Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

10 πράγματα που απαξίωσε η κρίση



1 Την πολιτική εντιμότητα και τους πολιτικούς
2 Την δικαιοσύνη
3 Την έννοια του τι είναι αριστερά και τι δεξιά
4 Τις αμοιβές και τα δικαιώματα των εργαζομένων
5 Την ισότητα μεταξύ των πολιτών
6 Την ανθρώπινη αξιοπρέπεια
7 Την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

TΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥΝ

matrix_neo
Του Philip J Watt- 26 Μαρτίου 2016
Ο τρόπος που οι μάζες βλέπουν τον κόσμο είναι μια φάρσα. Κάθε επικρατούσα οπτική, ή είναι εσκεμμένα παραπλανητική ή είναι εντελώς εκτός θέματος. Ακόμα και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής και τους οποίους αναγκαστικά εμπιστευόμαστε, ή έχουν εξ ολοκλήρου ξεπουληθεί, ή απλά έχουν άγνοια των γεγονότων. Εν τούτοις, δεν χρειάζεται να το φέρουμε βαρέως. Το μάτριξ του ελέγχου συντρίβεται, διότι οι αναζητητές της αλήθειας, πετυχαίνουν βαριά χτυπήματα στις ψευδείς αφηγήσεις που για χρόνια, διαμόρφωναν τη συλλογική νοοτροπία της ανθρωπότητας.
Φυσικά το διαδίκτυο, μπορεί να πανηγυρίζει, διότι υπήρξε το πρωταρχικό μέσο που ενίσχυσε την ανταλλαγή πληροφοριών μέσα σε όλα τα συστήματα διαφορετικών τόπων, θρησκειών, κουλτούρας και πεποιθήσεων. Εκ των υστέρων, οι εξουσίες οι οποίες δεν θα υφίστανται για πολύ ακόμη, θα αυτοχαστουκίζονται, διότι δεν προσπάθησαν εντονότερα, να θέσουν σε εφαρμογή τα προδοτικά τους για την ανθρωπότητα σχέδια, πριν από τη γέννηση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου διαδικτύου.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Πέτυχαν σε πολλά μέτωπα. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου:
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν τις πραγματικές ειδήσεις.
Η πλειονότητα των γιατρών δεν κατανοεί πραγματικά τα αίτια της κακής υγείας και πώς να βρει μια λύση θεμιτά.
Ένα υψηλό ποσοστό πολιτικών δε γνωρίζει πώς λειτουργεί η προσφορά του χρήματος και ποια είναι η ατζέντα εκείνων που την ελέγχουν.
Πολλοί από τους λεγόμενους ειδικούς επιστήμονες «πιστεύουν» σε μία αφερέγγυα φιλοσοφία που μοιάζει περισσότερο με δογματική θρησκεία.
Η πλειονότητα των εκπαιδευτικών δε συνειδητοποιούν ότι ασκούν ένα σύστημα κατήχησης που απέχει μακράν της ενημέρωσης και της άσκησης κριτικής σκέψης που θα πρέπει να παρέχεται στα παιδιά μας. Και,
Οι μάζες δεν είναι απλά κακά πληροφορημένες και διαιρεμένες σε φατρίες που βρίσκονται σε μία διαρκή αντιπαλότητα, είτε για μεγάλα είτε για μικρά θέματα, αλλά επίσης υπνοβατούν μέσα σε μία εκ των πλέον μεγαλειωδών και ευλαβικών πραγματικοτήτων, που θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει ο νους μας.
Λοιπόν, καλώς ήρθατε στον κόσμο μας

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.

^>*<^
-. . ..-. . .-.. .. -- .... .... --. . ... .. .- - .-- -. . .-.. -.- .- - .- ..-. -.-. .- -. . .. ... - .... -. - . .-. .-. .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- 


       ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.

              ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ                             ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!!

Η πολιτική, η οικονομία, η διασκέδαση, τα ΜΜΕ, οι αρχηγοί, ταπαγκόσμια,γεγονότα, οι πόλεμοι ακόμη και ο καιρός είναι προκάλυμμα για το ΜΑΤRΙΧ. Πιστεύοντας αυτήν την ψεύτικη πραγματικότητα, επιτρέποντας στις σκέψεις σας και στην ενέργεια σας να καταναλωθούν από τον καθημερινό μύλο της επιβιώσεως με τα ατέλειωτα ψέματα και τις ασημαντότητες, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΑΣ.
Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, ξεκίνησε το 2ο Κατούν που θα κρατήσει 19,7 χρόνια. Σύμφωνα με τους Μάγια, στη διάρκεια του μισού Κατούν (μέχρι το 2021 περίπου) θα έχουμε τροφή να φάμε  αλλά μετά θα αρχίσουν να διαφαίνονται κάποιες κακοτυχίες. Όλα αυτά μέχρι το 2032, όπου θα εισαχθούμε στο 13ο (τελευταίο της σειράς) Κατούν με πόλεμους, κακουχίες, πείνα, εξαθλίωση, μέχρι να μας βγει η ψυχή το 2051 και πάπαλα! 

O TΡΕΛΟΣ - ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ...




Με ρωτάς πως γίνηκα τρελός.
Να το πως: Μιά μέρα, καιρό, καιρό πριν γεννηθούν πολλοί θεοί,
ξύπνησα από βαθύ έναν ύπνο κι ανακάλυψα πως όλες μου οι μάσκες είχαν κλεφτεί -
κι οι εφτά μάσκες που είχα φτιάξει και που είχα φθείρει μες σ' εφτά ζωές
- τότες έτρεξ' αμασκοφόρετος μεσ' από τους ανθρωπόβρυθους δρόμους κραυγάζοντας: «Κλέφτες, κλέφτες τρισκατάρατοι κλέφτες».

Άντρες, γυναίκες, με περιγέλασαν και κάποιοι τρέξανε στα σπίτια τους, σκιαγμένοι από μένα.

Κι όταν εφτασα στην αγορά, ένας νιός σκαρφαλωμένος σε μια στέγη φώναξε:
«Είναι τρελός».
Σήκωσα τα μάτια να τον αντικρίσω· ο ήλιος φίλησε το γυμνό μου πρόσωπο για πρώτη φορά.
Για πρώτη φορά ο ήλιος φίλησε το γυμνό μου πρόσωπο
κι η ψυχή μου φλογίστηκε από αγάπη για τον Ήλιο, και δεν ήθελα τις μάσκες μου πια τώρα.
Και σάμπως μέσα σ' έκσταση φώναξα: ..
"Ευλογημένοι , ευλογημένοι, οι κλέφτες που 'κλεψαv τις μάσκες μου».

Έτσι γίνηκα τρελός.

Αποτέλεσμα, επακόλουθο, συνέπεια, επίπτωση: Ποια η διαφορά τους;

Το αποτέλεσμα, το επακόλουθο, η συνέπεια και η επίπτωση έχουν σχεδόν την ίδια σημασία. Για να ακριβολογούμε όμως στον γραπτό ή προφορικό λόγο, πρέπει να προσδιορίσουμε τις μικρές διαφορές τους και να τα βάλουμε σε σειρά… σοβαρότητας. Έτσι:

1. Το αποτέλεσμα έχει ουδέτερη σημασία.

Για παράδειγμα, λέμε: Το ότι κατάφερε να επιβιώσει σε τόσο ακραίες συνθήκες ήταν αποτέλεσμα της άριστης εκπαίδευσής του.

2. Το επακόλουθο έχει σχετικά αρνητική σημασία.

Π.χ: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι επακόλουθο της έλλειψης μέτρου στην καθημερινή του ζωή.

Πώς από θύμα θα μεταμορφωθείς σε νικητή;

Αισθάνεσαι ότι είσαι το θύμα σε όλες τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή σου; Για σκέψου λίγο, είσαι πραγματικά ή έτσι νομίζεις; Η Συμβουλευτική ψυχολόγος – NLP Practitioner Μαρία Μεραμβελιωτάκη-Simon αναλύει τη νοοτροπία του ανθρώπου που βιώνει τη ζωή του ως θύμα και εξηγεί πώς και γιατί είναι καλύτερο να την πετάξει στα… σκουπίδια και να βγει νικητής!

Οι νοοτροπίες του θύματος

«Η ζωή είναι μεγάλο ταξίδι εναλλαγών: Ευχάριστες στιγμές και δυσκολίες, αποτυχίες και επιτυχίες, σχέσεις που μας έκαναν ευτυχισμένους και σχέσεις που μας πλήγωσαν, περίοδοι με κάποια επαγγελματική εκπλήρωση και περίοδοι με επαγγελματική απόρριψη. Κανείς δεν έχει ανοσία στα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής, όμως οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από τη νοοτροπία του θύματος τείνουν:
Να κατηγορούν τους άλλους για καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει μόνοι τους ή στη δημιουργία των οποίων έχουν συμβάλει. Ένας άνθρωπος που αισθάνεται θύμα είναι συνήθως απρόθυμος να αναλάβει προσωπική ευθύνη ή να εξερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο οι πράξεις του έχουν προκαλέσει μια συγκεκριμένη κατάσταση.
Να θεωρούν τους άλλους ανθρώπους καλύτερους, πιο τυχερούς ή πιο ευτυχισμένους από αυτούς. Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπουν τα δυσάρεστα γεγονότα ως αποτέλεσμα της κακής τους τύχης και μέσα τους να αναρωτιούνται: «Γιατί σ΄ εμένα;».
Να ερμηνεύουν αρνητικά τις προθέσεις και τη συμπεριφορά των άλλων.
Να δυσκολεύονται να κατανοήσουν την άποψη του άλλου και να μπαίνουν στη θέση του, ειδικά εκείνου που θεωρούν ότι τους έβλαψε.
Να είναι γενικά αρνητικοί και απαισιόδοξοι δίνοντας προσοχή κυρίως στα προβλήματα παρά στις λύσεις, στα μειονεκτήματα μιας κατάστασης παρά στα πλεονεκτήματα.
Να υποτιμούν την ικανότητά τους να επιδρούν στις καταστάσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνονται αβοήθητοι.
Η νοοτροπία του θύματος μπορεί να υποκρύπτει μια παθητική επιθετικότητα, η οποία εκδηλώνεται με αυτόν τον τρόπο επειδή το άτομο αισθάνεται άβολα με τον θυμό του και την άμεση έκφρασή του. Έτσι μεταθέτει τον θυμό του στους άλλους περιμένοντας αρνητική συμπεριφορά από αυτούς. Δηλαδή ο θυμός που δεν εκφράζεται μετατρέπεται σε δυσπιστία και φόβο ότι θα πληγωθεί από τους άλλους. Βέβαια η νοοτροπία αυτή προσφέρει στο άτομο και πλεονεκτήματα, τα οποία μπορεί να θεωρεί σημαντικά για τον εαυτό του:
Γίνεται το επίκεντρο της προσοχής και του προσφέρεται επικύρωση για τα προβλήματά του, ειδικά στην αρχή, πριν οι άλλοι αρχίζουν να κουράζονται με τα διαρκή παράπονά του.
Αποφεύγει να πάρει ευθύνη για καταστάσεις, που πολλές φορές μπορεί να είναι ένα βαρύ χρέος.
Πέρα όμως από τα επιφανειακά αυτά οφέλη ένας τέτοιος τρόπος σκέψης δεν μπορεί να είναι χρήσιμος ή βοηθητικός, γιατί:
Ξαναζωντανεύει το παρελθόν, αφού με το να επικεντρώνεται κάποιος σε γεγονότα που τον πλήγωσαν, ξανανιώθει τον πόνο που ένιωσε τότε.
Μπλοκάρει το παρόν, γιατί μας κάνει να μη δίνουμε προσοχή ή να μην απολαμβάνουμε την παρούσα στιγμή.
Περιορίζει το μέλλον, γιατί μας καθηλώνει στο τι δεν πήγε καλά και όχι στο τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε τους στόχους μας.

Θέλεις να είσαι νικητής;

Εάν νομίζεις πως είναι καιρός να εγκαταλείψεις τον ρόλο του θύματος και να γίνεις νικητής:
Πάρε τη συνειδητή απόφαση πως θέλεις να αλλάξεις, επειδή ο ρόλος του θύματος δεν εξυπηρετεί το απώτερο καλό σου και δε σε φέρνει πιο κοντά στις εμπειρίες που πραγματικά θέλεις να ζήσεις. Έπειτα δεσμεύσου ότι θα συνεχίζεις να προσπαθείς, ακόμα και όταν σκέψεις από την παλιά νοοτροπία εισβάλλουν στο μυαλό σου και σε γυρίζουν πίσω. Η αλλαγή μπορεί να χρειάζεται τον χρόνο της, είναι όμως πέρα για πέρα εφικτή.
Σταμάτα να παραπονιέσαι. Εάν πιάνεις τον εαυτό σου να γκρινιάζει διαρκώς, βρίσκοντας μειονεκτήματα και προβλήματα, δώσε του την υπόσχεση πως θα σταματήσεις. Δοκίμασε να αντιστρέψεις τη σκέψη σου εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα στις καταστάσεις. Σκέψου όλα τα μικρά και μεγάλα πράγματα, για τα οποία είσαι ευγνώμων στη μέρα που πέρασε.
Τόλμησε να πάρεις την ευθύνη της ζωής σου και θα ανταμειφθείς. Όταν σταματήσεις να κατηγορείς εξωτερικά γεγονότα και ανθρώπους γι΄ αυτά που σου συμβαίνουν και αναγνωρίσεις το μερίδιο της προσωπικής σου ευθύνης, θα νιώσεις μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση. Έχοντας υπευθυνότητα θα κάνεις επίσης πιο αποφασιστικές κινήσεις, που μπορεί να αλλάξουν θετικά το μέλλον σου.
Δοκίμασε να σκεφτείς λίγο τις καταστάσεις μπαίνοντας στη θέση των άλλων. Εάν υποθέσουμε ότι δεν έχουν κίνητρα εναντίον σου, πώς αλλιώς θα μπορούσες να εξηγήσεις τη συμπεριφορά τους; Ή, για παράδειγμα, εάν τα προβλήματά σου δεν οφείλονται σε κακοτυχία, πού αλλού θα μπορούσαν να αποδοθούν; Ποιες δημιουργικές λύσεις μπορείς να βρεις;
Συγχώρεσε και βοήθησε. Όπως ανέφερα στην αρχή, είναι αναπότρεπτο να μην πληγωθούμε στη ζωή ή να μην πληγώσουμε. Συγχώρεσε για να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από τον θυμό και τη νοοτροπία του θύματος. Όπως σήμερα το κάνεις εσύ για κάποιον, έτσι αύριο μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος για σένα. Βοήθησε κάποιον που έχει ανάγκη, έτσι ώστε να ξεχάσεις για λίγο τον εαυτό σου και να στρέψεις την προσοχή σου στον έξω κόσμο, στους άλλους.
Όταν έχεις την ευθύνη της ζωής σου και είσαι σε θέση να κατανοείς, να συγχωρείς και να βοηθάς τους άλλους, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αισθάνεσαι πια θύμα, όπως αισθανόσουν πριν. Όχι μόνο οι άλλοι δεν θα είναι πια υποψήφιοι εχθροί σου, αλλά η αίσθηση της προσωπικής σου δύναμης θα είναι περισσότερο εμφανής από ποτέ».
Εάν δεν είναι ποτέ δικό μας το λάθος, δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη για τίποτα. Εάν δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη, θα είμαστε πάντα το θύμα.- Richard Bach
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Ποια τρόφιμα δεν πρέπει να βάζεις στο ψυγείο;

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως λαχανικά, φρούτα και άλλα βασικά τρόφιμα συντηρούνται καλύτερα, όταν μπαίνουν στο ψυγείο. Κάποια σίγουρα έχουν καλύτερη τύχη στη δροσιά, άλλα όμως είναι πιο σωστό να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου – πάντα όμως σε ξηρό (αλλά όχι ζεστό) και καθαρό περιβάλλον. Διότι στο ψευγείο χάνουν τη γεύση τους και αλλοιώνονται.
Άφησε εκτός ψυγείου:
Μπανάνες
Αχλάδια
Μήλα
Ακτινίδια και γενικά όλα τα τροπικά φρούτα
Ντομάτες (εκτός αν είναι υπερβολικά ώριμες, οπότε μπαίνουν στο ψυγείο, όχι όμως σε πλαστική σακούλα γιατί κρατάει υγρασία).
* Όλα τα προηγούμενα συνεχίζουν να ωριμάζουν και μετά τη συγκομιδή τους παράγοντας αιθυλένιο (αέριο). Το αιθυλένιο όμως τα κάνει κακούς… γείτονες: Αν βάλουμε κοντά τους πράσινα λαχανικά και καρότα, θα επηρεάσουν άσχημα τη γεύση των λαχανικών, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μένουν εκτός ψυγείου ώστε και να ωριμάσουν πλήρως και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το άρωμά τους.
Ροδάκινα
Πεπόνι
Κρεμμύδια
Μέλι
Δημητριακά
Καφές
Ζάχαρη
Στο ψυγείο μπορείς να βάζεις:
Εσπεριδοειδή
Λαχανικά με πράσινα φύλλα
Μπρόκολο
Κουνουπίδι
Καρότα
Παντζάρια
Ραπανάκια
Πιπεριές
Λάχανο
Μαϊντανό – άνηθο – σέλινο – κρεμμυδάκια φρέσκα.
* Τα λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στα πιο ψυχρά μέρη του ψυγείου, δηλαδή στο βάθος των ραφιών. Τα φρούτα, όπως τα εσπεριδοειδή, μπαίνουν πάντα… στην απομόνωση (μέσα στα συρτάρια) – μόνο τα μανταρίνια σε σακούλα, καλύτερα χάρτινη, για να μην αλλοιωθεί το άρωμά τους και να μην επηρεάσουν με τη μυρωδιά τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

Έχω την εντύπωση οτι βρισκόμαστε σε εκπληκτικό σταυροδρόμι. Λύνεται το πρόβλημα που πάντα είχε το ελληνικό κράτος. Της συνέχειας και της συνέπειας, όπως λένε οι κουλτουρονταβάδες. Το λέω αυτό, διότι μετά την δήλωση εκείνης της τρελής που έλεγε οτι οι μετανάστες ήρθαν εδώ για να λιαστούνε, ο τεράστιος ηγέτης και σύντροφος Μάρδας, συμπλήρωσε μόλις σήμερα,  οτι όσοι μετανάστες μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα από διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ και πάνω, τότε μπορεί και να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρησης.
Συνεπής εμφανίστηκε ο Μάρδας με το ρητό, οτι κάθε κρίση γεννάει ευκαιρίες. Κουβέντα βέβαια που πιο πολύ ταιριάζει σε καπιταλιστικό γουρούνι, αλλά να μην κολλάμε τώρα σε λεπτομέρειες. Όπως δεν πρέπει να κολλάμε στη λέξη κρίση. Όταν έχεις πολιτική ανοικτών συνόρων κι έχεις γεμίσει με μετανάστες λογικά, γιατί την φυσική μετακίνηση των πληθυσμών, την ονοματίζεις κρίση; Κρίση θα ήταν αν τα σύνορα ήταν κλειστά και με το ζόρι μπουκάρανε όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ. Κρίση επίσης θα ήταν, αν όλοι αυτοί ήταν άφραγκοι.
Ο Μάρδας όμως, σαν υπεύθυνος υπουργός οικονομικών, σκέφτηκε την δήλωση της ηλιοθεραπείας και απεφάνθη οτι ανάμεσα σε όλους αυτούς, εκεί στις σκηνές, πρέπει να υπάρχει κάποιος κρυμμένος Ροκφέλερ. Που μάλλον και αυτός ήρθε για τον ήλιο μας και για την σκέψη των επενδύσεων του στην Ελλάδα. Εδώ, που δεν επενδύει ούτε Έλληνας δηλαδή, αλλά και τι ψάρια να πιάσει ιθαγενής σε σχέση με Σύριο δαιμόνιο; Είναι πασίγνωστοι οι Σύριοι επιχειρηματίες παλαιόθεν, που χρησιμοποιούν κιόλας κι άλλους ομοεθνείς τους, που στην ουσία είναι υπάλληλοι τους,  σαν κάλυψη. Επιχειρηματίες κλασσικοί δηλαδή, κι όχι νεόπλουτοι που θέλουν να προβάλονται.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ



Η Ευρώπη με μαθηματική ακρίβεια βαδίζει προς ένα νέο μεσαίωνα, αλλά αυτός δεν θα είναι Χριστιανικός αλλά Ισλαμικός. Δεν μπορώ να υπολογίσω ποιος θα είναι ο πιο βάρβαρος, το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ βάρβαρος, γιατί τώρα ο Χριστιανισμός έχει ενηλικιωθεί, και έχει αναγκαστικά αποβάλει τις παιδικές αρρώστιες του. Παραμένουν όμως οι γεροντικές αρρώστιες. 


Ο Ισλαμισμός όμως σαν νεώτερη θρησκεία κατά 600 χρόνια έχει όλες τις αρρώστιες. Θέλει πρώτον τους πιστούς αμόρφωτους ότι έκανε και ο Χριστιανισμός για 1000 και πλέον χρόνια, που το μόνο που μάθαιναν ήταν το «κυριελέησον». 

Στα αχνάρια του λοιπόν και ο Ισλαμισμός. Τούτο το διαπιστώνουμε από την εν ψυχρώ δολοφονία των 132 μικρών μαθητριών σε σχολείο του Πακιστάν. Αλλά και κάποιων άλλων μαθητριών σε σχολείο του Αφγανιστάν. Επίσης η καταστροφή της Αρχαίας πόλης Παλμύρα, η καταστροφή των εκθεμάτων στα Μουσεία του Ιράκ. Ότι έκαναν και οι Χριστιανοί τους χρόνους του μεσαίωνα που δεν άφησαν άγαλμα για άγαλμα που να μην το ακρωτηριάσουν. 

Το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους είναι δύσκολο γιατί θα κατακτήσουν την Ευρώπη όχι με πόλεμο αλλά πληθυσμιακά. Οι γυναίκες για τους μουσουλμάνους είναι μηχανές παραγωγής μουσουλμάνων. Και γεννούν σαν τις κουνέλες, και σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων, σε μερικά χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία. 

Στο κοράνι το συναντάμε να λέει ξεκάθαρα «θάνατος στους άπιστους», για περισσότερες από 150 φορές ή «κολυμπήστε στο αίμα των απίστων». 

Ο Χριστός το έλεγε αλλιώς αλλά το συναντάμε μια μόνο φορά, «όσους δεν με θέλουν για βασιλιά τους φέρτε τους όλους εδώ και κατασφάξετε τους μπροστά μου». (κατά Λουκά Ι΄θ΄ 27) 

Το μεσαίωνα την πλήρωσαν οι Έλληνες. Γιατί αυτοί ήσαν που υπερείχαν πνευματικά με επακόλουθο να αρνηθούν τον Χριστιανισμό. 

Πως να σχεδιάσετε το θάνατο σας με… «φροντίδα»!


Tο Εθνικό Συμβούλιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα (NCPC – National Council for Palliative) είναι μια ομπρέλα φιλανθρωπίας για όλους όσους εμπλέκονται στην παρηγορητική, το τέλος της ζωής και τη φροντίδα στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ιστολογίου του, οι άνθρωποι που φροντίζουν για την «φροντίδα» πιστεύουν ότι ο καθένας που πλησιάζει το τέλος της ζωής του έχει το δικαίωμα να την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας και υποστήριξης, όπου κι αν ζουν, και όποια κι αν είναι η κατάστασή τους. Δηλώνουν μάλιστα ότι συνεργάζονται γι’ αυτό με την κυβέρνηση, την υγεία και το προσωπικό της κοινωνικής μέριμνας και τα άτομα με προσωπική εμπειρία για να βελτιωθεί τέλος της ζωής για όλους.
Κάτω από αυτήν την… μακάβρια ομπρέλα, υπάρχουν τρεις ακόμα πιο μακάβριες ΜΚΟ για θάνατο, παρηγορητική και σύντομη ζωή – η χαρά του αποπληθυσμού της γης:

EΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

terrorist by andrevomberg

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ.
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΠΑΝΤΩ ΩΣ ΕΞΗΣ

1)ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΡΙΣΙΟΥ-ΤΥΝΙΔΑΣ-ΜΟΥΜΠΑΗΣ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ
2)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 600-700 ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...]
3)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ SIGNAL ΙΝΤΕLLIGENCE ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ....ΜΟΝΟ ME HUMAN INTELLIGENCE....ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ.
4)ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
5)ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ.
6)ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
7)ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ....

Η ιστορία του Αθάνατου νερού στην Αρχαιότητα και ο Μ. Αλέξανδρος ο Μακεδών.


Το νερό, πηγή και σύµβολο ζωής, έγινε από τα πανάρχαια χρόνια
αντικείµενο λατρείας όλων των πρωτόγονων λαών. Όποιες και αν είναι οι πολιτισµικές τους δοµές, το νερό αποτελεί αστείρευτη πηγή δύναµης και  ζωής: καθαρίζει, θεραπεύει, ανανεώνει και διασφαλίζει την αθανασία. 

Η  αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρόνους, η λαχτάρα του αυτή τον έκανε να ψάχνει αλλά και να συνεχίζει μέχρι σήμερα να ερευνά για το ελιξίριο της αθανασίας.

Για τους αρχαίους Έλληνες το πιο ονομαστό ελιξίριο ήταν τα νερά της Στυγός. Αλλά και το νερό που δίνανε όρκο οι θεοί .

Η Στύγα ήταν µια φοβερή θεότητα, η μεγαλύτερη κόρη του Ουρανού και της Τηθύος, που έμενε στα τάρταρα, στην παγωνιά, απομονωμένη από τους άλλους θεούς που δεν τη συμπαθούσαν.


Από τα Τάρταρα (παράγωγο της λέξης τουρτουρίζω) που πίστευαν ότι εκεί ήταν και οι πύλες του Άδη, πηγάζει ο ποταμός Κράθης,  στο όρος Χελμός της Αχαΐας.

Τα ύδατα της Στυγός συνδέθηκαν με θεολογικές και φιλοσοφικές ιδέες, όπως αυτές από ταΕλευσίνια Μυστήρια και τις Ορφικές δοξασίες για τη μετενσάρκωση .

Η δύναμη και η θερμοκρασία του νερού ήταν τέτοια που λέγανε ότι, το γυαλί, οι κρύσταλλοι, τα πήλινα αγγεία έσπαζαν μόλις βυθίζονταν σ' αυτό, αλλοιώνονταν τα μέταλλα ακόμη και ο άργυρος και ο χρυσός, και το κεχριμπάρι, μόνον οι οπλές των αλόγων που δεν είχαν πέταλα άντεχαν, γι' αυτό οι θεοί το έπιναν μέσα σε κύπελλα φτιαγμένα από οπλή αλόγου. 

Η Ψυχή ψάχνοντας να βρει το ταίρι της, τον Έρωτα, υποχρεώθηκε από την Αφροδίτη να κουβαλήσει νερό από τη Στύγα. 

LERINA GARCIA GORDO: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ


Κβαντική υπέρθεση είναι φαινόμενο της κβαντομηχανικής κατά το οποίο ένα σωματίδιο βρίσκεται σε κάποια κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βρίσκεται σε μία κατάσταση ακριβώς αντίθετη της πρώτης. Όπως αναφέρει το παράδοξο της γάτας του Σρέντιγκερ, η γάτα μπορεί να είναι ζωντανή ή νεκρή καθώς εμείς δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε κανένα από τα δύο.

LERINA GARCIA GORDO: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ

Στις 16 του Ιούλη του 2008, μια Ισπανίδα με το όνομα Lerina Garcia Gordo, φέρεται να είχε ξυπνήσει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Βίωνε ένα κόσμο που ήταν ίδιος αλλά και αντίθετος με τον κόσμο που θυμόταν πριν πάει για ύπνο. Ωστόσο, οι μικρές αντιθέσεις σε διάφορες πτυχές της ζωής της, άρχισαν να την πείθουν ότι ζούσε σε μια εναλλακτική πραγματικότητα.
Αυτή είναι η ιστορία της Lerina Γκαρσία Gordo, της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από ένα παράλληλο σύμπαν.
Το πρωί της 16 Ιουλίου, η Lerina ξύπνησε για να διαπιστώσει ότι τα σεντόνια της ήταν διαφορετικού χρώματος. Συγχισμένη και ανήσυχη διαπίστωσε πως δεν ήταν μόνο τα χρώματα που ήταν διαφορετικά αλλά όλα αποτελούσαν και ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο. Η Lerina δεν ήταν σε θέση να καταλήξει σε μια λογική εξήγηση και αποφάσισε να ετοιμαστεί για να πάει στο γραφείο της, όπου εκεί εργαζόταν τα τελευταία 20 περίπου χρόνια.
Το αυτοκίνητό της ήταν στο ίδιο σημείο που το είχε αφήσει την προηγούμενη νύχτα. Μπήκε μέσα και έφυγε, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που είχε συνηθίσει από τότε που μετακόμισε στο διαμέρισμά της, πριν από επτά χρόνια. Εκτός από τα σεντόνια, όλα τα άλλα φαινόντουσαν φυσιολογικά για την Lerina. Και αυτό μέχρι που έφτασε στο γραφείο της. Μέσα στο κτίριο των γραφείων υπήρχαν μερικά περίεργα άτομα που δεν τα είχε συναντήσει ποτέ πριν, αλλά αυτό δεν της ήγειρε υποψίες. Η Lerina περπάτησε προς το δικό της γραφείο για να ανακαλύψει ότι υπήρχε μια διαφορετική πινακίδα με ένα διαφορετικό όνομα στην πόρτα του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα