Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ «ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ» ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ



Όταν άκουσα για τον πατέρα της φίλης μου, μου θύμισε μια παρόμοια κατάσταση που είχα δει πάνω από 20 χρόνια νωρίτερα. Η ιστορία αυτή έχει διαφορετικό τέλος, όμως, και δείχνει την δύναμη του ανθρώπου να θεραπεύσει την πεποίθηση σε έναν πρόωρο θάνατο που είχε κρατήσει για τουλάχιστον δύο γενεές.
 

Ακόμη και με τα σημερινά μέτρα, το τέλος της 10ετίας του ’70 ήταν περίοδος φοβερής έντασης και ανασφάλειας στον κόσμο. Οι Αμερικανοί ακόμα παρέπαιαν από το εμπάργκο του πετρελαίου που είχε γονατίσει την χώρα μόνον λίγα χρόνια πριν. 

 Στο τέλος του 1979, ο Ιρανικός στρατός είχε πιάσει περισσότερους από 50 Αμερικανούς αιχμαλώτους σε μια κραυγαλέα πράξη επιθετικότητας που άφησε τον κόσμο να αναρωτιέται πώς θα αντιδρούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και όλα αυτά συνέβαιναν κατά την διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές συγκρούσεις (ακόμα κι αν ήταν αδήλωτη) στην ιστορία του έθνους, του Ψυχρού Πολέμου. 

Εκείνη την εποχή, συνάντηση μια γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί στην νέα μου εργασία περίπου την ίδια περίοδο. Περιέγραψε την κατάσταση μιας ζωής-και-θανάτου πεποίθησης τόσο δυνατής ώστε αυτή και η οικογένεια της την αποδέχθηκαν σαν να επρόκειτο για ένα «κληρονομημένο» γεγονός.


Ως νέοι υπάλληλοι, είχαμε μόλις ολοκληρώσει την συνηθισμένη διαδικασία προσανατολισμού νωρίτερα την ίδια ημέρα. Η φαινομενικά ατελείωτη ροή των παρουσιάσεων περιελάμβαναν μια συγκλονιστική σειρά των ασφαλιστικών συμβολαίων και πακέτων. Μετά τον προσανατολισμό, η νέα μου συνάδελφος και εγώ βρεθήκαμε να συζητάμε για τα συμβόλαια με τέτοια ένταση που μας εξέπληξε και τους δύο.

Εκτός από τα ψέματα, πονάνε κι οι υποσχέσεις


Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από δίπλα μας και, χωρίς να τους γνωρίζουμε, περιμένουμε κάποια πράγματα από αυτούς, θέτουμε κάποιους στόχους και αναμένουμε για την επίτευξή τους, χωρίς να κατανοούμε πως ο άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να μας δώσει όσα ζητάμε. Δε χρειάζεται να μας κατηγορούμε όμως, αυτό γίνεται υποσυνείδητα. Τους κοιτάμε και μπαμ! Μια λίστα εμφανίζεται από το πουθενά.


Θα μου πείτε παίζουν ρόλο και οι υποσχέσεις που μας δίνει ο καθένας, όμως είναι όντως έτσι; Δεν πρέπει και εμείς να φιλτράρουμε τι είναι εφικτό και τι όχι; Δε χρειάζεται να προσπαθούμε να διακρίνουμε την αλήθεια απʾ την υπερβολή και το ψέμα απʾ την φαντασία;

Πάρτε για παράδειγμα τη γνωστή κυρία που της είχαν υποσχεθεί «λαγούς με πετραχήλια» σε γνωστή εκπομπή, ανενεργού πια καναλιού. Κάπως έτσι φαντάζουμε κι εμείς κάθε φορά που βλέπουμε τις προσδοκίες μας να μην εκπληρώνονται και να καταστρέφονται στο δευτερόλεπτο.

Έχω δώσει κι εγώ ουκ ολίγες υποσχέσεις στη ζωή μου και, χωρίς έκπληξη, δεν μπόρεσα να εκπληρώσω και πολλές. Με έθλιβε πραγματικά το γεγονός ότι έβλεπα δικούς μου ανθρώπους να απογοητεύονται μαζί μου για πράγματα που «θα έπρεπε να κάνω, αλλά δεν έκανα ποτέ». Γι’ αυτό προσπαθώ πια να μην μιλάω πολύ και να αφήνω τις πράξεις μου να συμπληρώνουν τα κενά. Εκτός απʾ τα ψέματα, πονάνε κι οι υποσχέσεις ξέρετε.

Απαγόρευση μετρητών: καθεστώς δουλοπάροικου στην εποχή μας

BanningCash


 
Banning Cash: Serfdom in Our Time
του Paul Rosenberg

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πολλά άρθρα διακηρύσσουν την ανάγκη των κυβερνήσεων και των τραπεζών για την εξάλειψη των μετρητών. Είμαι βέβαιος ότι τα έχετε παρατηρήσει.

Μας λένε ότι οι τρομοκράτες και άλλοι τρελοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μετρητά. Και έτσι, για να μας προστατεύσουν από το να ανατιναχτούμε και διαμελιστούμε στη γωνιά του δρόμου μας, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να τα απαγορέψουν.

Μια πιο απροκάλυπτη προσπάθεια κινδυνολογίας δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Τα μετρητά - σε καθημερινή χρήση για αιώνες αν όχι χιλιετίες - είναι τώρα, ξαφνικά, ο παράγοντας ακαριαίου κινδύνου. Και εμείς υποτίθεται ότι απλά πρέπει να δεχτούμε αυτή την άποψη;

Αλλά υπάρχουν καλοί λόγοι για τους οποίους τα κατεστημένα συμφέροντα προωθούν αυτές τις ιστορίες τώρα. Ο πρώτος από αυτούς, ίσως, είναι ότι απλά μπορούν: Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ένα τεράστιο κύμα συμμόρφωσης διαπέρασε τη Δύση. Δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα, αλλά ακόμα κρατάει, και εφόσον τα ΜΜΕ μπορούν να δημιουργήσουν αρκετό φόβο σε μυαλά που θέλουν να πιστέψουν, μπορούν και τα καταφέρνουν.

Ο δεύτερος λόγος, όμως, είναι ο πραγματικός οδηγός:

Αρνητικά Επιτόκια

Το Μανιφέστο των Αφυπνισμένων: Γνωρίζουμε!

Προς όσους αυτό αφορά.
 
Η σκόπιμη υποδούλωση των ανθρώπων και του πλανήτη.
 
Ενώ συνεχίζετε να κατηγορείτε υποκριτικά την ανθρωπότητα για τα δεινά του κόσμου μας, με την παρούσα σας ανακοινώνουμε πως γνωρίζουμε καλά ότι είστε εσείς, οι οικονομικοί, οι εταιρικοί, οι στρατιωτικοί, οι επιστημονικοί και οι κυβερνητικοί παράγοντες και, πάνω απ 'όλα, οι σκοτεινές σκιώδεις δυνάμεις πίσω σας, που και αυτές τις γνωρίζουμε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι ενδυναμώνουν το καταστροφικό Παγκόσμιο Πλέγμα, και είναι υπεύθυνες για τις τρέχουσες οργανωμένες κρίσεις και τη συνολική κοινωνική κατάσταση.
 
Έχετε φέρει εμάς και τον πλανήτη μας στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν σταματήσετε και δεν απέχετε, ότι είναι να έρθει σύντομα, θα είναι αίμα στα χέρια σας, που θα προκαλέσει ανείπωτο πόνο, και όλα αυτά για το τίποτα, εφόσον τα σχέδιά σας δεν θα πραγματοποιηθούν έτσι κι αλλιώς. Κι εσείς επίσης, θα σαπίσετε στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, όπως ακριβώς ένα παράσιτο που δεν μπορεί να πετύχει την αυτοεξυπηρέτησή του παρ’ όλες τις προσπάθειές του.
 
Αυτό να το γνωρίζετε πολύ καλά.
 
Με την παρούσα γνωστοποιούμε επισήμως σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό το τεράστιο πρόγραμμα ελέγχου ότι:
 
Έχουμε επίγνωση των προσπαθειών σας να αποβλακώσετε, να αναισθητοποιήσετε και να ελέγξετε τους πληθυσμούς του κόσμου.
Έχουμε επίγνωση των καταστροφικών προγραμμάτων σας να προξενήσετε ασθένειες και να αλλάξετε την ανθρωπότητα μέσα από την χημική, ηλεκτρομαγνητική, και γενετική τροποποίηση των τροφίμων μας, των φυτών, των ζώων και των εαυτών μας.
Είμαστε ενήμεροι για την απρόκλητη καταστροφή της γης, του ουρανού και των ωκεανών μας μέσω της αξιοποίησης των πόρων, της γεωμηχανικής και της τροποποίησης του καιρού.
Είμαστε ενήμεροι για τα πολλά σκηνοθετημένα γεγονότα σας και την συγκεκαλυμμένη ‘’στρατηγική της έντασης’’, μέθοδοι που έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να κρατήσουν τον κόσμο σε διαρκή φόβο και συνεχείς πολέμους εναντίον κατασκευασμένων εξωτερικών εχθρών με σκοπό τον έλεγχο και το κέρδος.

Έκθεση των Λευκών Καπέλων #50 ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!

 
 
Μετά από πολύ ψάξιμο ψυχής, αποφασίστηκε να επανεκκινήσουμε τον διαδικτυακό τόπο «Η Έκθεση των Λευκών Καπέλων» (The White Hats Report), σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και 47 εκθέσεις πριν. Εκείνη την περίοδο, αναστείλαμε την υποβολή εκθέσεων μας καθώς άλλα θέματα έπρεπε να προηγηθούν. Εν τω μεταξύ, η Kerry Cassidy μου πρόσφερε ευγενικά χώρο στην ιστοσελίδα του έργου της Camelot, όπου πρόσφερα περιοδικά αναρτήσεις και ορισμένες τοποθεσίες συνδέονταν σε αυτό το blog, συμπεριλαμβανομένου του One World of Nations.
 
Επιπλέον, ο σάλος σχετικά με την αποτυχία μας να δημοσιεύσουμε την νούμερο 48 έκθεση απαντήθηκε με το άρθρο μου με τίτλο «Σχετικά με το 48». Αυτό γράφτηκε για το blog μου στην ιστοσελίδα Project Camelot πέρα από την δημοσίευση του εδώ. 
 
Σε αυτό το άρθρο, προσπάθησα να αποσαφηνίσω (1) Γιατί η έκθεση #48 δεν είχε δημοσιευθεί όπως είχα υποσχεθεί; (2) Ο αρχικός σκοπός και το αντικείμενο των εκθέσεων και (3) το στοχευμένο κοινό των Εκθέσεων των Λευκών Καπέλων.
 
 Επίσης διατύπωσα τους διάφορους λόγους για τους οποίους η έκθεση #48 δεν κυκλοφόρησε, εν μέρει λόγω της συνολικής απαθούς αντίδρασης στην ιστορική ομιλία του Λόρδου David James στις 16 Φεβρουαρίου 2012 στην Βουλή των Λόρδων. Ο Λόρδος Davide James περιέγραψε την κλοπή των 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) υπέρ της Pureheart Investments, ΕΠΕ. 
 
Εκείνη την περίοδο, η κατά προσέγγιση ελλειμματική υποχρέωση φόρου εισοδήματος της εγκληματικής κυβέρνησης των ΗΠΑ υστερούσε των υποχρεώσεων έναντι των μελλοντικών γενεών των Αμερικανών αν δεν βελτιωνόταν αισθητικά.
 
Και ούτε λέξη. Ούτε μια έρευνα ή αγώνας ή μια κραυγή οργής που θα επηρέαζε την αλλαγή του αποτελέσματος. Η σιωπή ήταν και εξακολουθεί να ΕΙΝΑΙ εκκωφαντική. Φαίνεται ότι κανείς σας δεν ενδιαφέρεται και ανέχεστε τη διαφθορά της κυβέρνησης σας και των τραπεζογκάγκστερς που κατέχουν το μέλλον σας, το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον των παιδιών των παιδιών σας.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

Η πλειοψηφία των 70 δισεκατομμυρίων μη ενσαρκωμένων ανθρώπινων ψυχών μεταφέρθηκαν στις 14 Αυγούστου 1999 στα μητρικά σκάφη του Πλειάδιου Στόλου και στη συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη στις παρυφές του αστρικού συμπλέγματος των Πλειάδων...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ήρθε η ώρα να σας γνωστοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος του Σχεδίου Ανάληψης για αυτόν τον πλανήτη.

Το παράθυρο της Αναλήψεως είχε ανοίξει γι' αυτόν τον πλανήτη στις 25 Μαΐου 1975, είχε ένα σημείο καμπής στις 11 Αυγούστου 1999 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου 2025. Είναι το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός για να εξαλείψουν την πρωταρχική ανωμαλία του σκότους και να προκαλέσουν την Εκδήλωση σ' αυτό το χρονικό παράθυρο, ένα σχέδιο που δεν άλλαξε ποτέ.

Αυτό το χρονικό παράθυρο έχει τη βάση του στο επιστημονικό γεγονός ότι ο Ήλιος κατά τα Ηλιοστάσια είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον Γαλαξιακό Ισημερινό μέσα στο διάστημα 1975-2021, και ότι αυτή η ευθυγράμμιση θα είναι τέλεια κατά την χρονική περίοδο 1980-2016:
http://alignment2012.com/whatisga.htm
http://www.soulsofdistortion.nl/…/Crucifying%20the%20Earth%…

Η Ευθυγράμμιση

Η ευθυγράμμιση του Ήλιου κατά τα Ηλιοστάσια με τον Γαλαξιακό Ισημερινό εμφανίζεται δύο φορές στην διάρκεια του κύκλου μετάπτωσης που διαρκεί 26.000 έτη. Στην πραγματικότητα, ο κύκλος μετάπτωσης παρασύρεται τέλεια με τον παλμό της καρδιάς του Γαλαξία, ο οποίος στέλνει ένα Γαλαξιακό υπερκύμα στους σπειροειδείς βραχίονες του Γαλαξία κάθε 26.000 χρόνια. Έτσι, κάθε ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Γαλαξιακό ισημερινό εμφανίζεται σωστά κατά τη στιγμή του Γαλαξιακού υπερκύματος, που είναι είτε ένα μεγάλο που συμβαίνει κάθε 26000 χρόνια, είτε ένα μέσο που εμφανίζεται κάθε 13.000 χρόνια μετά από κάθε μεγάλο:
https://books.google.si/books…

Για την Ολική Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς* (Μέρος 2ο)




Για την Ιερή Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς*

Που Θα Γίνει στις 9 Μαρτίου Ξημερώματα*

(Μέρος 2ο)




Ιέραξ*

Ιερός*

Ιερή*

Ιέρεια*

Ιερέας*

Ιερείς*


Τα Όσια και τα Ιερά*

Η Ιερή Έκλειψη στους Ιχθύς*

Ο Ιερός Εαυτός σου*

Η Ιερή Ύπαρξη σου*

Ο Ιερός Συνάνθρωπος σου*

Ο Ιερός Κόσμος*

Η Ιερή Ανθρωπότητα*




Αυτή η Ολική Έκλειψη Ηλίου

και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς,

στο Ζώδιο του Θεού,

θέλει,

επιδιώκει,

επιθυμεί,

να Αρχίσεις να Ζεις με Ιερότητα

και να βλέπεις παντού γύρω σου

την Ιερότητα Αυτή*

Για την Ολική Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς* (Μέρος 1ο)




Για την Ολική Έκλειψη Ηλίου

στους Ιχθύς, 

που θα γίνει στις 9 Μαρτίου*

(Μέρος 1ο)





Ό,τι τελειώνει τώρα,


ό,τι μοιάζει να μην προχωράει,


τελειώνει οριστικά*


Και παρόλο που αυτό μπορεί


να σου δημιουργεί θλίψη και πένθος,


στην πραγματικότητα


δημιουρχεί χώρο για το καινούργιο που έρχεται*


Για νέους δρόμους που άφηνες ανεξερεύνητους*





Δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις


σε κάτι που μόνο πόνο σου προκαλεί*


Άλλαξε*


Πες την Αλήθεια σου*


Και άκου και την Αλήθεια των Άλλων*


Λόγια Αλήθειας Αναβλύζουν αυτήν την περίοδο*


Μπορεί να σε πονούν*


Όμως σε Ελευθερώνουν*


Είναι η Ώρα για Αλλαγή*

Κάπως έτσι, αλλάζει ο κόσμος.

 Kuvahaun tulos haulle Κάπως έτσι, αλλάζει ο κόσμος.

Πολύ συχνά στη ζωή μας, μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με την ιδέα ότι είμαστε ανίσχυροι. Πρόσωπα, καταστάσεις, περιβάλλοντα που μας εξαναγκάζουν σε μια πραγματικότητα την οποία φαινομενικά δε μπορούμε να αλλάξουμε και που πολλές φορές μας φαίνεται αδύνατο να αποφύγουμε.

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε τέτοια αδιέξοδα; Πόσες φορές έχεις θελήσει να ξεφύγεις από μια ανιαρή δουλειά που σου ρουφάει όλη τη ζωτικότητα; Πόσες φορές έχεις θελήσει να τελειώσεις μια σχέση που σε καλύπτει μόνο επιφανειακά; Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να είχες λίγες παραπάνω γνώσεις ή μια επιπλέον δεξιότητα ώστε να αλλάξεις την καθημερινότητα και κατ’επέκταση τη ζωή σου; Μπορεί να σου λείπει το θάρρος. Μπορεί να σου λείπει η αποφασιστικότητα. Μπορεί να έχεις το τέλειο σχέδιο για να χτίσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, αλλά να σου φαίνεται τόσο βουνό που να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Μπορεί να αγωνίζεσαι και να συναντάς εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν φτάσει στην κορυφή από το τίποτα, αλλά έχουμε την κακή συνήθεια να τους βλέπουμε σαν υπεράνθρωπους ή υπερφυσικά τυχερούς, σαν κάτι άπιαστο και απρόσιτο. Παρατηρούμε τί πέτυχαν, χωρίς να ασχολούμαστε με τί ξεκίνησαν και πώς κατάφεραν τους άθλους για τους οποίους τους βάζουμε σε βάθρα.

Μνημονεύουμε και αναδημοσιεύουμε τις ατάκες τους, χωρίς να ψάχνουμε την ουσία πίσω από αυτές. Ακόμη κι όταν προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τις μεθόδους τους, παραβλέπουμε τον αγώνα και τις θυσίες τους.

Η επίτευξη του οποιουδήποτε ονείρου, μπορεί να παρομοιαστεί μαθηματικά με ένα κλάσμα, του οποίου εκθέτης είναι διάφορες δόσεις αγώνα, σκληρής δουλειάς, θυσίας, επιμονής, υπομονής, ευκαιριών, ευνοïκών συνθηκών, πνευματικών και υλικών μέσων, αλλά παρονομαστής είναι πάντα το ίδιο πράγμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα