Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Γέννηση και ανάπτυξη του Theta Healing

Μια περιληπτική εισαγωγή από το βιβλίο Theta Healing της Vianna Stibal που έχει μεταφραστεί από την Μαρία Τελίδου συμβούλου και εκπαιδεύτρια της μεθόδου 


Επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Αυτή η πορεία ξεκίνησε το 1990, όταν χώρισα από τον άντρα με τον οποίον ήμουν παντρεμένη για δέκα χρόνια και κατέληξα να έχω τρία μικρά παιδιά να μεγαλώσω μόνη μου. Είχα ακούσει ότι η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να προσλάβει έναν συγκεκριμένο αριθμό γυναικών για να δουλέψουν στο Υπουργείο  ενέργειας. Το σχέδιο μου ήταν να δουλεύω στο τμήμα ασφαλείας ενός εργοστασίου πυρηνικής  ενέργειας, ενώ παράλληλα θα συνέχιζα να ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά αγαπούσα, την τέχνη

Κάποια προβλήματα υγείας μού έδωσαν το κίνητρο που χρειαζόμουν για  να συγκεντρωθώ στη μελέτη της Φυσιοπαθητικής. Τελειώνοντας τις σπουδές μου, το Μάρτιο του 1994, άνοιξα μια επιχείρηση προσφέροντας συνεδρίες μασάζ, διατροφικής συμβουλευτικής και Φυσιοπαθητικής. Συνειδητοποίησα ότι ακολουθούσα το μονοπάτι της ζωής μου όταν άρχισαν να ανοίγουν πόρτες. Γνώρισα έναν διαισθητικό άνθρωπο που με  συμβούλεψε να κάνω αναγνώσεις επαγγελματικά. Ως δια μαγείας βρήκα  ένα γραφείο για να δουλεύω κι από την πρώτη κιόλας μέρα είχα πάντα πελατεία.

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα γνώρισα το άτομο που επρόκειτο να γίνει η καλύτερή μου φίλη, κι η πελατεία μου ήταν πλέον σταθερή. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες ανακάλυψα ότι, εάν είχα τη θέληση να ακούσω, η φωνή του Δημιουργού θα μου έδινε οδηγίες. Είχα γίνει αρκετά καλή στις αναγνώσεις και μου ζητήθηκε να διδάξω την τεχνική μου. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η πορεία μου στη διαισθητική ανάγνωση ασθενειών. Από εκείνη τη στιγμή οι μεταφυσικές μου εμπειρίες αυξάνονταν συνεχώς, επιβεβαιώνοντας την πορεία που θα ακολουθούσα στη ζωή μου.

Εν τω μεταξύ, είχα αρχίσει να έχω σοβαρό πρόβλημα με το δεξί μου πόδι. Πρηζόταν κατά καιρούς και γινόταν σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος. Εξαιτίας της φλεγμονής και του έντονου πόνου, αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθεια της συμβατικής ιατρικής. Τον Αύγουστο του 1995 οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο των οστών. Μου είπαν ότι είχα όγκο στο δεξί μηριαίο οστό. Όλες οι εξετάσεις που έκανα τότε επιβεβαίωναν τη διάγνωση. Ο ορθοπεδικός μού είπε ότι είχε δει μόνο άλλες δύο περιπτώσεις σαν τη δική μου. Με πληροφόρησε, επίσης, ότι θεωρούσε τον ακρωτηριασμό ως την καλύτερη επιλογή. Αυτό, μου είπε, θα μου έδινε λίγο παραπάνω χρόνο ζωής

 Ένοιωσα τον κόσμο μου να γκρεμίζεται κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο γιατρός με έστειλε για βιοψία στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα. Με ενημέρωσαν ότι η διαδικασία απαιτούσε να μου ανοίξουν το πόδι, ώστε να μπορέσει ο να πάρει δείγμα με απόξεση του μηριαίου οστού. Θα έπρεπε να ένα επίπονο ταξίδι τεσσάρων ωρών για να γίνει η βιοψία. Ο Μπλέικ, ο άντρας μου εκείνη την εποχή, με πήγε με το αυτοκίνητο στη Γιούτα για την εισαγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Ήταν απαραίτητο να είμαι ξύπνιά κατά τη διαδικασία, αναγκασμένη να ακούω τους ήχους του σφυριού τρυπανιού.

Καθώς έφευγα από το νοσοκομείο, οι γιατροί μού είπαν πως εάν πατούσα μου και περπατούσα θα έσπαγε. Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η μόνη επιλογή θα ήταν ο ακρωτηριασμός, για να προλάβουν την εξάπλωση του καρκίνου. Με πληροφόρησαν επίσης ότι ίσως είχα, ούτως ή άλλως, μόνο δύο μήνες ζωής ακόμα.

Μέσα στη σύγχυση και τη στεναχώρια μου, έστειλα μια κραυγή βοήθειας «γιατί εμένα; Γιατί χάνω το πόδι μου; Θεέ μου, θα πεθάνω;  Έχω τόσα πράγματα να κάνω ακόμα!».

Δεν πρόλαβα να τελειώσω αυτό που έλεγα κι άκουσα μια φωνή, δυνατά και καθαρά, σαν να έβγαινε από ένα ηχείο δίπλα μου στο δωμάτιο: «Βαϊάννα, θα είσαι εδώ, με ή χωρίς πόδι, επομένως διευθέτησε την κατάστασή σου».

Εμπιστεύτηκα τη διαίσθησή μου και τις πληροφορίες που μου έδινε ο Δημιουργός, κι άρχισα να χρησιμοποιώ τις γνώσεις μου στη Φυσιοπαθητική. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ζωτικής σημασίας για μένα να αποτοξινώσω το σώμα μου. Άρχισα ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης με λεμόνι και σάουνα. Περνούσα πολλή ώρα στη σάουνα - τέσσερις ώρες την ημέρα επί δυόμισι εβδομάδες. Έπαιρνα βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, ενώ προσευχόμουν διαρκώς. Συνέχιζα να πιστεύω ότι η ιατρική διάγνωση που μου έκαναν ήταν λανθασμένη και, παρόλα όσα έκανα για να βοηθήσω τον εαυτό μου, εξακολουθούσα να είμαι πολύ άρρωστη.

Τελικά, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας κι ήταν αρνητικά για καρκίνο των οστών, κάτι που μπέρδεψε τους γιατρούς, αφού κάθε εξέταση που είχα κάνει πριν τη βιοψία έδειχνε ότι είχα όγκο. Η βιοψία έδειξε, όμως, ότι υπήρχαν πολλά νεκρά κύτταρα δίπλα στα υγιή. Τα αποτελέσματα τα έστειλαν στην Κλινική Μάγιο όπου οι ειδικοί εξακρίβωσαν ότι είχα λεμφικό καρκίνο, ο οποίος είχε σκοτώσει τα κύτταρα στο μηριαίο οστό.

Για κάποιο λόγο ένιωθα ότι ήξερα ήδη πώς να θεραπεύσω τον εαυτό . Απλώς, κάτι μου διέφευγε.

Κάθε φορά που ρωτούσα Δημιουργό, μου έλεγε ότι ήξερα την απάντηση κι ότι έπρεπε να θυμηθώ πώς να επικοινωνώ με τον Θεό.

 
Η απάντηση στις προσευχές μου ήρθε σε ένα βουνό όπου συγκεντρωθήκαμε με κάποιους φίλους, κατασκηνώσαμε έξω και μοιραστήκαμε ένα δείπνο. Ο καθένας είχε φέρει από ένα γεύμα για τη συγκέντρωση. Απροσδόκητα, ήρθε η θεία μου από το Όρεγκον η οποία είχε έντονους πόνους στομάχι. Όταν ξάπλωσε σε μια από τις σκηνές, πήγα να τη βοηθήσω, ήξερε ότι ασχολούμαι με τη Φυσιοπαθητική, όμως δεν είχα βότανα μαζί ο δυνατός πόνος που ένιωθε με έκανε να πιστέψω ότι μπορεί να έχει πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας.

Άρχισα διαισθητικά να «σκανάρω» το σώμα όπως είχα ήδη κάνει εκατοντάδες φορές σε άλλους. Οραματίστηκα ότι ταξιδεύσω ψηλά πάνω από το κεφάλι μου, μέσω του Έβδομου ενεργειακού κέντρου, όπως θα έκανα σε μια διαισθητική ανάγνωση, κι όταν μπήκα στον προσωπικό ενεργειακό χώρο της θείας μου ρώτησα τον Δημιουργό τι έχει, Μου είπε ότι ήταν λαμβλίαση. Είπα στα παράσιτα που την προκαλούσαν φύγουν και παρατήρησα τον Δημιουργό να ελευθερώνει τον πόνο από στομάχι της. Μέσα σε δευτερόλεπτα ο πόνος είχε εξαφανιστεί. Η θεία μπορούσε να σηκωθεί κι ένιωθε πολύ καλύτερα. Αυτό το γεγονός με έκανε να σκεφτώ και με παρότρυνε να χρησιμοποιήσω την ίδια τεχνική

Την επόμενη ημέρα μπήκα κουτσαίνοντας στο γραφείο μου, ενθουσιασμένη με την προοπτική να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία για το πόδι μου. Σκέφτηκα «Αποκλείεται να είναι τόσο εύκολο!».

Σταμάτησα έξω από την πόρτα του γραφείου μου, έφερα την ενέργειά μου πάνω από το κεφάλι μου, μέσω του Έβδομου ενεργειακού κέντρου, και προσευχήθηκα στον Δημιουργό. Έδωσα τότε την εντολή να θεραπευτώ κι έγινε! Το δεξί μου πόδι, το οποίο είχε κοντύνει κατά επτάμισι εκατοστά, επανήλθε στο κανονικό του μάκρος στιγμιαία. Ο πόνος έφυγε και το πόδι μου θεραπεύτηκε.

Σήμερα, το μηριαίο μου οστό εξακολουθεί να είναι υγιές, τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων είναι φυσιολογικά και δεν έχω λεμφικό καρκίνο. Από ευγνωμοσύνη, έδωσα υπόσχεση στον Δημιουργό ότι θα διδάξω αυτή την τεχνική σε όσους θέλουν να τη μάθουν.

Μετάφραση Μαρία Τελίδου 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα