Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Έρχεται χιονιάς καβάλα σε μικροκύματα!

kairos-1021x500.jpg

Επιδείνωση θα σημειώσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και βόρειους ανέμους μέχρι 9 μποφόρ, κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή. Τα φαινόμενα, πάντως, αναμένεται να εξασθενήσουν, σταδιακά, από το Σάββατο. Από την πλευρά τους οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για «ιστορικό χιονιά» που θα χτυπήσει την Αττική από την Τετάρτη, ενώ προειδοποιούν και για τα φαινόμενα που θα αναπτυχθούν στην Κρήτη
“Έρχεται”. Από που μας έρχεται; Ξανά από τη Σιβηρία. Κάνει μια παράκαμψη και έρχεται μπαμ κατευθείαν στο δόξα πατρί της Ελλάδας. Δεν πιάνει τόσο τα βόρεια της χώρας γιατί έρχεται δια της πλαγίας οδού και πείτε και κανένα ευχαριστώ στους φίλους μας τους Ρώσους που μας τον στέλνουν πρωτοχρονιάτικο δωράκι.
Θα πιάσει από Λαμία και κάτω περισσότερο, την Ελλάδα που… “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέεεε” – θυμάστε το τραγουδάκι; Ε τώρα κάνει. Και μόλις σταματήσει να κάνει θα ξαναφάτε τη σκόνη από την Αφρική – μην σας πω ότι το παλεύουν να τα συνδυάσουν και τα δυο μαζί. Λίγη υπομονή κι όπου να ‘ναι θα τα καταφέρουν.
Η χώρα πάντως είναι κανονικά στην πρίζα, για μια ακόμα φορά, και το βλέπουμε στις εικόνες της NASA, αλλά και να μην το βλέπαμε πάλι θα το ξέραμε αφού νιώθουμε όλη αυτή την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στο νευρικό σύστημα.
Και για όσους θέλουν να χλευάσουν γιατί δεν είναι τόσο αφυπνισμένοι και ως χοντρόπετσοι δεν νιώθουν τίποτα, περαστικά, νιώθετε δεν νιώθετε, σας χτυπάει κι εσάς.
Για τους άλλους που ενώ ξέρουν τι γίνεται και θέλουν να χλευάσουν για να γελοιοποιήσουν το θέμα και να το υποβαθμίσουν, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους πάρει και να τους σηκώσει αυτός που αγαπάνε τόσο πολύ, που τον προσκυνάνε και θέλουν να κάνουν τον πλανήτη πιο φιλικό περιβάλλον για την άσκημη μούρη του. Εμείς οι υπόλοιποι παλεύουμε με θάρρος ζωής και γνώμης, ώστε να επιστρέψει ο πλανήτης στα συγκαλά του, στις συχνότητες πρωταρχικής δημιουργίας του και σε εκείνες που προσφέρονται για αληθινή ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα