Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ο Σνόουντεν είπε»… όσα δεν είπε!

ΟΣνόουντεν, ο οποίος υποτίθεται το έσκασε στη Ρωσία μετά από την “διαρροή εγγράφων” σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, κάθε τόσο “αποκαλύπτει” και κάτι νέο. Μόνο που καμιά φορά, ξεχνά τι αποκάλυψε την προηγούμενη φορά!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει και καμιά φοβερή πληροφορία από το σημερινό αστέρι του στημένου ψυχρού πολέμου που αναβίωσε κακήν κακώς τελευταία. Όσα έχει πει ο Σνόουντεν όσο απολαμβάνει τη ζωή του στη Ρωσία, σχετικά με τα προγράμματα της NSA, τα γνώριζε και η γάτα μου!
Αλλά κάθε τόσο, σκάει κι από ένα άρθρο πολλές φορές αμφιβόλου πηγής εξ Αμερικής και μόνο που ο τίτλος γράφει «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ο Σνόουντεν είπε…» φτάνει να γίνει viral στο ξένο και ελληνικό διαδίκτυο, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, χωρίς προβληματισμό, χωρίς αποδείξεις, πολλές φορές και χωρίς λογική!
Το πρόσφατο είναι: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη».
Δημοσιεύτηκε σε ένα τυχαίο αμερικάνικο σάιτ κι έφτασε και στα ελληνικά μας. Χαρά μεγάλη που ο Σνόουντεν είναι “με το μέρος μας” και λέει ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση, την “εφηύρε” η CIA. Μήπως παρέα με την KGB;
Το κείμενο έχει ως εξής:

TA XΡONIKA TΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ...Β.Η ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ



I.ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ
Ο Απολλόδωρος αναφέρει ότι μετά την Τιτανομαχία οι Ολύμπιοι θεοί αντιμετώπισαν και νίκησαν με μεγάλη δυσκολία ένα φοβερό γένος ανθρωπο-ερπετικών όντων, τους πανισχύρους Γίγαντες:
«Η Γή δε, αγανακτούσα για τους Τιτάνες, γεννά από τον Ουρανό τους Γίγαντες, ανυπερβλήτους στο μέγεθος των σωμάτων και ασυναγωνίστους στην δύναμη, οι οποίοι φαίνονταν φοβεροί στην όψη, με μακρά κόμη και γένεια κρεμάμενα εκ της κεφαλής τους, και είχαν στο κάτω μέρος τους φολίδες δρακόντων.Γεννήθηκαν δε, όπως λέγουν κάποιοι στις Φλέγρες (της Χαλκιδικής), κατ’άλλους δε, στην Παλλήνη (της Χαλκιδικής).Εξακόντιζαν δε στον ουρανό βράχους και φλεγόμενες δρύς.Υπερείχαν δε εκ πάντων αυτών ο Πορφυρίων και ο Αλκυονεύς, ο οποίος μάλιστα, εφ’όσον μαχόταν στην γή όπου είχε γεννηθεί, ήταν αθάνατος.Επίσης, αυτός άρπαξε από την Ερύθεια τις αγελάδες του Ηλίου.Είχε δοθεί δε χρησμός στους θεούς ότι ουδείς των Γιγάντων μπορούσε να φονευθή απ’αυτούς, αλλά αν συμμαχούσε μαζό τους κάποιος θνητός, εκείνοι θα πέθαιναν.Αφού δε η Γή πληροφορήθηκε τούτο, αναζητούσε ένα βότανο, για να μη μπορούν, δι’αυτού, οι Γίγαντες να φονευθούν ούτε από θνητό.Αλλά ο Ζεύς, αφού απαγόρευσε στην Ηώ, την Σελήη και τον Ήλιο να φανούν, πρόλαβε να κόψη ο ίδιος αυτός το βότανο και κάλεσε δια της Αθηνάς ως σύμμαχο τον Ηρακλή.Και εκείνος πρώτα μεν τόξευσε τον Αλκυονέα, ο οποίος όμως, όσο έπεφτε στην γή, τόσο και ανέκαμπτε.Αλλά κατόπιν συμβουλής της Αθηνάς ο Ηρακλής τον έσυρε έξωθεν της Παλλήνης.

Και εκείνος μεν πέθανε ούτως, ενώ ο Πορφυρίων όρμησε κατά την μάχη εναντίον του Ηρακλέους και της Ήρας.Αλλά ο Ζεύς του ενέβαλε πόθο για την Ήρα, η οποία, ενώ αυτός έσχιζε τα πέπλα της, θέλοντας να την βιάση, ζητούσε βοήθεια.Και αφού ο Ζεύς κεραυνοβόλησε αυτόν, ο Ηρακλής τον τόξευσε και τον φόνευσε.Όσον αφορά δε τους υπολοίπους Γίγαντες, ο Απόλλων τόξευσε τον αριστερό οφθαλμό του Εφιάλτη και ο Ηρακλής τον δεξιό.Τον Εύρυτο δε φόνευσε ο Διόνυσος δια θύρσου, τον Κλυτίο η Εκάτη δια δαδών και τον Μίμαντα ο Ήφαιστος ρίχνοντάς του μύδρους (=διάπυρα σίδερα).Η Αθηνά δε έριξε επάνω στον Εγκέλαδο, ο οποίος είχε τραπεί εις φυγή, την νήσο Σικελία και αφού έγδαρε το δέρμα του Πάλλαντος, κάλυψε δι’αυτού κατά την μάχη το ίδιο το σώμα της.Ο Πολυβώτης δε, καταδιωκόμενος δια θαλάσσης από τον Ποσειδώνα, έφθασε στην Κώ.Τότε δε, ο Ποσειδών απέσπασε ένα μέρος της νήσου, το ονομαζόμενο Νίσυρο, και το έριξε επάνω του.Ο Ερμής δε, φορώντας κατά την μάχη την κυνή του Άδη, φόνευσε τον Ιππόλυτο, η Άρτεμις τον Γρατίωνα και οι Μοίρες, μαχόμενες δια χαλκίνων ροπάλων, τον Άγριο και τον Θόωνα.Τους άλλους δε Γίγαντες φόνευσε ο Ζεύς, ρίχνοντάς τους κεραυνούς.Και όλους, ενώ πέθαιναν, τους τόξευσε ο Ηρακλής».(Βιβλιοθήκη, Α.6.1-2).

Ο Ησίοδος αναφέρει ότι οι Γίγαντες γεννήθηκαν από το αίμα του Ουρανού που χύθηκε στην Γαία όταν ο Κρόνος απέκοψε τα αιδοία αυτού, αλλά δεν μνημονεύει καθόλου την Γιγαντομαχία (όπως είναι γνωστή η σύγκρουσις των Ολυμπίων θεών με τους Γίγαντες:
«Και αυτά (τα αιδοία του Ουρανού) δεν έφυγαν μάταια από το χέρι (του Κρόνου).

TA XΡONIKA TΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ...Α.Η ΚΑΜΠΗ



Ο Έλλην μυθογράφος Απολλόδωρος (ο οποίος έζησε τον 1ο ή τον 2ο αιώνα μ.Χ.) αναφέρει ότι οι Κρονίδες (ο Ζεύς και τα άλλα τέκνα του Κρόνου και της Ρέας) νίκησαν τους Τιτάνες αφού συμμάχησαν με τους Κύκλωπες και τους Εκατόγχειρες, τους οποίους ο Ζεύς απελευθέρωσε από τα Τάρταρα αφού φόνευσε την δεσμοφύλακά τους Κάμπη: «Αφού δε αυτοί (οι Κρονίδες και οι Τιτάνες) μάχονταν μεταξύ τους επί δέκα έτη, η Γή χρησμοδότησε στον Δία ότι θα νικούσε αν είχε συμμάχους του τους κατακρημνισθέντες στα Τάρταρα (τους Κύκλωπες και τους Εκατόγχειρες).Αυτός λοιπόν φόνευσε την Κάμπη, η οποία φρουρούσε τα δεσμά αυτών, και τους έλυσε…». (Βιβλιοθήκη, 2.1).

Το τι ήταν η Κάμπη αναφέρεται από τον Ελληνοαιγύπτιο ποιητή του 5ου αιώνος μ.Χ. Νόννο τον Πανοπολίτη, ο οποίος την περγράφει ως ένα ασύλληπτα ισχυρό και τρομακτικό ανθρωπο-ερπετικό υβρίδιο


«Μαστίγωσε λοιπόν τους ωμοβόρους λέοντές σου για την μάχη με τους Ινδούς
και μην τρέμεις τους ελέφαντές τους, αφού ο υψιμέδων (=άρχων στα ύψη) Ζεύς σου
εξόντωσε δια του κεραυνού του την υψικέφαλη Κάμπη, 
της οποίας όλο το σώμα ήταν σκολιό και πολύμορφο.
Διότι από τους εχιδνώδεις ταρσούς τους χίλια αλλοφυή ερπετά
ανερρίπιζαν (=εξήπταν) αυτή την λοξή αυτοέλικτη Ενυώ,
εξεμώντας ως μακριά το δηλητήριό τους.


Πέριξ δε του λαιμού της φύονταν πενήντα κεφαλές ποικίλων θηρίων:
Άλλες μεν βρυχώνταν ως λεόντειες κεφαλές,
μοιάζοντας με το αινιγματικό βλοσυρο πρόσωπο της Σφιγγός, 
και άλλες εξέχεαν αφρό καπρείων δοντιών (δηλαδή, ήσαν καπρόμορφες)
ενώ δια της συναθροισμένης φάλαγγος των πολλών κεφαλών της σκυλακίων
η Κάμπη ήταν στην όψη ακριβές αντίγραφο του προσώπου της Σκύλλας.
Στο μέσον δε του σώματός της είχε μορφή διφυούς νύμφης,
έχοντας κόμη από ιοβόλες δρακόντειες πλεξίδες.(Δηλαδή, αντί μαλλιών είχε σπείρες οφιοειδών δρακόντων).


Η νόθη και υψιτενής (=εκτεινομένη ως τα ύψη) μορφή της εκτραχυνόταν,
από το στέρνο της έως τις ακρότατες πτυχές των μηρών της, από κητώδεις φολίδες.


Τα νύχια δε των πολυδιασπάρτων παλαμών ήσαν λοξά και γαμψά,
μοιάζοντας με γαμψώνυχα δρεπάνια.


Και εκ του υπάτου μέρους του τραχήλου της, ένας αυτοέλικτος σκορπιός,
με σκληρό σαν χαλάζι οξυακονισμένο κεντρί, είρπε στα ακαταμάχητα νώτα της,
με την ουρά του ηγηρμένη άνωθεν των ώμων της.

Αποδοχή του εαυτού μας και αποδοχή του άλλου


Αν αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι, με όλες μας τις πλευρές, τις θετικές αλλά και εκείνες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυσάρεστα, τις επιλογές του παρελθόντος που μπορούν να γίνουν μαθήματα του παρόντος, είναι πολύ πιο εύκολο να σεβαστούμε τον εαυτό μας και να εξελίξομε την αλήθεια μας
Αποδοχή του εαυτού μας σημαίνει πως σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν τον κρίνουμε ή δεν τον ακυρώνομε ή δεν τον υποτιμάμε για το μονοπάτι που ακολουθούσαμε μέχρι τώρα, απόρροια της άγνοιάς μας. Χωρίς να προβάλλουμε σε άλλους τα συναισθήματά μας (δεν κάνω λάθος εγώ, εσύ κάνεις) ή χωρίς να τα μεταθέτουμε εκεί που είναι εύκολος στόχος (δεν φταίει εκείνος που μου προκάλεσε αυτά τα συναισθήματα, εσύ φταις), αποφασίζομε από δω και πέρα να απομακρύνουμε από τον δρόμο μας οτιδήποτε παρεμποδίζει τη συναισθηματική μας καθαρότητα, οτιδήποτε αποτελεί φραγμό στο να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι και επομένως να την αντιμετωπίσουμε με ευελιξία και δυναμική.
Κάθε αλήθεια μας για να εγκατασταθεί στον ψυχισμό μας περνά από διάφορα στάδια (άρνηση, θυμός, ενοχές, κ.α). Όσο διανύουμε αυτά τα στάδια, κάνουμε λάθη που είναι αποδεκτά, όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας, χωρίς να ενοχοποιούμε τον εαυτό μας, αλλά και χωρίς να επαναπαυόμαστε σε αυτά, σαν άλλοθι για να υπεκφεύγουμε από τη ζωή μας. Το κάθε μάθημα μπορεί να αποτελέσει τη μαγιά για να ζυμώσουμε με διαφορετικό τρόπο τη ζωή μας.
Αν αποδεχτούμε τον εαυτό μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη ν’ αλλάξουμε οτιδήποτε δεν εμπεριέχει σεβασμό στην προσωπικότητά μας.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ


Η κακή στοματική υγιεινή μπορεί να σε στείλει στον καρδιολόγο, αν όχι στον καρδιοχειρουργό, εκτός και αν ακολουθήσεις το ακόλουθο οδοντιατρικό πλάνο.
Δύο είναι οι επιλογές σε ό,τι αφορά τη στοματική υγεία: είτε προσέχεις τα δόντια σου σαν να ήταν χρυσάφι είτε χρειάζεσαι κάποια μέρα χρυσά δόντια. Εμείς θα σου συστήναμε να ακολουθήσεις τον πρώτο δρόμο, διότι ένα δόντι 24 καρατίων μπορεί να αξίζει όντως χρυσάφι, αλλά μπροστά του οι γυναίκες όταν σε βλέπουν μάλλον λένε «άνθρακες ο θησαυρός». Βέβαια, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής. Από τη στοματική υγεία σου εξαρτάται η ζωή σου. Ενα βρώμικο στόμα εξαπολύει βακτηρίδια στην κυκλοφορία του αίματος, τα οποία ταξιδεύουν σε ζωτικά όργανα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Αύξηση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη, τετραπλασιασμός του κινδύνου εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου και δεκατετραπλασιασμός των πιθανοτήτων πρόκλησης καρδιακού επεισοδίου. Τα σενάρια αυτά είναι τα πιο ακραία και απαισιόδοξα.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο αφορά στο να αποκτήσεις λόγω της αμέλειάς σου μία ωραιότατη ολοκαίνουργια οδοντοστοιχία - μόνο που θα είναι τεχνητή. Η κακή στοματική υγιεινή κάνει με την πάροδο του χρόνου τους συνδέσμους που κρατούν τα δόντια σου στη θέση τους να καταστρέφονται, με αποτέλεσμα μια ωραία πρωία να αποκτήσεις ένα φαφούτικο χαμόγελο. Μαντεύουμε ότι δεν θα ήθελες να σου συμβούν όλα αυτά -και φυσικά μπορείς να προλάβεις τέτοιου είδους εξέλιξη- φτάνει να ακολουθήσεις τα τρία βήματα που σου προτείνουμε ώστε να μη χρειαστείς ποτέ οδοντοτεχνίτη.

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ







 Ο Διόδωρος Σικελιώτης έζησε μεταξύ του 90-30 π.χ και ήταν ΄Ελληνας ιστορικός και συγγραφέας. Το παρακάτω απόσπασμα είναι ακριβής μετάφραση από τις παραγράφους 83-89 του πρώτου τόμου της πολύτομης και πολύτιμης Ιστορικής βιβλιοθήκης του,  και περιέχει σημαντικές και διαφωτιστικές πληροφορίες για την σχέση των ζώων και των ανθρώπων στην αρχαία Αίγυπτο.΄Απολαύστε την αφήγηση και ταξιδέψτε σε μιά εποχή που τα ζώα λατρεύονταν σαν θεοί.

83. Εκείνο που συμβαίνει με τα ιερά ζώα στην Αίγυπτο είναι λογικό να φαίνεται σε πολλούς παράδοξο και άξιο να ερευνηθεί. Οι Αιγύπτιοι σέβονται σε βαθμό υπερβολής μερικά ζώα, όχι μόνο ζωντανά αλλά και πεθαμένα. Σέβονται γάτες, ιχνεύμονες ( παρασιτικό έντομο) , σκύλους , γεράκια , κάτι πουλιά που ονομάζουν ίβεις, καθώς επίσης λύκους, κροκοδείλους και πολλά άλλα τέτοια, πράγμα τις αιτίες του οποίου θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε, αφού πρώτα αναφερθούμε επί τροχάδην στα ίδια τα ζώα. 

Πρώτα απ΄όλα, για κάθε είδος ζώου που λατρεύουν έχει αφιερωθεί περιοχή που αποφέρει έσοδα ικανά για τη φροντίδα και τη διατροφή του.Ευχόμενοι σε μερικούς θεούς οι Αιγύπτιοι υπέρ των παιδιών τους που γλίτωσαν από αρρώστια, ξυρίζουν τα μαλλιά τους , τα ζυγίζουν με ασήμι ή χρυσάφι και προσφέρουν το αντίτιμο σ΄εκείνους που φροντίζουν τα εν λόγω ζώα. Εκείνοι για τα γεράκια κόβουν κρέας, τα καλούν φωνάζοντας δυνατά και τους το ρίχνουν στον αέρα έως ότου το αρπάξουν, στις γάτες και στους ιχνεύμονες τρίβουν ψωμί μέσα σε γάλα και τους σφυρίζουν να το φάνε, ή κόβουν ψάρια από τον Νείλο σε κομμάτια και τους τα δίνουν ωμά. Το ίδιο και σε όλα τα υπόλοιπα ζώα φροντίζουν να τους δίνουν την αντίστοιχη τροφή. ΄Οσο για τις δουλειές που απαιτεί η φροντίδα τόσων ζώων δεν τις αποφεύγουν και δεν θεωρούν ότι αν τους δει ο λαός θα γίνουν καταγέλαστοι, αντίθετα νιώθουν περήφανοι ως να αποδίδουν τις μεγαλύτερες τιμές στους θεούς και περιέρχονται με ειδικά σύμβολα πόλεις και χωριά. Επειδή φαίνεται από μακριά ποιο ζώο φροντίζουν , όσοι τους συναντούν τους προσκυνούν και τους τιμούν.

ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΜΥΘΟΣ ΧΟΠΙ)





βραχογραφίες Χόπι, που δείχνους τους μυρμηγκανθρώπους ( από ancient origens.net)

Οι πρώτοι άνθρωποι της δημιουργίας , πολλαπλασιάστηκαν  και διασκορπίστηκαν σε όλη τη γή. Παρόλο που είχαν διαφορετικά χρώματα και μιλούσαν διαφορετικές γλώσσες, αισθάνονταν και καταλάβαιναν ο ένας τον άλλο , χωρίς να μιλούν. Το ίδιο καταλάβαιναν  τα ζώα και τα πουλιά. ΄Ολοι θήλαζαν στο μαστό της Μάνας γής, που τους έδινε, το γάλα της χλόης, τους σπόρους, τα φρούτα , το καλαμπόκι και αισθάνονταν ένα,  άνθρωποι και ζώα.



Σταδιακά όμως υπήρξαν αυτοί που ξέχασαν τις εντολές του Sotuknang και της Γυναίκας αράχνης, ήτοι, :να σέβονται τον Δημιουργό.  Xρησιμοποιούσαν λοιπόν  τα δονητικά  τους κέντρα αποκλειστικά για γήινους σκοπούς, ξεχνώντας πως ο πρωταρχικός σκοπός ήταν να εκπληρώσουν το σχέδιο της Δημιουργίας.

Στην συνέχεια ήρθε ο  Lavahoya, ή Talker. ΄Ηρθε με τη μορφή ενός πουλιού που ονομάζεται Mochni και όσο πιο πολύ μιλούσε, τόσο πιο πολύ τους έπειθε για τις διαφορές μεταξύ τους. για τη διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων, για τη διαφορά μεταξύ ανθρώπων  λόγω χρώματος , ή διαφορετικής ομιλίας ή και πεποιπήσεων σχετικά με το σχέδιο του Δημιουργού. 

΄Ηταν τότε που  τα ζώα απομακρύνθηκαν από τους ανθρώπους. Το πνεύμα φύλακας των ζώων,  ακούμπησε τα χέρια του στα πίσω τους πόδια ακριβώς κάτω απ΄την ουρά και τα έκανε να αγριέψουν , ώστε να φύγουν μακριά απ΄τους ανθρώπους , με τον  φόβο. Μπορείς μέχρι σήμερα να δείς ένα αμυδρό , λιπαρό  σημάδι στο ελάφι και στην αντιλόπη στα πλευρά τους στα πίσω πόδια, όταν ρίχνουν τις ουρές τους και τρέχουν μακριά.

Ομοίως και οι άνθρωποι άρχισαν να διαχωρίζονται και ν΄απομακρύνονται από τους άλλους. Διαχωρίστηκαν με βάση τη φυλή και το χρώμα , αλλά και τις πεποιθήσεις τους ως προς το  σχέδιο της δημιουργίας  . Υπήρχαν αυτοί που το ακολουθούσαν και αυτοί που το είχαν ξεχάσει.

Τότε, εμφανίστηκε  ανάμεσά τους ένας ωραίος,  Kato'ya, με την μορφή φιδιού με μεγάλο κεφάλι. Οδήγησε τους ανθρώπους ακόμη πιό μακριά  τον ένα από τον άλλο και τους απέκοψε απ΄την αγνή  σοφία τους. ΄Εγιναν καχύποποπτοι και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο  άδικα , μέχρι που έγιναν βίαιοι και πολεμοχαρείς και άρχισαν να πολεμούν μεταξύ τους.

Διαρκώς μιλούσε ο Mochni   και ο Kato'ya έγινε πιό απατηλός.  δεν υπήρχε ούτε ξεκούραση , ούτε ειρήνη.
Αλλά, ανάμεσα στους ανθρώπους των διαφορετικών φυλών και γλωσσών, υπήρχαν ακόμα μερικοί σε κάθε ομάδα που ζούσαν σύμφωνα με τους νόμους του Δημιουργού. Σ΄αυτούς ήρθε ο Soyuknang. ΄Ηρθε με τον ήχο του ισχυρού ανέμου και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους και τους είπε " ΄Εχω παρατηρήσει σε τί κατάσταση βρίσκεστε. Δεν είναι καλή. Είναι τόσο κακή που μίλησα με τον θείο μου τον Taiowa , γι΄αυτό το θέμα. Αποφασίσαμε λοιπόν, ότι αυτός ο κόσμος πρέπει να καταστραφεί και ένας άλλος να δημιουργηθεί, ώστε οι άνθρωποι να ξεκινήσουν ξανά. Είστε αυτοί που έχουν επιλεγεί."
Αυτοί άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες.

Η TΕΛΕΙΑ MΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Τσέκαρε το πιο ολοκληρωμένο διαιτολόγιο από τις 7.00 το πρωί έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Αλλη μία μέρα ξεκινάει. Θα είναι καλή, κακή ή μέτρια; Αυτό εξαρτάται από σένα και από τις διατροφικές επιλογές σου. Η κατάλληλη τροφή σου εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση σωματικά και νοητικά. Δες το κι αλλιώς: μια διατροφική υπερβολή μπορεί να σε καθηλώσει στον καναπέ ή να σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος, νευρικός, ακόμα και αποτυχημένος. Τρως για να αποτύχεις ή για να επιτύχεις; Βρες το μυστικό παρακάτω. Το διαιτολόγιο αυτό περιλαμβάνει τροφές, που θα σε χορτάσουν, θα σε δυναμώσουν και θα σου φτιάξουν τη μέρα.
6.43: Μόλις ξύπνησες.Πρέπει να έχεις φύγει από το σπίτι σε μισή ώρα και σε περιμένει πολλή δουλειά.
ΦΑΕ ΑΥΤΟ Αυγά και βρώμη με γάλαΟφελος 1ο: Κορεσμός
Η πρωτεΐνη σε αυτό το πρωινό-δυναμίτη θα σε χορτάσει για αρκετές ώρες. Ερευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις έδειξε ότι άτομα που καταναλώνουν περισσότερη πρωτεΐνη στα γεύματά τους έχουν μεγαλύτερη ευκολία στο να συνεχίσουν ένα πρόγραμμα δίαιτας. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η πρωτεΐνη χορταίνει και ίσως και να αυξάνει το ρυθμό, με τον οποίο καις τις θερμίδες.
Οφελος 2ο: Ενέργεια
Η βρώμη που είναι 100% ολικής αλέσεως δημητριακό χωρίς ζάχαρη όχι μόνο χορταίνει λόγω των φυτικών ινών που περιέχει, αλλά προσφέρει και μακροχρόνια ενέργεια. Απορροφάται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό κι έτσι δεν ανεβάζει τα επίπεδα σακχάρου απότομα, αλλά σταθερά και αργά.
ΟΧΙ ΑΥΤΟ Ψωμί με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδαΑυτή η επιλογή πρωινού είναι γεμάτη υδατάνθρακες. Θα εκτοξεύσεις τα επίπεδα σακχάρου και θα νιώθεις έτοιμος για τα πάντα. Μην παραμυθιάζεσαι: όσο γρήγορα ανέβηκε το σάκχαρο τόσο γρήγορα θα πέσει και μετά θα πεινάς ακόμα περισσότερο. Αντιστάσου σε αυτό το συνηθισμένο πρωινό και φάε λίγη πρωτεΐνη.
7.37: Είσαι κολλημένος στη κίνηση.

Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β8[1] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στίχος β8[1] .- Οι μεν εκηρυσσον.
Στίχος β8[1] .- αυτοί βέβαια προχώρησαν σε αναγγελία της συνέλευσης.
Ερμηνεία του στίχου β8[1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Στίχος β8[1]
[Οι μεν εκηρυσσον ]
Ο Όμηρος θεωρεί υποχρέωση του να μας ενημερώσει για την πηγή της τηλεπαθητικής επικοινωνίας, με απόλυτη καθαρότητα για πολλοστή φορά, ώστε να μην αιωρούνται αμφισβητήσεις –αμφιβολίες στο μυαλό κανενός από εμάς.
Ο πρώτος λεξαριθμος του πρώτου μέρους του στίχου β8[1] είναι καθοριστικός, ως προς την πηγή που κηρύττει – αποστέλλει τα τηλεπαθητικά μηνύματα.
Από-συμβολίζοντας το [οι] με οποιοδήποτε τρόπο, όπως μας συνιστά η θεά Αθηνά στο στιχο α10 [αμοθεν] , έχουμε τις ακόλουθες ερμηνείες .
80[8]=ΟΙ * .-[οι = εοι = ειμι = υπάρχω –βρίσκομαι –είμαι / οι = το άρθρο = αυτοί ].-α149
80[8]= ΙΟ *.-[ ιό = ΙΟΣ = βέλος = Α.Ε. = οπτικό δοκάρι = έλικα / η εε που υπάρχει μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών σας κυττάρων ].-β8
80[8]= Ο Ι’[η] = ιος [1] = ένας –μια / η μοναδική εε ].-β8
80[8]= ΙΟ *.- [ ΙΟ = ο αριθμός 10 = 1+0 = 1 = εν τω παν = ένας ο θεός η βίο-νάνο-έλικα / ο αριθμός [10] συμβολίζει την ολοκλήρωση της θεωσης – προσπάθειας = εννέα [9] χρόνια πολιορκούσαν την Τροία τον δέκατο χρόνο την κατέκτησαν – εννέα [9] χρόνια περιπλανιόταν ο Οδυσεας στις «θάλασσες» τον δέκατο χρόνο έφτασε στην Ιθάκη – [9] εννέα οι πλανήτες του αστρικού μας συστήματος και δέκατος ο ΗΛΙΟΣ ].-β8
Άλλες ερμηνείες του [οι]
Ο κύκλος, η ράβδος και ο συμβολισμός τους είναι τεράστιος. Εμφανίζεται σε όλους τους πολιτισμούς και όλες τις θρησκείες του κόσμου διαχρονικά. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τον αναλυτικό συμβολισμό τους, ανα τους αιώνες, σε κάποιο λεξικό συμβόλων.
Εμείς ερευνούμε μόνο τον επιστημονικό συμβολισμό τους, σε σχεση πάντα με τις αναφορές του Ομηρικού κειμένου Οδύσσεια .
Δηλαδή ,

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β6-7 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β6-β7].-αιψα δε κηρυκεσσι λιγυφθογγοισι κελευσε κηρυσσειν αγορηνδε καρη κομοωντας Αχαιους
Ταχέως κηρυκες μεγαλόφωνους διέταξε να αναγγείλουν την συνέλευση στους μακρυμάλληδες Αχαιους.
Ερμηνεία του στίχου β6-7 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ
Ο Ηλεκτρομαγνητισμός ανήκει στις [4] τέσσερις θεμελιώδεις δυνάμεις του παρόντος σύμπαντος, είναι ισχυρότερος από την θεμελιώδη, βαρυτικη δύναμη και ο κύριος υπεύθυνος της παρουσίας του ανθρωπινου γενους σε αυτό.
Από την πρώτη στιγμή της μεγάλης έκρηξης, ο ηλεκτρομαγνητισμός [μια φάση του], στάθηκε υπεύθυνος για την δημιουργία του αρχέγονου κυττάρου και της αρχέγονης διπλής έλικας που κατέκλυσε το παρόν σύμπαν, με την βοήθεια των μετεωριτών [πανσπερμία] .
Είναι εύλογο λοιπόν, τα δομικά υλικά του μορίου να έχουν στηρίξει τη γέννηση του στα ευεργετικά χαρακτηριστικά του.
Γνωρίζουμε ηδη, από το βιβλίο άλφα, τον τρόπο που η εε στον πυρήνα του εγκεφαλικού κυττάρου[ δεξιός λοβός] επικοινωνεί με τα μυαλά μας και τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης φυσιολογίας, με τους [7] επτά αγγελιοφόρους [mRNA].
Επίσης γνωρίζουμε πως, η κινητήριος δύναμη ενός ανθρωπινου οργανισμού είναι η ηλεκτρομαγνητική δύναμη, αυτό που καταλαβαίνουμε όταν αναφερόμαστε στο «πνεύμα» .
Στον τριαδικό θεό, Πατερας είναι ο γενετικός μας κώδικας [εε] , γιος το αποτέλεσμα της δράσης των δομικών στοιχείων του [άνθρωπος ] και πνεύμα η ηλεκτρομαγνητική δύναμη που φροντίζει τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα μας να παραμένουν στην θέση τους και να λειτουργούν επικοινωνώντας μεταξύ τους με απίστευτες ταχύτητες.
Όπως γίνεται κατανοητό ο θάνατος ενός ανθρώπου επέρχεται όταν, το «πνεύμα» τον εγκαταλείπει. Αυτος είναι ο λόγος της έναρξης αποσύνθεσης του σώματος του, η κόλλα που κρατούσε ενωμένα τα κύτταρα μας, σχηματίζοντας τα μέλη μας [ ηλεκτρομαγνητισμός], παύει να υφίσταται με τον θάνατο μας.
Τα μυαλά μας επικοινωνούν με εικόνες [μια εικόνα χίλιες λέξεις], που μεταφέρει το ηλεκτρομαγνητικό κύμα, από σύναψη σε σύναψη ,έως τον τελικό αποδέκτη.

ΣΑΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ


Ανοιξε την όρεξη του μεταβολισμού σου χωρίς να περάσεις στο ψητό (κρέας). Τσέκαρε τις 5 σαλάτες που θα σου δώσουν τα θρεπτικά συστατικά και το αίσθημα κορεσμού που χρειάζεσαι, χωρίς να ριζώσουν για πάντα στο στομάχι σου.
Ανοιξε την όρεξη του μεταβολισμού σου χωρίς να περάσεις στο ψητό (κρέας). Τσέκαρε τις 5 σαλάτες που θα σου δώσουν τα θρεπτικά συστατικά και το αίσθημα κορεσμού που χρειάζεσαι, χωρίς να ριζώσουν για πάντα στο στομάχι σου.  

Πως Διοικείς τους Έλληνες, Ένα Μεγάλο Ψέμα ή Ένας Καθρέφτης να δούμε αυτό που δεν θέλουμε ?



   "Πρόσεξε αυτούς τους παλικαράδες της πολιτικής, που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι γελοίο να έχεις το ύφος του δυνατού και του τρανού, όταν από καιρό έχεις πάψει να είσαι. 
Καθώς τρέφονται από την οπτασία των περασμένων τους μεγαλείων και δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις σημερινές τους διαστάσεις, πολύ θα σε ταλαιπωρήσουν με την αξίωσή τους να μην επεμβαίνεις στα πράγματα της πόλης τους."

 Χρονικό: Η Αποκατάσταση της Αλήθειας 

«Οξυρρύγχειοι Πάπυροι»: Όταν οι Διανοούμενοι 
παίζουν με τους Αστικούς Μύθους

   "Ποτέ, μα ποτέ δεν θέλησα να σου πω ότι λείπει η πολιτική σκέψη από την Ελλάδα.  Απεναντίας πιστεύω πως αφθονεί, περισσότερο μάλιστα απ’ όσο φαντάζεται όποιος βλέπει τα πράγματα από έξω.
   Μόνο που δεν μας είναι αισθητή η παρουσία της , γιατι οι άνδρες που την κατέχουν φθείρονται ο ένας από τον άλλον σε μιαν αδιάκοπη πεισματική και το πιο συχνά , μάταιη σύγκρουση.
Εάν λείπει κάτι των Ελλήνων πολιτικών, δεν είναι ούτε η δύναμη της σκέψης, ούτε η αγωνιστική διάθεση.

   Στο χαρακτήρα, στο ήθος φωλιάζει η αρρώστια.  
   Φωλιάζει στην άρνησή τους να δεχθούν να εξαφανίσουν το άτομό τους για την ευόδωση ενός ομαδικού έργου."

   Τα παραπάνω είναι παρμένα από τις επιστολές που βρέθηκαν σε παπύρους της αρχαίας Αιγυπτιακής πόλης Οξύρρυγχος και ήταν μέσα στις ανακαλύψεις των αρχαιολόγων Bernard Pyne Grenfell και Arthur Surridge Hunt.

   Τις έφερε στο φως ο καθηγητής (και μετέπειτα πρόεδρος της Δημοκρατίας) Κωνσταντίνος Τσάτσος.

   Οι φοβερές αυτές επιστολές έκαναν το γύρο του κόσμου, ενημερώθηκε η διεθνής επιστημονική κοινότητα, μπήκαν αντίτυπα σε όλες τις βιβλιοθήκες, έγιναν βιβλιογραφία σε πολλές σοβαρές και επίσημες δημοσιεύσεις και, ήταν τέτοιο το κύρος του Κ. Τσάτσου, που πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι που κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποιός ήταν αυτός ο Μενένιος Άππιος, πότε ακριβώς έζησε και ποιές ήταν οι ιστορικές παραπομπές που τον ανέφεραν. 

Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα


Η πειθαρχία είναι η γέφυρα ανάμεσα στους στόχους και την ολοκλήρωση τους.
Έχετε ήδη παραιτηθεί από τις υποσχέσεις σας του νέου έτους; 
Ίσως ξεφύγατε στη διατροφή σας, ή χάσατε μια ολόκληρη εβδομάδα στο γυμναστήριο, ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να σας συμβαίνει.
Η επιλογή να μην επιστρέψουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε προάγει μόνο την ικανότητά μας για την επίτευξη του στόχου μας. 
Νομίζουμε ότι επειδή υπήρξαμε ασυνεπείς μια φορά στις δεσμεύσεις μας, δεν υπάρχει νόημα πλέον να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Αυτό είναι σαν να πέφτει το κινητό σας στο έδαφος και να ραγίζει, και αντί να το σηκώσετε, το πατάτε με το αυτοκίνητό σας. 
Συνεχίζετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα