Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Βάλτε ένα ποτήρι νερό με κόκκους αλατιού και ξύδι σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας και διώξτε τις αρνητικές ενέργειες!!

put-ένα-γυαλί-of-νερό-με-σιτάρι-αλάτι-ξύδι-και-νερό-σε-οποιοδήποτε-τμήμα-του-σας-σπίτι-μετά-24-ώρες-τυπικοί-είναι-πολύ-έκπληξη

Δυστυχώς, οι αρνητικές ενέργειες μπορούν να επηρεάσουν την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας, ακόμα και κάθε αντικείμενο γύρω από το σπίτι σας.
Αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να εξαλείψουμε αυτές τις κακές ενέργειες και να έχουμε μια ποιότητα στον τρόπο ζωής μας με ένα απλό σπιτικό κόλπο με συστατικά που ο καθένας έχει στο σπίτι του!
Εδώ θα σας δείξουμε πώς να εκτελέσετε αυτό το σπιτικό τέχνασμα!
Συστατικά:
  • 1 ποτήρι (πρέπει να είναι απολύτως διάφανο)
  • Νερό
  • λευκό ξύδι
  • κόκκοι αλατιού
Παρασκευή:
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο ξύδι και λίγο νερό στο ποτήρι. 
Βάζουμε το ποτήρι σε χώρους όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας ή που υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας. . 
Το αφήνουμε για 24 ώρες. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ελέγχουμε πώς το αλάτι ενεργεί, αν το επίπεδο έχει ανέβει ή αν το νερό έχει ξεχειλίσει. Μετά από 24 ώρες, ξεπλένουμε το ποτήρι με άφθονο νερό και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία κάθε φορά που νομίζουμε ότι είναι απαραίτητο. Το βάζουμε σε όλες τις περιοχές του σπιτιού μέχρι το αλάτι να σταματήσει να αυξάνεται.
Σημείωση: Θα πρέπει να βάζουμε το ποτήρι σε μια περιοχή όπου δεν φαίνεται, έτσι ώστε να καταφέρνει να απορροφάει αποτελεσματικά τις κακές ενέργειες.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα