Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

O άνδρας ο σωστός

45555Όλες οι γυναίκες, όλου του κόσμου, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, ηλικίας, κοινωνικής τάξης βασανιζόντουσαν, βασανίζονται και θα βασανίζονται από αυτά τα περίεργα πλάσματα που ονομάζονται ΆΝΔΡΕΣ. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός άνδρας; Και δεν αναφέρομαι στις σεξουαλικές πεποιθήσεις προφανώς. Αναφέρομαι στα στοιχεία εκείνα που κάνουν κάποιον άντρα στη ψυχή.
Στους πραγματικούς άνδρες δεν χωράνε διθενιές.
Ένας άνδρας είναι ντόμπρος, είναι ξεκάθαρος. Θα σου πει “Σε θέλω” και θα το εννοεί. Θα σου πει “Δεν σε θέλω” και επίσης θα το εννοεί. Δεκτό και αυτό.
Άνδρας είναι αυτός που θα γουστάρει να είναι μαζί σου και δεν θα γουστάρει να είναι με καμιά άλλη. Σε περίπτωση που είναι και δεν είναι μαζί σου ή που δεν σου ξεκαθαρίζει τι σου είναι τέλος πάντων απλά δεν είναι άντρας.
Ένας σωστός άνδρας ξέρει τι θέλει ή τουλαχιστον αν δεν ξέρει τι θέλει θα σου πει από την αρχή“ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ”. Γιατί πολύ απλά ένας σωστός άνδρας δεν κοροϊδεύει ποτέ μια σωστή γυναίκα.
Ένας σωστός άνδρας λέει ότι είναι ερωτευμένος και το εννοεί. Δεν θεωρεί τον έρωτα αδυναμία και στα δύσκολα δεν τρέχει μακριά αλλά βουτάει με θάρρος στα βαθιά.
Μιλάω για εκείνους τους άνδρες που δεν δίστασαν να αφεθούν και να παραδωθούν ολοκληρωτικά σε μία γυναίκα. Μιλάω γι’αυτούς που είναι ανοιχτοί, εκδηλωτικοί και δεν θα σε κάνουν να σπάσεις το κεφάλι σου για να λύσεις αινίγματα και γρύφους.

Αυτή η ράτσα λοιπόν είναι σπάνια και εξαιρετικά ερωτεύσιμη. Σπάνια γιατί συνηθίσαμε να βλέπουμε κομπλεξαρισμένα αγοράκια να βγαίνουν βόλτα με τις ανασφάλειες τους. Και εξαιρετικά ερωτεύσιμη γιατί ο αέρας που αποπνεόυν αυτά τα αρσενικά σε αποσυντονίζει και σε κάνει να νιώθεις μοναδικά.
Είναι ερωτεύσιμοι γιατί είναι τολμηροί, γιατί δεν ζουν με το παρελθόν τους, γιατί ξέρουν πως να φέρονται σε μία γυναίκα και να την κάνουν να νιώθει μοναδική. Γιατί ξέρουν πως να κάνουν τα λόγια πράξεις. Γιατί όταν μία γυναίκα τους δίνει το αύριο, αυτοί δεν κοιτάνε το χθες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα