Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ "ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ" Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ


Επειδή ο Kerry πήγε στην Ανταρκτική χωρίς την άδεια τους..
ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ "ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ" Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Έκθεση της ρωσικής "Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού" που δόθηκε πρόσφατα στον Πούτιν, αναφέρει πως οι "οι Κηδεμόνες ή Φύλακες της Ανταρκτικής" ευθύνονται για τον μεγάλο σεισμό στην Ν. Ζηλανδία, τον οποίο εξαπέλυσαν σαν αντίποινα στις ΗΠΑ, γιατί ο υπουργός εξωτερικών John Kerry επεχείρησε να έλθει σε επαφή με τις οντότητες αυτές χωρίς άδεια και κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, πηγαίνοντας σε "Απαγορευμένη Ζώνη" στην Ανταρκτική.
Σύμφωνα με την έκθεση, το καθεστώς Ομπάμα αν και γνώριζε πως οι δυνάμεις που αντιτίθενται στην Παγκοσμιοποίηση ήταν πιστές στον Donald Trump, έτοιμες για μια νίκη εναντίον τους, έστειλε τον Kerry στις 11 Νοεμβρίου στην Ανταρκτική, σε μια προσπάθεια να πείσει τους "Κηδεμόνες" να παρέμβουν εναντίον της εκλογής του. Οι "Κηδεμόνες" απέρριψαν το αίτημα του και τον διέταξαν να εγκαταλείψει αμέσως την "Απαγορευμένη Ζώνη".
Ο Kerry επέστρεψε στις 12 Νοεμβρίου στο Christchurch στην Ν. Ζηλανδία, όπου έμεινε όλη την νύκτα, για να ταξιδέψει στο Wellington την επόμενη μέρα. .

Στις 06.02 πμ. τοπική ώρα της 13ης Νοεμβρίου, ενώ ο Kerry κοιμόταν στο Christchurch, η περιοχή πλήγηκε από ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7,8 Richter, γεγονός προβλέψιμο κατά τους συντάκτες της έκθεσης, το οποίο ήταν προειδοποιητικό μήνυμα από τους "Κηδεμόνες" να μην παρεμβαίνουν σ' αυτούς με αποστολές ή μηνύματα.
Russian Orthodox Church Leader Patriarch Kirill Arrives In Antarctica “Barrier Zone” On 18 February 2016

Οι μόνες επαφές - διασυνδέσεις που επιτρέπουν μαζί τους είναι αυτές που σκοπόν έχουν την επιστροφή σ' αυτούς αρχαίων καταστροφικών όπλων, όπως έπραξαν οι Ρώσοι πρόσφατα, όπου τους επέστρεψαν την μυστηριώδη "Κιβωτό του Γαβριήλ".



Η συσκευή αυτή βρέθηκε πέρυσι στη Σαουδική Αραβία και δόθηκε στους Ρώσους, και αφού τους δόθηκε άδεια, μοίρα του ρωσικού στόλου την μετέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο στην "Απαγορευμένη Ζώνη" στην Ανταρκτική, όπου ο πατριάρχης Κύριλλος αφού εκτέλεσε ειδικό τελετουργικό, την επέστρεψαν στους "Κηδεμόνες της Ανταρκτικής"..



Nicos Kastanias + whatdoesitmean

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα