Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Καθαρίστε το συκώτι σας και χάστε βάρος με αυτό το παντοδύναμο ρόφημα!

maxresdefault

Το ήπαρ είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματος. Αν ''φορτωθεί'' με τοξίνες, δεν θα λειτουργεί σωστά, κάτι που θα οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας με την πάροδο του χρόνου. Το ήπαρ είναι επίσης σημαντικό για να χάσετε βάρος και οποιαδήποτε ζημιά σε αυτό θα αποτρέψει την εξάλειψή του.


Ευτυχώς, η αποτοξίνωση του ήπατος σας μπορεί να αποκαταστήσει τη λειτουργία του, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να χάνετε βάρος και πάλι. Ευτυχώς για σας, έχουμε ένα απίστευτο ρόφημα που θα καθαρίσει το συκώτι σας σε μόλις 3 ημέρες!
Συστατικά
Ένα φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
5 κλωνάρια σέλινο
6 φλιτζάνια νερό
3 λεμόνια
Παρασκευή

Πρώτα, ανακατέψτε το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό και το σέλινο σε ένα μπλέντερ, στη συνέχεια, προσθέστε το νερό και ανακατέψτε ξανά. 
Αυτό είναι - το σπιτικό ρόφημα αποτοξίνωσης του συκωτιού σας είναι τώρα έτοιμο!
Πίνετε 2 ποτήρια του φαρμάκου 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα, και συνεχίστε με τη θεραπεία για 3 ημέρες. Επαναλάβετε τη διαδικασία και πάλι μετά από 7-10 ημέρες, και να θυμάστε - θα πρέπει να αποφεύγετε τα μεγάλα γεύματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Συνιστάται, επίσης, να πίνετε πολύ νερό, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αποτοξίνωσης και να χάσετε περισσότερο βάρος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα