Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Τοξικότητα…



Τα συναισθήματα τα οποία τα κινεί το εγώ και μέσα από τον διαχωρισμό θετικών και αρνητικών ανθρώπων, καταστάσεων, ή σκέψεων … , φτιάχνουμε σενάρια του πρέπει μέσα από το δίκαιο και άδικο των ανθρώπων – εγώ, μας γεμίζει λοιπόν κακία, μίσος, θυμό, ζήλια … μιας και τα πράγματα δεν έρχονται όπως είχα σκεφτεί ή υπολογίσει .


Έτσι γεμίζουμε βρώμικες σκέψεις = τοξικότητα η οποία συσσωρεύεται στην αποθήκη συναισθημάτων μας στο 3ο κέντρο – τσάκρα με συμπτώματα όπως: συκώτι, έλκος, διαβήτης, εθισμοί «αλκοόλ ναρκωτικά … » αποτέλεσμα να μολύνω εμένα , αυτό το μοιράζω στο χώρο και τους γύρο μου μέσο της αναπνοής .
Αλήθεια πόσο συχνά καθαρίζουμε τον χώρο μας που είναι βρώμικος ? ακόμα και ένας καθαρός χώρος χρειάζεται αέρα, αποτέλεσμα η σκόνη που αν δεν καθαριστεί θα γίνει τοξική .
Τον χώρο που κατοικεί η ψυχή μας, το σώμα μας πόσο συχνά το καθαρίζουμε? αφού όπως προείπαμε μπορεί να βρωμίσει μέσω της αναπνοής, από την συναναστροφή μας με άλλους ανθρώπους .
Ο τρόπος να αποβάλω την τοξικότητα είναι η «ΑΓΑΠΗ». Η οποία μπορεί να δει με στοργή εμένα και να μου επιτρέπει, να με αποδεχτώ το θετικό και το αρνητικό, το καλό και το κακό μέσα μου , να με δεχτώ όπως είμαι , σαν μια ολότητα με τις πλευρές μου. Γιατί αν είμαι σε μια βάρκα και κάτσω μόνο στην μια μεριά θα γέρνει ή δεν μπορώ να κάνω κουπί μόνο από την μια μεριά γιατί θα κάνω κύκλους για να πάω κάπου πρέπει να κάνω κουπί και από της δυο μεριές η για να ισορροπήσω μέσα στην βάρκα θα πρέπει να είμαι στο κέντρο.
Με ποιο τρόπο ? Ανοίγοντας την καρδιά μου έτσι θα πάρω με ειλικρινή διάθεση τα συναισθήματα μου και μες από την αυτογνωσία να βρω τις πήγες ρίζες των συναισθημάτων που μου προκαλούν οι οποίες σκέψεις και με δηλητηριάζουν, διαχωρίζοντας με μέσα από την διπολικότητα σε καλό και κακό. Μέσα λοιπόν από την αυτογνωσία θα δω την ενότητα και την αρμονία μέσα μου. Έτσι θα ,μεταφερθεί στην συμπεριφορά μου – ανάσα μου – χώρος ψυχής «σώμα» και στους γύρο μου χώρος.
Ένα δυνατό εργαλείο για αυτό είναι, το πνευματικό σύστημα Φοίνικας το οποίο με εξισορροπεί συναισθηματικά, και μέσα από την ηρεμία μπορώ να κοιτάξω μέσα μου.

Γιάννης Βλασερός 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα