Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (Mέρος Γ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς θα Μπορούσατε να Φέρεις Περισσότερη Συμπαντική Υποστήριξη στη Ζωή σας.
H Ιατρική των Ζώων
Η ιατρική των ζώων μπορεί επίσης να είναι ένα ισχυρό εργαλείο καθοδήγησης στη ζωή μας. Αν την προσοχή σας τραβάει ένα συγκεκριμένο ζώο ή συναντηθείτε με κάποιο, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη για να δώσετε προσοχή στα χαρακτηριστικά ή την ιατρική που συνδέεται με το συγκεκριμένο αυτό ζώο. Υπάρχουν κάποιες υπέροχες κάρτες ζώων διαθέσιμες ή μπορείτε να διερευνήσετε στο διαδίκτυο την ιατρική που συνδέεται με ένα συγκεκριμένο ζώο. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε την διαίσθηση σας πριν αναζητήσετε οποιαδήποτε εξωτερική αναφορά. Τι παρατηρείτε σχετικά με το ζώο; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Πρόσφατα ένας σκίουρος με κατούρησε και ένας ασβός διέσχισε τον δρόμο λίγα μέτρα μπροστά μου ένα απόγευμα (οι ασβοί είναι συνήθως νυκτόβια πλάσματα). Και τα δύο αυτά περιστατικά είχαν τεράστια σημασία και σχετίζονταν με αυτό που διερευνούσα στην ζωή μου εκείνη τη στιγμή.
Πώς θα Μπορούσατε να Φέρετε Περισσότερη Συμπαντική Υποστήριξη στη Ζωή σας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να παίξετε, να ευθυγραμμιστείτε με τη ροή και να φέρετε περισσότερη υποστήριξη στη ζωή σας. Να είστε περίεργοι, ανοικτοί, και να παρατηρείτε σε τι ή που αισθάνεστε να ελκύεστε. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα σας ενθαρρύνουν στην πορεία:

• Καθίστε σε ένα ήρεμο μέρος, χαλαρώστε, αναπνεύστε βαθιά και προσκαλέστε την υποστήριξη από το Σύμπαν. Παρατηρήστε πώς αισθάνεστε μέσα σας. Ένα τόσο απλό είδος διαλογισμού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
• Αν έχετε μια ερώτηση ή θέμα στη ζωή σας, ζητήστε «δείξε μου». Η απάντηση μπορεί να μην είναι άμεσα φανερή ή να έρθει με τρόπο που θα περιμένατε λιγότερο, γι’ αυτό να έχετε υπομονή και να μένετε ανοικτοί.
• Παρατηρείτε τα συναισθήματα σας και τη νοημοσύνη του σώματος σας, είναι σημαντικοί δείκτες του τι είναι σωστό.
• Δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει στο περιβάλλον σας, δεν υπάρχουν συνηθισμένες στιγμές. Τι παρατηρείτε; Τι τραβάει την προσοχή σας και πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;
• Οι κάρτες αγγέλων ή ζώων μπορεί να είναι βοηθητικές στο να προσκαλέσετε κάποια καθοδήγηση.
 • Δημιουργήστε χώρο στη ζωή σας – διαλογιστείτε, περάστε χρόνο στην φύση, συνδεθείτε με την ροή του σύμπαντος.
• Βρείτε την χαρά σας και εκφράστε την – αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να συντονιστείτε με την ψυχή σας.
• Ζήστε μια περιπέτεια – βγείτε έξω χωρίς να έχετε μια συγκεκριμένη ατζέντα, ακολουθείστε τη ροή και δείτε που σας πηγαίνει 
• Βγείτε από το νου σας και μπείτε στην καρδιά σας, κάντε επιλογές περισσότερο με την καρδιά σας παρά με το μυαλό σας.
• Εμπιστευθείτε τις εμπειρίες σας.


Το υπέροχο Σύμπαν είναι μέρος δικό σας και εσείς είστε μέρος αυτού – είμαστε Ένα. Έχουμε αυτήν την εξαιρετική υποστήριξη διαθέσιμη σε εμάς όλη την ώρα, χρειάζεται απλά να έχουμε επίγνωση, να συνδεόμαστε και να ρέουμε με αυτή. Μου αρέσει αυτό το σύντομο και πολύ γλυκό βίντεο. Μιλάει (χωρίς λόγια) για το πώς μπορούμε να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την δημιουργική ροή (ή όχι) άσχετα με το τι κάνουμε… Είναι το πώς είμαστε που έχει σημασία.
Της Fiona Reilly

Kate Minogianni

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα