Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

OSToto Hotspot: Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ασφαλές Wi-Fi hotspot


To OSToto Hotspot: είναι μία σύγχρονη εφαρμογή που σας παρέχει δωρεάν Wi-Fi hotspot και μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ασύρματο δρομολογητή, επιτρέποντας το τηλέφωνό σας ή άλλες φορητές συσκευές να συνδέονται σε αυτόν για να σερφάρετε στο διαδίκτυο δωρεάν, χωρίς κανένα όριο λειτουργίας, είναι ασφαλές για χρήση με ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης και δεν επιτρέπει σε κανέναν να συνδεθεί στο ασύρματο hotspot σας χωρίς την άδειά σας. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε διαθέσιμο ένα υπολογιστή με ενεργοποιημένο ασύρματο προσαρμογέα γι΄αυτή τη δουλειά που ωστόσο μπορείτε ταυτόχρονα να τον χρησιμοποιείται και εσείς. Στη συνέχεια, όλες οι κοντινές ασύρματες συσκευές όπως τα άλλα laptops, desktops smartphones, ταμπλέτες, media players, Kindle που, ασύρματοι εκτυπωτές κ.λ.π μπορούν να ενταχθούν δίκτυό σας ακριβώς όπως σε ένα setup WiFi από έναν ασύρματο δρομολογητή και απολαύστε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο ελεύθερα. Θέλετε ακόμη να δοκιμάσετε την ταχύτητα του δικτύου σας; 

Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ταχύτητα στο αριστερό κάτω μέρος για να δείτε την ταχύτητα του δικτύου σας. Για την λειτουργία της εφαρμογής δεν απαιτείται καμία ρύθμιση, και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το όνομα του Wi-Fi Hotspot και να βάλετε κάποιον άλλο κωδικό, αυτό μπορείτε να γίνει κάνοντας κλικ επάνω στην επιλογή Edit όπου στο πεδίο SSID πληκτρολογείτε το όνομα του Wi-Fi hotspot και στο πεδίο Password τον κωδικό σας. Τέλος πατήστε Save για να σώσετε τις επιλογές σας. Ακόμη μπορείτε να το ρυθμίσετε να μην ανοίγει αυτόματα αλλά το ενεργοποιείτε εσείς όποτε θέλετε.
 

Τώρα κάθε φορά που θα συνδέεται κάποια συσκευή στο δίκτυό σας θα μπορείτε να την βλέπετε άμεσα κάνοντας κλικ στο μπλε εικονίδιο της εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο έχετε μία άμεση άποψη το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας.

OSToto Hotspot:4.1.10.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα