Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ... ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Εκατομμύρια άντρες δεν βρίσκουν γκόμενα. Για διάφορους λόγους. Γιατί είναι μεγάλης ηλικίας. Γιατί είναι κακοφτιαγμένοι. Γιατί δεν έχουν φράγκα. Γιατί δεν έχουν την ικανότητα να κατακτήσουν ούτε θηλυκιά γάτα.
Μιλάμε για παντρεμένους άντρες. Που δεν έχουν παραδώσει τα όπλα στο σεξ κι όμως για διάφορους λόγους περιορίζονται στην γυναίκα τους. Ερώτηση. Θα τους πεις «πιστούς» αυτούς τους άντρες που θέλουν να ξενοπηδήξουν και δεν μπορούν. Όχι, βέβαια. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που «θέλουν», αλλά για διάφορους λόγους μένουν στην πείνα.
Παρακάτω. Κάποτε θα καταργηθεί η λέξη «Απιστία». Έτσι λέω. Η έννοια της Απιστίας κι όχι μόνον διότι ο μισός πλανήτης κάνει πάρτυ με το χορό της...''απιστίας''. Ναι, ο μισός πλανήτης. Μιλάνε τα νούμερα. Οι έρευνες.
Γιατί χαρακτηρίζουν «απιστία» ένα πήδημα μ’ άλλην γυναίκα, μ’ άλλον άνδρα, όταν ο «άπιστος» δεν αισθάνεται...άπιστος. Όταν αισθηματικά και ψυχικά παραμένει, και θέλει να παραμένει, σύζυγος. Πήγε μ’ άλλην, μ’ άλλον, αλλά συνεχίζει να αγαπάει το ίδιο, όσο αγαπάει την γυναίκα του, τον άντρα της.
Ποιά... «απιστία»; Όχι, δεν είναι, μόνον και μόνον επειδή γίνεται κρυφά από τον έτερον ήμισυ.

Στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τις έρευνες το 56% του πληθυσμού απατάει. Ξενοκοιμάται. Έστω μία φορά έχει πάει σε ξένο κρεβάτι. Οι περισσότεροι από τους μισούς παντρεμένους, άνδρες και γυναίκες. Ποσοστό ρεκόρ παγκόσμια.
Δεύτερη χώρα όπου παίζει η συζυγική «απιστία», με 46%, είναι η Δανία, και στο ίδιο επίπεδο, στο 45% Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία.
Είναι, λοιπόν, μία πραγματικότητα η αναζήτηση σεξουαλικής παρέας του παντρεμένου, της παντρεμένες με τρίτο πρόσωπο. Άρα, ο κόσμος είναι αμαρτωλός; Είναι. Δεν είναι. Ό,τι θες, λες. Αν και το σωστό είναι να συμφωνήσεις στο άλλο. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Να ξενοπηδάει;
Όχι! Να μην του φθάνει το σεξ στο γάμο. Να μη λειτουργεί ο γάμος ως ηλεκτροφόρο συρματόπλεγμα, που αν το διαπεράσει θα καταστραφεί ο ίδιος, ο σύζυγος, η σύζυγος ο γάμος.
Το ποσοστό «απιστίας» στη Νορβηγία είναι 41%, στο Βέλγιο 40%, στην Ισπανία 39% και 36% σε Αγγλία και Φινλανδία.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα