Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Χρησιμοποιήστε ασπιρίνη για τη λεύκανση των ρούχων και την αφαίρεση λεκέδων

Για να λευκάνετε τα ρούχα σας πιο αποτελεσματικά, δώστε προσοχή στο είδος των ρούχων που θέλετε να πλύνετε και επιλέξτε ανάλογα κρύο ή ζεστό νερό.

lefka rouxa

Σχεδόν όλοι έχουμε ένα ή περισσότερα άσπρα ρούχα στη ντουλάπα μας, είτε επειδή πρέπει να τα φοράτε στη δουλειά είτε επειδή συνδυάζονται εύκολα με άλλα χρώματα.
Ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούν να μην φορούν πολύ συχνά άσπρα ρούχα για να αποφύγουν αυτούς τους αντιαισθητικούς λεκέδες ιδρώτα που δημιουργούν ένα άσχημο κιτρινωπό χρώμα στο ρούχο.
Αν και το πλυντήριό σας μπορεί εύκολα να αφαιρέσει κάθε είδος βρωμιάς που συσσωρεύεται από το περιβάλλον, είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσει αυτή τη φυσική φωτεινότητα του λευκού χρώματος.
Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποφεύγετε να τα φοράτε και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε χημικά για να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση.
Χάρη στις ιδιότητες που διαθέτει η ασπιρίνη, μπορείτε να λευκάνετε τα ρούχα σας φυσικά χωρίς να εκθέτετε τα ντελικάτα υφάσματα σε σκληρές χημικές ουσίες.
Σήμερα θα σας πούμε γιατί είναι τόσο αποτελεσματική και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των κανονικών πλύσεων.
Πρέπει να τη δοκιμάσετε!
Γιατί να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη για τη λεύκανση των ρούχων και την αφαίρεση των λεκέδων;

aspirini
Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει και άλλες χρήσεις της ασπιρίνης εκτός από την εξαιρετική της χρήση ως παυσίπονο και αντιπηκτικό.
Αν και όλοι γνωρίζουν ότι η ασπιρίνη είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα για τον πόνο και τη γενική δυσφορία, μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δουλειές του σπιτιού.
Οι κύριες εφαρμογές της, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, αποδίδονται στην υψηλή περιεκτικότητά της σε σαλικυλικό οξύ, μια οργανική ένωση που μπορεί να υποστεί πολλαπλές αντιδράσεις.
Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, διεισδύει βαθιά στα υφάσματα των λευκών ή χρωματιστών ενδυμάτων και κάνει τα ρούχα σας σαν καινούργια.
Συνιστάται ιδιαίτερα για τα κοντομάνικα μπλουζάκια που έχουν λεκέδες ιδρώτα επειδή βοηθά στην εξάλειψη αυτού του ενοχλητικού κίτρινου λεκέ.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασπιρίνη για την αφαίρεση λεκέδων και τη λεύκανση των ρούχων;
asprorouxa
Μπορεί να το αγνοούσατε τόσα χρόνια αλλά η καλύτερη λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας βρισκόταν στο ντουλάπι του φαρμακείου σας.
Αυτή η λύση με την ασπιρίνη είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ανακτήσετε τα φωτεινά χρώματα των λινών ή να αφαιρέσετε σκουρόχρωμους λεκέδες από τα χρωματιστά ρούχα.

Υλικά

  • 5 ασπιρίνες των 325 mg
  • 2 λίτρα νερό

Τι πρέπει να κάνετε;

  • Όποτε παρατηρείτε ότι τα ρούχα σας αρχίζουν να αποκτούν ένα γκρι ή κίτρινο τόνο, διαλύστε πέντε ασπιρίνες των 325 mg μέσα σε δυο λίτρα ζεστό νερό και μουλιάστε τα ρούχα σας.
  • Μια καλή ιδέα είναι να λιώσετε πρώτα τα χάπια πριν τα προσθέσετε στο ζεστό νερό.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε αφήσει τα ρούχα να μουλιάζουν για τουλάχιστον οχτώ ώρες ή όλο το βράδυ.
  • Τοποθετήστε τα καλά μέσα στο νερό και αν είναι αρκετός ο όγκος τους μπορείτε να διαλύσετε και παραπάνω δισκία.
  • Άλλος ένας πρακτικός τρόπος για να λευκάνετε τα ρούχα σας είναι να προσθέτετε τα δισκία της ασπιρίνης στο πλυντήριό σας πριν ξεκινήσετε την πλύση-αλλά βεβαιωθείτε ότι τις έχετε διαλύσει πρώτα στο νερό.
  • Αφού τα μουλιάσετε, αφαιρέστε τη μπουγάδα και ξεπλύντε τα ρούχα στο πλυντήριο πριν τα απλώσετε στον ήλιο.

Στην περίπτωση λεκέδων αίματος…

lekedes aimatos
Δώστε προσοχή! Αν έχετε λεκέδες αίματος στα ρούχα σας, διαλύστε την ασπιρίνη σε κρύο νερό πριν τα μουλιάσετε.
Μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό καθώς αυτό θα σταθεροποιήσει τις πρωτεΐνες του αίματος στο ύφασμα με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο δύσκολο να αφαιρεθεί ολόκληρος ο λεκές.
Φροντίστε να μουλιάσετε τα ρούχα σε κρύο νερό και αν ο λεκές είναι στεγνός, τρίψτε μια λιωμένη ασπιρίνη απευθείας πάνω στο λεκέ.
Αφήστε το να δράσει για μερικές ώρες και συνεχίστε με το πλύσιμο κανονικά.
Είναι πιθανό να μην μπορέσετε να εξαφανίσετε τελείως την κοκκινωπή ή καφέ απόχρωση από την πρώτη φορά αλλά με την επαναληπτική χρήση θα ξεθωριάσει και θα φύγει εντελώς.
Αποφύγετε τη χρήση διάφορων προϊόντων την ίδια στιγμή καθώς μπορεί να αποδυναμώσουν το ύφασμα και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά.
Να έχετε υπομονή και προσπαθήστε να επαναλάβετε τη χρήση αυτής της μεθόδου αρκετές φορές μέχρι να αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Έχετε δοκιμάσει ποτέ την ασπιρίνη στο πλύσιμο των ρούχων σας; Τώρα που γνωρίζετε αυτό το εξαιρετικό κόλπο για να χαρίσετε πιο φωτεινά χρώματα στα αγαπημένα σας ρούχα, χρησιμοποιήστε τη όποτε χρειαστεί για να αφαιρέσετε λεκέδες.
Ακολουθήστε τις συστάσεις που σας προσφέραμε σήμερα και θα δείτε ότι αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική σε σχέση με άλλες πιο περίπλοκες και ακριβές μεθόδους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα