Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Συμμαχία του σκότους

Η Συμμαχία του σκότους

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων γεγονότων και καταστάσεων που αποτελούν σημάδι της κατάρρευσης του κόσμου των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι, συνεπαρμένοι από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις για περισσότερα δικαιώματα και προνόμια, έχουν καταστεί μηχανές, που μοναδικό στόχο έχουν να διατηρήσουν τη λειτουργία τους.
Τα δελτία των ειδήσεων, σε όλο τον κόσμο, προβάλουν εικόνες βίας, τρομοκρατίας και σκότους. Αυτό το σκότος, αντιπροσωπεύει τη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που κινούν τα νήματα της παγκόσμιας σκακιέρας. Οι εξουσιαστές του πλανήτη, παρακολουθούν τις αντιδράσεις των ανθρώπων και ικανοποιούνται, καθώς οι λαϊκές μάζες δεν αντιδρούν αλλά αντιθέτως στρέφεται ο ένας εναντίον του άλλου.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις, πλήρως μεθοδευμένες από τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, αποτελούν τον εισαγωγέα του σκότους στον κόσμο μας. Ως τρομοκρατικές επιθέσεις δεν λαμβάνονται μόνο οι επιθέσεις των λεγόμενων τζιχαντιστών κατά της Δύσης, αλλά κυρίως η συστηματική προπαγάνδα των Παγκόσμιων ΜΜΕ με θύματα τους απλούς πολίτες, καθώς και ο έλεγχος της προσωπικής ζωής κάθε ανθρώπου μέσω του μεγαλύτερου όπλου της Νέας Τάξης, της τεχνολογίας.

Η άσκηση κάθε είδους βίας αποτελεί το δεύτερο στάδιο. Η βία,τόσο η σωματική όσο και η λεκτική, είναι απαράδεκτη. Έτσι, βλέπουμε ότι η άσκηση ενός καθεστώτος τρομοκρατίας οδηγεί σε μια εποχή, όπου ο καθένας ασκεί λεκτική βία (λογοκρισία στα ΜΜΕ και διαστρέβλωση της αληθινής κατάστασης), καθώς και σωματική (ένοπλες επιθέσεις εξτρεμιστών αλλά και απλών ανθρώπων κατά πολιτών).

Η βία, ότι μορφή και να έχει, οδηγεί στη βία. Κάποιες φορές μάλιστα, η προπαγάνδα με σκοπό την υιοθέτηση συγκεκριμένων απόψεων, είναι πιο σκληρή από οποιοδήποτε όπλο. Ο κόσμος φοβάται, απελπίζεται και μένει στην αφάνεια. Το σκότος απλώνει τα πλοκάμια του και περικυκλώνει κάθε πόλη, κάθε χώρα αυτού του πλανήτη. Η συνέχεια, δεν έχει γραφτεί ακόμα στα βιβλία της παγκόσμιας ιστορίας, αλλά υπάρχει στο νου κάθε ανθρώπου. Το σκότος της πολιτικής, της οικονομίας και της άρχουσας τάξης κάποια στιγμή θα σβήσει για να ανατείλει η ελπίδα, ο ήλιος που θα λάμψει και θα εξαφανίσει όσους υποσκάπτουν τα θεμέλια της ανθρώπινης κοινωνίας.
Γιώργος Κωστόπουλος
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα