Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Το Ηφαίστειο της Φωτιάς στο Μεξικό Εξερράγη 4 φορές κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας! (Βίντεο)Βίαιες ηφαιστειακές εκρήξεις ανάγκασαν τις μεξικανικές αρχές να διατάξουν την πλήρη εκκένωση χιλιάδων κατοίκων της πολιτείας Colima (Μεξικό), λόγω των συνεχών εκρήξεων λάβας.
Το δραματικό βίντεο του ηφαιστείου, ενός από τα πιο ενεργά στο δυτικό ημισφαίριο, δείχνει ότι εξερράγη τέσσερις φορές χθες το βράδυ.
Το ηφαίστειο της Φωτιάς ή «Volcán de Colima" είναι ένα ηφαίστειο 12.533 ποδών και βρίσκεται 430 μίλια δυτικά της Πόλης του Μεξικού.
Το υλικό του βίντεο που προβλήθηκε σήμερα δείχνει το ηφαίστειο να εξάγει τεράστιες μπάλες φωτιάς, λάβας και στάχτης εκατοντάδες πόδια στον νυχτερινό ουρανό .

Από την ισχυρή έκρηξη του την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές εκκένωσαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που ζει σε μικρές πόλεις κοντά στην Colima και Jalisco.
Είναι δυνατόν αυτό το γεγονός να συνδέεται με τους τελευταίες σεισμούς; 
Να περιμένουμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις;
disclose

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα