Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πείτε Όχι στον διαβήτη! Δύο αυγά είναι ότι χρειάζεστε για την ρύθμιση του σακχάρου σας! Να τι πρέπει να κάνετε!

Ο διαβήτης είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες στις μέρες μας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα ασθενούν, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή κοινωνικής θέσης.
Αν και σχετίζεται με προβλήματα στο σάκχαρο του αίματος, η αλήθεια είναι ότι, μακροπρόθεσμα, ο διαβήτης προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο σώμα μας, όπως για παράδειγμα, στα νεύρα και στα νεφρά. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται ακόμα και ακρωτηριασμό ποδιού.
Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία του διαβήτη, μια από τις χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό διαβητικών στον πληθυσμό είναι οι Φιλιππίνες. Παρ 'όλα αυτά, ένα γιατρός από αυτή τη χώρα ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια σπιτική θεραπεία για την ασθένεια αυτή!
λένε-δεν-να-διαβήτη
Σπιτική θεραπεία κατά του διαβήτη
Ένας γιατρός που ονομάζεται Jaime Dy-Liacco, ειδικός στην μεταβολική ιατρική, ισχυρίζεται ότι έχει βρει ένα σπιτικό φάρμακο κατά του διαβήτη που αποτελείται από μερικά μόνο συστατικά!
Ο γιατρός είναι σχεδόν ενενήντα ετών και διαβεβαιώνει τους ασθενείς του ότι το πρόβλημα με τον διαβήτη δεν είναι στη ζάχαρη, όπως πιστευόταν μέχρι τώρα, αλλά είναι ένα ζήτημα μιας ασθένειας που προκαλείται από την απουσία έξι ανόργανων συστατικών που είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα.
Σύμφωνα με έρευνες του, αν δώσετε αυτά τα μέταλλα στον οργανισμό σας στην ποσότητα που τα χρειάζεται, τότε δεν είναι απαραίτητο να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης.
Έτσι, από τι αποτελείται αυτή η συνταγή; Θα χρειαστείτε μόνο μερικά συστατικά που μπορεί να έχετε ήδη στην κουζίνα σας!

Χρειάζεστε:
  • Δώδεκα πιπεριές τσίλι
  • Δύο αυγά
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι 
Παρασκευή:
Φαίνεται απίστευτο ότι θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτή την τρομερή αρρώστια τόσο εύκολα, αλλά είναι αλήθεια. 
Μόλις έχετε συγκεντρώσει τα συστατικά,  κάντε αυτό: 
κόψτε τις πιπεριές και συνθλίξτε τες καλά. 
Στη συνέχεια, σπάστε τα αυγά και ανακατέψτε με το θρυμματισμένο τσίλι. 
Προσθέστε το κουταλάκι του θαλασσινού αλατιού και ανακατέψτε τα πάντα πολύ καλά.
Το σπιτικό φάρμακο σου είναι έτοιμο! 

Καταναλώστε αυτό για αρκετές ημέρες και θα πείτε αντίο στον διαβήτη!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα