Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

«Πραγματικότητα»


ΧαμογέλαΗ Ενέργεια που σπαταλάς για να γκρινιάξεις για αυτό που δεν σου αρέσει, είναι η ίδια που χρειάζεσαι για να αλλάξεις αυτό που δεν σου αρέσει.
Δυστυχία είναι να παραπονιέσαι γιατί τα τριαντάφυλλα έχουν αγκάθια.
Ευτυχία είναι να χαίρεσαι γιατί τα αγκάθια έχουν τριαντάφυλλα.

Αλήθεια… τι ακριβώς παίζει με το CERN; Aυτό που «παίζει» δεν είναι παιγνίδι!




Eνα άρθρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μου, ανησυχίες που περισσότερο προέρχονται από ένστικτο, παρά από “επιστημονική μελέτη”. Για μένα, η πηγή αυτή είναι πάντα πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη…

Το τι ακριβώς κάνει ή προσπαθεί να πετύχει το CERN, όποιος πει με σιγουριά ότι γνωρίζει, μάλλον του αρέσει να κοροϊδεύει τον εαυτό του. Και αναφέρομαι για όσους δεν είναι εντός CERN, αν και νομίζω ότι ούτε καν όλοι οι επιστήμονες που απασχολούνται στα πειράματα ξέρουν με ακρίβεια και οι ίδιοι.
Τα προγράμματα είναι πέραν του ενός και ένα από αυτά, το CLOUD CERN συνεχίζει κατά κάποιο τρόπο στο δρόμο που χάραξε το HAARP. Μια ματιά στις δημοσιεύσεις τους και θα δείτε το ενδιαφέρον για τα αιωρούμενα σωματίδια, τον ιονισμό της ατμόσφαιρας, νέφη, επίδραση στο κλίμα κλπ Κλίμα και χειραγώγηση κλίματος by CERN – θα έβαζα για τίτλο. εξάλλου όπως έχει δηλώσει δημόσια ο David Walker, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, το HAARP «δεν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε στο μέλλον […] Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι που το HAARP είχε στην πραγματικότητα σχεδιαστεί να κάνει. Την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί».
Αλλά όπως έχουν οι ίδιοι οι επιστήμονες του CERN ομολογήσει, δεν μας λένε την αλήθεια, με τι ακριβώς ασχολούνται. Κατά καιρούς βγαίνουν κάποια δελτία τύπου περιορισμένης πληροφορίας και με επιστημονική αλαζονεία και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Τώρα το συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο αναφέρομαι είναι το ακόλουθο και δημοσιεύτηκε στο diadrastika.com:

Το CERN καλεί ΔΑΙΜΟΝΕΣ από ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ;

Αποδεχτείτε αυτό που είστε


Ajahn Brahm


Επιτέλους! Αντιληφθείτε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Θέλετε να κλάψετε; Τέλεια. Κλάψτε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Είστε στενοχωρημένος για κάτι που έγινε; Τέλεια. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι στη ζωή δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. 
Η ζωή δεν είναι ένα σύστημα όπου όλα κυλάνε όπως θέλουμε. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ' αυτό. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Απλά αποδεχτείτε το.
Τι ανακούφιση να συνειδητοποιείς ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι τόσο δύσκολο κι επώδυνο να προσπαθείς να είσαι κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παιδευόμαστε έτσι, να προσπαθούμε να ζούμε σύμφωνα με τα "πρέπει" της κοινωνίας και τις απαιτήσεις των άλλων. 
Δεν υπάρχει η τέλεια ευτυχία σ' αυτόν τον κόσμο. Και αυτή είναι η πραγματική χαρά, η πραγματική ευτυχία: να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι όπως είσαι. Αφού το καταλάβετε αυτό, θα καταλάβετε ότι την κατάθλιψη την ξεπερνάς με το να αποδεχτείς ότι δεν υπάρχει η τέλεια ευτυχία στον κόσμο και ότι δεν χρειάζεται να είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι.

Η Δίαιτα με ρόδι και φαγόπυρο των 14 ημερών

Το φαγόπυρο είναι ένα από τα σιτηρά που είναι ιδανικό για μια διατροφή απώλειας βάρους. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, βιταμίνες όπως νιασίνη, ριβοφλαβίνη, ιχνοστοιχεία και μέταλλα όπως μαγνήσιο, χαλκό και φώσφορο. Έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας καθώς βοηθάει στον καλό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, προστατεύει από τον καρκίνο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης και βοηθάει στην καλή λειτουργεία του πεπτικού και εντερικού συστήματος.


Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Η κατανάλωση σποριών ροδιού και χυμό ροδιού μας δίνει την αίσθηση του κορεσμού για αρκετή ώρα, βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην γρήγορη απώλεια βάρους.
Το φαγόπυρο σε συνδυασμό με το ρόδι μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και να επανέλθουμε στο φυσιολογικό σωματικό μας βάρος. Η δίαιτα με ρόδι και φαγόπυρο είναι μια δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες με φρούτα και λαχανικά που ενισχύουν την διατροφή με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη καθώς περιέχει άπαχο κρέας, κοτόπουλο και ψάρι και θαλασσινά που εκτός από πρωτεΐνη είναι πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.
Το φαγόπυρο που καταναλώνουμε στη δίαιτα είναι βρασμένο ή μουλιασμένο.
Μαγειρεύουμε το ΦαγόπυροΤο φαγόπυρο μπορούμε να το καταναλώσουμε βρασμένο ή μουλιασμένο. Η αναλογία φαγόπυρου, νερού είναι 1 προς 2. Όταν βράζουμε ή μουλιάζουμε το φαγόπυρο η ποσότητα του διπλασιάζεται. Η 1 κούπα ωμό φαγόπυρο θα μας δώσει 2 κούπες μαγειρεμένο φαγόπυρο.

Ένα ποτό που θα αναζωογονήσει και θα ανανεώσει το σώμα σας!

Ένα ποτό που θα αναζωογονήσουν και την αναζωογόνηση σώματος σας!
Σίγουρα έχετε έναν φίλο ή μια γνωριμία που φαίνεται πολύ νεότερος από ό, τι είναι. 
Πιθανώς αναρωτιέστε, πώς είναι αυτό δυνατόν; Στην πρώτη θέση είναι η γενετική, ωστόσο όμως, οι υγιεινές συνήθειες, η καλή διατροφή και η άσκηση είναι ακόμη πιο σημαντικές!
Για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας, θα χρειαστείτε αυτό το ποτό που ανανεώνει και αναζωογονεί το σώμα. Ξεκινήστε να το πίνετε σήμερα και πολύ σύντομα θα παρατηρήσετε μεγάλες βελτιώσεις στην εμφάνισή σας.

Αυτή η βόλτα διαμέσου ενός αρχαίου νεκροταφείου είναι ανατριχιαστική, αλλά το τελευταίο κτήριο είναι εκπληκτικό!




Flickr Koya Lies Όρος
Βαθιά μέσα στην γραφική επαρχία Wakayama της Honshu στην Ιαπωνία, βρίσκεται το Όρος Koya, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως η έδρα της Kōyasan Shingon-Shu, αίρεσης του ιαπωνικού Βουδισμού.
Η πόλη της Koya και το μοναστήρι της αποτελούν αξιοθέατα, αλλά το πραγματικό στολίδι της περιοχής είναι το  νεκροταφείο Okunoin , το οποίο ''φιλοξενεί'' 200.000 αρχαίους τάφους. Αλλά για εκείνους που ασκούν τον Βουδισμό Shingon, κανένας από αυτούς που θάφτηκαν είναι πραγματικά νεκρός. Απλώς περιμένουν τον ερχομό του μελλοντικού Βούδα.
Καθώς περπατάτε σε αυτό το μονοπάτι των 1,2 μιλίων μέσα από το δάσος του Όρους Koya , θα βρείτε τάφους και στις δύο πλευρές του. Αυτά τα σιωπηλά μνημεία ''αναπαύονται'' στο Okunoin, το οποίο είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο της Ιαπωνίας.
Flickr / Antti Sadinmaa
Το Όρος Κόγια κατοικήθηκε αρχικά από τον Kukai, ο οποίος, μετά τον θάνατό του, ονομάστηκε  Kobo-Daishi - που σημαίνει « Ο Μεγάλος Μάγιστρος Ο οποίος Διέδωσε Την Βουδιστική Διδασκαλία" - το 819 C.E.

ΙΘΑΚΗ 33 ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β14 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β14 [1].- εζετο δ’εν πατρος θωκω ,
[Κάθισε λοιπόν στην θέση του πατερα του]
β14[2] .-ειξαν δε γέροντες,
[παραχώρησαν λοιπόν οι γέροντες]
Ερμηνεία του στίχου β14 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΙΘΑΚΗ 33 ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
[β14 [1].- εζετο δ’εν πατρος θωκω ,
[Κάθισε λοιπόν στην θέση του πατερα του]
Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη στο βιβλίο βήτα της Οδύσσειας .
Το τοπίο ξεκαθαρίζει .
Ο στίχος β14[1] πιάνει την άκρη του κουβαριού, το ξετύλιγμα του οποιου , θα μας οδηγήσει να κατανοήσουμε με ακρίβεια το ιδιοφυές σχέδιο της θεάς Αθηνάς για την «γειτονιά» μας.
Οι αδελφοί πλανήτες Ιθάκη 33 και Άρης, έσονται ένα στο μέλλον και βασιλεύουν στο Νότιο τμήμα του γαλαξία στην αιωνιότητα .Αυτή είναι η θέληση των Αθάνατων Ελλήνων μετά από την απόσυρση των ανθρώπων του άστρου του Κυνα [ dog star- Σείριος ] από το προσκήνιο την εποχή του Κριού. Πριν 4336 χρόνια ακριβώς. [2320 π.χ. + 2016 μ.χ. ]
Όσοι αγάπησαν ,η φοβήθηκαν τις τερατογεννησεις [ερπετοειδείς] ας τις ξεχάσουν για πάντα.
Όσοι υπηρετούν , εργάζονται ,συνωμοτούν ,εκμεταλλεύονται, σκοτώνουν και πλουτίζουν υπακούοντας στις παρακαταθήκες των Σκύλων του Σείριου καιρός είναι να βγουν από την πλάνη τους και να ταπεινωθούν. Κάλιο αργά παρά ποτέ !!!
Εσσεται ημαρ !!!
Το πεπρωμένο μας είναι να βασιλέψουμε στη «γειτονιά» και αυτό θα γίνει, είτε το κατανοούμε ,είτε όχι.

Ο ΑΝΔΡΑΣ –ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β13 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στίχος β13 .- τον δ’αρα πάντες λαοί επερχομενον θηευντο
[Αυτόν λοιπόν όλοι οι παρευρισκόμενοι λαοί θαύμαζαν]
Ερμηνεία του στίχου β13 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΑΝΔΡΑΣ –ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Στίχος β13 .- τον δ’αρα πάντες λαοί επερχομενον θηευντο
[Αυτόν λοιπόν όλοι οι παρευρισκόμενοι λαοί θαύμαζαν]
Ο Όμηρος ξεδιπλώνει με μαεστρία το αρχικό σχέδιο της θεάς Αθηνάς για το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ.
Είναι φανερό πλέον, πως μετά την καταστροφή των σχεδίων που είχαν για τον πλανήτη μας οι άνθρωποι του Σείριου,την εποχή του Κριού, υποβαθμίστηκαν ιδιαίτερα από τους Έλληνες αθάνατους και παραμένουν υποβαθμισμένοι .
Ο θρόνος του βασιληα της Νότιας «γειτονιάς» μας παραμένει κενός. Οι κυνες έχουν αιώνια παραγκωνιστεί - παροπλιστεί.
Όλα δείχνουν πως ο νέος άρχοντας της περιοχής θα είναι ο αναβαθμισμένος πνευματικά , ισότιμος με τους θεούς, άνδρας-ηρωας του πλανήτη μας.
Η σπουδαία, πνευματική, ανθρώπινη οντότητα, που υπηρετεί τους θεούς στο Νότο του γαλαξία και είναι άξια θαυμασμού, ήρθε στη συνέλευση με συγκροτημένο σχέδιο για την περιοχή, φέρνοντας μαζί της και την θεά του θανάτου ΑΡΑ, προετοιμασμένος για πόλεμο.
Όλοι οι εξωγήινοι λαοί παρόντες στην συνέλευση μας θαυμάζουν και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Χάστε 4.5 κιλά σε μόλις 3 ημέρες!

Martin-_POST
Η ιδέα αυτής της Στρατιωτικής διατροφής περιλαμβάνει ακριβές μενού για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.
Βασικά, θα πρέπει να επιμείνουμε σε γεύματα, με εξαίρεση ορισμένες μικρές αλλαγές που επιτρέπονται, όπως η κατανάλωση φακών αντί για κρέας ή κατανάλωση ενός φρούτου αντί κάποιου άλλου. 
Τυχόν επιπλέον συμπληρώματα, όπως λίπη ή καρυκεύματα δεν επιτρέπονται σε αυτή τη δίαιτα.
Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μουστάρδα, χυμό λεμονιού, σπρέι μαγειρικής, μπαχαρικά και φυσικές γλυκαντικές ουσίες χαμηλές σε θερμίδες. 
Αυτή η δίαιτα διαρκεί μόνο τρεις ημέρες κατά τις οποίες θα βελτιώσει το μεταβολισμό σας, θα κάψει τα λίπη και θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια την ίδια στιγμή. 
Μετά από 3 ημέρες, θα πρέπει να κάνετε μια παύση για 4 ημέρες πριν να επαναλάβετε τη δίαιτα για άλλες 3 ημέρες.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 2030: Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 2030 μ.Χ.

Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

268px-Belgium_provinces_regions_striped
mini-Europa
Γράφει ο Γιώργος Στάμκος
Έτος 2030μ.Χ. Ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος είναι μια ομοσπονδία, που βρίσκεται κάτω από την επικυριαρχία της Γερμανίας. Τα αγγλικά κυριαρχούν παντού –παρά το παροδικό Βrexit της Βρετανίας- και οι «μικρές γλώσσες» της Ευρώπης εξαφανίζονται με αξιοσημείωτη ταχύτητα. Πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένουν οι Βρυξέλλες, αλλά είναι χωρισμένες σε «τομείς»: Δύο μεγάλες ζώνες (Βαλλόνοι και Φλαμανδοί), ένα μεγάλο γκέτο μουσουλμάνων μεταναστών κι ένας τομέας, όπου κατοικούν οι πλούσιοι και οι Ευρωκράτες. Η Φλάνδρα κυριαρχείται από τους εθνικιστές, οι οποίοι αποπειρούνται μια «Πορεία προς τις Βρυξέλλες». Η πρωτεύουσα της «Ομοσπονδίας του Βελγίου», που αποτελεί την 3η ομόσπονδη περιοχή της χώρας, είναι στην ουσία ένας γαλλόφωνος θύλακας μέσα στη Φλάνδρα. Οι Φλαμανδοί εθνικιστές, με την υποστήριξη της καθολικής τους εκκλησίας, αποφασίζουν να την προσαρτήσουν, υποτάσσοντας τους γαλλόφωνους κι εκκαθαρίζοντας το μεγάλο μουσουλμανικό γκέτο. Το σύνθημα τους είναι«Όλα για τη Φλάνδρα, η Φλάνδρα για το Χριστό (Alles voor Vlanderen, Vlanderen voor Krist). Σύντομα οι δρόμοι των Βρυξελλών μετατρέπονται σε πεδίο μάχης…

12 σημάδια που δείχνουν ότι είστε εσωστρεφείς

Η εσωστρέφεια πολλές φορές συνδέεται με την ντροπαλότητα, όμως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Οι εσωστρεφείς άνθρωποι δεν είναι ντροπαλοί, απλά έχουν περισσότερη ενέργεια όταν είναι μόνοι ή σε μικρές ομάδες ανθρώπων, σε αντίθεση με τους εξωστρεφείς οι οποίοι αισθάνονται στα καλύτερα τους όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους. Οι περισσότεροι δεν αισθανόμαστε εσωστρεφείς ακριβώς επειδή δεν είμαστε ντροπαλοί, όμως αν έχουμε τουλάχιστον δύο από τις παρακάτω 12 ενδείξεις εσωστρέφειας ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτούμε!
Introverts3
1. Η πολυκοσμία σας αγχώνει: Οι συναυλίες, τα γήπεδα, τα συνέδρια που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο σας φέρνουν σε αμήχανη θέση. Όχι σε σημείο αγοραφοβίας αλλά σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο σας.
2.Δεν σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε καινούριο κόσμο: Νιώθετε ότι καταναλώνετε πολύ ενέργεια όταν μπαίνετε στη διαδικασία να κάνατε καινούριες γνωριμίες για αυτό το αποφεύγετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε εύκολα φιλίες απλά σας φαίνεται δύσκολα να μιλάτε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.
3.Δεν σας ενοχλεί να μιλάτε δημοσίως: Οι εσωστρεφείς δεν έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης ούτε είναι ντροπαλοί. Δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν μια ομιλία ή να κάνουν μια πρόποση μπροστά σε κόσμο, απλά δεν θέλουν να μπουν σε συζητήσεις με αγνώστους μετά!

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Πραγματικά, αν σας έλεγα ότι η Χιονάτη είναι πραγματικός χαρακτήρας θα με πιστεύατε!;! Οι ποιο πολλοί από εσάς όχι!!!! Μα για να δούμε όμως τα πραγματικά ιστορικά στοιχεία και ας τα πάρουμε από την αρχή:
Η ” Χιονάτη ” είναι ένα γερμανικό παραμύθι όπου είναι γνωστό σε πολλά μέρη της Ευρώπης και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο διάσημα παραμύθια σε όλο τον κόσμο!!!! Οι Αδελφοί Γκρίμ δημοσίευσαν το 1812 στην πρώτη έκδοση της συλλογής τους Παραμύθια των Γκρίμς-Grimms » !!!!Είχε τον τίτλο από το  γερμανικό λεξικό: Sneewittchen (στη σύγχρονη ορθογραφία Schneewittchen ) και αριθμούνται ως 53 ιστορίες!!!! Οι Grimms ολοκλήρωσαν την τελική τους αναθεώρηση της ιστορίας το 1854!!!!
Τα χαρακτηριστικά ως παραμύθι σε στοιχεία είναι για τον μαγικό καθρέφτη , το δηλητηριασμένο μήλο , το γυάλινο φέρετρο , μητροκτονία ,σκότωσαν τα παιδιά τους , και τους χαρακτήρες της Κάκιστης Βασίλισσας, την κακιά μητριά της Χιονάτης , της Huntsman , μια όμορφη πριγκίπισσα που ονομάζεται Χιονάτη όπου έχει μια απίστευτη  γοητεία στον  ύπνο , ένας όμορφος πρίγκιπας και οι επτά νάνοι!!!! Οι επτά νάνοι πήρανε πρώτη φορά ονόματα στο 1912 στο Θέατρο του Μπρόντγουεη  όπου πριν δεν είχαν Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι και στη συνέχεια δίνονται διαφορετικά ονόματα στο Walt Disney ‘s 1937 ταινία Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι για να ξέρετε και σε εσάς τι γίνετε!!!! Η ιστορία των αδελφών Γκρίμ, η οποία συνήθως αναφέρεται ως “Χιονάτη”, δεν θα πρέπει να συγχέεται με την ιστορία του ” Snow White and Rose Red ” (στα γερμανικά ” Schneeweißchen and Rosenrot “), ένα άλλο παραμύθι που γράφτηκε από τους Αδελφούς Γκρίμ!!!!
Στο Aarne-Thompson λαογραφικής κατάταξης, οι ιστορίες αυτού του είδους ομαδοποιούνται ως τύπος 709, Χιονάτη!!!! Άλλα αυτού του είδους περιλαμβάνουν ” Bella Venezia “, ” Μυρσίνα “, ” Nourie Hadig “, ” Gold-Tree και Silver-Tree “, Ο νεαρός δούλος και La petite toute-Belle !!!!

Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!

Υπήρξε πραγματικά Ο Δρ. Φρανκεστάϊν!;! Βεβαίως και υπήρξε, ελάτε να δούμε μαζί τα πραγματικά γεγονότα:
Το όνομά του ήταν ο Johann Konrad Dippel ( Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ –https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_Conrad_Dippel )  όπου λένε ότι ήταν το μοντέλο και πηγή έμπνευσης για την Μαίρη Σέλλευ Γούλλστοουνκραφτ –https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Shelley , παρόλο που αυτός ο ισχυρισμός είναι << αμφιλεγόμενος >> ως το λιγότερο που μπορούνε να πούμε!!!!
dippel 1
(  Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ , β 1673 – δ. 1734 )!!!!
Ο Γιόχαν Κόνραντ Ντίπελ γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1673 στο Κάστρο του Φρανκεστάϊν – ένα κάστρο στην κορυφή του λόφου περίπου 5 χιλιόμετρα νότια του Darmstadt ( Ντάρμασταντ στην Γερμανία), που χτίστηκε κάποια στιγμή πριν από το 1650!!!!
Μετά τις σπουδές του στην θεολογία, τη φιλοσοφία και την αλχημεία στο Πανεπιστήμιο του Giessen ( Γκιέσσεν – https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Giessen )  ασχολήθηκε ως υπεύθυνος στο Μεταρρυθμισμένο Δικαστήριο Ιεροκηρύκων, Conrad Broeske  ( Κόνραντ Μπρόησκε του Offenbach ( Όφενμπαχ –https://de.wikipedia.org/wiki/Offenbach_am_Main )!!!
Απέκτησε φήμη ως αμφιλεγόμενος θεολόγος όπου αυτή η πράξη του χάρισε δύο υπερασπιστές αλλά και χιλιάδες εχθρούς σε όλη την Ευρώπη!!!!
Ένας από τους πρώην μαθητές του, Εμμανουήλ Σβέντεμποργκ, αργότερα έγινε πολύ σκληρός κριτικός και τελικά τον απέρριψε ως <<  τον πιο χυδαίο διάβολο επί την γη … ο οποίος επιχείρησε τα κάκιστα πράγματα >> ο Ντίπελ καταδικάστηκε για αίρεση και πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή!!!!
Ο Ντίπελ δημιούργησε ένα λάδι φτιαγμένο από οστά, αίμα, και διάφορα άλλα προϊόντα ζωικής προέλευσης, γνωστό ως το λάδι Ντίπελ, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ισοδύναμο με το όνειρο των αλχημιστών, το Ελιξίριο της Ζωής (http://www.greek-health.gr/2008/02/blog-post_11.html )!!!! Προσπάθησε να αγοράσει το κάστρο του Φρανκεστάϊν, χρησιμοποιώντας τον τύπο για το ελιξίριο του ως τιμή αγοράς!!!! Η προσφορά του απορρίφθηκε!!!!

Προς τη μεριά που είναι το φως.....«Η γυναίκα με τα χέρια από φως»

 Λιλή Λαμπρέλλη


.....αν ο σκοπός δεν είναι απλά η ύπαρξη αλλά η συν-ύπαρξη

Φτιαγμένη από σάρκα και οστά, ευάλωτη αλλά όχι εύθραυστη. 

Κυρίως .... όχι άτρωτη. Αυτό που σε κάνει Γυναίκα δεν είναι κάποιο υπερτιμημένο σύμβολο θηλυκότητας, φιλαρέσκειας ή ματαιοδοξίας. 

Είναι η "βασιλεία" σου στην επικράτεια της ψυχής, το συναίσθημα, το δόσιμο, η σχέση.

Ο ανταγωνισμός, η επιβολή, η κυριαρχία, η δύναμη, ας μείνουν του αρσενικού όπλα...αν ο σκοπός δεν είναι απλά η ΥΠΑΡΞΗ αλλά η ΣΥΝ -ΥΠΑΡΞΗ. 



Kyuin Shim

Ανταγιά – Ανταύγεια, Φωτεινή

Στο παραμύθι «Η γυναίκα με τα χέρια από φως», ελληνόφωνο παραμύθι από τον Καύκασο, η γυναίκα που ακούει στο όνομα Ανταγιά – Ανταύγεια, Φωτεινή στη γλώσσα μας – βγαίνει στο πιο ψηλό παράθυρο του σπιτιού και απλώνει τα χέρια της μπροστά. 

Στο δρόμο του φωτός των χεριών της περπατά ο σύντροφός της. Ένα φωτισμένο πέρασμα που τον οδηγεί από τον εαυτό του σε αυτήν, ξεφεύγοντας από τους εχθρούς του. Μαζεύει εκείνη τα χέρια της και όλους τους ρουφά πίσω του το σκοτάδι ή η χαράδρα.

Μα μια μέρα σαν τον ρωτάνε πώς τα καταφέρνει να περνά νύχτα το στενό πέρασμα με πλήθος εχθρούς ξωπίσω του και να φτάνει στο σπίτι του σώος κι αλώβητος κάθε φορά, αυτός ξιπάζεται και αρνιέται το φωτεινό πέρασμα της σχέσης.

-  Γιατί έχω μάτι αϊτού. Γιατί είμαι ο πιο σπουδαίος καβαλάρης που γεννήθηκε ποτέ στην πλάση. Γιατί είμαι ατρόμητος. Κανένα βέλος δεν τολμάει να μ' αγγίξει, κανείς εχθρός να μ' αντικρίσει, κανείς φίλος να με παραβγεί. 

Εγκέφαλος...αυτός ο απατεώνας πρώτης τάξεως!



Ανακαλύπτοντας τον Ιδεαλισμό

Προς το τέλος του 18ου αιώνα, οι φιλόσοφοι δοκίμασαν μια αφυπνιστική εμπειρία και συμπέραναν (αν και λίγο απρόθυμα) ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος, αν και πολύ καλό όργανο, είναι πάντως πολύ κακός μάγος.

Πριν από εκείνη την εποχή, οι φιλόσοφοι θεωρούσαν τις αισθήσεις αγωγούς μέσω των οποίων ταξίδευαν, από το εξωτερικό περιβάλλον στο νου, οι πληροφορίες για τις ιδιότητες των αντικειμένων.

Ο νους θεωρούνταν κάτι σαν οθόνη κινηματογράφου στην οποία προβαλλόταν ξανά το αντικείμενο.

Η διεργασία μερικές φορές αποτύγχανε, και έτσι οι άνθρωποι ενίοτε έβλεπαν τα πράγματα διαφορετικά απ'ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Αλλά όταν οι αισθήσεις λειτουργούσαν κανονικά, έδειχναν ότι στ' αλήθεια υπήρχε.

Αυτή ήταν η θεωρία του ρεαλισμού, η οποία περιγράφηκε το 1690 από τον φιλόσοφο John Locke.

Όταν οι αισθήσεις μας μεταφέρουν στην νόησή μας κάποια ιδέα, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ικανοποιημένοι που εκείνη τη στιγμή υπάρχει κάτι έξω από μας, το οποίο επηρεάζει τις αισθήσεις μας, και, μέσω αυτών, διεγείρει την αντιληπτική ικανότητά μας και παράγει ύστερα την ιδέα που αντιλαμβανόμαστε εμείς. 

Τροφές που διώχνουν τους πόνους!

Υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν ενάντια στον πονοκέφαλο/ημικρανίες;

Ημικρανίες

Οι ημικρανίες είναι ένα σύνδρομο αγγειακής προέλευσης που παρουσιάζεται κλινικά ως επαναλαμβανόμενος σφυγμικός, παλμικός πόνος, συνήθως στο ένα ημισφαίριο της κεφαλής. Υπολογίζεται ότι σήμερα 28 εκατομμύρια γυναίκες και 6 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρουν από ημικρανίες και αυτός ο αριθμός ολοένα και αυξάνεται.
Η δυσανοχή σε ορισμένα τρόφιμα (τροφικές ευαισθησίες), η ανεπάρκεια συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικώνδιάφορες νευροενδοκρινικές διαταραχές και το στρες μπορούν να προκαλέσουν κρίσεις ημικρανίας. Τρόφιμα που περιέχουν ουσίες με αγγειοσυσπαστικές ιδιότητες, όπως τυραμίνη και φαινυλαλανίνη (μονοαμίνες), αλκοόλ, φαινολικά φλαβονοειδή μπορούν να επιφέρουν ημικρανίες σε ευπαθείς ασθενείς. Τέτοια τρόφιμα είναι το κόκκινο κρασί, η μπύρα, το τυρί, το γιαούρτι, το γάλα, το τσάι, τα αναψυκτικά τύπου cola, η σοκολάτα και τα πρόσθετα τροφίμων όπως η ασπαρτάμη και το γλουταμινικό μονονάτριο ( ενισχυτικό γεύσης στα Κινέζικα εστιατόρια).
Επιπλέον, η ανεπάρκεια ριβοφλαβίνης (βιταμίνη Β2) και μαγνησίου (Mg) φαίνεται να σχετίζεται με την εμφάνιση ημικρανίας. Συνεπώς, αν και υποστηρίζεται από λίγες μέχρι σήμερα κλινικές μελέτες, συστήνεται η προληπτική χορήγηση υψηλών δόσεων ριβοφλαβίνης (400 mg/ημέρα) σε ασθενείς ευπαθείς για εμφάνιση ημικρανιών. Όσον αφορά το μαγνήσιο, η δράση του στο σώμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την εξουδετέρωση αγγειοσπασμού, την αναστολή συσσώρευσης αιμοπεταλίων και τον περιορισμό σχηματισμού φλεγμονωδών ουσιών, φαινόμενα που σχετίζονται με την παθογένεια της ημικρανίας. Έτσι, συνίσταται η προληπτική χορήγηση μαγνησίου (600 mg/ημέρα) σε ασθενείς με ημικρανίες, με σκοπό την αποτροπή των ανωτέρων φαινομένων.

Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα; Αυτό το βότανο καταστρέφει την επιθυμία για νικοτίνη!


you-θέλουν-να-σταματήσουν το κάπνισμα-αυτό-βότανο-καταστρέφει-η-επιθυμία-για-νικοτίνης

Κοινό πρόβλημα μεταξύ των καπνιστών είναι ότι θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά φοβούνται ότι θα πάρουν βάρος. 
Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη ανησυχίας. 
Αυτό το βότανο θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα, χωρίς τον κίνδυνο αύξησης του βάρους.

Ξέρει κάτι το Ισραήλ; Εντολή άμεσης αποχώρησης των ισραηλινών πολιτών από την Τουρκία

Crime scene officers search the area after an explosion in Istanbul, Turkey. EPA/STR


Crime scene officers search the area after an explosion in Istanbul, Turkey. EPA/STR
March 28, 2016
Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ανεβάζει το επίπεδο επιφυλακής για τους πολίτες του όσον αφορά την Τουρκία και συνέστησε στους Ισραηλινούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την εγκαταλείψουν “το ταχύτερο δυνατό”.
Το Ισραήλ αποφάσισε να περάσει από ένα “πρώτο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής σε αυξημένο επίπεδο συγκεκριμένης απειλής, να συστήσει εκ νέου στο κοινό να αποφεύγει τα ταξίδια στην Τουρκία και, για τους Ισραηλινούς που βρίσκονται εκεί, να φύγουν το ταχύτερο δυνατό”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση έπειτα από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στις 19 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη κατά την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις ξένοι τουρίστες, ανάμεσά τους τρεις Ισραηλινοί.
Την επομένη της επίθεσης, το Ισραήλ είχε συστήσει στους πολίτες του να αποφεύγουν τα ταξίδια στη χώρα αυτή. Οι ισραηλινές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες προχώρησαν από τότε σε μια νέα εκτίμηση της κατάστασης. Η επίθεση της 19ης Μαρτίου “φέρνει στο φως την απειλή του Νταές (αραβικό ακρωνύμιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος) εναντίον των τουριστών και αποδεικνύει την αυξημένη ικανότητα (του ΙΚ) να πραγματοποιεί νέες επιθέσεις”, αναφέρει η ισραηλινή κυβέρνηση.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ





                                   
Ζω άρα υπάρχω;
                                                η
                                    Υπάρχω άρα ζω;



Τι είναι όμως η λογική; και τι είναι οι ιδέες;

Λογική είναι η αντίληψη ενός νου ο οποίος αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της ζωής σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματος του.

Ιδέες είναι η αντίληψη ενός Νου ο οποίος αντιλαμβάνεται την Αλήθεια και την πραγματικότητα ως Νους αθάνατος με σώμα αθάνατο δίχως ανάγκες.

Για να γίνει κατανοητή η αλήθεια θα ονομάσουμε την λογική ως πνεύμα και τις ιδέες ως Νου.

Ο άνθρωπος στην Γη είναι πνεύμα, όπου η λογική του πνεύματος τον οδηγεί μέσα από την αλήθεια του σώματος της σάρκας και τις απεριόριστες ανάγκες του. Ενώ ταυτόχρονα δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται μια αθάνατη ζωή μέσα από επιθυμίες με το ίδιο σώμα και την ίδια λογική του πνεύματος της σάρκας. Έτσι βλέπουμε τα δύο αντίθετα ζωή-θάνατος, χαρά-λύπη, δηλαδή τον πνευματικό και σωματικό κόσμο του ανθρώπου να τον οδηγεί η ανθρωποκεντρική αντίληψη της πραγματικότητας του κόσμου μέσα από τα δύο αντίθετα είτε ζώντας σε αρμονία μεταξύ τους είτε σε σύγκρουση όταν πάμε με το ένα άκρο του καλού η του κακού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα