Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ



Η κυρία είναι παγκοσμίως γνωστή, όχι μέσα στα πρώτα ονόματα του σινεμά, όμως έχει παίξει σε 35 ταινίες. Αξιόλογη ηθοποιός, άσχετο αυτό. Καπάκι μετά το διαζύγιο της με άτομο του Χόλυγουντ κάνει δεσμό με μουσικό, στενό συνεργάτη της Μπιγιονσέ, αυτό δεν είναι άσχετο με την κουβέντα μας.
Η 43χρονη Ρόουζ Μακγκόουαν, ηθοποιός και τραγουδίστρια, περί αυτής πρόκειται, «συνελήφθη» να κάνει στοματικό σεξ και οι χάκερ έβγαλαν το έργο στον αέρα του διαδιχτύου.
Ένα sex-tape διάρκεια δύο λεπτών, όπου η κυρία εισπράττει και χαρίζει σεξουαλική ικανοποίηση έχοντας στο στόμα της όχι τον πρώην σύζυγο, ούτε τον γνωστό εραστή της.
Ο απόλυτος δημόσιος διασυρμός της. Παρά τη θέλησή της. Ο,τι κι αν προβλέπει ο σχετικός γαμημένος νόμος πως η κοπέλλα να επανορθώσει τη ζημιά που έκαναν οι αληταράδες. Αν, βέβαια, τσεκάρουν τους δράστες.
Μην ενοχλείς τον άλλον. Αυτό σημαίνει πολιτισμός. Όλο αυτό το παραμύθι περί πολιτισμού, περί κοινωνίας, ξεκινάει από την αγωνία να προστατευτεί το άτομο από το κακό που προκαλεί ο κακός, ο κακοποιός. Ο αιώνιος πούστης άνθρωπος που κυκλοφορεί δίπλα σου και δεν ησυχάζει αν δεν σε βλάψει, από το να σε κουτσομπολεύει μέχρι να σε ληστεύει, να σε εξαπατήσει, να σε σκοτώσει.

Η κυρία, και δικαίωμά της, πήρε μία πίπα. Εσύ, που κολλάς; Να μη σ’ ενδιαφέρει όταν εσένα δεν σε μειώνει, δεν σε προσβάλλει, επειδή εκείνη ασκείται στο σπορ του στοματικού με τον φίλο της, μ’ έναν γνωστό. Ρωτάω. Ποιά είναι η δίκαιη τιμωρία σ’ αυτούς που την «έδωσαν» στο ιντερνέτ. Για να την ξεφτυλίσουν. Για να το διασκεδάσουν.
Να σου πω. Για κάποια εγκλήματα είναι προκλητικό, αντικοινωνικό να αποφασίζει ένας μπακάλης δικαστής σύμφωνα με τη νομοθεσία. Την ποινή θα ήθελα να την ορίζει το θύμα. 
Αυτό αποφάσισε να κάνει σε βάρος μου ο θύτης, αυτό αποφασίζω να τιμωρηθεί ο βρωμόπουστας. Συγκεκριμένα στην περίπτωση, θα ταίριαζε σ’ ένα κλειστό σακί μέσα με ποντίκια ο ένοχος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα