσα μας, οι πράξεις μας θα προέρχονταν αυτόματα και αυθόρμητα από αυτή την πηγή. Οτιδήποτε θα κάναμε και θα νιώθαμε, όλες οι δραστηριότητές μας και οι σχέσεις μας θα ήταν ευθυγραμμισμένες μ' αυτή την έμφυτη αγάπη και νοημοσύνη.
Όταν κάποιος ρώτησε τον Άγιο Αυγουστίνο αν είναι απαραίτητοι οι κανόνες στην κοινωνία, αυτός απάντησε "να αγαπάς και κάνε ό,τι θέλεις". Αλλά τι εννοούσε λέγοντας "να αγαπάς"; Δεν εννοούσε τα ευχάριστα συναισθήματα για τους άλλους. Εννοούσε ότι πρέπει να κατανοήσουμε την αληθινή μη δυϊκή φύση των εμπειριών. Να νιώσουμε και να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει πραγματικός διαχωρισμός μεταξύ δύο ατόμων ή μεταξύ ενός ατόμου και ενός αντικειμένου. 
Όταν το βιώσεις αυτό δεν πρόκειται να συμπεριφερθείς με λάθος τρόπο. Οτιδήποτε προέρχεται τότε από το σώμα ή τον νου σου, θα αποτελεί μία έκφραση της αγάπης και της κατανόησης και θα τίθεται στην υπηρεσία του συνόλου.

Ο Εαυτός μας έχει Σοφία…


Ο Εαυτός μας έχει Σοφία…
Μπορεί να μας οδηγήσει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις και σε σ’ αυτήν την εσωτερική Χαρά της Ύπαρξης, που δεν έχει σχέση με την χαρά ή την λύπη που βιώνουμε σαν άνθρωποι, εκπαιδευμένοι να πονάμε ή να χαιρόμαστε από τις συναισθηματικές μας ψευδαισθήσεις και τις πνευματικές μας πλάνες.
Και πριν σκεφτεί κανείς ότι αυτό είναι μια ουτοπία, ας διακρίνει πρώτα τον ύπνο στον οποίο έχει καταδικάσει το Πνεύμα του και μετά ας σκεφτεί ότι θέλει…
Αυτό που μας χωρίζει από τον Εαυτό μας είναι μια στιγμούλα ειλικρινούς μετάνοιας…
Και σ’ αυτήν την στιγμούλα, Ζει ο Θεός… Είναι αυτή η στιγμούλα που έχει νόημα το κάθε τι… Οι ερωτήσεις μας, οι προσευχές μας, οι προσπάθειες μας…
Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε για εσωτερικά θέματα, χωρίς να έχουν διάθεση να χρησιμοποιήσουν τις απαντήσεις για την προσωπική τους έρευνα…

ΦΙΛΙΑ : «Τι συμβαίνει όταν οι παλιοί φίλοι δεν συμμετέχουν στην χαρά και διασκέδαση της νέας μας ζωής;»

Κατερίνα Κωστάκη


Η φιλία είναι ένα από εκείνα τα αγαπημένα ( αλλά και επώδυνα θέματα…), τα οποία με απασχολούν εδώ και πολλά χρόνια.

Καλύτερα θα ήταν να έλεγα ότι το θέμα της φιλίας με έχει απασχολήσει και προβληματίσει βαθύτατα από τα παιδικά μου χρόνια.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην παλιά μου γειτονιά γνωρίζοντας ανθρώπους που είχαν πολλά κοινά να τους ενώνουν, αλλά και άλλες τόσες διαφορές να τους χωρίζουν.

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι πρώτες μου διασυνδέσεις με άτομα που ζούσαν πέρα από τον στενό οικογενειακό μου κύκλο.

Μέσα από αυτόν τον μικρό κύκλο γνωριμιών απόκτησα και τις πρώτες φιλίες μου, οι περισσότερες από τις οποίες σήμερα έχουν χαθεί, όπως το ίδιο έχουν έχει γίνει και για τόσες άλλες μέσα από το πέρασμα του χρόνου.

Σήμερα όμως αυτές οι μακρινές απουσίες αποτελούν την πρώτη ύλη για τα κείμενα μου!

Πάντοτε έβλεπα την φιλία σαν κάτι ανώτερο, σαν ένα ιδιαίτερο δώρο από μια Ανώτερη Πηγή.

Μια ιερή συμπαράσταση στις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας.

Η ίδια η ζωή αρκετές φορές ,σαν ένας μικρός διδάσκαλος, μας παρουσιάζει και μια άλλη πλευρά της φιλίας, εκείνης που μοιάζει σαν βάσανο και απογοήτευση.

Ο καρκίνος κι εμείς


Εναλλακτικές θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, ψυχοθεραπείες, διατροφή/δίαιτες, ενεργειακές θεραπείες....δεν ξέρω αν αφήνω κάτι πίσω.... Αυτό που παραμένει μετά και παρόλα αυτά όμως, είναι πως ο καρκίνος εξακολουθεί να θερίζει τις ζωές μας, τις οικογένειες, τις κοινωνίες, την ανθρωπότητα. Τελευταία, και όσο εξελισσόμαστε/μαθαίνουμε, γίνονται όλα πιο ευδιάκριτα, σε όποιους τολμούν να ανοίγουν τα μάτια του νου.

Κάποιες χώρες, κάποιες περιοχές μαστίζονται περισσότερο. Αυτό είναι πλέον φανερό. Από την άλλη, ο καρκίνος δεν περιορίζεται σε ηλικίες, αν και όλο και νεότεροι φαίνεται να προσβάλλονται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο φυσικά, μα η απλή παπαγαλίστικη φράση δεν φανερώνει και γνώση του λόγου.

Τα αίτια, παραμένουν εσωτερικά, αν και συνήθως η συνήθεια του φόβου τα ψάχνει στο περιβάλλον, στις τροφές, στις συνήθειες, ενώ καμία θαυματουργική θεραπεία δεν φαίνεται να διαρκεί για πολύ.

Η άγνοια και η αντίστροφη θέαση (να ψάχνουμε αιτίες εκεί που δεν υπάρχουν) εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι του δράματος που ενισχύουμε. Με ένα επιπρόσθετο στοιχείο να έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, και αυτό είναι η ευθύνη των θεραπευτών. Η ίδια η ανάγκη ασθενών δημιουργεί την πραγματικότητα της αύξησής τους. Όμως δεν είναι τόσο απλό ούτε τόσο επιφανειακό.

Ελάχιστοι θεραπευτές αναγνωρίζουν την ευθύνη που αναλαμβάνουν (όχι μόνο σε φυσικό επίπεδο), προσπαθώντας να θεραπεύσουν καρκινοπαθείς. Συνήθως είναι μια εξωτερική δουλειά, μια επαγγελματική προσέγγιση, που επηρεάζει μεν το συναισθηματικό οποιουδήποτε ασχολείται με τον πόνο και την ασθένεια, όμως παραμένει επιφανειακά αναγνωρισμένο και "ασφαλές" μακριά από την εσωτερική πραγματικότητα του θεράπων.

Όταν το Σύμπαν συνωμοτεί


Σίγουρα θα έχεις νοιώσει κατά καιρούς ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου. Όταν τίποτα δεν πάει καλά, όταν όλα φαίνεται να γκρεμίζονται, όταν ο φόβος κυριεύει την καρδιά σου και όλα όσα μπορείς να σκεφτείς και να κάνεις δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μάλλον το αντίθετο… όλο και πιο κοντά φαίνεται να έρχεται το μηδέν, το τίποτα, η ανυπαρξία.

Δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αλλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τότε που ο νους χρειάζεται να παραιτηθεί από τις συνήθεις λειτουργίες του: να προσπαθεί να ερμηνεύσει, να προσπαθεί να κατατάξει και να επιχειρεί απεγνωσμένα να ελέγξει το γκρέμισμα. Τα πάντα κινδυνεύουν ναι, αλλά τίποτα δεν εξαρτάται από τον νου και την έρμη την προσωπικότητα που τώρα φαντάζει μικρή και ανίσχυρη μπροστά στη θύελλα που έρχεται μανιασμένη και την καταστροφή που φαίνεται αναπόφευκτη.   


Μα δεν θα ΚΑΝΕΙΣ τίποτα; Θα καθίσεις την άκρη ατάραχος να παρατηρείς το αναπάντεχο που δεν ελέγχεις να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του; Θα περιμένεις «με σταυρωμένα χέρια» το θαύμα που δεν φαίνεται να έρχεται από πουθενά; Θα αφεθείς στον χείμαρρο που κινδυνεύει να σε πνίξει στο πέρασμά του και να σε πάει στα βάθη του ωκεανού της ανυπαρξίας;

Ναι, κάπως έτσι… γιατί ό,τι κι αν ΚΑΝΕΙΣ, ό,τι κι αν επιχειρήσεις μέσα από τις «καλύτερες σου προθέσεις» θα είναι λάδι στη φωτιά της ζωής που ζητάει απεγνωσμένα την αλλαγή. Μια αλλαγή που ακόμα κι αν ήσουν πρόθυμος και έτοιμος να κάνεις, δεν έβλεπες το περιεχόμενό της, δεν έμαθες τα μαθήματά της, δεν αφέθηκες στο πέρασμά της. Και τώρα είναι αργά για τη δράση που έμαθες και ξέρεις να κάνεις. Χρειάζεται να παραιτηθείς: πλήρης, ολοκληρωτική παραίτηση!

Εμπιστεύσου τον Ανώτερο Εαυτό σου



Πολλοί από σας έχετε διδαχθεί να πιστεύετε ότι ο φυσικός σας νους κρατά τα ηνία κι είναι η δουλειά του να ελέγχει τα πάντα και να καταλαβαίνει πως όλα πρέπει να συμβούν προκειμένου να λειτουργήσουν. Αυτό όμως δεν είναι η περιγραφή της εργασίας σας. Ο σωματικός σας νους δεν έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει πως συμβαίνουν τα πράγματα. Έχει σχεδιαστεί μονάχα για να καταλαβαίνει πως συνέβηΣΑΝ τα πράγματα. Δεν έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει πως θα συμβούν τα πράγματα. Έχει σχεδιαστεί μονάχα για να καταλαβαίνει πως συνέβηΣΑΝ τα πράγματα.

Ο Ανώτερος εαυτός (διαίσθηση) -εκείνο το μέρος πάνω από την φυσική πραγματικότητα που είναι επίσης μέρος της προσωπικής σας ύπαρξης- είναι το επίπεδο της ύπαρξής σας που έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει πως συμβαίνουν τα πράγματα. Γι αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να εστιάζεστε στο πως θα συμβεί κάτι. Δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζετε. Δεν είναι μέσα στις ικανότητες του φυσικού σας Νου να το γνωρίζει αυτό. Η δυνατότητα του φυσικού σας Νου είναι μόνο να βλέπει πως έχει ήδη συμβεί. Αλλά όχι πως θα συμβεί. Η γνώση του πως θα συμβεί έρχεται από τον Ανώτερο εαυτό σας (Διαίσθηση) αλλά όχι από τον φυσικό σας νου.

Προσέξτε, τώρα, πολύ σημαντικό: Ο Ανώτερος εαυτός σας ΣΥΛλαμβάνει, ο υλικός εγκέφαλος λαμβάνει.

Ο φυσικός νους ή φυσική προσωπικότητα ΑΝΤΙλαμβάνεται.

Ο φυσικός νους ή φυσική προσωπικότητα δεν συλλαμβάνει –οτιδήποτε. Ο φυσικός νους δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει μία ιδέα. Ούτε μία! Ούτε μία!
Οποιαδήποτε ιδέα είχατε ποτέ, δεν προήλθε από τον φυσικό σας νου, Ούτε μία! Ο{φυσικός νους} μπορεί μονάχα να αντιληφθεί το αποτέλεσμα της ιδέας που έλαβε ο εγκέφαλος από τον ανώτερο εαυτό, ο οποίος την συνέλαβε.

Τι είναι η διαίσθηση και πως λειτουργεί; Ποια η σχέση της με τον ανώτερο εαυτό;





Η διαίσθηση είναι μια αντίληψη πέρα από τις φυσικές αισθήσεις και έχει σκοπό να μας βοηθήσει. Είναι το αισθητήριο σύστημα που λειτουργεί χωρίς δεδομένα από τις πέντε αισθήσεις. 

Το διαισθητικό μας σύστημα είναι μέρος της ενσάρκωσής μας.

 Όταν αφήνουμε το σώμα μας, αφήνουμε πίσω μας και το διαισθητικό σύστημα που αναπτύχθηκε για μας, όπως αφήνουμε πίσω μας και την προσωπικότητά μας επειδή δεν μας είναι πια απαραίτητη.

Η διαίσθηση εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. 

Η διαίσθηση εξυπηρετεί την επιβίωση. Σε παρακινεί να επιδιώξεις κάτι χωρίς φανερό λόγο για να επιβιώσεις. Για παράδειγμα, τα προαισθήματα που αφορούν κίνδυνο, όπως τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, ποιος δρόμος είναι ασφαλής για να τον περπατήσεις και ποιος όχι, ή ότι πρέπει να ρίξεις μια ματιά κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, σε βοηθούν να παραμείνεις στον φυσικό κόσμο.

Η διαίσθηση υπηρετεί την δημιουργικότητα. Μας λέει ποιο βιβλίο να αγοράσουμε για κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Μας λέει που θα συναντήσουμε τον συνάδελφοπου θέλουμε να βρούμε και ποιες ιδέες από ένα πεδίο θα συμπληρώσουν τις ιδέες από ένα άλλο. Είναι το προαίσθημα ότι ένας ορισμένος πίνακας πρέπει να γίνει σε γκρίζο και ένας άλλος πρέπει να γίνει σε μοβ. Είναι η αίσθηση ότι μια ιδέα που δεν έχει ξαναδοκιμαστεί ποτέ μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

Η διαίσθηση υπηρετεί την έμπνευση. Είναι η ξαφνική απάντηση σε ένα ερώτημα. Είναι το νόημα που παίρνει μορφή μέσα στην ομίχλη της σύγχυσης. Είναι το Φως που έρχεται μέσα στο σκοτάδι. Είναι η παρουσία του θεϊκού.

Η διαίσθηση μπορεί να θεωρηθεί ένα είδος ''καλωδίωσης'' που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί από διάφορες πηγές. Μια από αυτές τις πηγές είναι η ψυχή.Η διαίσθηση είναι ένα ''γουόκο τόκι'', κατά κάποιο τρόπο, που συνδέει την προσωπικότητα με την ψυχή. Αυτό συμβαίνει μέσα από τον ανώτερο εαυτό.

Ο ανώτερος εαυτός είναι ο συνδετικός κρίκος όταν η ψυχή μιλά στην προσωπικότητά της. Είναι ο διάλογος ανάμεσα στην προσωπικότητα  και τον αθάνατο εαυτό της. Η επικοινωνία προσωπικότητας - ψυχής είναι η εμπειρία του ανώτερου εαυτού, αλλά η προσωπικότητα δεν επικοινωνεί με την ολότητα της ψυχής της.

Δεν ενσαρκώνεται όλη η ενέργεια της ψυχής. Η ψυχή, για να ενσαρκωθεί, δημιουργεί μια προσωπικότητα από εκείνα τα μέρη του εαυτού της που θέλει να θεραπεύσει μέσα στο φυσικό περιβάλλον και από τα μέρη του εαυτού της με τα οποία συνεισφέρει στη διαδικασία της θεραπείας σε αυτή τη ζωή.

Η ενέργεια της ψυχής είναι τόσο μεγάλη ώστε θα ήταν αδύνατο να μπει σε φυσική μορφή χωρίς να κάνει αυτή τη μορφή κυριολεκτικά να εκραγεί.

Μία εκδοχή για το μέλλον της Ελλάδας: Υπάρχει όντως σχέδιο εναντίον του Ελληνισμού;


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Διαδηλωτές συγκρούονται με άνδρες των ΜΑΤ μετά το τέλος διαδήλωσης στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στην Αθήνα, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Διαδηλωτές συγκρούονται με άνδρες των ΜΑΤ μετά το τέλος διαδήλωσης στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στην Αθήνα, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
April 7, 2016
Του Κρεσέντσιο Σαντζίλιο
Δεν είναι μήτε φαντασία μήτε παράκρουση η ιδέα (αλλά και η βεβαιότητα) πως υπάρχει προ πολλού ένα σχέδιο καταβαράθρωσης όλου του ελληνικού κόσμου – στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Και τα γεγονότα ως τώρα μάλλον το επιβεβαιώνουν.
Το σχέδιο πρέπει να έχει αρχίσει περίπου στα μέσα της δεκαετίας του ’80, με το πρώτο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και τις αντιαμερικανικές «κορώνες» με τις οποίες άφθονα συνοδευόταν και οι οποίες θα μπορούσαν σιγά-σιγά να «διαφθείρουν» τον ελληνικό λαό, «ταγμένο» στο δυτικό άρμα (ποιός είπε: Ανήκομεν στην Δύση;!), και να τον στρέψει προς ανατολάς, με όλες τις συνέπειες που θα προέκυπταν.
Έτσι, αργά αλλά σίγουρα, και μόνο με οικονομικά μέσα (τώρα πια τόσο εξελίχθηκε το «σύστημα», που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς όπλα για να διαλύσεις ένα κράτος και έναν λαό: αρκούν και με το παραπάνω τα…χρήματα!) η εφαρμογή του σχεδίου μπήκε σε κίνηση αρχικά με στόχο την ελληνική βιομηχανία: ένας συνεχής αφανισμός των βιομηχανικών δομών όπου, με κάποιο τρόπο(υπάρχουν τόσοι τρόποι!) μια μια στις βιομηχανίες στέρευαν τα λεφτά, έπρεπε να μειωθεί το εργατικό προσωπικό, υπήρχε ανυπέρβλητη αδυναμία αγοράς υλικών και βέβαια πώλησης προϊόντων, έως ότου η συρρίκνωση έφτανε σε τέτοιο σημείο φθοράς που η μόνη λύση ήταν πια το κλείσιμο.
Ορισμένες βιομηχανικές μονάδες, και μεγάλου μεγέθους, δήθεν τις αναλάμβαναν οι ξένοι (συνήθως Γερμανοί), αλλά μόνο και μόνο για να απολύσουν τους εργαζομένους και να βάλουν λουκέτο μη έχοντας κανέναν συμφέρον να λειτουργήσουν.
Οι συνέπεια όλης αυτής της διαδρομής ήταν μια και τραγική: δεν θα υπήρχε πλέον καμία ελληνική βιομηχανική παραγωγή άξια λόγου και όλα τα προϊόντα θα έπρεπε να εισαχθούν από το εξωτερικό, αρχίζοντας από τα οικιακά μέχρι και τα λεωφορεία των αστικών και μη συγκοινωνιών!
Συνάμα, το χρηματοδοτικό σύστημα «στραγγάλιζε» μια μετά την άλλη και τις ελληνικές βιοτεχνίες, η παραγωγή των οποίων επισκίαζε πολύ και επηρέαζε αρνητικά τις εισαγωγές ξένων προϊόντων στην Ελλάδα: μέγα φταίξιμο, για το οποίο η ελληνική βιοτεχνία έπρεπε να τιμωρηθεί και να εξοντωθεί, όπερ και έγινε με σεβαστή μεθοδικότητα.
Και στην βιομηχανία και στην βιοτεχνία το κεντρικό ρόλο στον αφανισμό έπαιξε φυσικά το ελληνικό τραπεζικό κατεστημένο, το οποίο προδοτικά και σε αγαστή συνεργασία (και υπακοή) με τις μεγάλες, κεντρικές ή όχι, τράπεζες των δυτικών χωρών και την εποπτεία και έμπνευση των αμερικανικών τραπεζικών λόμπυ, διέλυσαν μέσα σε 15 χρόνια όλον περίπου τον ελληνικό βιομηχανικό ιστό, αφήνοντας ελάχιστα απομεινάρια που τα επόμενα και παρόντα «Μνημόνια» πάνε να εξαϋλώσουν με γοργούς ρυθμούς.

Πώς είναι πραγματικά η ζωή πριν και μετά τα παιδιά

Διανύοντας τα νεανικά σου χρόνια, όταν εξετάζεις την πιθανότητα τεκνοποιίας, την αντιμετωπίζεις με στάση φρίκης. «Πώς είναι δυνατόν να αλλάξει τόσο πολύ η ζωή μου;», σκέφτεσαι εύλογα και ανατριχιάζεις. Γιατί, τότε, πολύ πριν το θετικό τεστ, το μαιευτήριο, τις πάνες και τον θηλασμό, όλα αυτά σου φαίνονται βουνό, σου φαίνονται τρομακτικά διαφορετικά απ’ ό,τι έχεις συνηθίσει. Η ζωή με το παιδί σου φαίνεται παντελώς ξένη και πολύ, πολύ δύσκολη. Τα κακά (;) νέα είναι ότι τα πράγματα έχουν έτσι ακριβώς, όπως πανικόβλητος τα σκεφτόσουν όταν ήσουν νέος. Τα καλά νέα είναι ότι, τελικά, δεν θα άλλαζες απολύτως τίποτα απ’ αυτή τη δύσκολη, εντελώς διαφορετική, χαώδη ζωή σου.



Πώς είναι πραγματικά η ζωή πριν και μετά τα παιδιά


Ποιες είναι όμως οι κυριότερες αλλαγές που φέρνουν τούμπα τη ζωή των ανθρώπων μετά τα παιδιά; Τι παίρνεις και τι χάνεις; Ή μάλλον: τι αλλάζει τελικά;

Ύπνε, που σε παίρνουν τα παιδιά


Πριν τα παιδιά: Πριν φέρεις παιδιά στον μάταιο τούτο κόσμο, το κρεβάτι σου είναι μια όαση ξεκούρασης. Χουζουρεύεις τα πρωινά, παίρνεις χαλαρωτικά υπνάκια τα τεμπέλικα απογεύματα του καλοκαιριού και γενικώς ροχαλίζεις όποτε σου ‘ρθει η ανάγκη να ροχαλίσεις. Ωραίες, μακρινές, ξεκούραστες εποχές…

Μετά τα παιδιά: Από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο σπίτι, μετά το μαιευτήριο, λες ένα οριστικό «αντίο» στον ύπνο –τουλάχιστον για μερικά χρόνια. Το μωρό ξυπνάει στη μέση της νύχτας γιατί πεινάει, το μεγάλο σου παιδί ξυπνάει απ’ το άγριο χάραμα να σε ρωτήσει αν έχουν ανοίξει οι κούνιες κι όταν τύχει όλοι κοιμούνται εσύ, αποκαμωμένη, θα αράξεις στον καναπέ για λίγες ώρες χαλάρωσης –και θα σε πάρει ο ύπνος.

Οι έξοδοι του Μεσολογγίου

η NASA μας στέλνει στον Άρη, χάρη στη mixed reality (Βίντεο)

Video: η NASA μας στέλνει στον Άρη, χάρη στη mixed reality
Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπους, η πιθανότητα να πατήσουν κάποτε το πόδι τους στον Άρη, να είναι σχεδόν μηδενική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να απολαύσουν μία ξενάγηση στον κόκκινο πλανήτη, αν αυτή είναι δυνατή.
Μία ομάδα ερευνητών της NASA, σε συνεργασία με τη Microsoft, δουλεύουν εδώ και καιρό, με στόχο ακριβώς αυτό: να προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να δει με τα μάτια του τον Άρη και να “περπατήσει” στην επιφάνειά του. Και τώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαστημικής υπηρεσίας, είναι σε θέση να παρουσιάσουν το “Destination: Mars”.
Το “Destination: Mars” θα είναι μία διαδραστική έκθεση η οποία θα ανοίξει για το κοινό, αυτό το καλοκαίρι, στο Συγκρότημα Επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Kennedy της NASA, στη Φλόριντα. Στα πλαίσιά της, το κοινό, χάρη στο headset “μικτής πραγματικότητας” HoloLens της Microsoft, θα μπορεί να περπατήσει σε μία περιοχή του Άρη.
Μάλιστα, στο ταξίδι τους, οι επισκέπτες του κόκκινου πλανήτη θα έχουν οδηγούς τον δεύτερο άνθρωπο στην ιστορία που πάτησε στο φεγγάρια, αστροναύτη Buzz Aldrin και την Erisa Hines, οδηγό του rover Curiosity, το οποίο βρίσκεται στον Άρη εξερευνώντας εδώ και χρόνια το περιβάλλον και τη γεωλογία του.

Κι αυτό είναι ευδαιμονία

post-214

Αυτή η Γη δε βρισκόταν εδώ από την αρχή ούτε θα διαρκέσει μέχρι το τέλος. Όπως εγώ γεννήθηκα και θα πάψω να υπάρχω, έτσι θα πάψει να υπάρχει αυτή η Γη και ο Ήλιος. Θα έρθει καιρός που θα σταματήσουν να υπάρχουν και αυτά τα φεγγάρια και τα αστέρια και οι πλανήτες. Ο κύκλος της ύπαρξης και της μη ύπαρξής τους συνεχίζεται.
Εμείς είμαστε απλώς κάτι απειροελάχιστο, που στροβιλίζεται κάπου πάνω σ’ αυτόν τον κοσμικό τροχό. Και αν εξακολουθούμε να θεωρούμε πως είμαστε διαχωρισμένοι, τότε είμαστε σαν τον Νασραντίν, που ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο.
Ο Νασραντίν μπήκε στο αεροπλάνο κι όταν απογειώθηκαν, άρχισε να περπατάει στο διάδρομο. Ήθελε να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του, γιατί βιαζόταν!

Αρχαία Γιογκική Σοφία για τον έλεγχο και την θεραπεία του διαβήτη!




Ο διαβήτης, επίσης γνωστός ως « Madhumeha » στα αρχαία Ινδικά κείμενα, έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας σε όλο τον κόσμο. Ειδικά στις ΗΠΑ, στην Ινδία, στη Νότια Ασία, και σε ορισμένες χώρες της Μεσογείου. Ο διαβήτης δεν περιορίζεται πλέον σε εκείνους με γενετική προδιάθεση, αλλά είναι μια «ασθένεια του τρόπου ζωής», που μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε.

Τι προκαλει τον διαβητη;

Εκτός από τους γενετικούς λόγους, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για το διαβήτη, μερικοί παρατίθενται κατωτέρω:
  • Λανθασμένη διατροφή (υπερφαγία) και συνήθειες ύπνου.
  • Η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και άσκησης κάποιας μορφής.
  • Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει πλέον καθιερωθεί ως σημαντική αιτία που φέρνει αλλαγές του μεταβολισμού και προκαλεί τον διαβήτη.
  • Μόλυνση και ορμόνες στα τρόφιμα, ειδικά στον τομέα των μεταποιημένων μη χορτοφάγων τροφίμων και λαχανικών που καλλιεργούνται με τη χρήση χημικών ουσιών.
  • Συνδυασμός ορισμένων ομάδων τροφίμων προκαλεί τον διαβήτη. Για παράδειγμα, συνδυάζοντας  βόειο κρέας ή κόκκινο κρέας με γαλακτοκομικά προϊόντα, γάλα ή γιαούρτι.
  • Το στρες μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία του σακχάρου στο αίμα.
  • Το αλκοόλ, ακόμα και με μέτρο, και η κατάχρηση ουσιών προκαλούν έλλειψη ισορροπίας της ινσουλίνης.

Γιατι ανησυχειτε σχετικα με τον διαβητη;

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το σπίτι της πάντα μύριζε τόσο ωραία. Τότε, αποκάλυψε το μυστικό! (Βίντεο)

Nobody Understood Why Her House Always Smelled So Good. Then She Revealed This Secret! (VIDEO)

Το Febreze κάνει σπουδαία δουλειά όσον αφορά τη μείωση των οσμών, αλλά κοστίζει ακριβά αν το χρησιμοποιείτε συχνά. Αλλά, γνωρίζετε ότι μπορείτε να το παρασκευάσετε μόνοι σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά φθηνά υλικά που πιθανόν να έχετε στο σπίτι σας. 


Να πως μπορείτε να παρασκευάσετε ένα σπιτικό αποσμητικό χώρου:

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 07.04.2016


Στις 7 του μήνα λαμβάνει χώρα νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 14:22 το μεσημέρι,  στην 18η μοίρα του Κριού και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει; 
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 6-11/1, από 5-10/4, από 7-13/7 και από 8-13/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 15η έως την 20η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 3/3 και στις 5/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 12η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύος. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Μαΐου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 22 Απριλίου, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΙΣΙΔΟΣ


Ο πραγματικός απόκρυφος λόγος της Συριακής σύγκρουσης είναι η μάχη για τον έλεγχο της ενεργειακής δίνης της θεάς Ίσιδος, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά βασικά σημεία ενέργειας στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΙΣΙΔΟΣ
Όποιος ελέγχει αυτό το σημείο, σχεδόν αποκτά τον έλεγχο του ενεργειακού συστήματος Leyline στην πλανητική επιφάνεια και όποιος ελέγχει το ενεργειακό σύστημα Leyline έχει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας.
Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιησουίτες έχουν δημιουργήσει την Daesh και κατ' επέκταση το Ισλαμικό Κράτος.
Η Συριακή ενεργειακή δίνη είναι στην πραγματικότητα ένα Πεντάγραμμο. Στα χέρια των Δυνάμεων του Φωτός, το Πεντάγραμμο αυτό αποτελεί ένα όργανο που μπορεί να μετατρέψει ολόκληρη την Μέση Ανατολή σε ένα τεράστιο πομπό θετικής θηλυκής ενέργειας. Αντίθετα, στα χέρια των δυνάμεων του σκότους, μπορεί να δημιουργήσει πολλά δεινά, όπως αυτά που βιώνουν οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια στην Συρία.
Τα πέντε σημεία του Συριακού Πενταγράμμου τα αποτελούν πέντε πόλεις της Συρίας, που στο παρελθόν είχαν μια ισχυρή σύνδεση με την ενεργειακή δίνη της Θεάς. 
Αυτές οι πόλεις σημεία είναι:

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΙΛΗΣΕ: Το «όχι» της Ολλανδίας στη διεύρυνση της Ευρώπης


EU_Netherlands
«Όχι» στην συμφωνία σύνδεσης μεταξύ ΕΕ και Ουκρανίας είπαν στο χθεσινό δημοψήφισμα οι Ολλανδοί ψηφοφόροι. Το ποσοστό της συμμετοχής κυμάνθηκε σχεδόν στο 32%, το «όχι» έλαβε 61,1% και το «ναι» 38%.
Η ψηφοφορία σύμφωνα με τους αναλυτές αποτελούσε ένα κρίσιμο τεστ για τα αισθήματα της ολλανδικής κοινής γνώμης απέναντι στην ΕΕ εν όψει και του βρετανικού δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στην Ένωση. Συνεπώς το αποτέλεσμα υπέρ του «όχι» είναι αρκετό για να ηχήσουν «καμπανάκια» στις Βρυξέλλες, στην έδρα της ολλανδικής κυβέρνησης, ακόμα και στη βρετανική πρωθυπουργική κατοικία τρεις μόλις μήνες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για το Grexit.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! Ο Πλανήτης Εννέα θα καταστρέψει τη Γη μέσα στον Απρίλιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς Αποφασίζετε...
nibiruwhitehouse
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένας μυστηριώδης πλανήτης που κατέστρεψε τη ζωή στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να το κάνει και πάλι , ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο μέσα στον Απρίλιο!
planet-nine-nibiru-489164
Σύμφωνα με τις έρευνες κορυφαίου επιστημονικού αναλυτή, και όπως μεταδίδει το SkyNews, ο «Planet 9», έτσι όπως αποκαλείται ο νέος πλανήτης, ανακαλύφθηκε στην άκρη του ηλιακού συστήματος τον Ιανουάριο και από τότε έχει προκαλέσει καταστροφική «βροχή» από κομήτες που σπάνε σε κομμάτια και θα χτυπήσουν τη Γη, καταστρέφοντας κάθε ίχνος ζωής.
Με λίγα λόγια, η Γη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς η κίνηση του ήλιου στέλνει βροχή κομητών προς τον πλανήτη μας, παρόμοια με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, προειδοποιεί ο Daniel Whitmire, επιστήμονας του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

7/4/2016
Πρόλογος
Το άρθρο αυτό, είναι η πληροφόρηση που όλοι μας αναμένουμε και που μας δίδεται έτσι απλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Άλλωστε λίγο πολύ γνωρίζαμε, πως η Παγκόσμια Αλλαγή θα ερχόταν κάπως έτσι, γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Όσοι ενημερώνονται -σωστά, δεν θα εκπλαγούν όταν τα γεγονότα θα λάβουν χώρα, ενώ κάποιοι άλλοι θα μείνουν για λίγο με το στόμα ανοιχτό, έως ότου συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι τυχεροί γιατί θα ενημερωθούν ταχέως, καθώς τότε δεν θα υπάρχουν ΜΜΕ και Διαδίκτυο παραπληροφόρησης, αλλά ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! Ίσως πουν πολλοί πως τα πράγματα έγιναν τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα….. μην γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί εδώ και χρόνια. Πολλοί άνθρωποι (για την ώρα γνωρίζουμε τα ονόματα λίγων) πολέμησαν για την αλλαγή, πλήρωσαν με την ζωή τους, και την ζωή των οικογενειών τους, ή ρίχτηκαν στο περιθώριο, αποκομίζοντας χλεύη και θυσιάζοντας τις καριέρες τους. Άνθρωποι σαν κι αυτούς, βαθμοφόροι ή καθημερινοί άνθρωποι, αγωνίζονται και αυτήν την στιγμή, σε τομείς που ούτε βάζει ο νους σας, και που χωρίς αυτούς όλους, αλλά και χωρίς εκείνους που προστίθενται ώρα με την ώρα στην συλλογική προσπάθεια –Παγκοσμίως - η Αλλαγή δεν θα ήταν δυνατή.
Γ. Βουδούρης
Η Παγκόσμια Νομισματική Επαναφορά είναι μία περίπλοκη διαδικασία, που αφορά σε μία παγκόσμια νομισματική επαναφορά, την πτώση της Χαζαρικής μαφίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ΗΠΑ καθώς και του αρχικού Συντάγματος των ΗΠΑ. Επί του παρόντος η διαδικασία αποπερατώνεται χωρίς καθυστερήσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών.
Παρακάτω ακολουθεί ένα ιστορικό αυτής της διαδικασίας , συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης της νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ, της ένταξης της Federal Reserve στο νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στο Reno(Nevada), τις αναμενόμενες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ και την αναμενόμενη εκχώρηση 800 τρις δολαρίων για ανθρωπιστικά προγράμματα, από χρήματα φορολογουμένων που κερδήθηκαν από την Federal Reserve, γεγονός που αποκάλυψε έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στην τράπεζα
το 1992 ….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα