Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ DAVID BOWIE



Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη απογείωσε το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με την Google ανάμεσα στα πρόσωπα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκείνο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αναζητήσεις το 2016 ήταν ο Παντελής Παντελίδης, μετά το αυτοκινητικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.
Καθρέπτης λαών και κοινωνιών οι λίστες αναζητήσεων του κολοσσού Google. Τα πρόσωπα αλλά και τα γεγονότα της χρονιάς που ολοκληρώνεται δείχνουν προτιμήσεις και επίπεδο ποιότητας. Πολιτικό, πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό, θεάματος, διασκέδασης κ.α.
Πρώτος, λοιπόν, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ο Παντελίδης. Δεύτερος, επίσης τραγουδιστής που πέθανε, ο Νταιηβιντ Μπάουϊ. Τρίτος, μουσικός κι αυτός, ο 36χρονος ροκάς Γιάννης Χαρούλης.
Στην 4η θέση η 43χρονη καρκινοπαθής ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο. Πέμπτος, άλλος ένας θάνατος, ο τραγουδιστής Πρίνς. Έκτος, ο Ντόναλντ Τράμπ. Στην 7η θέση η πρώην βοηθός παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη που υποφέρει από νευρική ανορεξία. Στην 8η θέση ο θάνατος του ηθοποιού Άλαν Ρίκμαν. Την δεκάδα συμπληρώνουν η ολυμπιονίκις Άννα Κορακάκη και η σύζυγός του προέδρου των ΗΠΑ, η Μελάνια Τράμπ.
Συμπέρασμα ακλόνητο. Ο θάνατος πουλάει. Σχόλιο: Γουστάρει ο κόσμος να πονάει. Να συγκινείται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα