Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πόλεμος!



Ανησυχία έχει προκληθεί στη χώρα μας από την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα και την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να έχουν σπάσει τα σούπερ μάρκετ και να απαλλοτριώνουν γάλατα, μακαρόνια και σαμπάνιες.

Είναι προφανές πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει αλλά η Ελλάδα δεν χρειάζεται να ανησυχεί.
Εξαιτίας του χρέους που πρέπει να πληρώσει, η Ελλάδα έχει ανακηρυχθεί ιερή και ουδέτερη χώρα, οπότε θα γίνεται πόλεμος σε όλο τον πλανήτη, και εμείς θα είμαστε αραχτοί και θα πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ.
Επειδή είναι γνωστό πως μας ζηλεύουν όλοι -και μπορεί να μη σεβαστούν το ιερό μας χρέος και να μας βομβαρδίσουν-, η κυβέρνηση σκοπεύει να αποκαταστήσει τα καταφύγια της Αθήνας που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.
Σε όλα τα καταφύγια θα τοποθετηθούν ATM, για να μπορούν οι Έλληνες να πληρώνουν λογαριασμούς, φόρους και χρέη, ενώ θα βομβαρδίζονται.
Παράλληλα, θα υπάρχει wi-fi σε όλα τα καταφύγια, για να μπορούν οι Έλληνες να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα έγκατα της γης και να κάνουν like στον κώλo της Μπέτυς από το Περιστέρι, ώστε να μην αισθάνονται κατώτεροι από τους άλλους Ευρωπαίους.
Το μετρό της Αθήνας θα χρησιμοποιηθεί σαν καταφύγιο, ενώ υπάρχει η ελπίδα να βομβαρδιστεί η Θεσσαλονίκη, ώστε να αποκτήσει κι αυτή επιτέλους μετρό.
Κάποιοι πιστεύουν πως η Αθήνα δεν χρειάζεται καταφύγιο, αφού μπορούν όλοι οι Αθηναίοι να πάνε στην Ακρόπολη που δεν πρόκειται να την βομβαρδίσει κανείς γιατί είναι μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού.


Αν πάμε όλοι οι Αθηναίοι στην Ακρόπολη, θα μπορούμε να το παίζουμε και ήρωες -ότι και καλά πήγαμε στην Ακρόπολη για να την προστατέψουμε με τα κορμιά μας-, αλλά, από την άλλη, αν πάμε πέντε εκατομμύρια Αθηναίοι στην Ακρόπολη, θα είμαστε στριμωγμένοι σαν πιγκουΐνοι σε παγόβουνο στην Ανταρκτική.
Ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει να μπουκάρει κάποια χώρα στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσει να πει κι αυτός επιτέλους ένα ΟΧΙ -αν και δεν είναι και σίγουρο-, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως δεν θα σταματήσει να ζητάει εκλογές, ακόμα κι αν οι Τούρκοι φτάσουν στο Σύνταγμα, οπότε και θα μπει σε ένα αεροπλάνο και θα πάει να συνεχίσει τις σπουδές του στο Χάρβαρντ.
Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες να συγκεντρωθούν στο χρέος της χώρας και να δουλέψουν σκληρά για να το αποπληρώσουν.
Όταν τελειώσει ο πόλεμος, η Ελλάδα θα είναι σε πλεονεκτικό σημείο -επειδή θα έχει μείνει αλώβητη από τον πόλεμο-, οπότε θα συρρεύσουν οι επενδυτές και θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα