Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άρης κατοικείται ακριβώς όπως η γη με παρόμοιες πόλεις και πολιτισμό! Γιατί η ΝΑΣΑ Αποκρύπτει την Αλήθεια; (Βίντεο και Φωτογραφίες)

Ο Κάμεραμαν David Vose κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το οποίο υποστηρίζει ότι "δεν είναι αστείο» και ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες που εμφανίζονται είναι πραγματικές, απλά μεγενθυμένες  πολλές φορές για να αποκαλύψουν την τεράστια συγκάληψη από τη NASA όσον αφορά τις αρχικές φωτογραφίες που προέρχονται από τον Άρη.
Δείχνοντας τις φωτογραφίες της NASA από τον Άρη, τις οποίες ο Vose αποκαλεί "πραγματικές φωτογραφίες του Άρη χωρίς τις βελτιώσεις της NASA », καταγγέλει την  NASΑ ότι τις αλλοίωσε σκόπιμα για να κρύψει ολόκληρες πόλεις στον Άρη.
Ο Vose αναφέρει:
maxresdefault
Αυτό δεν είναι σαν κάποια άλλα βίντεο από τον  Άρη, ούτε παρουσιάζει βράχους που μοιάζουν με σαύρες. Αυτές είναι  πραγματικές φωτογραφίες, μεγενθυνόμενες και με το σωστό φως. Επίσης, έχει αφαιρεθεί το κόκκινο και καφέ χρώμα που η NASA έχει ζωγραφισμένο πάνω τους.
Ο Άρης κατοικείται ακριβώς όπως η γη και με παρόμοιες  πόλεις και πολιτισμό. Φαίνεται ότι είναι απλώς άνθρωποι. Δεν γνωρίζω αν έχουν την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξή μας. Αλλά εμείς γνωρίζουμε γι' αυτούς, ΤΩΡΑ! Δεν πήρα ή βρήκα από κάπου αυτές τις φωτογραφίες, απλά τις έβαλα μαζί για αυτό το βίντεο. Ευχαριστώ.
Όπως πάντα θα ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τους ισχυρισμούς του Vose.

marsnasa
marsnasa1
marsnasa2
wwwwakeupamericans-spree.blogspot.com
worldtruth

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα