Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!

Το κορίτσι σε ηλικία 14 χρονών έχει κιόλας σχηματιστεί σωματικά, και η γυναίκα μέσα της είναι ηφαίστειο σε κατάσταση πριν εκραγεί. Οι ορμόνες έχουν αρχίσει να βαράνε, φαινόμενο που το λένε εφηβεία. Όση δύναμη να 'χει μια λέξη, η λέξη «εφηβεία» δεν τα λέει όλα, όπως και τα λόγια της επιστήμης και της τέχνης μοιάζουν φτωχά να περιγράψουν τις αλλαγές, τις σκέψεις και τις επιθυμίες της ανήλικης. Που βρίσκεται σε συναγερμό και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τις τρικυμίες, τους σεισμούς που την αναστατώνουν.Αντιγράφει ό,τι βλέπει στο σινεμά, στα μήντια. Και θέλει να μοιάσει στις μεγαλύτερες, γιατί βιάζεται να αρέσει, να φλερτάρει, να την φλερτάρουν.
Το πρόγραμμα προβλέπει αυνανισμό. Απαραιτήτως. Αλλοίμονο αν δεν αυτοϊκανοποιηθεί η πιτσιρίκα. Το ΄χει ανάγκη το σώμα της, και η σεξουαλική ηλικία της.
Ασφαλώς κι είναι σεξ, ολοκληρωμένο σεξ, όχι βέβαια... κανονικό, ο αυτοερωτισμός. Μια σεξουαλική πράξη, τυπικά, ουσιαστικά, αφού η νεαρά θα φθάσει σε οργασμό. Άσε τους ειδικούς να λένε τα δικά τους. Ότι η νεαρά με τη μαλακία εκφράζεται σεξουαλικά, γνωρίζει το σώμα της, τα βυζιά της, το αιδοίο της, και βέβαια έστω μόνη σε κάποιο βαθμό βιώνει την ολοκλήρωση, το ''τελείωμα''.

Μιλάει η καύλα. Αυτό είναι. Η αναζήτηση της ηδονής που την επιδιώκει με τον αυνανισμό. Έργο διαφορετικό από τον αυνανισμό του αγοριού.
Η κλειτορίδα είναι η πρώτη και η κύρια πηγή ερεθισμού για την έφηβη. Αρχίζει να την τρίβει, να μπει έτσι από τα μονοπάτια της προθέρμανσης στη λεωφόρο που την οδηγεί στην κορύφωση, να καλπάσει οργασμικά μέχρι το φινάλε.
Ο σεξουαλικός μονόλογος, αυτό είναι ο αυνανισμός, είναι αναγκαίος. Επειδή η ανήλικη είναι μεν έτοιμη σωματικά, όμως ακόμα ανέτοιμη πνευματικά, ανώριμη πολιτιστικά να μπει στη διαδικασία του σεξουαλικού διαλόγου.
Το κορίτσι δεν χαϊδεύεται μονάχα στην κλειτορίδα. Ευχαρίστηση της προσφέρει και το στήθος, και ο κόλπος της. Και ψάχνεται τι άλλο να χρησιμοποιήσει, εκτός από τα δάκτυλά της, για να ερεθιστεί.
Στους αιώνες ο αυνανισμός έχει συκοφαντηθεί. Ακόμα και σήμερα που η επιστήμη... συνιστά την αυτοϊκανοποίηση, η ντροπή και η ενοχή είναι συναισθήματα από τα οποία δύσκολα θα απαλλαγεί ο νέος, η νέα. Κανένας δεν θα πει «Πάω να κτυπήσω μια μαλακία», όπως θα πει «Να κάνω ένα τηλεφώνημα», «Να φτιάξω καφέ», «Να δω τηλεόραση».
Ακριβώς λόγω της μυστικοπάθειας στον καθένα, πολύ περισσότερο στο κορίτσι, που κρύβεται ακόμα και από την φίλη της, και από την μητέρα της, δεν γίνεται γνωστή η... ποικιλία στη χρήση διαφόρων «βοηθημάτων» στον γυναικείο αυνανισμό.
Αν γινόταν μια έρευνα στο πως την έβρισκαν μόνες τους οι γιαγιάδες μας, οι προγιαγιάδες μας, θα τρομάζαμε και θα... γελούσαμε μαζί. Τι βάζανε στον κόλπο τους τυλιγμένο στα μπαμπάκια, με ποιες στάσεις το ''έκαναν'' μόνες τους, ποιες κινήσεις συνήθιζαν στο κρεβάτι για να φθάσουν στον οργασμό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα