Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πόλη Φάντασμα Αναδύεται Στα Σύννεφα...Και Πάλι Στην Κίνα! (Βίντεο)

Clouds World China Ghost

Χιλιάδες άνθρωποι έμειναν κατάπληκτοι και ζαλισμένοι όταν μια τεράστια πόλη - φάντασμα εμφανίστηκε μέσα στα σύννεφα την Παρασκευή, στο Dalian της Κίνας.
Συνωμοσιολόγοι προτείνουν ότι το απόκοσμο φαινόμενο που συμβαίνει στην Νότια Κίνα, θα μπορούσε να είναι μέρος του Beam Project Blue της NASA, για να κοροϊδεύουν τον κόσμο μέσα από την νέα πανθρησκεία που ετοιμάζει η Νέα Τάξη.

Χαλίλ Γκιμπράν ~ Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησέ την....


Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησέ την, μόλο που τα μονοπάτια της είναι τραχιά και απότομα. Κι όταν τα φτερά της σε αγκαλιάσουν, παραδόσου, μόλο που το σπαθί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στις φτερούγες της μπορεί να σε πληγώσει. Κι όταν σου μιλήσει, πίστεψέ την, μόλο που η φωνή της μπορεί να διασκορπίσει τα όνειρα σου σαν το βοριά, που ερημώνει τον κήπο. 

Γιατί όπως η αγάπη σε στεφανώνει, έτσι και θα σε σταυρώσει. Κι όπως είναι για το μεγάλωμα σου, είναι και για το κλάδεμά σου. Κι όπως ανεβαίνει ως την κορυφή σου και χαϊδεύει τα πιο τρυφερά κλαδιά σου, που τρεμοσαλεύουν στον ήλιο, έτσι κατεβαίνει και ως τις ρίζες σου και ταράζει την προσκόλληση τους στο χώμα. 

Σαν δέματα σταριού σε μαζεύει κοντά της. Σε αλωνίζει για να σε ξεσταχυάσει. Σε κοσκινίζει για να σε λευτερώσει από τα φλούδια σου. Σε αλέθει για να σε λευκάνει. Σε ζυμώνει ώσπου να γίνεις απαλός. Και μετά σε παραδίνει στην ιερή φωτιά της για να γίνεις ιερό ψωμί για του Θεού το άγιο δείπνο. 


Όλα αυτά σου κάνει η αγάπη για να μπορέσεις να γνωρίσεις τα μυστικά της καρδιά σου και με τη γνώση αυτή να γίνεις κομμάτι της καρδιάς της ζωής. 
Αλλά αν από φόβο σου γυρέψεις μόνο την ησυχία της αγάπης και την ευχαρίστηση της αγάπης, τότε, θα ήταν καλύτερα για σένα να σκεπάσεις την γύμνια σου και να βγεις έξω από το αλώνι της αγάπης. Και να σταθείς στο χωρίς εποχές κόσμο, όπου θα γελάς, αλλά όχι με ολάκερο το γέλιο σου, και θα κλαις, αλλά όχι με όλα τα δάκρυά σου. 

Στο ακρογιάλι της ουτοπίας (απόσπασμα) ~ Αλκυόνη Παπαδάκη

-Την ζωή δεν την φωτογραφίζουμε την ζωγραφίζουμε.
-Όταν η ψυχή δεν έχει χαρακιές  δε βρίσκει δρόμο να τρέξει  μέσα της  ο καημός  του άλλου.
-Ξέρω πως όλη η μαγεία , σ’ αυτήν  τη φόρα για το λάθος κρύβεται.
-Όποτε έτρεξα  κοντά σε ανθρώπους, γιατί νόμισα  πως με φωνάζουν με την σκέψη τους, μάλλον δε μου βγήκε σε καλό . Πρόσθετα  ένα σωρό ξένα φορτία , στην ήδη βαρυφορτωμένη ράχη μου.
-Σε κάθε τέλος , υπάρχει και μια αρχή.
-Αλλά εγώ μιλώ για την άλλη αγάπη. Την υπερβατική. Αυτή που ντύνει με βελούδο την ψυχή.  Αυτή που διώχνει τους σκόρπιους από τη σκέψη. Αυτή που σπάει το συρματόπλεγμα του εαυτού σου. Αυτή που δε βγαίνει από το στόμα. Ξεχύνεται από την αφή και την ανάσα.
 μεγάλη ελευθερία  οδηγεί εκεί ακριβώς που οδηγεί και η στέρησή της.
-Οι άνθρωποι είναι γεμάτοι χαρακιές . Μην τους βλέπεις σαν οφειλέτες σου. Κανείς δεν γεννήθηκε κακός. Να συγχωρείς.
-Η συγνώμη δίνεται σε αυτόν που την ζητάει . Αν δε σου τη ζητάνε, κι εσύ τη βγάζεις έτσι και τη σκορπάς αφειδώς, γίνεται ένα λοστάρι στα χέρια αυτών που έχουν βάλει στόχο την ψυχή σου.
-Δεν λέω ότι αγάπησα τον συνάνθρωπο . Είμαι όμως βέβαιη  ότι τον ένιωσα .

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ

Κέρδισε περισσότερα χρήματα και σεξ μαζί με μια πιο αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Όχι, δεν χρειάζεται να κερδίσεις το τζόκερ. Απλά χάσε λίγα κιλά από την κοιλιά.


1/ Είσαι καμένοςΤο bespoke κοστούμι λίπους που φοράς γύρω από τη μέση οφείλεται σε χρόνια πρόσληψης περισσότερων θερμίδων απ’ ό,τι καύσης. «Ξεκίνα να τρως λιγότερες θερμίδες και το σώμα σου θα αρχίσει να "απολύει" κύτταρα λίπους για ενέργεια», σου λέει ο Jack Edmonds, σύμβουλος αδυνατίσματος στην London Clinic. Το λίπος απορροφάται από το συκώτι, τα νεφρά και τους μυς σου.
2/ Χαρούμενες μέρες
Το κυνήγι της κοιλιάς θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. «Καίγοντας το λίπος θα παράγεις ουσίες που αυξάνουν την ενέργειά σου, τις κετόνες», σου λέει ο Edmonds. «Ο εγκέφαλός σου τις προτιμά αυτές από την κύρια πηγή του –τη γλυκόζη. Ετσι, λειτουργεί καλύτερα και απελευθερώνει ένα κοκτέιλ χημικών που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα». Φάε μικρά γεύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα και πίνε νερό όλη τη μέρα. «Αν οι κετόνες αυξηθούν, το αίμα σου γίνεται όξινο και γίνεσαι πιο αδύναμος», σε προειδοποιεί ο Edmonds.

ΚΑΨΕ ΛΙΠΟΣ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΟΧΗ


Βρες τα όρια σου
Τι είναι το πρωτόκολλο της Tabata; Μήπως είναι κάποιο νέο διαφημιστικό σλόγκαν ή μήπως αφορά κάποιον κουνιστό τυφώνα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου; Τίποτα από τα δύο. Αφορά μία ιαπωνική τεχνική εκγύμνασης, η οποία βασίζεται στην άσκηση χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματός σου. Τα αποτελέσματά της δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα, αφού θα βελτιώσει την αερόβια και την αναερόβια φυσική σου κατάσταση μέχρι και 28% στις έξι πρώτες εβδομάδες. Εκτέλεσε την πρώτη άσκηση που θα δεις παρακάτω για 20 δευτερόλεπτα, ξεκουράσου για 10 κι επανάλαβε. Συνέχισε με την ίδια συχνότητα τα επόμενα τέσσερα λεπτά. Ξεκουράσου 60-90 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ακολούθησε την ίδια διαδικασία στις επόμενες δύο ασκήσεις. Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα τρεις ημέρες την εβδομάδα με μία μέρα ξεκούραση μεταξύ δύο προγραμμάτων.

Τζων Λοκ



Ο Τζων Λοκ (John Locke, 29 Αυγούστου 1632 - 28 Οκτωβρίου 1704) ήταν Άγγλος φιλόσοφος και ιατρός, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον σημαίνοντες στοχαστές του Διαφωτισμού και είναι ευρύτερα γνωστός ως ο Πατέρας του Κλασικού Φιλελευθερισμού.


Ο Λοκ αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο του αγγλικού κινήματος του εμπειρισμού. Μαζί με τον Ντέιβιντ Χιουμ (1711-1776) και τον Τζωρτζ Μπέρκλεϋ (1684-1753) σχηματίζει το τρίπτυχο των φιλοσόφων του αγγλικού Διαφωτισμού και του επερχόμενου εμπειρισμού.

Η πολιτική του φιλοσοφία ότι ο λαός έχει το δικαίωμα της αντίστασης επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την Αμερικανική Επανάσταση, το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, την Γαλλική Επανάσταση καθώς και το πρώτο Σύνταγμα της Γαλλίας, και με αυτόν τον τρόπο τα Συντάγματα των περισσοτέρων φιλελευθέρων κρατών.

Αν ένας ηγεμόνας χρησιμοποιεί την εξουσία του εναντίον του λαού του, τότε ο λαός έχει το δικαίωμα να τον αντιμετωπίσει με Βία. Ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η παράνομη βία της εξουσίας είναι η ίδια η Βία. Δοκίμια περί διακυβερνήσεως

Ο Άγγλος φιλόσοφος θεωρούσε ότι οι άνθρωποι σε φυσική κατάσταση δεν ήταν τόσο επιθετικοί, αλλά κυρίως κοινωνικοί, δημιουργικοί, λογικοί και σώφρονες. Ενδιαφέρονταν έτσι να συγκροτήσουν πολιτισμένες κοινωνίες. Γι' αυτό συνήπταν «κοινωνικό συμβόλαιο» με το κράτος με αμοιβαίους όρους. Αποδέχονταν να περιορίσουν την ελευθερία τους και σε αντάλλαγμα το κράτος έπρεπε να εγγυηθεί για τη διασφάλιση των φυσικών τους δικαιωμάτων: της ζωής, της ελευθερίας, της ιδιοκτησίας. Εάν το κράτος παραβίαζε το «κοινωνικό συμβόλαιο», οι άνθρωποι είχαν δικαίωμα να το λύσουν και να εξεγερθούν.



    Η ψυχή είναι άγραφος πίνακας (tabula rasa). Δέχεται ιδέες και γνώσεις από την εμπειρία.

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

Ο ελάχιστος χρόνος που έχεις, σε κάνει να ξεχνάς τελείως το θέμα ασφάλειας και καθαριότητας όταν τρως στο πόδι. Ακολούθησε λοιπόν αυτούς τους απλούς κανόνες υγιεινής.


Τρέχεις όλη μέρα, δουλεύεις πολύ, με αποτέλεσμα τα περισσότερα γεύματα που τρως να είναι έξω από το σπίτι: γραφείο, σχολή, εστιατόρια. Ενημερώνεσαι, ρωτάς, διαβάζεις κι έτσι έχεις μάθει να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές. Τι γίνεται όμως με την ασφάλεια;
Ο ελάχιστος χρόνος που έχεις, σε κάνει να ξεχνάς τελείως το θέμα ασφάλειας και καθαριότητας όταν τρως στο πόδι. Ακολούθησε λοιπόν αυτούς τους απλούς κανόνες υγιεινής.
Πρόλαβε τα μικρόβια πριν εισβάλουν στο φαγητό σου καθαρίζοντας την επιφάνεια του γραφείου με αντιβακτηριακά μαντιλάκια ή με υγρό καθαρισμού (μπορείς να το αποθηκεύεις σε ένα συρτάρι).
Πλύνε τα χέρια σου πριν φας. Ακούγεται απλό και αυτονόητο, ωστόσο πολλοί από εμάς δεν το κάνουν. Το πλύσιμο χεριών είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τροφικές δηλητηριάσεις. Τα μικρόβια και τα βακτήρια που μεταφέρονται από τα χέρια σου στην τροφή που τρως είναι αιτία πολλών γαστρεντερικών ενοχλήσεων.

Ο βαθύτερος λόγος πίσω από την ανάγκη για σεξουαλική ένωση






«Ένα από τα συχνά ερωτήματα μου ήταν ο βαθύτερος λόγος πίσω από την ανάγκη για σεξουαλική ένωση με το άλλο φύλο. Η επιφανειακή, βιολογική, εξήγηση δεν ήταν δυνατό να με ικανοποιήσει γιατί ένοιωθα ότι πίσω από αυτήν κρύβονταν άλλες, βαθύτερες ανάγκες. Και ήθελα να εξετάσω το ζήτημα στη ρίζα του. Έπειτα από συνεχή εμβάθυνση και συνειδητότητα είχα ανακαλύψει ότι η αιτία που σπρώχνει τον άνθρωπο σε σεξουαλική επαφή με το άλλο φύλο δεν ήταν το σώμα, οι ορμόνες. Παρατήρησα ότι οι ορμόνες υπερλειτουργούσαν μόνο όταν ερεθίζονταν από λεπτότερους και βαθύτερους παράγοντες. Ο κύριος από αυτούς, ήταν η ανάγκη του ανθρώπου να καταλύσει τη μόνωση, τη χωριστικότητά του.

Όσοι δεν έχουν αναπτυγμένη Συνειδητότητα δεν παίρνουν είδηση την αίσθηση της μοναξιάς, του κενού, της ματαιότητας της ζωής και το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι ότι τα γεννητικά τους όργανα είναι φορτισμένα με ενέργεια που απαιτεί εκτόνωση. Αλλά αυτό είναι το τελικό στάδιο σε μια αλυσίδα πολύ λεπτών διεργασιών που αρχίζουν από τον ψυχικό και νοητικό χώρο. Η μόνωση, η έλλειψη επικοινωνίας, επαφής ή αγάπης μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην τρέλα. Δεν είναι φτιαγμένος για τη μόνωση. Όλο του το είναι, όλος ο εσωτερικός μηχανισμός του τον ωθεί προς την ένωση με τους άλλους. Και αυτή η ώθηση πιέζει το σώμα, που εκκρίνει ορμόνες σε αφθονία και αυτές ζητούν σωματική ένωση με το άλλο φύλο.

Για όσους, όμως, έχουν αναπτυγμένη Συνειδητότητα, η εσωτερική παρόρμηση που προκαλεί την σεξουαλική ετοιμότητα για ένωση, τους είναι καθαρή σαν καθρέπτης. Αυτοί , όμως, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με μια φευγαλέα σωματική επαφή. Η αίσθηση της μοναξιάς τους, τους είναι πολύ συνειδητή για να ξεγελαστούν τόσο εύκολα όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων. Ζητούν λοιπόν μια διαρκέστερη ένωση και αυτή την ένωση την επιδιώκουν με το συναίσθημα.

Περί μετενσάρκωσης



Κατά τη διάρκεια της αυτοανάλυσής της, η Σοφία μπήκε στη διαδικασία να στραφεί προς την παιδική και την εφηβική της ηλικία και να θυμηθεί αλλά και να ερμηνεύσει την ωριμότητα της παιδικής της ηλικίας. Την απασχόλησε αρκετά το γεγονός ότι υπήρξαν σαφή σημάδια που «προδίδουν την κατεύθυνση που αργότερα θα ακολουθούσε το είναι της». Σημάδια που σαφέστατα δεν οφείλονταν σε κληρονομικότητα, ούτε σε επιδράσεις του περιβάλλοντός της. «Αυτό το παιδί δεν είναι παιδί. Είναι χιλιόχρονη μέσα της», είχε πει μια δασκάλα της στη μητέρα της. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό το γεγονός; Η Σοφία φαίνεται πως δεν επαναπαύτηκε υιοθετώντας την θεωρία της μετενσάρκωσης, όπως τόσοι άλλοι. Όχι της προσωπικής μετενσάρκωσης, για να είμαστε πιο ακριβείς.


Διαβάστε εδώ αυτό το απόσπασμα που πιστεύω πως αποτελεί εξαιρετική τροφή για σκέψη, όχι μόνο για το θέμα της μετενσάρκωσης, αλλά και για την νύξη, στο τέλος του αποσπάσματος, σχετικά με τη μετάβαση από ένα πυκνότερο ενεργειακό επίπεδο σε ένα πιο λεπτό.






«Είτε τυχαία, είτε σύμφωνα με κάποιο κοσμικό νόμο, η ενέργεια που ελευθερώνεται από τα πλάσματα την ώρα του θανάτου τους, διοχετεύεται στον γενικό ταμιευτήρα της ενέργειας από την οποία δημιουργούνται νέα όντα. Επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις, γεννιέται ένα ον με μεγάλο ποσοστό ενέργειας από τον γενικό ταμιευτήρα. Αυτό το είδος της ενέργειας είναι πολύ ισχυρότερο από την ενέργεια της κληρονομικότητας και γι αυτό επικρατεί. Χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι το νέο ον είναι μια νέα μορφή ενός καθορισμένου όντος που είχε ζήσει πρωτύτερα. Απλούστατα, όλοι μας είμαστε προϊόντα απειράριθμων ενεργειών που αποδεσμεύονται με τον θάνατο ανθρώπων που χαν ζήσει πριν από μας.

Αν, λοιπόν, την ώρα της σύλληψης, η σύνθεση από ενέργεια που εισέρχεται στο νέο ον είναι αρκετά λεπτή και πτητική, θα καθορίσει τη ζωή του. Ασφαλώς, η λεπτή ενέργεια τυλίγεται σε ένα περίβλημα πιο πυκνής ενέργειας που βρίσκεται σε αφθονία στον κόσμο. Αλλά επειδή ο πυρήνας από λεπτή ενέργεια είναι ταχύς, πτητικός, φωτεινός, ισχυρός, δεν μπορεί να μείνει ικανοποιημένος μέσα στο κέλυφός του από πυκνή ενέργεια, οπότε αρχίζει μια διαμάχη. Η κατάληξή της εξαρτάται από τα ποσοστά της λεπτής ενέργειας που διαθέτει το κάθε ον.

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ





Πρόκειται για ένα σημαντικό απόσπασμα του Ευαγγελίου, το οποίο βρέθηκε το 1886 από τη Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή στον τάφο ενός μοναχού στα ερείπια ενός μοναστηριού, της κοιλάδας του Άνω Νείλου. Στην περιοχή αυτή βρίσκεται η μυστηριώδης πόλη Ακχμίμ, η αρχαία Πανόπολις, που ήταν πρωτεύουσα της ευρύτερης περιοχής.
Η ύπαρξη ενός τέτοιου Ευαγγελίου μνημονεύεται από τον Σεραπίωνα, επίσκοπο Αντιοχείας (190 μ.Χ.), από τον Ωριγένη (253 μ.Χ.), από τον Ευσέβιο, επίσκοπο Καισαρείας και άλλους πατέρες της Εκκλησίας.

«…Από τους Ιουδαίους όμως κανένας δεν έπλυνε τα χέρια του, ούτε ο Ηρώδης ούτε κανείς από τους κριτές του. Και αφού αρνήθηκαν να το κάνουν αυτό, ο Πιλάτος σηκώθηκε. Και τότε ο Ηρώδης πρόσταξε να πάρουν τον Κύριο λέγοντας, “Οτιδήποτε σας προστάξω αυτό και να του κάνετε”...

Εκεί κοντά βρισκόταν ο Ιωσήφ, φίλος του Πιλάτου και του Κυρίου και, γνωρίζοντας ότι έμελε να τον σταυρώσουν, πήγε στον Πιλάτο και ζήτησε να του δοθεί το σώμα του Κυρίου για ταφή. Ο Πιλάτος έστειλε ανθρώπους στον Ηρώδη και ζήτησε το σώμα, ο δε Ηρώδης του είπε, “Αδελφέ Πιλάτε, κι αν ακόμη κανείς δεν το ζητούσε, είχαμε την πρόθεση να το θάψουμε μιας που πλησιάζει μάλιστα το Σάββατο, γιατί είναι γραμμένο πως δεν πρέπει να δύσει ο ήλιος πάνω στο σώμα ανθρώπου που έχει παραδοθεί για εκτέλεση”.
Και τον παρέδωσε στον όχλο την παραμονή της ημέρας του αζύμου άρτου, της γιορτής τους. Κι εκείνοι πήραν τον Κύριο και τον έσπρωχναν καθώς έτρεχαν και έλεγαν, “Ας βιαιοπραγήσουμε στο Γιο του Θεού μιας και έχουμε εξουσία πάνω του”. Και τον έντυσαν με πορφυρένια χλαμύδα, τον έβαλαν να καθίσει πάνω στην έδρα της κρίσης και του έλεγαν, “Κρίνε δίκαια βασιλιά του Ισραήλ”. Κι ένας απ’ αυτούς έφερε ένα στέμμα από αγκάθια και το ’βαλε στο κεφάλι του Κυρίου. Και άλλοι έφτυναν στα μάτια του, άλλοι τον χαστούκιζαν, άλλοι τον τρυπούσαν μ’ ένα καλάμι κι άλλοι τον μαστίγωναν λέγοντας, “Μ’ αυτή την τιμή ας τιμήσουμε το Γιο του Θεού”.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ)



Δεν είναι απλό το να είσαι αυθεντικός, (γνήσιος), και το να δουλεύεις στο να γνωρίσεις καθημερινά το ποιος πραγματικά είσαι. Απλό ακούγεται. Απλά λέγεται. Και πολύ εύκολα.

Όμως για να βιωθεί, και να γίνει πραγματικότητα και σε ύπαρξη κάθε σου στιγμή στη ζωή, πρέπει αρχικά να είσαι έτοιμος γι’ αυτή τη διαδικασία.

Είναι απόφαση η οποία έρχεται μετά από ωρίμανση. Για τους περισσότερους, έχει επέλθει πρώτα πολύς πόνος πριν από αυτή την απόφαση.

Κατόπιν, χρειάζεται να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή σε αυτό. Αυτή είναι η ουσιαστική εξέλιξη ενός ανθρώπου, και η μόνη αληθινή πηγή ζωής που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Και σαν δυναμικό, και σαν λειτουργία.

Διότι, το να είναι κανείς ο εαυτός του, θεωρούν πολλοί πως σημαίνει το να λειτουργεί με την προσωπικότητα του.

Αυτό όμως, δεν ισχύει αν κάποιος θέλει να βρεθεί στο δρόμο της πραγματικής αυτογνωσίας.

Η προσωπικότητα έχει χτιστεί από το περιβάλλον που μεγαλώσαμε, τους γονείς, την κοινωνία, τις εκάστοτε ηθικές αρχές του τόπου που κατοικούμε, την εκκλησία, και είναι μία αυταπάτη αυτού που είμαστε. Νομίζουμε, (επειδή ακριβώς έτσι μας έχουν διδάξει), πως είμαστε η μόρφωση μας, τα λεφτά μας, ή γενικότερα τα περιουσιακά μας στοιχεία, το επάγγελμα μας, η εμφάνιση μας, το όνομα που κληρονομήσαμε.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ; ΠΩΣ;


Υφίσταται το άλλο μισό μας ως ενσαρκωμένος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο; Αν ναι, είναι σίγουρα μία πολύ σπάνια περίπτωση.

Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στη ζωή μας, αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας είναι, το οποίο μέσω αυτού του άλλου ανθρώπου, μας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωρίσουμε και να ενωθούμε μαζί του, κι όχι να ενωθούμε απαραίτητα με τον ίδιο αυτό άνθρωπο, που έγινε η αφορμή να δούμε την πραγματική μας φύση και να την γνωρίσουμε.

Ο ερωτικός σύντροφος είναι το «μέσο» για να ανακαλύπτουμε, (στο κομμάτι που του αναλογεί), τις βαθιές αλήθειες που μας αφορούν.

Απόλυτη ταύτιση λοιπόν, με έναν άλλον άνθρωπο στην πλειοψηφία, δεν μπορεί να υπάρξει.

Είναι λάθος που τα ζευγάρια ζουν μαζί, και βρίσκονται κοντά, όλο το 24ωρο.

Επέρχεται ανία μέσω της σιγουριάς, της καθημερινότητας, και της συνεχής δεδομένης παρουσίας. Χάνεται η σπιρτάδα. Χάνεται η εναλλαγή. Σαν να ζει κανείς μόνο τη μέρα, χωρίς να βιώνει τη διαφορετικότητα που έχει η νύχτα. Η εναλλαγή στη ζωή, και η συνεχής κίνηση είναι αυτή που προάγει.

Τον άλλον χρειάζεται να τον αναζητήσουμε. Να μας λείψει. Να έχουμε κάτι νέο να του πούμε όταν θα τον ξαναδούμε. Και φυσικά, να είμαστε μαζί του από επιλογή. Όχι από συνήθεια.

Αποτοξινώστε την κύστη σας δύο φορές την εβδομάδα

Κατά τις δύο ημέρες της αποτοξίνωσης, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις τροφές που προκαλούν κατακράτηση υγρών και να αυξήσετε την κατανάλωση διουρητικών τροφών.
Αποτοξινώστε την κύστη σας δύο φορές την εβδομάδα

Η ουροδόχος κύστη, όπως πιθανώς γνωρίζετε καλά, είναι το όργανο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς, στο οποίο το σώμα σας αποθηκεύει τα ούρα πριν την αποβολή τους. Είναι πιθανό να μην είχατε ποτέ προβλήματα με την κύστη, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια στιγμή παρουσιάσει τις κλασικές βακτηριακές ουρολοιμώξεις, ενώ μέχρι και το ένα τρίτο όλων των γυναικών έπαθαν τουλάχιστον μία φορά ουρολοίμωξη.
Έχει συμβεί σε σας; Σας έκανε πρόσφατα ο γιατρός σας διάγνωση ουρολοίμωξης; Σε αυτή την περίπτωση, πιθανώς γνωρίζετε ήδη πόσο ενοχλητικές είναι οι ουρολοιμώξεις και, ενώ τα συμβατικά αντιβιοτικά είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε πώς να τα προλαμβάνετε. Για το λόγο αυτό, στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο που μπορείτε να αποτοξινώνετε την ουροδόχο κύστη σας δύο φορές την εβδομάδα.
Είστε έτοιμοι;

Πάνω από το 90% των ασθενειών περιλαμβάνουν ένα μη υγιές παχύ έντερο. Μάθετε να το καθαρίζετε!

Ένα μη υγιές παχύ έντερο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής και να οδηγήσει ακόμη και σε διάφορες ασθένειες όπως σε διαβήτη ή χρόνιους πονοκέφαλους. Η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου ωφελεί ολόκληρο το σώμα σας.
Πάνω από το 90% των ασθενειών περιλαμβάνουν ένα μη υγιές παχύ έντερο. Μάθετε να το καθαρίζετε!
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αλλά πάνω από το 90% των ασθενειών και των προβλημάτων που σχετίζονται με την απόκτηση βάρους οφείλονται σε ένα μη υγιές παχύ έντερο.
Αυτό το όργανο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική σας υγεία καθώς η δουλειά του είναι να αποβάλει τοξίνες και περιττές ουσίες από το σώμα. Με την πάροδο του χρόνου αυτές οι ουσίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Οι άνθρωποι που δεν έχουν καλό πεπτικό σύστημα μπορεί να συγκεντρώσουν μια μεγάλη ποσότητα τροφικών απόβλητων στο παχύ τους έντερο, τα οποία μετά την έκθεσή τους στις υψηλές θερμοκρασίες του σώματος μπορεί να ζυμωθούν και να σαπίσουν το πολύ μετά από δυο μέρες.
Οι τοξίνες που συσσωρεύονται στο έντερο μπορεί να διαπεράσουν το συκώτι μέσω της αορτής και να διανεμηθούν σε ολόκληρο το σώμα μέσω του αίματος προκαλώντας σοβαρά δερματικά προβλήματα και διάφορες χρόνιες παθήσεις.

Τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα μη υγιές παχύ έντερο

Το παχύ έντερο αποτελεί μέρος του φυσικού συστήματος αποτοξίνωσης του σώματός σας, το οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Ενώ μπορεί να έχετε ένα καλό και φυσιολογικό πεπτικό σύστημα, είναι σημαντικό να εκτελείτε τακτικά μια αποτοξίνωση για να αποβάλετε τις συσσωρευμένες ουσίες. Αν όχι, μπορεί να απορροφηθούν από το αίμα και να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες.

Δίδυμα από διαφορετικό πατέρα; Κι όμως, γίνεται!





Η είδηση ότι μία γυναίκα στο Βιετνάμ γέννησε πριν από δύο χρόνια δίδυμα αγοράκια, τα οποία έχουν διαφορετικό πατέρα, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Έχουν γεννηθεί δίδυμα αγοράκια από διαφορετικούς πατέρες!
Οι γιατροί, μάλιστα, έκαναν στα μωρά εξέταση DNA, επειδή ο 34χρονος σύζυγος της μητέρας ήθελε να μάθει γιατί δεν έμοιαζαν καθόλου, παρότι ήταν δίδυμα. Το εργαστήριο που έκανε την ανάλυση ανακοίνωσε ότι το χρωμόσωμα Υ του ενός μωρού ταίριαζε με αυτό του 34χρονου από την επαρχία Χόα Μπιν, αλλά το άλλο αγοράκι δεν είναι βιολογικό του παιδί.
Τα αγοράκια σήμερα είναι δύο ετών και για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να έγινε κάποιο λάθος στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκαν, οι γιατροί στο Ανόι έκαναν γενετικές εξετάσεις και στη μητέρα, επιβεβαιώνοντας ότι και τα δύο μωρά είναι δικά της. Πάντως στον κόσμο της εμβρυολογίας η γέννηση διδύμων από διαφορετικούς πατέρες δεν είναι ανήκουστη, λέει ο μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος Δρ. Βασίλειος Αθανασίου, M.D., Ph.D., επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Εξωσωματικής Αθηνών (www.ivfathenscenter.gr).
«Πρόκειται για περιστατικό ετεροπατρικής υπεργονιμοποίησης, κατά την οποία ωριμάζουν ταυτόχρονα δύο ωοθυλάκια και η γυναίκα έχει έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα (ίσως μικρότερο της εβδομάδας) σε σεξουαλική επαφή με δύο διαφορετικούς άντρες, με αποτέλεσμα να φέρει ζωντανά σπερματοζωάρια και από τους δύο» εξηγεί.

Απίστευτο και όμως βασιλικό: Η Diana και ο Κάρολος έχουν τρίτο παιδί!

Αυτό και αν είναι είδηση!
paidi
Η Πριγκίπισσα Diana έχασε την ζωή της το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Άφησε πίσω της δυο παιδιά, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry. Σημειώστε λάθος: Άφησε πίσω της… τρία παιδιά!
Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Globe αναφέρει τα απίστευτο: Η Diana και ο Κάρολος έχουν ακόμη μια κόρη, η οποία ονομάζεται Sarah, ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι σήμερα 34 ετών. Τραβηγμένο; Έχει και συνέχεια…
sarahΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Sarah γεννήθηκε με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε σεναριογράφος του Χόλιγουντ!

Ιndependent: Πλαστό το βίντεο CCTN της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών




Eδώ και τρεις ώρες η Independent ανέρτησε βίντεο στην ιστοσελίδα της που αποδεικνύει ότι το βίντεο του αεροδρομίου  που κυκλοφόρησε είναι πλαστό


Το βίντεο CCTV που δείχνει τη θανατηφόρα έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών φαίνεται να είναι ψεύτικο.
Το βίντεο μοιάζει με ένα βίντεο από μια βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Domodedovo της Ρωσίας το 2011.
Αλλά το φερόμενο βίντεο της βομβιστικής επίθεσης στις Βρυξέλλες έχει κάνει το γύρο των συστημικών ΜΜΕ.
Στο… “κόλπο” του λάθους και το CNN

«Λίγο τραβηγμένο είναι»...Ετοιμαστείτε, έρχεται το χάος για να στρώσει χαλί για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!





Πριν λίγο δημοσίευσα το βίντεο που ανέβασε η Independent και που δείχνει ότι το CCTN της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι πλαστό

Και σχολιάζει ένας καλός φίλος αναγνώστης στο φέις: «Λίγο τραβηγμένο είναι.
Οκ, θα σου πω εγώ τι είναι τραβηγμένο. Τραβηγμένο είναι:
  • Οι επιθέσεις στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ. που είπαν ότι είναι έργο της Αλ Κάιντα, της ίδιας ακριβώς Αλ Κάιντα με την οποία συνεργάζονται οι ΗΠΑ τώρα ενάντια στην ISIS – δυο τρομοκρατικές οργανώσεις made in US and Israel. Επίσης τραβηγμένο είναι να μην έχεις διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια τις αναλύσεις και τα αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν ότι η επίθεση ήταν “inside job” – δουλειά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μοσάντ και να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται.
  • Τραβηγμένο είναι να είσαι φωτορεπόρτερ και να βλέπεις τη φωτογραφία σου που πήρες πριν χρόνια στον πόλεμο του Ιράκ να φιγουράρει πρωτοσέλιδο του BBC λέγοντας πως είναι τα πτώματα του χημικού πολέμου του Άσαντ
  • Τραβηγμένο είναι όλα τα στοιχεία που έφεραν ακτιβιστές αμερικάνοι στο φως αποδεικνύοντας ότι ο βομβαρδισμός του Μαραθωνίου της Βοστόνης είναι σκηνοθετημένος. Πολλά από τα λινκς και βίντεο έχουν από τότε διαγραφεί, όχι όμως και οι αποδείξεις στη συνείδηση μας
  • Τραβηγμένο αλλά συνάμα και τραγικό είναι να μην ξέρεις αν η είδηση που βλέπεις είναι αληθινή ή σκηνοθετημένη:

Το τέλος της ανθρωπότητας



Σιδεροδέσμια θα οδηγηθεί η ανθρωπότητα στο κελί της ιστορίας. Το βλέμμα της χαρακωμένο από τα σύρματα του φράκτη. Η ανάσα της κομμένη απ’ τα κλειστά της σύνορα. Θα πνίγεται στη λάσπη της ελπίδας, της αναμονής του ταξιδιού. Του ταξιδιού που διέκοψε αυτοβούλως με βία κι από φόβο. Θα ασφυκτιά στα σύννεφα της σκόνης των εκρήξεων του μίσους. Θρυμματισμένη θα πορεύεται στο τέλος της, εγκλωβισμένη στα ερείπια του μπαρουτιού της, εκείνου που εμπορεύτηκε με τόση απληστία.

Πατημασιά στις λάσπες της Ανατολής η ανθρωπότητα, σταγόνα στις θάλασσες που κάποτε –όχι πια– γεννούσαν πολιτισμούς. Τσιμεντένια τείχη θα ξερνάει τα βράδια στον ύπνο της η ανθρωπότητα. Πώς να χωνέψει τον θάνατο που έθρεψε; Ματωμένες οι Γάζες της, πικρά τα Χαλέπια της, σκοτεινές οι Πόλεις του Φωτός της… Στοιβαγμένη σε καμιόνια λευκής σαρκός, ροζιασμένη στα παιδικά χέρια της εργασίας και του πολέμου, πνιγμένη σε μαύρες βάρκες πλαστικές και σωσίβια πορτοκαλί. Δολοφονημένη, μαύρη περιθωριακή, σε κάποιο σκοτεινό Made in USA στενάκι.

Θυσία στον βωμό της ασφάλειας η ανθρωπότητα. Ζαλισμένη στα περιθώρια της απληστίας της και στις οικονομικές της πράξεις. Εμπορεύτηκε τον εαυτό της μέσα σε κιβώτια από σφαίρες εκ Δυσμάς. Γκρέμισε τον εαυτό της σαν άγαλμα δικτάτορα σε ζωντανή σύνδεση. Δώρο τον έκανε τον εαυτό της σε μια σακούλα πατατάκια, κουπόνι σε κυριακάτικες εφημερίδες. Μελανιασμένη σε πρωτοσέλιδα μίσους η ανθρωπότητα. «WIR SIND IM KRIEG» ούρλιαξε επί ζεστών πτωμάτων και έγλειψε με ηδονή τα ματωμένα της χείλη.

Το ξανθό χρώμα είναι… έξυπνο λένε οι επιστήμονες

Το ξανθό χρώμα είναι… έξυπνο λένε οι επιστήμονες
Η νέα μελέτη αποκαθιστά τις ξανθές στον κοινωνικό τους περίγυρο

Το στερεότυπο -που είναι παγκόσμιο- θέλει τις ξανθιές να είναι χαζές (περιέργως οι ξανθοί την έχουν γλιτώσει), αλλά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα απομυθοποιεί αυτές τις κακίες. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, ο δείκτης νοημοσύνης των ξανθιών είναι λίγο υψηλότερος από ό,τι των μελαχρινών.

Η μελέτη
Ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο ανέλυσαν τις επιδόσεις στα τεστ νοημοσύνης που είχαν περίπου 11.000 ξανθιές (φυσικές ξανθιές!) και τις συσχέτισαν με τις αντίστοιχες γυναικών με μαλλιά άλλου χρώματος (καστανά, μαύρα, κόκκινα).
Η μέση βαθμολογία μιας ξανθιάς ήταν 103,2 έναντι 102,7 μιας καστανομάλλας, 101,2 μιας κοκκινομάλλας και 100,5 μιας γυναίκας με μαύρα μαλλιά. Όσον αφορά τους ξανθούς, οι επιδόσεις στους στα τεστ δεν διαφέρουν σε τίποτε από εκείνες ανδρών με μαλλιά άλλου χρώματος.
Ο επικεφαλής της μελέτης, καθηγητής Τζέι επεσήμανε ότι τέτοια διεθνή στερεότυπα όπως αυτό με τις ξανθιές, δυστυχώς «έχουν συχνά αρνητικές επιπτώσεις στις προσλήψεις, στις προαγωγές και σε άλλες κοινωνικές επαφές. Η νέα έρευνα δείχνει όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία διάκριση κατά των ξανθών με βάση τη νοημοσύνη. 

Υπέρθερμο αέριο εκτοξεύεται από μια μαύρη τρύπα με ταχύτητα 200 εκατ. χλμ την ώρα

Μια μαύρη τρύπα που έχει την τάση να τρώει τσαπατσούλικα συνελήφθη να εκτοξεύει κομμάτια του φαγητού της με ταχύτητα που φτάνει το 20% της ταχύτητας του φωτός – ταχύτητα ανέμου που θα αντιστοιχούσε σε κυκλώνα κατηγορίας 77, ανακοίνωσε διεθνής ομάδα αστρονόμων.
black-hole
Υπέρθερμο αέριο εκτοξεύεται από την περιοχή της μαύρης τρύπας με ταχύτητα 200 εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα, αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Monthly Notices of the Royal Astronomical Society».
Είναι οι ταχύτεροι άνεμοι που έχουν καταγραφεί ποτέ με παρατηρήσεις στο φάσμα του υπεριώδους, καμαρώνει η ερευνητική ομάδα.
Και στο κέντρο κυκλώνας
Οι μαύρες τρύπες που κρύβονται στα κέντρα των γαλαξιών συχνά περιβάλλονται από έναν πυκνό δίσκο αερίων. Λόγω της επιτάχυνσης που υφίστανται, τα αέρια αυτά είναι πιο καυτά από την επιφάνεια του Ήλιου και εκπέμπουν ακτινοβολία που μπορεί να επισκιάσει ολόκληρους γαλαξίες.
Όταν αυτοί οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν τη δεκαετία του 1950, κανείς δεν γνώριζε περί τίνος επρόκειτο. Πήραν έτσι την ονομασία «κβάζαρ» ή «ενεργοί γαλαξιακοί πυρήνες».
Το μεγαλύτερο μέρος του αερίου στον δίσκο θα γίνει τελικά βορά της μαύρης τρύπας. Υπάρχει όμως και ένα μέρος που καταφέρνει να δραπετεύσει: «Καθώς το υλικό κινείται σπειροειδώς γύρω από τη μαύρη τρύπα, ένα μέρος του εξωθείται μακριά λόγω της θερμότητας και της λάμψης του κβάζαρ. Αυτοί είναι οι άνεμοι που ανιχνεύσαμε» εξηγεί οΤζέσι Ρότζερσον του Πανεπιστημίου της Υόρκης στη Βρετανία, πρώτος συγγραφέας της δημοσίευσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα