Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ



Ανταρκτική, μια μυστηριώδης, παγωμένη, ουδέτερη ζώνη. Σε όλη την ιστορία, η ανθρωπότητα έχει οδηγηθεί να πιστεύει ότι η ήπειρος δεν κρατά κανένα μυστικό. Προφανώς, νέα αμφιλεγόμενα στοιχεία και έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Ανταρκτική είναι η βάση μιας μυστικής παγκόσμιας ελίτ, που κατέχει τεράστια δύναμη. 

ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ 

Πληροφοριοδότες έχουν αποκαλύψει ότι η Ανταρκτική φιλοξενεί υπόγειες εγκαταστάσεις που ανήκουν σε μια πανίσχυρη συμμαχία κυβέρνησης και εξωγήινων ειδών, με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας, ακόμη και εξωγήινων. 

Το όνομα της συμμαχίας είναι Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC), με πολλούς να επισημαίνουν ότι είναι μόνον μία από τις πέντε μεγάλες cabals της Γης. 

Η ιστορία της αληθινής εκμετάλλευσης της Ανταρκτικής άρχισε κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ, όταν οι Ναζί ξεκίνησαν την εξερεύνηση, καθώς και την κατασκευή ενός τεράστιου δικτύου βάσεων και συνδεδεμένων σηράγγων στη δεκαετία του 1930. 

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο θεωρητικός συνωμοσιών Michael Salla, η επέκταση κράτησε έως το 1950, με την Ανταρκτική να αποτελεί καταφύγιο για την ελίτ των Ναζί που φυγαδεύτηκε με το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 

Για να γυρίσουμε στη σύγχρονη εποχή, η Ανταρκτική έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερη  ήπειρο όπου η παγκόσμια ελίτ συναντάται μυστικά και δημιουργεί τα μυστικά διαστημικά προγράμματα. 

Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα προγράμματα, αν και ό, τι και αν είναι, οι συνέπειες τους για την ανθρωπότητα είναι αρκετό για να τροφοδοτήσουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας για το περιεχόμενό τους . 




ΠΟΣΗ ΙΣΧΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ; 

Άλλοι θεωρητικοί πιστεύουν ότι η περιοχή είναι επίσης έδρα μιας συμμαχίας ελίτ,  της παγκόσμιας γνωστής NWO-Illuminati του τέταρτου Ράιχ. 

Η ομάδα, που είναι γνωστό επίσης ότι ασχολείται με μυστική αξιοποίηση - εκμετάλλευση του διαστήματος, λέγεται ότι είναι παρούσα (ακόμη και στη Νότια Αμερική), χάρη στους δεσμούς της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από την Επιχείρηση Paper Clip, όταν πολλοί κορυφαίοι Γερμανοί επιστήμονες πήγαν να εργαστούν για τις ΗΠΑ μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Μια σημαντική ανησυχία για αυτές τις μυστικές ομάδες που έχουν καταφύγει στην ήπειρο είναι η συμμετοχή εξωγήινων όντων. 

Πολλοί καταγγέλλοντες έχουν εκφράσει τις θεωρίες ότι αυτά τα μυστηριώδη όντα εκμεταλλεύονται την απληστία της παγκόσμιας ελίτ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τους για συνολική παγκόσμια κυριαρχία. 

Είτε πρόκειται για ανθρώπους ή για εξωγήινους, το γεγονός ότι υπάρχουν μυστικά προγράμματα σε μια άγονη έρημο, όπως η Ανταρκτική, αποδεικνύει ότι η Γη κρύβει πολλά μυστικά που πρέπει ακόμη να αποκαλυφθούν. 

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η ανθρωπότητα θα αλωθεί από τις αποφάσεις των ομάδων αυτών.



disclose
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα