Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Το πόθεν έσχες της Κωνσταντίνας Κούνεβα


Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών, υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν τις καταθέσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποθέτω πως ο θόρυβος για τις καταθέσεις στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα, γίνεται για περάσουν απαρατήρητα τα πόθεν έσχες -και τα έργα- άλλων πολιτικών.

Να θυμίσω πως τις παραμονές των Χριστουγέννων του Δεκεμβρίου του 2008, έγινε επίθεση στην καθαρίστρια και συνδικαλίστρια -τότε- Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Οι δυο δράστες την περιέλουσαν με βιτριόλι και την ανάγκασαν να το πιεί.

Οι δράστες -που παραμένουν ασύλληπτοι- δεν επικηρύχτηκαν αμέσως αλλά μετά από 11 μήνες, και αφού κάποιοι φρόντισαν να επισημάνουν στην πολιτική ηγεσία πως επικηρύσσονται ληστές τραπεζών αλλά όχι αυτοί που επιτίθενται με βιτριόλι σε μια καθαρίστρια που αγωνιζόταν για καλύτερες συνθήκες εργασίας για τις καθαρίστριες.

Αμέσως μετά την επίθεση, υπήρξε μια προσπάθεια από τους πολίτες να μαζευτούν χρήματα, για να γίνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις που χρειαζόταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, ενώ υπήρξε και γενικό κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Μεταξύ άλλων, κάποιοι μπλόγκερ έκαναν κάλεσμα στο BIOS, όπου υπήρχε ένα κουτί, όπου ο καθένας μπορούσε να αφήσει χρήματα· το ξέρω γιατί ήμουν ένας από αυτούς που έκαναν το κάλεσμα και ήμουν εκεί.

Αυτά είναι τα χρήματα στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα.


Χρήματα των πολιτών της χώρας που προσπάθησαν -όσο μπορούσε ο καθένας- να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που δέχτηκε μια άνανδρη και δολοφονική επίθεση.

Αν σε κάποιους φαίνονται πολλά τα χρήματα, ας σκεφτούν τι έχει περάσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το 2008 μέχρι σήμερα, πόσα θα περάσει ακόμα και πόσα θα μείνουν αγιάτρευτα.

Δεν μετριούνται όλα στη ζωή με το χρήμα
.
Δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή. Τα χρήματα είναι χαρτιά.

Επίσης, όλοι αυτοί που παθαίνουν υστερία με μια ρυτίδα ή με ένα σπυράκι στο πρόσωπό τους, ας σκεφτούν για ένα λεπτό το πρόσωπό τους μετά από επίθεση με βιτριόλι.

Οι πολίτες της χώρας -και οι γιατροί της χώρας- στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, μετά από την επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η καταγωγή της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η συνεργασία της στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ -ή οτιδήποτε άλλο δεν αρέσει σε κάποιον- είναι παντελώς άσχετα με τη συμπαράσταση των πολιτών σε έναν άνθρωπο που σημαδεύτηκε για πάντα επειδή αγωνιζόταν για τα δικαιώματά του και για τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Και το μυαλό το έχουμε για να σκεφτόμαστε. Μόνοι μας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα