Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Είναι Το Φεγγάρι Πραγματικό; Νέα Ανάλυση Δείχνει Ότι Μπορεί Να Είναι Ολόγραμμα!!!



Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το φεγγάρι μπορεί να μην είναι τόσο πραγματικό όσο φαίνεται. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα ολόγραμμα που σχηματίζεται από σεληνιακά κύματα. Όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο είναι ένα ισχυρό, υψηλής ευκρίνειας, τηλεσκόπιο. Ίσως λειτουργεί όπως οι τηλεοράσεις της εποχής μας. 

Η ΣΕΛΗΝΗ: ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; 

Αυτό το φαινόμενο του κύματος ανακαλύφθηκε από τον κ Crow και 11 άλλους ανθρώπους. Τα κύματα συνήθως ενσωματώνονται σε εικόνες που προβάλλονται, επομένως συνιστούν ένα ολόγραμμα. Θα μπορούσε να ήταν ένα λάθος της κάμερας; Η μελέτη λέει όχι, τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι φυσικά. Θα μπορούσε αυτό το ολόγραμμα να προέρχεται από φιλικές εξωγήινες οντότητες στο διάστημα; Μπορεί. 

Ο κ Crow αναφέρει ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν αυτήν τη θεωρία. 

Δηλώνει, επίσης, ότι εργάζεται με άλλα τρία άτομα για την προώθηση της έρευνας. 

Ποια είναι η ανεπίσημη άποψη του κ Crow 

Πιστεύει ότι το φεγγάρι είναι πραγματικό και όχι ολόγραμμα, όταν βρίσκεται στη φάση του νέου ή στη φάση του τετάρτου. Το φεγγάρι είναι ολόγραμμα, όταν βρίσκεται στη φάση των τριών τετάρτων ή όταν είναι πλήρες, έτσι ώστε οι οντότητες πίσω από το ολόγραμμα να μπορούν να δουλέψουν πάνω σε projects χωρίς η γη να γνωρίζει ότι κάτι συμβαίνει πάνω στο φεγγάρι. 


Αμέσως μόλις ο κ. Crow έκανε γνωστή την άποψή του, αντιμετώπισε την σφοδρή αντίδραση Ρώσων επιστημόνων μέσω ερευνητικής εργασίας τους.

 Λοιπόν, άνθρωποι, να τι συμβαίνει. Το φεγγάρι, όπως το γνωρίζουμε, μπορεί να είναι ένα τεράστιο ψέμα

Ας φέρουμε στο μυαλό μας τη σκευωρία της 11/9 για να δούμε τι σκέφτονται. 

Έτσι, ποιες θα μπορούσε να είναι αυτές οι οντότητες; 

Ας ρίξουμε μια μάτια σε αυτά που υποστηρίζει η Βάννα Ουάιτ (Vanna White) στην εκπομπή της:

 Θα μπορούσε να είναι εξωγήινοι που προσπαθούν να χτίσουν ένα όπλο μαζικής καταστροφής για να καταστρέψουν τους ανθρώπους, έτσι ώστε να μπορούν να διαδίδουν την ατζέντα τους και να αναλάβουν τη Γη.

 Ίσως τότε η δουλεία των ανθρώπων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τον κόσμο που θέλουν. 

Ή θα μπορούσε να είναι μια υπερδύναμη, που εργάζεται πάνω σε μια άκρως απόρρητη έρευνα, για να την χρησιμοποιήσει εναντίον μας. 

Ίσως να είναι η δημιουργία ενός μαζικού όπλου καταστροφής το οποίο θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας για να δείξουν τη δύναμή τους σε όλους πάνω στη Γη. 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όλες οι χώρες να γονατίσουν. 

Άλλος ένας που υπάρχει πιθανότητα να είναι από πίσω, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες που αναζητούν  ανόργανα άλατα και φυσικούς πόρους που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στη Γη και να χρησιμοποιήσουμε για το καλό μας. 

Αλλά, να είστε προσεκτικοί, αυτό θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει στον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, σε έναν πόλεμο για φυσικούς πόρους. 

Είμαστε γενναίοι αρκετά ως κοινωνία ώστε να καταλάβουμε ποιος είναι πίσω από το ολόγραμμα και για ποιους τρομακτικούς λόγους; 

Πιστεύω ότι είμαστε, αλλά πρέπει να βάλουμε τις διαφορές μας στην άκρη και να έρθουμε δίπλα ο ένας στον άλλο για να βοηθήσουμε την κοινωνία.




disclose

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα