Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Παναγία να βάλει το χέρι της

Ειρωνικά σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, να σταυρώσει τους Έλληνες πιλότους που πέταξαν για να αναχαιτίσουν τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας και σκοτώνουν τις μπεκάτσες μας.

Μπορεί η κίνηση του Πάνου Καμμένου να σταυρώσει τους πιλότους μας να θυμίζει θείτσα στο κατώφλι και όχι υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά είναι δικαιολογημένη.
Ο Πάνος Καμμένος, ως οδηγός, έχει εμπειρία από τους ελληνικούς δρόμους και νομίζει ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στους ελληνικούς ουρανούς.
Είναι γνωστό πως οι Έλληνες -ακόμα κι αν δεν πιστεύουν- σταυροκοπιούνται αβέρτα πριν βγουν σε καμιά εθνική οδό, γιατί ο Χάρος καραδοκεί σε κάθε στροφή και σε κάθε λακκούβα.
Οπότε, ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται πως μπορεί και στον ουρανό να έρχεται καμιά νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα και να στουκάρει μούρη με μούρη με το αεροσκάφος.
Βέβαια, και στον ουρανό δεν έχει καλή σήμανση, ενώ υπάρχουν και πολλά σύννεφα που σου κρύβουν την ορατότητα, οπότε μπορεί να πεταχτεί κάνας Τούρκος πίσω από τα σύννεφα και να γίνει κάνα ατύχημα.
Μακάρι να είναι πάντα καλά οι άγρυπνοι φρουροί των αιθέρων μας γιατί, αν γίνει κάνα κακό, βλέπω τον Πάνο Καμμένο να βάζει εικονοστάσι στον ουρανό.
Είναι που είναι γεμάτοι εικονοστάσια οι ελληνικοί δρόμοι -αντί για σήμανση, έχουμε εικονοστάσια-, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα που θα βάλει εικονοστάσια και στους ουρανούς.
Από την άλλη, μετά από 7 χρόνια χρεοκοπία, μάλλον τα αεροσκάφη μας δεν θα είναι και σε πάρα πολύ κατάσταση -και μπορεί να μείνουν και από καύσιμα-, οπότε καλά κάνει ο Πάνος Καμμένος και σταυρώνει τους πιλότους μας, για να βάλει η Παναγιά το χέρι της και να επιστρέφουν πάντα σώοι.
Αν ήμουν ο Πάνος Καμμένος, και με αγιαστούρα θα ράντιζα τους πιλότους μας.
Θα τους ψέκαζα με αγιασμό.
Εν τω μεταξύ, είναι βέβαιο πως και οι πιλότοι μας, εκτός του ότι θα έχουν καμιά εικόνα της Παναγίας να κρέμεται από το παρμπρίζ του αεροσκάφους, κάθε φορά που θα περνάνε πάνω από κάνα ξωκλήσι στο Αιγαίο, θα αφήνουν το πηδάλιο και θα κάνουν τον σταυρό τους.


Στην Ελλάδα, κάνει τον σταυρό του ακόμα και ο αυτόματος πιλότος.
Γενικά, η Ελλάδα σταυροκοπιέται.
Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις ανθρώπους να κάνουν τον σταυρό τους.
Μας έχουν πάρει τη χώρα και εμείς κάνουμε τον σταυρό μας.
Μήπως μας έχουν πάρει τη χώρα επειδή το μόνο που κάνουμε είναι να κάνουμε τον σταυρό μας;
Σε κάθε περίπτωση, ο Πάνος Καμμένος έχει βαλθεί να δικαιώσει τον Αλέξη Τσίπρα που, όταν τον είχε πρωτοδεί, τον είχε περάσει για μπούλη.
Μετά κατάλαβε πόσο άγριο, μοβόρο και αποφασιστικό αγόρι είναι ο Πάνος.
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Τσίπρας και Καμμένος συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα πανηγύρι της Παναγίας.
Άντε παιδιά, η Παναγιά μαζί μας!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα