Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το απόλυτο φυσικό φάρμακο για το άσθμα, την φυματίωση, την πνευμονία, την αϋπνία, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, τον βήχα, την αρθρίτιδα και πολλών άλλων ασθενειών!


σκόρδο


Πολλά βότανα και μπαχαρικά μπορούν να αντικαταστήσουν τα φάρμακα, αν συνδυαστούν με τον σωστό τρόπο. Σήμερα έχουμε μια συνταγή για σας που αποτελείται από σκόρδο και γάλα - ο συνδυασμός δεν ακούγεται δελεαστικός, συμφωνούμε, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια δοκιμή. Να πώς να το προετοιμάσετε:
Συστατικά
500 ml. γάλακτος
250 ml. νερό
10 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
Παρασκευή
Βάλτε το νερό και το γάλα σε μια κατσαρόλα και φέρτε το μείγμα σε βρασμό καθώς ανακατεύεται, στη συνέχεια, προσθέστε το σκόρδο και  συνεχίζετε το βράσιμο για λίγο ακόμη. Σουρώνετε το μείγμα και στο τέλος προσθέτετε τη ζάχαρη, στη συνέχεια, να απολαύστε το ζεστό ρόφημα. 
ΟΦΕΛΗ

Άσθμα
Το άσθμα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, αλλά καταναλώνοντας 3 σκελίδες σκόρδο κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο θα ανακουφίσει αποτελεσματικά τα συμπτώματα.
Πνευμονία
Πίνετε ένα φλιτζάνι γάλα με σκόρδο 3 φορές την ημέρα για τη θεραπεία της πνευμονίας.
Καρδιαγγειακά προβλήματα
Το γάλα με σκόρδο θα μειώσει τα επίπεδα κακής (LDL) χοληστερίνης στο αίμα σας και θα βοηθήσει στην πρόληψη των θρόμβων αίματος βελτιώνοντας αποτελεσματικά την υγεία της καρδιάς σας. Το ρόφημα θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό σε αυτή την περίπτωση, εάν παρασκευάζεται με αποβουτυρωμένο γάλα ή χαμηλών λιπαρών.
Ίκτερος
Θα αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα σας και ενεργοποιώντας τα ευεργετικά ένζυμα στο ήπαρ θα βελτιώσει την λειτουργία του οργάνου.Το ήπαρ απαιτεί θείο για να ξεκινήσει την διαδικασία της αποτοξίνωσης, και το σκόρδο έχει σε αφθονία. Το σκόρδο περιέχει επίσης αλλισίνη και σελήνιο, που  διεγείρουν την παραγωγή χολής και ρυθμίζουν τη λειτουργία του ήπατος. Πίνετε το σκορδόγαλα για 5 ημέρες και θα απαλλαγείτε από τον ίκτερο.

Βήχας
Με την προσθήκη κουρκουμά στο σκορδόγαλα θα βελτιώσετε αποτελεσματικά την επίδραση του μείγματος και θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον βήχα.
Πνευμονική Φυματίωση
Μπορεί να βοηθήσει στις περιπτώσεις πνευμονικής φυματίωσης, χάρη στην περιεκτικότητα του σε θείο. Απλά βράζετε 1 γρ. σκόρδο, 240 ml. γάλα και 1 λίτρο νερό και καταναλώνετε το μείγμα 3 φορές την ημέρα.
Χοληστερίνη
Πίνετε το σκόρδο με γάλα για μια εβδομάδα και θα μειώσετε σημαντικά τα επίπεδα της κακής (LDL) χοληστερίνης στο αίμα σας.
Αρθρίτιδα
Καταναλώνετε το σκορδόγαλα κάθε μέρα για να ανακουφιστείτε από την φλεγμονή στις αρθρώσεις σας και να θεραπεύσετε και να αποτρέψετε την αρθρίτιδα.
Ισχιαλγία
Αποτελεί σπουδαία φυσική θεραπεία κατά του πόνου της ισχιαλγίας, οπότε καταναλώνετε το ποτό σας κάθε μέρα αν πάσχετε από αυτό το είδος του πόνου.
Αϋπνία
Θα απαλύνει και θα χαλαρώσει τους μύες σας και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.
Πέψη
Το σκόρδο έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα βελτιώσει την πέψη σας. Μπορεί επίσης να καθαρίσει το λεμφικό σύστημα σας και να αποτοξινώσει το σώμα σας, καθώς διεγείρει το πεπτικό σας σύστημα για καλύτερη πέψη.
Ανικανότητα
Η τακτική κατανάλωση σκόρδου με γάλα θα  βελτιώσει την ενέργειά σας. Τρώγοντας βραστά κομμάτια σκόρδο συμβάλλεται επίσης στην θεραπεία των προβλημάτων γονιμότητας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
H αναμοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα