Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΕΝΤΙ! Ποιος κρύβεται πίσω από τo κοσμοϊστορικό γεγονός

Jackie-Kennedy-reaches-for-help-after-President-JFK-is-shot-in-Dallas-Texas-1963.
Νέα δεδομένα στη δολοφονία του Τζον Κένεντι δημιουργεί το περιεχόμενο ενός ημερολογίου που είδε το φως της δημοσιότητας.
Κουβανός διπλός πράκτορας φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι  το 1963 σύμφωνα με μυστικά ημερολόγια του κατασκόπου του Ψυχρού Πολέμου Ντάγκλας Μπαζάτα. Επισημαίνει παράλληλα πως ένας άλλος κατάσκοπος, ο Ρενέ Αλεξάντερ Ντουσάκ  ήταν ο πρωταρχικός οργανωτής και σχεδιαστής της δολοφονίας.
Μάλιστα ο Ντουσάκ ίσως να ήταν εκείνος που έριξε τη χαριστική βολή, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο του συγγραφέα Ρόμπερτ Γουίλκοξ που εκδόθηκε σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. «Ο Ντάγκλας Μπαζάτα ήταν μέσα στον κόσμο των μυστικών, ειδικά εκείνων γύρω από τη δολοφονία του JFK. Ήταν εκεί στη γέννηση της CIA. Ήταν insider», γράφει ο Wilcox.
Γεννημένος  στο Μπουένος Άιρες ο Ντουσάκ  σπούδασε στη Γενεύη και την Κούβα και έγινε πολιτογραφημένος πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1942. Το σχέδιο δολοφονίας, σύμφωνα με το βιβλίο «Target: JFK, The Spy Who Killed Kennedy?», σχεδιάστηκε με τη σιωπηρή έγκριση των κουβανικών αρχών.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Μπαζάτα έγραψε ότι συνάντησε τον Ντουσάκ στην Αβάνα στις αρχές της δεκαετίας του 1930 όταν ήταν ακόμα σε αποστολή να σκοτώσει έναν Κουβανό επαναστάτη. Η αποστολή απέτυχε αλλά οι δύο άντρες έγιναν φίλοι αφού ο Ντουσάκ έσωσε τη ζωή του Μπαζάτα. Συμμετείχαν και οι δύο στην επιχείρηση Jedburgh στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο όπου ο Ντουσάκ  κέρδισε το παρατσούκλι «Captain Bazooka».
Μετά τον πόλεμο ο Μπαζάτα άρχισε να εργάζεται ως κατάσκοπος για τη CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών. Στο μεταξύ ο Ντουσάκ  έκανε μια φαινομενικά απλή δουλειά ως ασφαλιστικός πράκτορας και απογοητευόταν και θύμωνε όλο και περισσότερο με τη στάση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής απέναντι στην Κούβα. Έτσι, σύμφωνα με τα μυστικά ημερολόγια του Μπαζάτα, άρχισε να σχεδιάζει τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

«Εξουσιοδότησε τον Μπαζάτα όταν έφτασε η κατάλληλη στιγμή να πει στο κοινό να πει την αλήθεια σχετικά με το τι έγινε με την ελπίδα να αλλάξουν οι ηγέτες της Αμερικής και να επιτρέψουν στα κυρίαρχα έθνη όπως η Κούβα να αποφασίσουν τη μοίρα τους αντί να αποφασίσει η Αμερική για αυτά». Η επιλογή του Ντάλας έγινε πίσω στο 1961, σύμφωνα με τον Μπαζάτα, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων της περιοχής για τον Kennedy και των διεφθαρμένων αρχών.
O Ντουσάκ  διέταξε 5 πυροβολισμούς για τη δολοφονία σύμφωνα με τα μυστικά ημερολόγια. Μεταξύ των σκοπευτών ήταν ο Ντουσάκ, o Όσβαλντ με κωδική ονομασία «Piatogorsky» και δύο άγνωστοι εκτελεστές της CIA. Υπήρχε επίσης μια σειρά από backup σκοπευτών για να δημιουργήσουν σύγχυση στην αστυνομία και τους μάρτυρες.
Ο Όσβαλντ πυροβόλησε πρώτος από πάνω, πίσω από την αυτοκινητοπομπή, αλλά ο Ντουσάκ δεν ήθελε ποτέ να συμμετέχει και έτσι του είχε δώσει άσφαιρα. Ο Όσβαλντ  πίστευε αρχικά ότι δούλευε μόνος του και όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά άλλαξε τα άσφαιρα με αληθινές σφαίρες. Οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν δύο οι ένοπλοι που πυροβόλησαν τον Κένεντι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα