Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Σαουδική Αραβία: Θα θανατωθεί, δημόσια, άλογο λόγω …της ομοφυλοφιλίας του!




Η Σαουδική Αραβία αποφάσισε την εκτέλεση ενός αλόγου, μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, λόγω της ομοφυλοφιλίας του!


Αυτό αποφασίστηκε  από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλουαλέντ μπιν Ταλάλ, στον οποίο ανήκει το άλογο και είχε πληρώσει για αυτό πολλά χρήματα για να το αποκτήσει, όπως αναφέρουν τα ‘Νέα της Βαγδάτης’.



Σχολιάζοντας το θέμα ο Σεΐχης Αμντούλ Ραχμάν Σίντ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος «Προώθηση της Αρετής», δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια ασθένεια που για αυτήν δεν γνωρίζουμε πολλά», πρόσθεσε ότι «στο Βασίλειο οφείλουμε να προστατεύσουμε από τέτοιες μολύνσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορούμε να κάνουμε και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τα ζώα μας από την ασθένεια αυτή ώστε η ιερή γη μας να είναι καθαρή».



Η Αρχή τόνισε ότι η διαδικασία εκτέλεσης του αλόγου θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση στις 28 Δεκεμβρίου «ο στόχος είναι να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ότι δεν θα γίνει ανεκτή στη χώρα».



Κάθε χρόνο στη Σαουδική Αραβία εκτελούνται περίπου 25 με 35 χιλιάδες ύποπτα ‘gay’ ζώα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αμερικανικής ένωσης «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων». 


Οι εκτελέσεις αναφέρονται σε σκύλους, γάτες, άλογα και καμήλες, τα οποία αποκεφαλίζονται μπροστά από πλήθη ανθρώπων.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένοι ιδιοκτήτες αλόγων  από της Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρθηκαν να αγοράσουν άλογα για να αποτρέψουν την εκτέλεσή τους, αλλά οι αρχές του Βασιλείου εξακολουθούν να αρνούνται τη διαπραγμάτευση για το θέμα αυτό.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα